560
Чи стоять вегани, які стикаються з дефіцитом B12? Булсіт!
Тема вітаміну В12 не нова для більшості веганів, сирих продуктів і інших дієтологів. Це тема, яка була нечіта наших вух, і вона потрапила в точку, де люди йдуть в аптеку, щоб купити інші B12 постріл або таблетки або що-небудь, я не знаю. Все, щоб не померти від нестачі цього вітаміну
B12 є вітаміном, і це те, що я думав до сьогодні, коли я чув її сказати, що B12 є мікроорганізмом, не вітаміном, як ми всі думки. Вона почула її з розмови вона з її американською сестрою. Я не знайшов таку інформацію про вітамін B12. Після чого я піднявся і промалював через бурюнет, і що був мій сюрприз, коли я бачив інформацію, яку я побачила в ТОПі: B12 не вітамін, але повноцінний живий мікроорганізм. У статті велика, але повністю охоплює питання B12.
Вітамін В12 дефіцит є серйозним розладом, і ознаки цього дефіциту часто заявляють лупи, схуднення, анорексія, втома, палловер, проблеми дихання і так далі. Я перерахував лише кілька ознак дефіциту B12, які я можу піти і далі. Лікарі Забугорни радять Вам негайно працювати на них, як тільки ви відчуваєте щось схоже на вище. Тип дефіциту B12 мертво до людини.
Цікаво, що в останні роки вчені в багатьох країнах пережили своє ставлення до вітаміну В12, і визнали, що людські потреби для цього вітаміну багато разів перебільшено. Наше тіло потребує значно меншої кількості вітаміну В12, ніж зазначено на самому початку відкриття цієї речовини. Податки? Чи це вітамін? Британські вчені провели дослідження, в якому вони знайшли, що протягом усього життя людина потребує кількості B12, що дорівнює 40 міліграм! За об'ємом це односім'я середнього аспірину таблетки.
Вітамін В12 виводиться з організму жовчю, і відразу ефективно вбирається знову. Цей процес називається «реабсорбція», або ентерогептатичний кровообіг.
Сума виводиться з жовчним B12 може змінюватися від 1 до 10 мкг на добу. Сировина і вегани, а також вегетаріанці, можуть отримати деякі кількості B12 від переабсорбції, а не від їжі, таких як омніви. Процес реабсорбції може прослужити більше 20 років, поки починається реальний дефіцит B12 в організмі. Якщо процес реабсорбції порушується, тільки 3 роки може переходити з кінця надходження Б12 в організм, а дефіцит починає розвиватися. Здорове тіло людини може впоратися з виробництвом B12, і, в цілому, внутрішній синтез може покривати всі наші потреби для цієї речовини, але є інші фактори, які можуть призвести до проблем, наприклад, недолік білка, кальцію або кобальту. Ці речовини безпосередньо забезпечують здоров'я кишечника, і тому весь організм людини.
Серед багатьох дискусій і дебатів, що оточують вітамін B12, є думка, що хоча B12 виробляється в кишечнику, його синтез відбувається в кишечнику занадто низьким і тіло просто не може поглинати його звідти. Цей вид, згідно з доктором Ветрано, був рефудований дослідженням більше 20 років тому, і зараз, здається, що нічого більше, ніж застаріла наукова теорія. Наприклад, у книзі Анатомія людини та фізіології Маріб сказав, що людина фактично поглинає B12 з кишечника.
Чи є джерело B12 тільки тваринного харчування?
Багато людей вважають, що єдиним джерелом B12 є корми для тварин і всі продукти тваринництва. Це абсолютно неправильна думка, це не так. По суті, вітамін B12 не знайдено в рослині або тваринництві! Вітамін В12 – це мікроорганізм, який відповідає за надходження мікроелементів, таких як кобальт в організм людини. Хімічна назва B12 є кобаламіном, який є центром молекулярної структури цього мікроорганізму. Всі вербати, як люди, потребують кобальту, який поглинається тільки B12. Я не хочу, щоб викликати вітамін B12, але, як ми звикли до нього, так що це буде. Ми краще називаємо бактерією B12.
