Золота "кращий" Джордж Віркін

Медикаментозне лікування
Гоша Віцин з дитинства не схожий на іспити, і в будь-якій формі. Що може бути більш неприємним, ніж питання, які ви повинні відповісти? Неважливо, хто вчитель, бос, поліцейський або журналіст. У класі, приховавшись від строгого погляду вчителя, він завжди приховує за спинки інших людей. Але, розуміючи, що ви не можете приховати від всіх, я вирішив подолати сором'язливість і складність і переміщатися безпосередньо до небезпеки - художникам!
Рішення є героїчним. Після того, як Гоша дізналася про те, як важко захопити увагу громадськості і особливо тримати її. Його матір працював в колонному залі будинку спілок, тому введення в арт не було
Він був там, що він один раз свідчив ступеню свого улюбленого письменника Михайла Зощенко. Спочатку його розповіді прочитали поп-художник Володимир Генкін. Аудиторія перетворює шлунки з сміхом. Про це заявив автор. Зощенко прочитав свій гумор, як поетична робота, chanting ("Ас Вознесенський читає," Вітсин згадував) і ... пішов на стадію в повній тиші на збитку власного взуття.

І все ж, усвідомлює неспроможність етапу, вибрав шкільний театр як терапія для сором'язливості. «Збереження». У дитячій грі він виконав танець хаману так рясно і емоційно, що він отримав поради від вчителів, щоб серйозно займатися балетом. Але після школи Вітсін вирішив «серйозно займатися» в театрі. До того ж року вступив до Шкільної школи «Щепкін». Посвідомленість вистачить на рік, в кінці якого студент Вицин виключився з словом «за фривотивне ставлення до навчального процесу».
Після того, як він подав документи та вступив до трьох університетів, але вибрав «Похід». Через рік він пішов і, нарешті, оселився в театральній школі на Другому московському художньому театрі, де він був включений після закінчення закінчення.

Проте, не залишав молодого художника. У 1936 році секретар Центрального комітету Комуністичної партії України, Потьєшева, у особистій розмові з Сталіном, скаржився, що там було, скажуть, стільки як два МГТ в Москві, а ні в Україні!
Ярмарок Йозефа Віссаріонович відразу дав братську республіку Другого Московського художнього театру, звісно, з цілим трупом. Пропонували для фасування своїх сумок і піти в Київ, і коли відмовилися відкинути столицю, театр швидко відступив. Так, навіть згадував у газетах, які колись організував «еміграційний регада» Михайло Чехова.
Актор народився в театрі
Михайло Чехова в порівнянні з Вірином. І нікому, але знаменита актриса Seraphim Germanovna Birman, один з найсучасніших театральних педагогів. У театрі «Єрмолова» і блискучо відіграли сексуально-попереджений старий люд-імпотент у виставі «Флетчер» Тампер.
Аудиторія впала на це виробництво з валом, особливо «на Вітсіні». Вони дізналися в офісі коробки, якщо він грає сьогодні, і тільки тоді вони купили квитки. Правда, були незадоволені. Після того, як за кадром з'явилася сердитися, переглядаючи гру з 16-річною дочкою, і вимагали вирізати «непристойний текст». Прикольна річ в тому, що гра вже була записана двічі до, але вона не втратила свою пікантність.

р.

Дорожчий комплімент Seraphim Bierman був дорогим. Вона сама фанатично приурочена до театру, вона і її школярі подали «в хвости і в людях», настилаючи безумовну обсесію з етапом. Георгій Михайлович згадав справу молодого актора, який просто зробив щось, що прогулявся порожньої і темної сцени для нічого, ходьба. Побачивши цей Бірман почав величезний скандал. “Як ви могли б ви,” вона рмнула, “прави прогулянку по сцені, безперечно?” Станіславський прогулявся на сцені на конях!
Якщо це був подвір'ям Бірмана, але Вініцин завжди лікував театр з великою ніжністю. Уже після того, як, нарешті, говорячи про те, щоб на сцені і пішли на кіно. Нема такого, як актор кіно, він сказав. На сцені, в живому спілкуванні з аудиторією. У грудях свого театрального досвіду Віцин знайшов заготовки для багатьох ролей.
Молода стара людина, яка вшанувала загальну дочку, перетворилася в сер Андрія з Ю. Фріда Ніч. Британський прес, завжди ревнощі будь-яких адаптацій Шекспіра, піклується про цю картину, і про роль «російського актора Віпіна, який точно розглянув специфіку англійського гумору», але з помилкою в ім'я, але згадується в BBC програмі.

