"Херсональний досвід сирих продуктів" 4

Вікторія Железовська, засновник російського культурного центру для дітей «Калінка» в Майорка, щаслива дружина і три рази мама, поділилася своїм досвідом здорового харчування, розповіла про важливість свідомого життя і підтвердила те, що «ми те, що ми їсти».

Вікторія, Іспанія, як ви знаєте, країна, в якій їжа побудована в культ, Спанідани прикріплюють особливу важливість для їжі, люблять гучні бенкети барів і ресторанів, що супроводжують вино, джемон і морепродукти. Як вибрати здорові продукти для вашої родини?

до Я дуже простий, тому що я знаю, що це не корисно, і я не потрібно його на всіх. Тим не менш, людина легко переходить до здорового харчування, коли, перш за все, його зміни мислення - це з ним, що його спосіб життя починає змінюватися, а не навпаки.

Тепер їжа для мене має сакральне значення, не задоволення; жива їжа є досить медицина, яка має благотворний вплив на організм, загоює, заповнює енергією.

Манкінд забуває цього і перетворився в своєрідний обряд задоволення своїх неприродних бажань. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Всім запам'ятовується російська доведена: «після ситної вечері не заважає лежати» – вона повністю втрачає відчуття їжі, тому що ми заповнюємо автомобіль для того, щоб піти, а тіло після «заправки» повинно бути життєрадісним і повним міцністю, наприклад, для бігу.

Як можна запустити після жиру стейка з картоплею, склянкою вина, тортом і експресом з цукром?

до Що таке їжа? Як люди, які живуть в суспільстві, несуть все, що сучасні маркетингові пропозиції та обирають найбільш корисні продукти?

до Звичайно, необхідно мати внутрішню відвагу і міцність, щоб бути різними від усіх інших, не їсти, що більшість людей вважають смачними, не пити міцними напоями, коли всі «встановлює» контакти з такими образами.

Жива їжа є натуральною їжею, це те, що природа дав нам, що близько до людини, тому що людина підключена до навколишнього середовища, він є невід'ємною частиною. Звісно, жива їжа має дієту на основі рослин.

У мене є перевірений спосіб, який я стикався з покупками в магазині. Ви відмовляєтеся від полиці, і ви думаєте, є життя в цьому продукті? Якщо так, то сміливо кинути його в кошик, якщо не ... вибір - це ваш, щоб накласти щось не призведе до нічого. Про це ми повернулися до думки.

- Чи не їсти нагрів продукти прямо зараз? Чому ви вибрали сиру їжу?

Я не схожий на етикетку "вегетаріан," "веган", "змінити їжу", "Я люблю інтуїтивно зрозуміле харчування". Я думаю, що ми повинні вчитися і розуміти себе. Жива їжа є те, що мій організм вимагає. Це те, що мій інтуїція каже мені.

На цьому етапі я експериментую на себе і слухаю свої почуття після виробу. Мені здається, що це все про легкість приготування їжі, ми повинні їсти просто і легко, з мінімальною обробкою продуктів, таким чином, травна система не буде перевантажена і працювала без невдач протягом багатьох років, як швейцарський годинник.

до Ви завжди були настільки свідомими про їжу?

- В залежності від того, що ви викликаєте свідомість. Звісно, я завжди намагався забезпечити, щоб моя сім'я їсти різноманітні продукти харчування, ми дотримуючись збалансованої дієти, в той час я вірю, що це є обов'язковим способом підтримки здоров'я і бути зверху. Ми не мали швидкого харчування, з вуглецевими кольоровими напоями в домашніх умовах, але солодкі та міцні напої були рясними.

У 2009 році з Нойсі Санкт-Петербурга ми переїхали на острів Майорка, і тут ми даємо місцеві страви, спробували нові сорти вин, сирів, морепродуктів.

Незабаром мій чоловік почав мати проблеми зі здоров'ям, і ми зіткнулися з вибором ковтання таблеток або зміни нашого раціону.

Я вирішив, що ми збираємось змінити, просто це разом. Зануривши заголовок в дослідження літератури, я знайшов більше і більш аргументів у захисті правильності нашого рішення.

Але ключ для мене був семінар в Парижі. Проведено спадковим сибірським шманом від Буряції Валентини Руллє Ролена.

Що було вперше, я почув від неї, що поточна епоха переходу буде впливати на раціони людей, і всі люди повинні переглянути те, що вони їсти. Я дізнався про кислотно-лужний баланс нашого тіла, що ми повинні відмовитися від продуктів, які пригнічують наше тіло, і в щоденній дієті включають більше їжі,
що б змусити його.

Про небезпеку продуктів тварин для нашого тіла і вказали напрямок, де йти. Я думав про те, що з шматком м'яса ми вберемо всю енергію - агресію, небезпеку, страх, біль вбитої тварини.

Саме тому в світі так багато зла, бо це зло постійно в кожному з нас, ми щодня годуємо, більш-меншою мірою.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Після цієї зустрічі та власного внутрішнього переосмислення я не купила, варила, і, по розширенню, їсти м'ясо. Я не можу це зробити.

до Що було так, щоб перейти до такої їжі?

По-перше, ми не дали все різко, все відбулося поступово. І чому ми робимо це, бо протягом багатьох років наші слов’янські традиції стали міцно вкорінені в нас. Незабаром вони почали видаляти деякі продукти, шукати гідну альтернативу або навіть заміну.

По-друге, мені важливо, що мій чоловік підтримав мене, і це те, що було – ми шукали в одному напрямку. Повідомляємо Вам ще одну цікавою річ, яка сталася мені в цей період.

У мене була мрія письменника Толстого, вірити його або ні, але це був справжній Лев Миколаєв з довгою сірою бородою і він перевертався до мене з словами: «Як добре їсти зелені!» Вранці я почав шукати інформацію про мрії, а що здивувало його, коли я дізнався, що Толстого було вегетаріанським, він навіть писав про це. Почуття моєї мрії як знак зверху, я перепрочитаю все, що великий Лев Миколаєв.

до Як живуть діти? Чи дорослі, які вирощують за смаком?

до Це було і залишається найважчою частиною. Діти все ще їсти традиційні продукти харчування, хоча зовні будинку. Я розумію, як важливо правильне харчування, але діти не завжди хочуть взяти його. І я розумію їх дуже добре - до тих пір, поки їх мама купила все це сама.

Однак я не віддаю, я намагаюся варити салати, овочеві ріжучі, свіжі, смузі для них максимально красиво і привабливо.
Хочу зрозуміти, що здорове харчування не нудно і монотонно.

- Тепер це не тільки модний, але і необхідно надихнути людей до здорового способу життя? Ви поширите свої знання в маси?

до На даний момент я подбаю про себе, сім'ю і я не готовий йти, з банером в руках, висихаючи слогани і пропагуючи м'ясо-театри для мого вибору (лаггі). Після переходу до дієти на рослині, я не використовуйте таблетки взагалі, хоча б немає, я повністю припинив хворі і тільки приймати трав'яні колекції профілактично. Я впевнений, що я на правому шляху, я вірю, що наш організм унікальний, і це говорить нам, що краще для нього, і він може зцілити себе від різних недуг.

Я не думаю, що це час для мене, щоб взяти відповідальність за інших людей. Звісно, я поділю свої знання з тим, хто запитує про це, але я не нав'язую себе. Незабаром або пізно, всі люди будуть переходити на живу їжу, я впевнений, що майбутнє належить до вегетаріанства.