♪ Не вірю ♪

Частина 1

Добре, час поділитися накопиченим досвідом протягом 6 років (від 1.01.2010). Я покажу вам про мій досвід живого харчування як в Росії, так і в південному кліматі (Ізраїль), розповісти вам, як переключитися в сиру їжу без стресу для тіла і розуму, а не менш важливо, залишитися стабільним на ньому. З статті було спочатку частина інтерв’ю, написана в форматі питання-інтерфейс.

Де і коли ви вперше дізналися про сиру їжу? Чому б не відхилити інформацію? Як ви почали?

Вперше я дізнався про живе харчування (що те, що я думаю, що вона повинна називатися «відновити їжу») на онлайн-форумі, присвяченому саморозвитку. З точки зору логіки все було досить очевидним - для всіх життєдіяльності в природі є їжа готова до споживання, яка не вимагає додаткових дій і обробки, в тому числі термо, і людина в цьому сенсі не виняток.

Відповідно, якщо людина їсть неспецифічної їжі, такі як м'ясо тварин або рослинна їжа, але зазнала термічної обробки, яка також не натуральна, то тіло функціонує неприродно, не як спочатку призначене, не 100%. З іншого боку, в той час я вже був вегетаріанським і під керівництвом здорового способу життя з точки зору, і я не мав багато мотивацій для перемикання на сиру їжу. Це, теоретично, я погоджуюсь з усім, але на практиці я якось не прагнув до сирої їжі, так як у мене практично не було проблем зі здоров'ям (з цієї причини багато почали свій перехід на сиру їжу), я також не страждав від зайвої ваги, хоча в цей час було кілька додаткових фунтів (що, однак, не турбувалися багато).

Але незабаром були сприятливі умови для експерименту, які не використовували – переїхали на нову квартиру, яка мала все від меблів, крім газової плити і холодильника, знак долі в цілому. Як кажуть, Бог сам замовив перевірити теорію на практиці.

Наступного місяця я в основному живу їжу, і до мого сюрпризу я відчував досить комфортно. Після того, як я отримав газову плиту і холодильник, я не можу повністю повернутися до старого способу харчування. У тих рідкісних моментах, коли я все ж готувала, я все частіше запитав те саме: Чому? Чому я роблю це, чому я стояв на плиті? Чому я помітив час? Чи дійсно це необхідно, і я можу зробити їжу краще? Але ніхто не виходить, я тільки зробив його гірше.

В той же час я відчув абсолютно ступеню, усвідомлюючи абсурдність продуктів харчування, відповідно, приготував менше і менше. Після кількох місяців частка сирої їжі вже підійшов до 90%, і я вирішив розпочати експеримент в 2010 році і їсти тільки сиру їжу протягом місяця. По суті, експеримент перетягував і став частиною способу життя.

Як ви думаєте про сиру їжу в своєму розумінні? Багато людей практикують здоровий спосіб життя, але вони навіть не чули про сиру їжу.

Дуже поняття здорового способу життя досить анотація, і ідеї про здоров'я сучасної медицини дуже далеко від реального, реального здоров'я. В той же час, коли я просто кинути пироги і куріння, я був абсолютно впевнений, що я вже був провідний здоровий спосіб життя, так як я більше не пишу або дим, і там немає необхідності нічого змінити, в тому числі в галузі харчування. Я усвідомлю, як я був потім. Стопування використання твердих напоїв і тютюну є лише одним з необхідних кроків до дійсно здорового способу життя, але це недостатньо. Я не думаю, що їжа неспечена їжа може бути здоровою в повному розумінні слова.

Які проблеми здоров'я вирішили з сирою їжею?

Як я сказав, що у мене практично немає проблем зі здоров'ям. Я не купую нових, в період сирої їжі. З зубами перед сирою їжею були деякі, досить стандартні проблеми - були дві коронки і кілька начинок.

Як змінити вагу і зовнішній вигляд з моменту переходу на сиру їжу?

Вага почала міняти навіть до повного переходу на сиру їжу (десь на рівні 80-90% частки сирої їжі), протягом 2 місяців я втратив 10 кг, від 85 кг маси знизився до приблизно 75. Потім вага стабілізувалася і практично не змінилася, залишаючись в діапазоні 73-75 кг. Виняток жили, коли жив у природі протягом тривалого часу, коли вага падає до 70, але в міських умовах вона швидко повернулася до нормальних значень. Про появу інших сказали, що я почав виглядати молодшим і струнким, але я не був занадто тонким, добра цієї долі мене.