Перший кінорежисер Георгій Вітсін був великим Ейзенштейном. Водночас Сергій Михайлович навряд чи усвідомив, що в величезному натовпі Івана Теремного, майбутній комедія зірка радянського кінематографу знімається як опрічник. В рамках фільму «Белинський» розпочався справжній фільм про кар’єру – Микола Васильович Гоголь. Вицин в образі класики був настільки переконливим, що після парі місяців він отримав запрошення на Гоголь-2 в живописі Олександра Допова Глінка.
Однією з перших головних ролей, які перевірили Vicin, була The Gadge у плівці тієї ж назви. Але доля відійшов від ролі романтичного героя і кинув його в руки комедії. У студійній передпокої він бачив асистентом з групи фільму «Старий плеєр». На ролі молодого футболіста Vasi Vesnushkin Vitsin прекрасно підходять.

Яким був сюрприз режисера, коли виявилося, що «молодий актор» не 25 років, так як здавалося око, але майже 37! «Невипадковий феномен» заслуговує на окрему розмову. У фільмі «Максим Перепелиці» та 17-річному героя гри «Добрий час!» Звісно, природа спробувала, але актор докладає всіх зусиль, щоб не втратити подарунки.
Дуже живий корпс!
Психофізичний апарат Вицин завжди зберігають у відмінній формі. Перед тим як знімати той самий "Старий плеєр" на місяць щоденне тренування на стадіоні "розумити жир." І на решетарах збігу боксу Вітсін так розігнав, що він серйозно атакував Павел Кадочников. Кадочніков, який займається боксом професійно, автоматично реагував. В результаті Вітсин прокинувся тріщиною в ребері, але не залишила набір, і продовжував знімання, затягування грудей рушником.
У комедії «Ш тебе кохає», сценарій припускав комплексний епізод трюку на водних лижах. Підсумки повинні бути зняті, але режисер вирішив взяти Вітстін «на слабка». Разом з сценаристом, він покладав літеру з певного «фана Клави», в якому вона сказала, що вона особисто годинникала актора на водних лижах.
Наприкінці листа був чіткий підказок про можливість тісного знайомства. Вітсин прочитав лист, домовився діяти, весь епізод працював блискучо, але в кінці він розповів про радісний режисер: «Назва дівчини може бути цікавіше придумати. й

Але це одна річ в 37, щоб грати 25-річний, і зовсім інший, щоб засвоювати глядача ще 20 років, але без будь-яких новихкутних комп'ютерних графіки. У живописі «Дружба Балзамінова». Фільмування цього фільму було заплановано в 1955 році, а єдиним кандидатом на роль підкорення Миша Балзамінова стала Гоша Вітсін, тривалий друг режисера Войнова за спільну роботу в театральній студії Хмелев. Але щось не зробилося, і скрипт був виведений в дуже довгий ящик.
Після 10 років було можливість повернутися до проекту, а воїни запропонували основну роль... знову Вітсин. І був Георгій Михайлович, а два роки без половини. Він плоско відмовився, але Войнов наполягав: "Це 48 для вашого паспорта, але не навіть 30 за зовнішнім виглядом". Пристрій буде очищений ще п'ять років, а потім з світлом і т.д.
На відміну від більшості колег в магазині, щиро вірили, що « місце актора в фуршеті», Вітсін лікував своє здоров’я відповідально і відроджено. Я не був. У віці восьми років він перетягував булька під сходами і отримав антинікотиновий рефлекс для життя. Напередодні Нового Року я вирішив пити і зрозумів, що якщо вранці я хочу порізати, краще не пити!
Але найголовніше, йога. У ці дні, коли ніхто не знав, що це було, Vicin систематично і регулярно вивчив цю давню індійську систему. Обов'язкове очищення організму, правильне харчування, висока стійкість до стресу, щоденної підготовки і медитації, і строго по графіку і незалежно від обставин.

