1592
Великий Троїцький
Трус взяв дружину від вчителя
- Владимир, як зробив Ковард, Ступід і досвідчений отримати разом з своїми дружинами?
Приймаючись печаткою в паспорті, кожен мав одну. Думка... Чи знаєте ви, що мертво номер Джордж Вітсін, коли він був молодий? Від свого вчителя, Патріарх Московського художнього театру Миколи Хмелева, який відіграв Іван Терреєм! По дорозі Хмелев після того, що не відчував себе гірше про талановитого студента. Відкрита лояльність. І скоро він відреставрував дружину від Михайла Яншина - легендарного Ляла Чорна.
Габаритний зображення
Актриса Діна Тополєва (Хмельєва) була старша, ніж Вітсин. Вони жили в цивільному шлюбі протягом декількох років, потім відокремлюють. Але за довгий час Vicin допомогло їй гроші, харчування, медикаменти.
Офіційна дружина Вітстін Тамара Федорівна Мічуріна – це гніздо відомого радянського порід. Працює в театрі як костюмер, художник макіяжу, проп. Після того, як на Великодні, Вікіцин подивився в гардеробну, де вона сидить з другом. "Дівчатки, я прийшов до Христа!" Поцілунав кожен з них три рази, дав їм забарвлені яйця. І пішов з Мічуріна до реєстру.
р.
«Фулс Маррі молодої», – звучав актор. - Розумні люди ніколи не маррі. І я навпіл, одружений 35.
Дивовижний парадокс: пізніше на комплекті фільму «Весілля Балзамінова» 10 красунь радянських акторів на екрані спробували його випікати. Немає використання. Вони навіть хотіли випити коньяку. Він заспокоївся зі скла, загартував горло і висипав: «Я пишу коньяк так багато!» Дуже добре для горла. А потім Мордюкова - сказав гірко: «Не з нас, метелики, отримай!»
І Вініцин був видатним чоловіком. У віці 48 для гри в «Марріж Балзамінова» 27-річному Міша! Я не можу проти Мордюкова, наречена на екрані: «Ви не п'ятаєте, не куріть, не зморожувати жінок!» Ти не людина, ти робиш! "Ні, я йога!"
Чи справді він, як і молодий, байдужий до краси жінок?
до Як мені сказати? У травні були романи. Але історія не згадується. Георгій Михайлович, як правило, дуже секретний. Як журналіст, наприклад, був у своєму домі. Я припинив. Але тільки при його відсутності. Після того, як ви дізналися експонати та інформацію для музею, він попросив Тамара Федорівна: «Що про скарбницю?» Вона посміхалася, “Очілася на мене і я обдурила на нього”. Літерально.
Ви коли-небудь давали сина Гену Лолокрідіда?
«Моргунов має подібну долю», - продовжується директор музею трьох акторів. - Євген Олександрович проживав довгому цивільному шлюбі з Вавою - балериною Варварою Вальтсєвою. вона була багато старших, теж. Тоді він офіційно одружився Наталією Миколаївною. Закінчила два інститути - МАТІ (авіація та технологія) і ВІКК. Кінокритик, до речі.
Євген Моргунов не пам’ятається навіть найгарніших шанувальників.
Пристрасть молоді Моргунова – це питання про дні У VGIK на своєму курсі були переважно дівчата, майбутні зірки радянського екрана. Чоловіки боролися. Відомий «Молода гвардія» також мав молоді красуні. Тоо поганий він був відхилений.
- Як було злити?!
до Або досить, обхват. Моргунов отримав велику роль - траєктор Стахович. Коли знято фільм, то виявилося, що Стахович не зраджує підпілля. Я мав вирізати майже всю ногу з Моргуновим. У багатьох фільмах він вирізати. Далі для есвідомих сюжетів режисерів, потім для королевого темпу актора. Один з ворогів Моргунов помстався дуже оригінальним.