Які досягнення в спорті / креативності / бізнес досягається через сиру їжу? Які практики здоров'я ви використовуєте крім сировини?

Я не займаюся спортом, і я не вважаю такими перевантаженнями нормально, я ближче до такої концепції як фізична освіта. Я теж далеко від бізнесу. Перш за все, я був радий збільшенням витривалості і швидким відновленням від навантажень, наприклад, в поході або в той час як на велосипеді в гарячому зраїльському кліматі, тобто в 40-градусний вогонь і при вологості 60-70% (Ізраїль знаходиться в зоні вологих субтропів), я можу педаль практично невизначено і це незважаючи на те, що середня негабаритна (як мені, будучи омніво) навіть виходити з кондиціонера на вулицю в таку погоду не так легко. Я навчаюся в один раз на брусах, досягнути досить не поганих показників - 25 шт.

Згодом я втратив інтерес у барах, в даний момент я віддаю перевагу велосипеді, плавання (Я куплю в морі цілий рік, або в середземноморському в Ізраїлі або в Чорному в Криму або Абхазія), іноді йога або розтягування (це не те ж, що це не те ж саме), при відсутності відповідного резервуара для плавання, я підтримую свою форму простими вправами, такими як штовхач, тяги, бари. До речі, купання в морі взимку стало набагато простіше і зручніше з переходом на сиру їжу, хоча до того, як я періодично, в настрої, ванн в море взимку. Тепер настрій плавати в будь-яку погоду практично завжди.

Періодично я походжу в гори і в степу. До речі, навіть за перші місяці живої їжі після наступного походу в степу помітили цікавий факт - практично повна відсутність запаху з носок, в якому день 3 прогулялася досить гаряча погода. Я почав звертати увагу на це питання і знайшов, що організм практично не випромінює неприємні запахи, тобто не потрібні дезодоранти, більше не потрібно міняти шкарпетки щодня. Навіть на вегетаріанізмі я помітив зниження запахів тіла, але на живому харчуванні вони практично зникли, проте в разі неадекватної сировини, наприклад, при перегріванні горіхів або авокадо запахи можуть частково повертатися, що, власне, свідчить про небажаність переїдання і вживання важкої для травлення продуктів у великій кількості.

З досягнень я можу відзначити більш чіткий, спокійний і більш свідомий стан, а також кращий контроль сексуальних інстинктів, хоча може бути винятком цього, якщо ви їсти важкі продукти, такі як горіхи. І звичайно ж, неважливо, як тріє його звуки, не трохи вільного часу був звільнений, тому що необхідність варіння їжі зникне. Бакалавр і домогосподарки будуть розуміти мене.

Періодично застібається протягом декількох днів, але протягом тривалого часу ще не вирішив, в даний момент запис становить 5 днів без їжі і води.
З практики я додаю "Ліберація Дуда" за Анастасією, просто кладаю, завершити соліду протягом декількох днів (до 10 днів як правило) без інтернету, книг, музики та інших зовнішніх джерел інформації, в цілому, є повне занурення в собі, або досить повернутися до себе - при відсутності зовнішніх шумів, власного внутрішнього голосу, голосу душі, стає краще чути. Це своєрідний аналог буддійської Віпасани, але без обрядів і медитації. Це найкраще підходить для відпочинку, звичайно, в ляпасі природи. Мозок очистить капіталом, розум заспокоює, надлишок розсіяний, важливо більш чітко окреслюється. Щось таке. Краще спробувати один раз, ніж читати сто разів.

Ви використовували будь-які методи очищення, які ви дотримуєтесь будь-якої регулярності в них? Що ви рекомендуєте новачкам?

До певного моменту, поки я отримаю руку на книгу Джеріго Сейнбура Історія Бретарського воїна, я, як багато сирих продуктів, був в ілюзію, що сам організм буде очищати все з часом і найголовніше, це не заважає цьому. Так, ця книга погострила свою впевненість в необхідності очищення, адже навіть після 10 років плодоно-потепління і активного спорту, Санвугілля, що зробила йога очищення шлунково-кишкового тракту Шанк-пракалан на рекомендацію друзів, знайшов тільки відкладення бруду в своєму тілі! Де я з моїм модемом в той час «досвід» на 3 роки? В цілому я вирішив спробувати це очищення в практиці і був дуже неприємно здивуваний, коли я знайшов себе домішки. З тих пір, за рік я роблю Shank Prakshalana періодично.