751144

Багато режисерів, які перетворюють волосся, коли після команди «Мотор!» Я маю настоятися на одній нозі протягом семи хвилин і сидіти в положенні лотоса." Ігноруючи нагріту атмосферу, він приступив у сторону, працював його нормою і спокійно повернувся до роботи.
Для такої фіксації здорового способу життя партнери лікують по-різному. Деякі були небайдужими, інші скептично, і деякі були досить суворими. Наприклад, Нена Мордюкова, який після епізоду поцілунки купця Белотелова з Балзаміновим «У тебе чоловіка?» Ви не п'яте, ви не димуєте, ви не молилися жінки. Ти мертвий!
Неприємний п'яний
За роки роботи в кінотеатрі Георгій Михайлович майстерно навчився грати спиртні напої, говорить Володимир Закерман. У реальному житті він ніколи не навчився пити. Аніверси та творчі зустрічі в ресторанах. «Попередня річ, що людство придумав, - сказав він.
У кінотеатрі була навіть така історія. Один актор каже іншому, "Я був на презентації вчора." Стіл був чудовий. Кожен був, хто був. Леонов, Папанов, Миронов, Нікулін, Моргунов, Вітсін ..." - "Стоп, переривав другий, - не лежачи. «Для того, що було, і кожен п'є.» Прийняття до Візину, звичайно.

Важко втілити в життя актора, щоб пити муг пива на набір «Кауказька в'язниця». Спочатку категорично відмовився: «Я не п'є пиво, заливаємо шипшину». Один прийом, два, три... Я вже п'ятий п'ять мугів з настійом шипшини, коли хтось з знімальної бригади зауважив: «Не збираюся!» Немає піни!
Нікулін запропонував покласти бавовну в тушку, але Вітсин не може стояти: «Так, шостий мус не вписується в мене більше». З бавовни, без неї! «Ви бажаєте, Георгій Михайлович», режисер фільму Леонід Гайдай. Я все-таки повинен взяти ще один постріл. І з реальним пивом. І абстейнер Віцин повинен злити весь муг через силу.
Брав ковард
Ще один парадокс в житті Георгія Михайловича: протягом декількох років він зображував згортання, що в реальному житті він не був.
Я розповіли про те, як фільм «Ш тебе кохає» епізод був підготовлений, в якому лев вийшов з клітки і підійшов до Віцину. Оператори, які сіли в спеціальному клітку, весь сайт огороджено залізними штангами, за яким директор Сусловський і литий приховувалися. Леон, що супроводжується тренером Борисом Едером (він був не видно в кадрі), прогулявшись уздовж доріжки.

Попри те, що гриль раптом знизився, і лева прийшла до автора сценарію Володимир Поляков. Кожен кричущий, кинувся в випадковому порядку. Поліаков сам заморожений. Після того, як він не міг рухатися від страху. "Не боїться, - сказав Віцин, "луки мужчини не доторкаються." Якби він доторкнувся тварині. Льодяник стояв хвилинку, занурився. У цей момент тренер побігав і забрав тварину від виправлених людей.
Лояльна жінка
Георгій Михайлович не був ручним письменником, проте він не мав недоліків шанувальників. Жінки писали листи, які хочуть народжувати дитину від нього, сповідували свою любов. Багато акторів також намагалися виховати популярну колегу. Але Вицин ніколи не був прихильником.
з'єднання. Тим не менш, у своїй особистій біографії є факт нехарактеризації Георгія Михайловича.
У своїй молоді Вітстін мав афферіс з акторкою Діною Тополєва, яким він відійшов не від будь-якого, але від свого вчителя народний артист УРСР Микола Хмелев. Хмелевська майстерня перетворилася в театр Єрмолова. І, дивно, що зв'язок між Хмелевом і Вітсіном після цього не змінився. Хмелев завоював свою правову дружину треасон, а актор лікував свого вчителя і режисера по відношенню до усього життя.