Вітамін В12 синтезований, як відомо, в тонкому кишечнику людини так званий «ілюм», який є основним місцем, в якому цей дуже бактерій поглинається. До тих пір, поки цей бактерій має поставку кобальту та інших поживних речовин, вітамін B12 буде вироблятися. Також цікавим є те, що згідно з доктором Майклом Claiper, вітаміном B12 міститься в роті і кишечнику в цілому. Вірджинія Ветрано погоджується. За її словами, B12 живе навколо зубів, навколо мигдаликів, в шифрах мигдаликів, в носоглотці, в складках основи мови, а також в області верхнього бронхіального дерева. У роті може виникати абсорбція натуральних B12, горла, стравоходу, бронхів і навіть у верхньому тонкому кишечнику, а також по всьому шлунково-кишкового тракту. Цей механізм не впливає на синтез вітаміну В12 в тонкому кишечнику. Коензими поглинаються дифузією слизових оболонок. Всі звуки ускладнюються, і точка полягає в тому, що бактерія B12 виробляється не тільки в товстій колоні, але і в роті і різних слизових оболонках.
Впуск B12 з їжею - як все відбувається?
В кормах, особливо кормах для тварин. Але ось амбаш: зовнішній B12, що надходить в організм, поглинається тільки тоді, коли B12 зазвичай виробляється всередині тіла, тобто шлунка секреції. Якщо синтез Б12 організмом не виникає, або це процес якось порушується, людина починає дефіцит вітаміну.
Причини дефіциту B12:
Антибіотики (в тому числі ті, які надходять в організм людини з вадами, такими як м'ясо та молоко). Відомо, що під час свого короткого життя тварини перекачуються до країв з антибіотиками, гормонами та іншими руббами, які надходять в організм людини після вживання м’яса або молока, сиру та ін.
Сильні напої (важкі напої відомі знищити печінку, тому пироги потребують більше B12, ніж недбалки).
Однією з причин порушення виробництва B12 в організмі є куріння, так як дим сигарет має високу температуру і потрапляння в рот і легенів, знищує B12.
Стрес також є причиною дефіциту B12.
Велика проблема з отриманням B12 вправо полягає в тому, що велика більшість досліджень на предметі було зроблено давно, в той час, коли технологія не була настільки просунута, як це сьогодні. За словами д. Ветрано, сучасні книги на B12, які були циркульовані в США, стверджують, що вітамін B12 фактично міститься в будь-якій їжі, яка містить вітамінний комплекс B. Не достатньо технологій для аналізу B12 в їжі. І тепер він знайшов його. А низку сучасних технологій дозволили науковцям дізнатися, що В12 міститься в достатній кількості харчових продуктів, що містить багатий комплекс вітамінів В.
Недолік B12 в вегетаріанці, сирі продукти харчування і вегетаріанці є брехливим для маркетологів.
Вегетаріанці, вегетаріанці та сировина мають дефіцит B12. Це просто маркетингова брехня, переїзд, який спонукає людей споживати тваринні продукти у великій кількості. Багато з так званих «наукових досліджень на B12», які очищають від точки до дефіциту вітамінів у вегетаріанських веганах, повинні бути переглянуті, оскільки нові дослідження довели, що більшість тих, хто не їсть тваринних продуктів повністю здорові і мають всі поживні речовини, вітаміни і мікроелементи, які потребують життя! З 1959 року в м’ясних їдалках з’являються м’ясні інгредієнти.
Натуральні антибіотики знищують B12.
Велика проблема для вегетаріанців, вегетаріанців і сирих продуктів полягає в тому, що вони все ще споживають досить багато природних антибіотиків, або так званих антибіотичних продуктів, включаючи часник, цибулю, редиски, редиски та інші продукти, багаті гірчичною олією. Ці вироби просто відмерли до мікрофлори кишечника, які, як тільки знищені, дуже важко відновити. B12 практично неможливо поповнювати від добавок. Люди, які мають проблеми зі здоров'ям, і відмивають нестачу вітаміну В12, просто мають шлунково-кишковий тракт, який не здатний належним чином засвоювати надходження їжі. Але у людей з здоровими гайками вітамін В12 виробляється без проблем, знову і знову.
За словами д. Ветрано, реальна проблема з дефіцитом B12 полягає в тому, що їжа не засвоюється досить, не що вітамін B12 не вистачає. Вона також стверджує, що вітаміни групи B12 можна знайти в насінні і горіхах, а також в фруктах, овочами і зеленню. Поживаючи лише 100 грам свіжої сирої моркви, буряків, квасолею або горохом, людина отримує не менше половини щоденного надходження вітаміну В12, що в поєднанні з внутрішньо отриманими В12, повністю охоплює всі потреби цього вітаміну.