Крім того, він очищав паразити часником за методом Генгіса хана і очищає печінку кілька разів. Я спробував очистити товсту кишку за допомогою класичної методики за допомогою клізми, але я зрозумів, що це не шахта, а стрункий прокшалана більш прийнятний для мене, тому що, по-перше, споживання води відбувається по-інвалі, а по-друге, не тільки товстий кишечник очищається, так як в разі enemas, але і весь кишечник. В цілому, правила Праксхаляна, рекомендую!
Нещодавно я відвертав двотижневий антипаразитний курс трав потрійний + листя волоського горіха, я не помітив ніяких змін у відчуттах або в тілі або в психіці, але я думаю, що це не зашкодить за профілактику, оскільки я чув досить багато позитивних відгуків на цій темі, але, очевидно, не всі її потребують.

Як змінилося ваше значення в сирому процесі?

Щоб сказати, що світогляд змінився, це нічого не сказати. В цілому він почав витрачати більше часу на природу, почав відчувати себе, відчувати єдність з природою і світом, відповідно, ставлення до екологічних питань також змінився, з часом він припинив використання побутових хімічних речовин, переключаючи до натуральних продуктів гігієни. Існую, яка була майже недосвідченою до, або принаймні я не чую голосу. Це те, що я вважаю головним досягненням в сирій їжі, і чисто фізичні речі, такі як хороша витривалість і втрата ваги або зникнення неприємних запахів не більше, ніж приємні бонуси для мене.

Що таке визначення сировини? Який вид сирої їжі ви практикуєте?

Почнемо з тим, що термін «відведення» не дуже точний, адже строго кажучи, сире молоко можна віднести до сирого молока (не пастеризоване), а сирого жиру солі і сушеної риби. Термін «жива їжа» (забуджена) на мій погляд набагато краще відображає суть явища. Що стосується виду сировини, то зараз 99% мого раціону є фруктами, іноді в сезоні можна їсти свіжі горіхи, зелень споживають досить рідко і трохи. У Ізраїлі я практикую плідник, в Росії іноді їсти горіхи або насіння, є періоди споживання олій з салатами. Хоча був період в Абхазії, коли досить часто споживали місцеві лісові горіхи – хоча свіжі і сезонні, але досить важкий продукт, і я прийшов до висновку, що без нього все ще краще. Фрукти майже завжди моно, овочі зазвичай змішуються. Але я не прийшов до такої дієти відразу, перша половина року, крім фруктів, я їсти горіхи і бобові в великих кількостях, зерна не мали першого смаку. До 3-го року сирої їжі, але їх кількість стабільно знижується. Роки 4 і 5 Я 99% Фруторіан. Що відбувається поруч, час розповість.

Де краще брати інформацію, щоб не плутати в різних підходах?

Я б рекомендую Дуглас Грахема книги 80/10/10 Дієта, так як багато новачків (і не тільки) сирі продукти харчування значно переборщують його білками і / або жирами в раціоні, через які вони не вдається випробувати всі переваги живого харчування. Можливо, це найбільш поширена помилка на сирій їжі - краще не перестаратися з горіхами і злаками, і ідеально, сира їжа повинна плавно переходити в Фруктаризм. 80\10\10 - оптимальне співвідношення в раціоні вуглеводів, білків і жирів, відповідно. Книга Герберта Шелтона Ортотрофія. Основи правильного харчування» і «Секрети сирої їжі Фредерік Патенодом доповнять загальну картину. Хочу відзначити книгу «Космічна ілюстрація» та відеолекції Дмитра Лапшинова. Це певний мінімальний набір знань для адекватного живого харчування, і, звичайно, не забудьте хороший старий метод: практика є критерієм правди.

Ви враховуєте досвід іноземних спеціалістів з харчової сировини? У Сполучених Штатах, наприклад, сира їжа становить 20-30 «старше», ніж російська, ви враховуєте свій досвід або тільки ваш досвід може дати розуміння оптимальної дієти?