Що фільм офіційна вимушена юна актриса в офісі для сексуальних переваг в обмін на ролі. Моргунов у найоппортунній момент зробив свій шлях до вогнетривкої втечі до вікна офісу та фотографував всю заляку.
Він переходить в офіс, накладає на стілець: "Дуже, що?" Як ми будемо говорити? Браш! Отримайтеся тут!
Я можу піти, але після того, як ви просите довгий час, щоб повернутися назад.
Приносив головний до білого тепла, Моргунов випадково кидає пакет фотографій на столі. Офіційна блідка: «Я отримую вам дружбу, дозвольте мені зателефонувати вам ім'я. й
Про це розповів Борис Сичкін, «Буба Касторського», друг Моргунов.
Наталія Миколаївна ніколи не ревнощів Моргунової.
Одружився, оселився, Євген Олександрович, якщо він потрапив на жінок, то більше за лютий. Заслужений, що Гіна Лоллобріда вирощувала хлопчика з ним. Коли Катерина Деневве представила на кінофестивалі, він сказав: «Я не потрібна Катерина Деневве, принаймні мені потрібна Катерина година!» «Ой, що в степу!» посміхнула зірка.
У Франції Лайма Вайкул попросив взяти її до відомого сорту «Лідо».
Моргунов не зв'язав очі: Ми будемо йти до Лідо, тільки після того, як, не до. . . ?
Є багато таких історій. Ви не знаєте, що правда і що фантастика. Багато в СРСР, наприклад, вважали, що знаменитий телеведучий Світлана Моргунова була дружиною.
З днем, адже вся родина тут. З синами Антона та Миколая. Фото з архіву Наталії Моргунова.
... Він припинив після пари. І пішов він дипломат з ваннами. "Я збираю його пізніше..." Шапка, лист, сорочка і два тапочки. Жінки. І на лівій нозі. Може бути там для задоволення.
10 днів пізніше Євген Олександрович помер. Тепер диплом з жіночими тапочки є музейним експонатом.
... Балбеса представила наречену коней
«Юрі Нікулін і в його особистому житті було різним від друзів-комедіївців», сміється Закерман. - Ні цивільний шлюб. 23 травня 1950 р. Всі жарти, вони кажуть, вони кажуть, щоб отримати одружений в травні - все моє життя блювотні рухи. Він не може чекати тижня до червня. Тетяна Покровська закінчила Житомирську сільськогосподарську академію. Історія зустрічі фантастична.
Олівець клоу з помічниками підібрав новий кінь в цирку. Попитали про затримання власників жирової коні Laptya - дівчинки з аграрної академії. «Що ви робите в циркулі, так тонкі і ланкі?» попросили Нікуліну Таню.
«Ком завтра і подивитися», - сказав він.
Вона прийшла. І я бачив растрову картину. Олівцем в ході кімнати запрошують бажаючих навчитися їздити. Викликав "переглядач" Ніколін, посадка качка. Постраждала коня в арені, ланкі-допоможець опинився під копитами. З Амбулансом з'явився кров'яний нікулін.
У Sklife, отриманий дзвінок з циркуля, ви не вірите, що медсестри Лідія Івановна Нікуліна. Мати! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Діагност «дві зламані реберця і стику». Олівець був першим, хто прийшов до жертви. За ним подруга Таня з домашніми cookie. При розрядженні лікар сказав: «Купити коня кілограм цукру». Якщо я вдарив вам сантиметр вище, я б не лікую тебе.
Коли Таня розповіла про свою улюблену тітку, яка вона зустрілася з художником, вона запитала, що театр він був від. Поцілунки, що Юра є клоуном, тітка майже ненависна. Останній раз побачила живий клоун в 1913 році - він був жахливо п'яний, лежачи в тирси з витертим обличчям ...
Нікулін і Тетяна Миколаївна не лежала вдома або в циркулі, хоча вони одружені в травні.