З книги Родейл (Комплетна книга вітамінів), на сторінці 236, ми можемо знайти наступне пояснення: Як ви знаєте, вітамінний комплекс В називається «комплекс», адже замість одного вітаміну ми маємо справу з багатьма вітамінами, які містяться в одному продукті. І той факт, що причина поганого всмоктування кишечника вітамінів В є різними шлунково-кишковими розладами, власне, в 1800-х рр. Таким чином, єдиний правильний спосіб збільшення вмісту B12 в організмі є здоровим спосіб життя, який забезпечить нас здоровим кишечником, що означає правильне і повне поглинання всіх поживних речовин, включаючи вітамін B12, який, він виходить, є фактично бактерією.
Acid і alkali знищити B12.
Бактерії B12 розбиваються в умовах, які занадто кислі або занадто лужні, принаймні, як доктор Маріб стверджує, що в його "атомії та фізіології людини". Наприклад, B12 руйнується м'ясом, оскільки під час травлення м'ясних продуктів виділяються багато гідрохлорної кислоти, що руйнує B12. Це пояснює, чому багато м'ясників мають дефіцит B12, оскільки до веганів, які зловживають велику кількість кислотних продуктів і природних антибіотиків, таких як цибулю або часник. В організмі м'ясних сортів корм постійно обертається, і ці ж носові бактерії не дозволяють нормальної мікрофлори кишечника тіла розвиватися, в якій виробляється бактерія B12.
Вітамін В12 вміст в крові людини.
У багатьох клініках при тестуванні вітаміну В12 береться кров, а вміст В12 в крові суджує його високий або низький вміст в організмі людини. Це не зовсім правильний підхід, тому що низький B12 в крові не обов'язково означає дефіцит B12 в організмі людини в цілому. Чому? Вітамін В12 може зберігатися в інших областях тіла, таких як центральна нервова система. Про це свідчать останні дослідження.
З глибоких ферментованих бактерій виготовляються комерційні таблетки B12. Однак ін'єкції B12 і добавки тільки допомагають певній кількості часу, коли людина приймає ці ліки. У довгостроковій перспективі дефіцит B12 пов'язаний з реакцією, тому я консультую людей з дефіцитом B12, щоб потрапити в серце матерії, з'ясувавши причину дефіциту B12. І причини очевидні: нездоровий спосіб життя, вживання м'яса, зайва нервовість, захворювання шлунково-кишкового тракту і так далі.
Згідно з доктором Джоном Поттером, «Чарівний секрет харчування – споживати тисячі складних, взаємовигідних елементів, які не можуть бути відтворені в таблетках або наркотиках». Це, до речі, є однією з відповідей на питання «Хто вітаміни в таблетках без застосування для людини». Наше тіло призначене для того, щоб він виробляє всі речовини, які він потребує, за умови, що людина їсть правильної їжі, і призводить до здорового способу життя. Таким чином, нормальна людина не потребує інших добавок, крім свіжої та якісної їжі. З урахуванням всіх вищезгаданих, можна сперечатися, що люди повинні відмовитися від будь-яких продуктів м’ясної промисловості, що годує тваринам антибіотиками, гормонами та іншими речовинами, які отруюються для людини.
Всі вітаміни і мінерали працюють тільки в зв'язках з кожним іншим.
Вітаміни, гормони і мінерали не можуть працювати в ізоляції, але тільки в симбіозі один з одним. Для нормального функціонування будь-яких вітамінів потрібні інші речовини, тому, наприклад, пити тільки вітамін С в таблетках, ми не можемо бути впевнені в його нормальному всмоктування, так як в ньому немає інших елементів. Якщо їсти лимон або інші фрукти, які містять вітамін С, ми отримуємо повне поглинання не тільки вітаміну С, але і десятки інших вітамінів, які знаходяться в одному апельсину або лимоні. Все працює в комплексі.
У той же час організм людини може погіршуватися не тільки через брак поживних речовин, але і через їх надмірне надходження. Перевищення є шкідливим, оскільки неправильне харчування. Крім того, перегрів сирої, свіжої та соковитої продукції також поганий як термообробна їжа. Порції їжі, що надходить в організм, повинні бути помірними, і потрібно харчуватися на довгих інтервалах.
Тваринні продукти харчування та молочні продукти насправді є дуже бідним джерелом B12. Дослідження показують, що м'ясні інгредієнти страждають від нестачі вітаміну B12 частіше, ніж вегани і сирі продукти харчування. Справа в тому, що звичний, традиційний раціон людини призводить до атрофії травної системи, виразок та інших захворювань шлунково-кишкового тракту. Тут я нагадував про численні випадки виразок у рідних і друзів, які є результатом постійної кислотності всередині тіла, як наслідок постійного зловживання м'ясними і молочними продуктами.