Тополева була набагато старше Георгія Михайловича. А коли він був вже одружений, а актриса була лівою і дуже захворіла, Вініцин захопив її. Прийом їжі, покупка медицини. І його правова дружина Тамара Федорівна підтримала чоловіка в цьому.
Вітсін також зустрівся з дружиною в театрі Єрмолова. Вона подається як пропа. Згідно з історіями Сама Тамара Федорівна, їх знайомство відбулося на Великдень. Вона приїхала до приміщення пропа, де народ приніс коржі і Великодню. І прийшов Вініцин з розфарбованим яйцем в руці.
"Дівчатки, я прийшов до Христа", - сказав він. Вони поцікавили один одного три рази і подивилися в очі одного. І вони починали знайомства вічно. Через кілька років пара мала дочку Наталі. А тепер працює графічний художник.
Неймовірна Трійця
За 10 років проходив між ідеєю і випуском «Мар'їж Балзамінова», в долі Вітсину стала багато. Але головна зустріч відбулася в 1957 році, коли Леонід Іович Гаїді запросив його до першої комедії «Грум від Afterlife». Фільм не був особливо успішним, особливо, оскільки вартість цензури «Groom ...» досить класно.
Нормальна плівка перетворилася в коротке з периферійним орендою. Але наступна спільна робота, з самого початку зосереджена на короткій нозі, сталася, як кажуть, культ і долі. У кінофільмі «Дог Барбос і Незвичайний хрест», який народився найвідоміший фільм тріо радянського кіно – Ковард, Стуж і досвідчений.

Спочатку Ґайдай прочитав вірш про поахівців у Кравді, потім прийшов з трьома масованими героями і почав шукати акторів. На Коварді відразу вибрав Вітсін, і Ковард знайшов Stupid, побачивши один раз в циркулі чудовий клоун Юрій Ніколін.
Знаходив, в особі Євгена Моргунова, Гаїді зустрілися з режисером Мосфільму Іваном Пирєвим. Четвертий герой - Барбос - зображений собакою Брех, який зіпсував артистів багато крові, не захоче виконати в кадрі ідеї Гаїді. Після того, як інший зіпсований береться, Моргуни пообіцяли заплутати шкідливу собаку в кінці зйомок. У наступній візьмуть участь інтелектуальні тварини ... покажуть актора в нозі!
«Дог Барбос» – один з п’яти романів гумористичної альманаки «Топ Серйозно», яка студія «Мосфільм» не мала особливих надії. Але німий ексцентричний короткометражний фільм Гаїді був відроджений успіх.

Тітки та музика, францетний ритм та фантазійне редагування та, найголовніше, нові герої, які миттєво стали героями фольклору, історії та анекдоти. Зробляючи лов-ап «Трекери» розширив ситуацію універсальної любові і популярності. З усіх куточків країни були мішки листів, в яких Гаїді у ультімату зажадала зробити новий фільм про Ковард, Балбе і досвідчений.
А в той час як суть матерії три в повному силі тимчасово мігрувалися до фільму Ельдар Рязанов «Отримати скаргу», де вона пам'ятала за лаштунками в ресторані і концептуальну фразу Вітсину: «Влади повинні знати у людини!»
Неприємний закон радянської планованої економіки. Легка промисловість відреагувала на потенційний попит і швидко налагоджене виробництво з символами «стриптиз»: Сорочки, маски, іграшки, календарі. Один з таких календарів виловив очі митців «Союзмультфільму», і Коварду, Ступіду та Досвідчені перетворилися на страшні лісові хроби з мультфільму «Бременські музиканти».