990 Р
Я мав написати годинник. Тільки тоді на весілля відбудеться весілля. Після замазування клоу, Тетяна пішла на роботу в цирку. Першим отримав роль хлопчика в пантомі, потім став партнером свого чоловіка. Ось де я відставив.
Нікулін жив з однією дружиною на 47 років. Унікальний випадок в діючому середовищі. Все було між ними, але вони швидко скидаються. Після того, як автомобіль, натовп шанувальників змащуються. Для автографів. Свою дружину сказав: «Ком на, Юра». “Дуже!” одна з дам, яка проголошена. - Ви його використовували, дати її іншим. Один чоловік!
Але, ви повинні визнати, що більшість ромерів пішли просто про хобі одного чоловіка Нікульіна.
З дружиною клоу Карандаш: мали ніжні почуття один одному
Габаритний зображення
Його романи з Наталею Варлі, Людмила Гурченко, особливо з дружиною Олівець - міф. Як працює, дружні відносини. Хоча Тетяна Миколаївна була ревнощою Гурченко, можливо, з якоїсь іншої причини. Вони також порушують разом з «20 Днів без війни».
В оточенні краси: з майбутнім дружиною Олексія Баталова Гітана (ліворуч) і дружиною Тетяною
Про пристрасть Нікуліна Летана Леонтенко, так, я почув з Леоніда Бабушкіна. З 50-х років працював фотографом в циркулі, побачивши і знімав багато. Пізніше Ґітана пішов з цирку, стала дружиною друга Нікуліна Алексей Баталов. Наш великий актор.
Психічна Віка підірвала Нікулін
Головний секрет Нікуліна – його зв’язок з психічною. Стас Садальський заявив, що в останні роки директор Цирку на Цветні з'явився певна жінка, яка грала ту ж роль, як знаменита медсестра в житті помирання Брежнев.
- Вікторія Виклюк? Так, був такий акробат-еквілібрист, працював з чоловіком на перлинах. Номер відверто слабкий. Я не хочу пам'ятати.
Цирк, Яйця і ТІЛЬКИ: в білих черевики Вікторія Виклюк – «вишневий геній» Юрія Ніколіна
до Ви бачили себе?
- Привіт, тут ми йдемо! Я знав її добре. Виклюк не дозволяв мені Юрій Володимировичу! Я провів три години в передбаннері, перспективним для того, щоб дати щось для музею. Я зроблю картину себе без Нікуліну. Я майже пішов з розуму. У 70-й день народження я пішов на цирк з букетом. В офісі немає ювілейних. «Помістіть квіти на столі і отримайте!» наказав Vikluk. Boorishness є реальним...
- Наскільки не допускаються слабкі акробати, режисер музею, до основного експонату?
Так вона захопила всіх від нього, як собаки.
Тут є таємниця, Volodya.
Коли ми падають в любов, ми стаємо повними фолками. Ви не можете писати нічого. Вона змогла підсунути Нікулін як психічний. Поведінка секретаря, особистий лікар. Вона дала масажі, варена дієта суп, давала таблетки. Я проїду по всьому світу з ним.
Близько до Великого Клоун: дружина Нікуліна Тетяна Миколаївна, Вікторія Віклюк та Тамара Семенівна Рум'янцева
Вона мала те, що. Моя друг Толя Шибанов, головний фотограф Міністерства культури, колись послав її. "Нікулін сам поставив зустріч для мене!" Vikluk тільки зробив прохід в його напрямку, не доторкнувшись... І великий Tolya's a sniff. По закінченні мені, що його груди було боляче на тиждень. І служив пізній Толя в ВМС, мав ранок у фрістайлі.
Так Юрій Володимирович був 70. І психічний секретар?
- 47.
- Чому німка дружина?
до Він був дуже відомим людиною. Я не хочу зробити скандал з дому. Де отримати розлучення на 70? Я сказав, що Максим Виклінк навіть дав в оці.