Вегани і сирі продукти отримують вітамін B12 від реабсорбції від жовчі, і вони не потребують будь-яких зовнішніх джерел B12, які м'ясні їдалки, здається, потребують. Згідно з д-р Вольф, відмінні джерела вітаміну В12 є дикими рослинними продуктами, а також немиті садовими рослинами, немиті фрукти і овочі. Чому фрукти і овочі не потрібно мити? Оскільки грязь і пил на рослинах містять велику кількість ґрунтових бактерій, які повинні бути дубліковані і колонізовані в нашому травному тракті, але без гниття або бродіння, викликаних м'ясною їжею. Взявши висновок: потрібно їсти сиру, але без цибулі, часнику, редисків і редисків. Уникайте нічого гострого і кислого.
Ринкова худоба комерційні інтереси передміхурової залози реальні потреби B12 в організмі людини, а не тільки для цієї речовини. Для інших поживних речовин також переоцінюються, і все зроблено для чого? Для того, щоб їсти більше, купуйте більше, порожні полки супермаркету якомога частіше. Ми вмираємо раніше, ніж ми могли жити.
Скільки вітаміну В12 дійсно потрібно для нормального життя?
За словами доктора Віктора Герберта, який написав про це в Американському журналі клінічної харчування (1998, об'єм 48), людина потребує лише 0.00000035 унцій вітаміну B12 на добу (1 мкг). Але це для м'ясних і простих людей. Для сирих продуктів і веганів, звичайно, ця норма становить кілька разів менше, тому що травний тракт сировини є більш здоровим, краще працює, а отже, здатний виробляти більше бактерій B12, як і всі інші речовини.
Термообробка - ворог B12.
Велика проблема вегетаріанців і веганів полягає в використанні термообробної їжі, так як термічна обробка і стерилізація їжі вбиває поживні речовини, що означає, що організм людини не може розвиватися достатньо здорової мікрофлори, яка також необхідна для виробництва і поглинання вітаміну В12. Швидкість поглинання В12 у здорових людей вище, ніж у пацієнтів. Однак дослідження показують, що помірна вегетаріанська дієта може забезпечити організм правильною кількістю вітаміну В12, але тільки з великою кількістю сировини в раціоні. Так, дослідження проводилися жителі Індії, які відомі їсти переважно рослинні продукти. Ніна суб'єктів з Індії виявилась, щоб бути дефіцитним в B12, незважаючи на те, що їх рівень цього вітаміну був близько 0,3-0.5 мкг. Я думаю, що це кількість B12, що тіло виробляє зсередини, що має значення більше для людини, ніж кількість B12, що надходить від їжі. Природа здавалася, щоб забезпечити харчування невеликою кількістю бруду на немиті фрукти, овочі та зелень!
Якщо людина харчується веганом або сирою їжею, призводить до здорового способу життя, правильно поєднує в собі сирі продукти в своєму раціоні, не переїжджаючи, то він навряд чи має недолік B12. Мікрофлора кишечника повністю забезпечить всі потреби цього мікроорганізму.
Однією з причин відсутності В12 в організмі людини є відсутність достатньої кількості сонячних променів, тобто існує безліч чинників. Якщо ви живете на ділянках, де ви не отримуєте прямих сонячних променів, ви не тільки не вистачає B12, але і інших вітамінів і мінералів. Те, що овочі та фрукти містять невелику кількість вітаміну B12 тільки говорить мені, що вам не потрібно стільки, скільки ви очікуєте від медиків та продуктів харчування. Їжа не єдина джерело поживних речовин для організму. Ми отримуємо багато вітамінів і корисних сполук з води, грунту і повітря.
Якщо ви не впізнаєте в B12, слід враховувати, що уникнення м’яса, тваринної продукції та стати вегетаріанською, вегетаріанською, і, можливо, сирою їжею (для оптимального і ефективного здоров’я). Не підсмакувати провокацій і розвивати фобії про шкоду фруктів і овочів продаються в супермоделей. Лікарі радять мити овочі та фрукти, а також зелень, щоб зробити їх безпечними для тіла, при цьому залишки грунту на плодах є важливим джерелом поживних речовин з грунту.
15 Простий спосіб зробити свій смак їжі насиченим
Найсмачніший і корисний живий каша з льону і яблука.