Звісно, будь-який досвід може бути корисним, в Росії, крім Миколаїва і Данилану, сирі продукти харчування з досвідом понад 10 років, хоча б джерела інформації відсутні. Шукаємо сиру їжу в Ізраїлі з великим досвідом, але також не знайшов. Ваш досвід, звичайно, є більш цінним, особливо з кожної людини є індивідуальним, але чому винахідливе колесо і предмети конусів, де вони були фаршировані перед вами іншими?

Частина 2

Що ви рекомендуєте новачкові?

Головною рекомендацією є те, що перехід на сиру їжу повинен бути максимально гладким і більш гладким. Я знаю про успішні випадки різкого, миттєвого переходу до сирої їжі, але це важко отримати 1%. І все інше, що різко переключається з їжі, щоб харчуватися живою, рано чи пізно “зловити” і в певній мірі відкачати назад. Отже, говорячи «повільно йти, потім ви будете» цілком застосовано до нашої теми.
Для початку бажано починати з вегетаріанства, який ще краще переходити плавно, поступово відключаючи з раціону перші найважчі види м'яса (ясен, свинина), потім світліші (риба, риба). Далі можна перейти до вегетаріанства, надаючи молоко, і тільки потім плавно, поступово збільшуючи відсоток живої їжі в дієті, перемістіть до сировини. Цей підхід також стане більш вигідним для організму, так як він дасть час для реструктуризації і допоможе уникнути різких і важких очисток, викликаних виділенням занадто великих доз токсинів в кров.

Ви думаєте, що кожен такий же фізіологічно? Чи можуть будь-які відмінності між людьми викликати різні
Стиль харчування?

Звісно, ми всі різні і індивідуальні, власноруч, але з іншого боку, фізіологічні відмінності між нами не так багато, щоб претендувати, що деякі з нас є предераторами і іншими є їїбіворами. Наприклад, існує така теорія про поділ людей на мисливці (попередачі) і т.д. Так само, як це, як правило, прийнято для всіх нас, щоб мати дві руки, дві ніжки і одну голову, тому структура травної системи у всіх нас ідентична і неоднозначно вказує, що всі ми належать до видів травників, а точніше плодоносить. Різниця між нами настільки невелика, що це тільки те, що подобається яблуню і іншим, як апельсин.

Чи потрібно буде використовуватися при переході на сиру їжу? Як не відірвати від сировини?

Нехай це якість, звичайно, корисно, але одна сила не буде йти далеко, тому що навіть "збитий" буде скорочений або пізніше приходить до кінця. Тому я рекомендую діяти не від позиції волі, але від позиції обізнаності, тобто збільшити свою обізнаність, розуміння того, що ви робите.

Буває період тяжкої тонкості, дистрофії при переході, і в результаті організм в кінцевому підсумку повернувся до нормального?

Він не був, як я вже сказав, мій вага скидається близько 10 кг, тоді як він завжди залишився в загальному визнаному нормі для чоловіків: вага = висота - 100-110, тобто в моєму випадку, вага = 180 см.-100(110) = 70-80 кг

Ви досвідчені вітаміни B12 дефіцит? Якщо так, як було вирішено? (при прийомі вітамінів, введення або харчування тварин)
Продукція Або, з відповідною сирою їжею, повинні виникати такі проблеми?

... Ви досвідчені вітаміни B12 дефіцит? Якщо так, як було вирішено? (при прийомі вітамінів, введення або харчування тварин)
Продукція Або, з відповідною сирою їжею, повинні виникати такі проблеми?