Не тільки сім'я, але і вся громада постраждала. Після того, як Віклюк взяв мавпи з народного артиста Азіза Асаряна. Загинув мавпи. Тоді я потрапив у боротьбу з головним бухгалтером. Скандалий, отриманий у всіх. Я тримав цирку в суспенсі, вирішив все себе. Небо бажали піти проти Юрія Володимировича. Багато друзів відійшли від нього в той час.
Юрій Володимирович: з Вікторією Віклюком та коханим дідом Маша. Багато хто вважає, що його догляд за Matre Viklyuk зробив його дисслужбою.
2057039, Україна
Коли він став досить нестерпним, весь цирк, як би сказав Нікульін: «До чого потрібно!» І пішов до Парижа за 4 дні. На загальних зборах вирішили звільнити Віклюк разом з чоловіком.
І через шість місяців, ініціатор цієї зустрічі, комерційний директор Михайло Седов, помер. Він був пострілом. Не знайдено вбивця. Тоді Юрій Володимирович і призначив комерційний директор Цирку на Цветному сина Максима. Ельдар Рязанов відверто попросив його: "Як можна обрамити свого сина, як це?" «І як я можу я обрамляти когось іншого сина?» відповів Юрій Володимирович.
до Що з Vickluck зараз?
Вона живе в Севастополі, пансіонат. Нікулін проживав до 85, якщо вона не була з циркуля. Тепер ви можете сказати що-небудь, ви не можете перевірити. У своїх життях було світло і темні сходинки. Віклюк можна вважати темним стрейком в біографії Нікуліна.
ВІКТОРІЯ ВІККУ: прохід до Московської міської зали пам'яті
“А, що трійка санг і танцювала. . . ?
«Дог Барбос і незвичайний хрест» (1961), «Трекери» (1961), «Операція «Я» та інші пригоди Шурика» (1965), «Кауказький полон і нові пригоди Шурика» (1966). Це лише сім років. І діти в дитячих садках все ще грають Нікулін, Вітсина і Моргунов.
«Свято Старі Чоловіки та одна дівчинка» (1968) – остання спільна картина Юрія Ніколіна, Георгія Вітстіна та Євгена Моргунова. Леонід Гаїді заявив, що «Три з них вичерпували себе». Самі актори не замислювалися так і працювали разом на сцені протягом багатьох років.
711560
Вініцин був найстарішим з них, народився в 1917 році. Нікулін в 1921 р. Моргунов у 1927 році. Нікулін вперше пішов у віці 75 (1997). Другим був Моргунов у віці 72 (1999 р.). Останній - Вицин у віці 84 років (2001)
Більшість з усіх, знятих у Vicin - 108 фільми. Друга найбільша просвіта - Моргунов - 68 картини. Ніколін зірвав 38 фільми. Вітсін і Миколай присуджено звання народних артистів СРСР за свою роботу. Моргунов – заслужений артист РФСР.
Вицин, серед інших речей, був чудовий театральний актор, озвучив свої унікальні голосні мультфільми і дублікував іноземні фільми.
Моргунов, крім зйомок художника, був кінорежисером і театральним актором. Нікулін пішов через війну, потім працював в циркулі як клоун і був телеведучим Білого Пароту.
Вітсін і Моргунов завершили грішну подорож на землі в бідності і хворобі, забутому всім. Тільки ті, хто був чесним і близьким, супроводжували їх на останню подорож. Нікулін був похований державними відзнаками, оскільки він завжди був фаворитом влади. І не можна сперечатися з цим.
Віцин похований на Ваганкове кладовище, Моргунов на Кунцесевському. Ніколін - на Новодівич...
Це те, що їхні пам'ятники виглядають як на могилах. До кожного за його подвір'ям, щоб говорити... На жаль, люди не завжди мають того, що вони заробляються в житті. Не потрібно говорити про іншу сторону...
р.
р.