Джордж Вітсін: "Чому не те, що ви їсти"

«Життя занадто коротке, щоб бути приурочена на мура. й

Актор Георгій Михайлович Вітсин навчав роботи Овіду, Горасу, Петрарха. Він зачарував астрономією і дивився через телескоп з балкона на Арбаті кожен вечір. Я дуже зацікавився йоги і був вегетаріанським. Швидко. І для їжі і їжі для собак і голубів, які він прикрашений, був достатнім.

Він любив тварин, любив навіть таргани, ніколи не знищив їх. Всі навколишні жителі (птихи, коти, собаки) точно знали години, коли він вийшов на корм, і зібрав перед входом.

Георгій Віцин на тварин:
«Дуги люблять ліки: вони лікують, вони рятують людей, зміцнюють нервову систему. Після вісімдесятих, кожен повинен мати собаку. Вона буде зберігати вас, вона допоможе вам щоденно працювати краще, ніж будь-який лікар. Час довів мені, що сенс життя не в грошима або полум'я. Я бачу нормальну життєву позицію людини в терпіння. Це головне, що потрібно розвивати в собі. До тих пір, як ви живі, легко бути щасливими. А коли є собака, дружина, дочка і хороші спогади - це поза нормою для літніх людей!

- Якщо я не став художником, я стане природничим – я люблю рослини, птахів, особливо тварин. Зощенко: «Для тварин не є людиною, ви можете покладатися на неї». Вони не смаляться, не повинні зламати речі один одному, але вірно чекають. Тексти пісень, а це означає: І якщо вони вбивають, це тільки тоді, коли нічого не їсти. І люди так само люблять.

Яскрава собака в снігу.
- Вона навіть отримала все своє волосся, тому що вона ate все, і зараз, дякую Богу, вона здорова і життєрадісна собака. А Лай (як трамвай був названий) став другом Викіна. Він бере художника на прогулянку.

На додаток до «двірного землеробства», два парки і дамба, рятувальні з пудли, проживали в крихітній квартирі Вітзина.
Георгій Михайлович, який знає, що молодь недоступна?
до Що ви не повинні виходити з вашої шкіри ... Що ви можете, це все.
до Якими були найщасливіші роки для вас?
- Всі Я щаслива людина.
...
до У вас є мрія?
до Так що люди харчуються тваринами. ...
- Ви знаєте, в останні роки міста переповнені молитвами собаками, які ви жито.
до Це людська несправність, вони не можуть будувати...

Якщо я не зробив йоги, багато ролей, які не були успішними. Після того, як процес зйомок є дуже важкою грязьою. Але під час зйомок, незважаючи на шум, кричущий, я часто закохала за рівно десять п'ятнадцять хвилин, тим самим даючи тіло відпочивати, розслабитися.

"Не те, що ви їсти." «Що це, Гоша? "Нути", - відповів він. Я їсть кілька горіхів і не тільки їсти, але я буду здоровим. Деякі були рульові, і деякі знаходилися в руки. Ці горіхи він щедро поділився з птаховим світом. Він вийшов - на екскурсію, в домашніх умовах - зведена їжа для корів, брів, голубів, голубів, магпіїв. Він був часто спійманий десь на бульварі - самотній, з сумкою, повною порожнистою. Він жив у світі. Він любив природу, його залишки в місті, люба самотність: мабуть, зберігають і зберігають ферменти добре.

Багато Михайлович вважають дивним ... Він завжди був достатнім. Він не міг пропускати чужі неприємності. Я годую бездомних людей. Вони чекали на нього кожен ранок, і якщо вони побачили з вікна, що хтось був розбій біля сміття, вони перевозили гарячу їжу, хліб і кілька десяти рублів. Коли вони подякували йому, він сказав: «Ой у миру». й

Він подав всім бездомним тваринам і їх долі, що їх влаштовують: він подав їм над магазином Арбата, де вони дали безкоштовно в руках. І завжди разом з кошенят дали пакет молока. Він також мав три собаки, "дівчина", які він зберіг у передпокої перед квартирою. Але один день в холодній пилці собака лежачи на люках теплого центру. Він покрилий, а потім повернув додому і сказав: «Ви повинні взяти собаку або він замерзає на ніч». Спочатку тварина була шкідливою - ніхто не допускається приїхати поруч з ним, але Вініцин Лай зігрітий, і він став досить тумою. Георгій Михайлович вже не існує, а місцеві голубці, що дивляться на його собаку, проціджуючи над входом, чекаючи власника з крупою.

Коли він був похований, всі промені собаки і птахи він подав, разом з натовпом людей, виходив до нього на останній подорожі.