доб. 2

Gaidai bowed до таланту Vicin. І Моргунов зізнався: «Ні я, ні Нікулін, що нігті віцина варто». Він девілі! Як мінімум він відіграє дверіknob. й
Апотеоз і Фінал ВініМоре
Аудиторія сприймала їх як єдиний істота, що нагадує комічний серпент Горнич про три голови, і навіть придумала ім'я для нього - Вінімор (від перших літер прізвищ).
Що таке тріо? Клоун від Бога, людина-свята Юрія Нікуліна (для нього фільми Гаїді стали початком своєї кіно кар'єри), спокійною, спокійною, переконливо закритою Віцином є художником з відмінним театральним навчанням і твердим кінодосвідом, і гучністю, втручанням в все, часто неприпустимо в зв'язку Євген Моргунов, який, перед або після ролі Досвідченого, на жаль, нічого не грала.
Вже під час роботи над «Операцією I ...» Гаїді думав про завершення пригод своїх героїв. Директор мав складні відносини з Моргуновим. Він був примхливим навіть на "Трекери" і на фоні "високої популярності" почав дозволяти собі багато як на множині, так і за її межами. Так на своїй картині «Ділова людина» (за оповіданнями О. Генріха) Гаїді не брали, хоча Нікулін і Вітсін грали відмінні ролі, проте, окремо. Однак аудиторія вимагала, влада натискала, і скрипт був знайдений.

Коли Миколай читав сценарій «Кауказької в'язниці», він спочатку відмовився від зірки в «це неспадщина». Але Гаїді переконував його і інші, що сценарій буде тільки основним полотном, на якому кожен має право на стрункість як багато вигадок, хитрощів і гаг, як він може винахідитися. І для стимулювання уяви своїх «ко-авторів», за кожну ідею директор обіцяв виставити запас на пару пляшок шампанського.
Згідно з усними легендами кінематографістів, Ніколін заробив 24 пляшки, Моргунов - 18, і Вітсин... -1 бо він не схожий на шампанське. По суті, Георгій Михайлович не менш прославився своїх колег. Саме до нього ми побачимо крі «Поведінки!», що летять з дверей Котуди, трюк з огірком і слонгом, хустошком Варлі, який відлякується Ковардом, і, нарешті, знаменита сцена під девізом «Подарувати смерть!», коли герої будують живу стіну перед дросельним автомобілем.

р.

В цілому, труси винайшли так спонтанно, що було важко визначити саме те, хто придумав що. Наприклад, величезний шприц, що залишився після ін'єкцій в асах досвідченого приходу з Нікуліном, але той факт, що шринге буде гойдалкою, є знахідкою Віцину.
"Каукас Captive" - це улюблений російський кінотеатр з 1967 року до сьогодні. У році релізу фільм зайняв 1 місце в касі боксу, збираючи 76,5 млн глядачів з екранів. На жаль, апотеоз три був його кінець. Ґайдай прийшов до висновку, що не можна використовувати ці типи без самоповторення. Крім того, на множині «Тюсонера» він мав великий скандал з Моргуновим. Євген Олександрович прийшов на сайт, в оточенні блокування вентиляторів і, малювання, почав робити зауваження до режисера, викликаючи захоплену реакцію з навколишнього середовища.
Gaidai різко замовив режисера для видалення всіх сторонніх людей з сайту, Morgunov заснений на штангу. Ґайдай також відлякув і перед актором, щоб вийти з сценарію режисера, всі інші епізоди з ним. Ще раз зустрілися з Віцином, Нікуліном і Моргуновим на екрані, але не на Гаїді, а в фільмі Карелов «Сім Старим чоловікам і однією дівчиною».
Після Гаїді
Правда, у 1980 році режисер Юрій Кушнерьов спробував відродити легендарну три фільми «Комедія днів довгого минулого». Так, не просто оживити, але об'єднати його в одному фільмі з не менш відомими Гаїдевими двома, архілом Гоміашвілі і Сергієм Філіповом – Остап Бендер і Кіса Воробяннов від «12 стільців».
Не дивлячись на те, що сценарій був прийнятий Яков Костюковський і Маврик Слободський (автори «Операції «Я», «Каукас Captive» і «Дямонд Рука»), результат був ... більш м'яким... Нікулін відмовився від проекту відразу, а решта «Освідомий чотири» проціджують жорсткий, але зробити «від нічого на всіх» і не вдалося. Участь Вітстіна в цьому не вдалося пояснити, можливо, тільки одним – він відчував «захід актора». І дійсно, будь-який вік, або брак матеріалу, але для всіх 80-х - тільки 3 картини, які не удачі.