Це, мабуть, одна з найбільш суперечливих тем, навколо яких не було зламаних копій. Перш за все, я припускав, що проблема була далекою і можливою відсутністю B12 була ще одна медична шрампонія, але все ж, я взяв аналіз крові на рік тільки в разі, якщо. Перший 3 роки B12 був в межах нормального діапазону, про той же рівень, і на 4-му рівні, навіть пішов у зростання. Але в 5-му році аналіз показав падіння рівня B12 нижче нормального, після читання статей і відгуків деяких відомих сирих продуктів про відсутність B12, я вирішив бути безпечним і просто у випадку, якщо пити вітаміни в таблетках, хоча, з іншого боку, не було симптомів B12, таких як анемія або проблеми з концентрацією і пам'яттю. Після прийому вітамінів і збільшення рівня В12 в крові не було змін в стані і відчуттів.
Природно, моє питання було, що змінилося з минулого року, чому B12 не тільки не трималася, але й падає нижче нормально? До того, як я роблю наступний аналіз, я не скажу, але головна версія полягає в тому, що в 4-му році я регулярно, день і половина тижня кріпиться, і на 5-му припинив це. Відповідно до деяких звітів, що швидко підвищує рівень B12, відповідно, необхідність кріплення припинило зростання вітаміну. Тут, як кажуть, час розповість, і я б рекомендую новачкам (і не тільки) сирої їжі, щоб періодично приймати тести і, якщо необхідно, приймати вітаміни, хоча б не всім це потребує, і існує безліч прикладів, які B12 на сирій їжі не зменшуються на всіх і навіть росте, в цілому, все тут індивідуально. Хоча найбільш точний і повний аналіз є Вашим здоров'ям.

Ви хочете поспілкуватися з успішним сирим досвідом їжі для людей? Що ви робили і що ви пропонуємо зробити?

Я хочу, щоб зробити це прямо зараз (Я пишу інтерв'ю). У ході особистого спілкування я поділю свій досвід з тими, хто цікавиться цією темою, також має досвід у висвітленні на фестивалі «Шинінг Життя» (2014 р.), я планую продовжити в одному дусі, адже це дозволяє поділитися досвідом з набагато більшою аудиторією, ніж у приватних розмовах. Я також планую поділитися досвідом онлайн більш активно.

Як сира їжа впливає на тривалість життя?

Про сирі продукти харчування в даний момент не мають ніяких перевірених даних, тому я не скажу, хоча на рівні чуток є інформація. Ми – це те, що ми їсти, тому якість їжі не може, але впливає на тривалість життя. Але, на мій погляд, є набагато важливіший критерій оцінки якості життя. Якщо ви згодні, це не тільки те, скільки жити, але і як жити! Ви можете жити 100 років або більше жити як рослина, або ви навіть можете жити однаково середні 70+ років до повного, найбільш активно і з користю. І це саме те, що сира їжа дає, і вона не вимагає довгих статистичних досліджень десятиліть, вона може бути відчужена всім в досить прийнятний період часу. Як правило, досить місяць адекватно (без зайвих жирів і білків, а також без переїдання) сировину, щоб відчувати себе досить на особистому досвіді відмінність якості життя.

Чи були ви свідомі або несвідомі поломки з сирою їжею? Чому? Аналіз вашої поведінки? Право.
Чи існує тимчасовий відступ? Чому деякі досвідчені сиропродукти перестають бути ними через 3-5 років?

На першому, або навіть першій парі років. Як правило, основною причиною більшості поломок є в галузі психології, а не фізіології. Це, в основному, завдяки «поганяти», відчужуючи негативні емоції. Вони навчають нас до цього з раннього дитинства, достатньо пам'ятати, як наші батьки робили, коли ми крили – у багатьох випадках, не розуміючи причини крікування, вони просто дали цукерки або печиво, просто зупинити крісель за схемою «Не крі син / дочка, тут, їсти цукерки». Як ви знаєте, ми всі приїжджаємо з дитинства, а звички та стереотипи, створені в перші роки життя, іноді залишаються з нами назавжди, якщо ми свідомо змінюємо їх. Отже, поломки і / або повертається до варення, що відбувається через те, що ми звикли вживати негативні емоції.

Це набагато простіше, ніж виявити причини і проблеми вирішення. Тим не менш, незважаючи на тимчасовий дискомфорт, потрібно шукати причини негативних емоцій і усунути їх. Це, до речі, може стати ефективною практикою самовдосконалення, що дозволяє відстежити «знаряди» психіки у вигляді негативних емоцій і їх усунення, якщо, звичайно, ви приховуєте голову в піску акі-остріхів, їсти негативні емоції з важкою, заземлюючим харчуванням. Таким чином, ви можете пересуватися в житті, стати більш свідомим і гармонійним, і в результаті, менш залежним від їжі. Дорога не легко, але варто.

