Є такі сирі харчові їдалки, які перетворили цей вид їжі і життя в реальний sect, стали сирими харчовими їдалками-фанами. Я зустрівся ще недавно, і я дуже бачу, що це часто через таких людей, щоб зіпсувати думку в цілому про веганізм і сиру їжу.
В будь-якому полі, включаючи харчування. Таких шанувальників, як правило, «пляшки» сирої їжі і починають розповідати, як це було страшно після кількох років. Отже, як ви знаєте, якщо цей сирий вентилятор їжі є вентилятором? Дуже просто, як правило, сирі продукти харчування - любителі роблять деякі з наступних дій (замітка, це мій особиста думка, ви не повинні погоджуватися з ним):
1,1 км Вони не вірять лікарів і науковців, навіть сирої їжі лікарів!
2,2 км Як вважають, що він сказав, що сирі продукти є суперлюдами.
3. У Подай чоловіка/дружина, яка продовжує їсти варене харчування і не стає вегетаном.
4. У Зупинити спілкування з усіма друзями, які їсти "чарівний".
5. Умань Вони знайдуть однакових шанувальників і знайомляться тільки з ними. Вони часто сердяться і дратівливі.
6. Жнівень Вони не змішують фрукти і овочі разом, так як це дуже шкідливо.
7. Про нас Вони не п'ють соків, коктейлів і чаю, так як це неприродно.
8. У Вони ніколи не їсти горіхи і насіння – це не їжа для людей.
9. Навігація Не можна їсти на одному столі з нерафінованими продуктами.
10. Вони проти всіх натуральних добавок і суперпродуктів. Іноді, навпаки, вони п'ють занадто багато добавок.
11. Вони не п'ють вітамін B12, тому що гуру сказав не, сирі продукти харчування суперлюди, все буде відмінно.
12. Вони не їсти сирі коржі, так як це знежирене харчування і шкодить їхньому здоров'ю, навіть раз на рік.
13.00 р. На день народження вони не їсти сирих солодощів, вони тільки їсти цільні фрукти.
14. Вони не йдуть на сиру їжу кафе, немає їжі.
15.00 р. Вони не промивають фруктів і овочів, щоб бути більш натуральними.
16.00 р. Їм зацікавити людей, які заробляють гроші на сиру їжу. Це погано.
17.00 р. Вони вірять, що всі книги і лекції про сиру їжу повинні бути вільними, і кожен повинен писати їх і дати їм.
18 років Вони дуже мало споживають енергію з повітря і не потребують м'язової маси.
19.00 р. Вони дуже тонкі і починають хворіти після кількох років сирої їжі.
20. Вони не виглядають дуже добре, вони занадто тонкі.
21. Іноді вони не тонкі і з'їдають багато, але вони постійно експериментують з висипчастими пшеничними тортами, які висушують на акумуляторі.
22. Часом вони відірвали багато, кілька разів на рік, а потім їсти тільки рідкі продукти харчування тривалий час.
23. Вони не поголені волосся, зносу макіяжу або зносу латунь (посильно білизна теж).
24. Часто вимийте, щоб уникнути промивання всіх бактерій з організму.
25. Дуже довге волосся, як жінки, так і чоловіка.
26. Вони часто сперечають і доводять іншим людям, як красива сира їжа.
27. На стіні своїх соціальних мереж напишіть езотеричні ноти і доводять, що вони дрібні, здорові і повні енергії, хоча зовнішній вигляд ще однаковий.
28. Вони не люблять читати книги про сиру їжу, але воліють дивитися відео на YouTube інших сирих продуктів.
29. Вони часто думають, що «одна банан в день» достатньо їжі для гарного життя.
30. Вони кладуть своїх дітей на сиру дієту і продовжують довірити лікарям (навіть веганські лікарі)!
кв.м.
Якщо ми живемо в суспільстві, ми не пішли до еко-побуту сирої їжі, чому не насолоджуватися сирою їжею з друзями і сім'єю? Чому не додавати соки і зелені коктейлі в меню банана?
Я не хочу зустріти сирих любителів їжі. Ми довго проживали в неприродному місці для нас, в неприродних умовах і в неприродних темпах життя, тому дуже важко і практично неможливо їсти природно! Я особисто для їжі якомога більше, але є дні, коли ви не повинні відмовитися від свят і радості в колі сім'ї і друзів. Ніщо не станеться, якщо ви іноді поділите сиру піцу, сирий торт або пити сире какао. Не кожен день!
Їжа є найважливішим джерелом харчування для сучасних людей, які живуть в великих містах, живуть в божевільних ритмах і витрачають величезну кількість енергії, які часто не вистачає для сировини. Для розробки інших джерел енергії не можуть бути всі сирі продукти, які не хочуть або навіть дають кожному. Тому не думайте, що їсти пару бананів в день, ви надаєте себе всі необхідні речовини і енергію.
Для звичайних міських сирих продуктів харчування, які призводять до звичного сучасного ритму і способу життя, потрібно багато їжі для великої кількості енергії і здоров'я. Звичайно, все дуже індивідуально, але в цілому, це любителі, які вірять в щось дуже високий і духовний, в той же час вони нічого не змінюють в їх житті, не розвивають свої енергетичні здібності, їсти мало, тим самим не отримувати необхідну енергію або від їжі або з інших джерел.
У них немає енергії і після кількох років вони починають хворіти. Якщо ви не знаєте, як використовувати інші джерела енергії, то ваше джерело є харчовою. В середньому людина потребує 1500-3000 калорій, залежно від фізичного та психічного стресу життя. Сировина їсти менше 500 калорій в день і чекати чудес. Якщо ви хочете їсти мало, але отримати енергію з інших джерел, займатися спортом або духовними практиками, такими як Qigong.
Пригоди сирої їжі, будь ласка, не вболівальників, відвідувати зустрічі сирих продуктів-докторів, читати наукові статті та книги, не експериментувати з вашими дітьми, піти з друзями на сирі харчові кафе іноді, зберігати свою сім'ю, не тягувати близьких і знайомих з їх ідеями, жити разом і в любові. Здається мені краще не їсти сиру їжу на всіх або просто за короткий час для загального відновлення, ніж руйнувати репутацію веганізму, як це.
Комради не є сирими їдалками, не думають, що всі сирі їсти з такими симптомами, ми різні, є багато звичайних людей серед нас без фанатизму, ми просто хочемо бути здоровими і красивими.
Я не супер-дуперовий приклад прохолодних сирих їдалень, у мене було поломки, я не сховаю, що я їсть овочі для пари зими, що я їсть веган їжі в ресторані, якщо немає салатів на всіх, я не називаю себе 100% сирої їжі і не прагнути стати одним, але я не сирий вентилятор їжі, що робить мене дуже щасливими.
Краще не викликати себе сирою їжею. Я просто живу їжу у великій кількості! ЗАМОВИТИ Як це краще. Багато думок після зустрічі такого вентилятора, вичерпається петун. Хочу сказати, що сира їжа не підходить для всіх, особливо для людей, схильних до вболівальників.