р.

А «70-ті роки свого часу. У нашій країні популярність кінохудожника часто визначається кількістю «крилих фраз» започаткованих ним з екрану до людей.
"У ранкові гроші - в вечірніх кріслах!" ("12 стільців"), "Романтики не мають жодного напою з" ("Чому не можна"), "Всі всі печери!" ("Санніковська земля"), "Так, так... OBHSS!" ("Гентльмен удачі") - це все Віцин. І як апогей популярності - запрошення стати гість телевізійної кабіни "13 стільці" поет Odysseus Tsypa.
Разом з іншими популярними артистами, він потурав країну з програмами «Кораде кіно» та національними концертами. На одному з цих подій я зіткнувся з молодим співаком, що стоїть за сценаріями: «І я переглядаю тебе, Георгій Михайлович, дізнаючись про професіонала, щоб відчути стадію та аудиторію», - сказав художник Алла Пугачєва. У 1990 році вони знову закривали — у «останньому списку» за звання Народного артиста СРСР, який зумів підписати Горбачів перед Білловським лісом.

Зірка, скромна людина.
Вініцин сказав про себе, я завжди намагався не привернути увагу інших до себе. Чому б ви зателефонували очі людей?
Він кладе на сіру капелюшку, натягнувши ковпачок на очах і спробував поєднатися з натовпом. Починав давати шлях. «Я не Георгій Вітсін, я його брат», - став актором У вас є такий чудовий брат, який ви теж маєте право насолоджуватися його полум'ям. Приходьте!
Вицин не потребує полум'я. Він пориває від неї. Прихильники з обертової публіки в квартирі або відокремлені в природі з м'якістю. При відкритті Музею трьох акторів Юрій Нікулін припинив на презентацію Георгію Вітщину. І я знайшов колегу на дивані. «Гоша, отримайте, поїдьте у музей», - сказав Юрій Володимирович. «Ви повинні носити штани», - сказав Вітсин. «Що ви не зносите штани взагалі? «Ви повинні носити інші штани». І перевернулися до іншої сторони. Але після того, як він запакував і вийшов в будь-яку сторону.

Останнім часом Георгій Михайлович зняв у 1994 році фільм Андрея Бенкендорф «Основні історії». Тоді він розповів глядачам, переважно з оповіданнями Зощенко. Він може мати автомобілі і котеджі і гроші. Але він мав інші інтереси.
Він був досить. Він жив скромно, він ніколи не мав пристрасті до одягу і автомобілів. І для їжі і їжі для собак і голубів, які він прикрашений, був достатнім. Іноді він виступав на національних командах «гуморів» у колишньому театрі актора – жартував, що він заробляє для годування бездомних собак.
Я дуже любив тварин. Всі навколишні жителі (птихи, коти, собаки) знали саме години, коли він вийшов на корм, і зібрав перед входом. Сім'я тримала дві папуги і собаки. "Чому ти працюєш?" Про собаку Віцин у всіх сердцях повідомили, що вона знає, як сказати «мама».

Не знаю, що Віцин навчав роботи Оді, Горасу, Плутонії, Петрарха. Він зачарував астрономією і дивився через телескоп з балкона на Арбаті щодня. Він був ветераном. Я не забрав ніяких ліків або з'їсти м'ясо протягом 30 років.
* * * * * * * * * * *
Це те, як він був, серйозний клоун радянського кіно, книжковий коханець і скульптор (бата хобі - від своєї молоді), іоги і шавлії. Суть смішного, у власних словах він розумів тільки віком восьмого: «Дочка є великим». Миготливий - це природна потреба нормальної людини. Життя почуття гумору – це хвороба ... аномальна людина. й

Деякі фотографії з кіно і життя

317960

р.

Ви знаєте?

5960125р.

, Україна

р.

Кілька багатьох пам'яток, велика trinity