З точки зору енергії рівень вібрації тіла повинен відповідати рівні свідомості. Як правило, переключаючи в сиру їжу, ви отримаєте деякі досягнення рівня вібрацій тіла над рівнем свідомості. І тут є два варіанти - або поступово затягують вібрацій свідомості (моральність, духовність, чистота), або зниження вібрацій тіла. Як ви знаєте, розкочуючи вниз набагато простіше, ніж сходження вгору, тому більшість вибирає другий варіант. Це, на мій погляд, є основною причиною того, що багато сирих їдалень з досвідом повернутися до варення. Відповідно, усунення причин, які викликали негативні емоції, ми стаємо більш гармонійним і підвищуємо рівень вібрацій свідомості.
Останні 3-4 роки не виникають поломки, тому що на сирій їжі я досить комфортний, і я не хочу повертатися до термічно обробленої їжі. Однак, переповнення відбувається періодично, але я працюю над ним.

Чи можна поділитися своїм улюбленим рецептом? Або сира їжа не перемішується і не переносить кулінарних рад?

Більше подобається другий варіант. Хоча слід визнати, що багато на початковому етапі сирої їжі може допомогти психологічно і зберегти від "розривів", але в подальшому все ще необхідно пересуватися до спрощення дієти. Крім того, сирі страви можуть грати в позитивну роль у введенні інших на сиру тему їжі, демонструючи, що більшість звичайних смаків варених продуктів можна замінити сирою їжею.

Як акуратно вводити здорові звички в життя близьких?

На мінімумі потрібно відмовитися від фанатизму, властивої більшості сучасних сирих продуктів, а не накладати нічого на будь-який. Спочатку я спробував досить активно і наполегливо довести переваги сирої їжі, і як показує практика, нічого хорошого приходу, ефект був майже нульовий. Але, як тільки я відпускаю ситуацію, знизивши важливість, і відмовляючись нагадати, ситуація почала змінюватися. У короткий період часу кілька друзів самі почали запитати про харчування і змінити раціон харчування на живе харчування. Я вірю, що все ще попереду. До речі, я рекомендую перший раз, поки всі звикли до вашого нового виду їжі, збиравшись відвідати заздалегідь, щоб попередити власників будинку про те, як ви їсти, щоб уникнути неприємних ситуацій. Уявіть, що господиня будинку весь день стояв на плиті, готуючи щось для довгоочікуваного гостя. І приходить гість і дізнається, що він нічого не їсти. Ситуація, ви погоджуєтесь, є неприємним для обох сторін.

Як ви думаєте про цей тип їжі у вашій родині?

Як я сказав раніше, моя сім'я не поділяє свої погляди на їжу (тобто). З іншого боку, вони не намагаються заважати будь-яким способом, який також не невеликий. Спочатку вони запропонували їсти щось не сире, але я не завжди відмовлявся. Пізніше, після переходу на 100% сиру їжу, отримавши n-му кількість разів категоричною відмовою від їсти варення, вони покинули це безглузде заняття.

Ваше питання і відповіді на це.

Літерально-надня Я запитав питання, відповідь на яку більшість сукцинтно дає зрозуміти переваги сирої їжі. Питання було, що найважливіше, що ви втратите, якщо ви йдете до кипіння їжі?

Після короткої паузи я відповів, що в першу чергу я втратив почуття гармонії в самому і почуття зв'язку зі світом по всьому, втратити внутрішню чистоту і почуття обізнаності. Все інше, чи є фізична здоров'я, витривалість або хороший тон, є тільки приємними бонусами живого харчування, але не paramount мети. Принаймні для мене в даний момент це.

Якщо ми виготовляємо технічні аналогії, людське тіло, споживаючи невидиму їжу, можна подобатися машині, який обпалюється бензином з різним числом октану, ніж це було передбачено виробником. Це буде, але ефективність і довговічність автомобіля істотно погіршиться. З харчуванням ситуація схожа - людина може з'їсти варене і / або тваринне харчування, але повноцінне функціонування організму не може йти - якість життя буде меншою, ніж за умови «виробника».

Жива дієта (виведення їжі) не тільки допомагає позбутися від різних недуг і радикально покращувати фізичну фітнес, але і є потужною природною практикою самовдосконалення людини і важливим кроком на шляху суспільства до гармонійного життя на Землі гармонії з природою.

З.С. Якщо є конкретні питання, я спробую відповісти.
У процесі написання статті автор ate 1 кг мандарину і 2 кг абхазького періммону. Немає поранених тварин