697
Юрій Куклачев: Все моє життя я зробив те, що мій сердечник. І це було дуже важко для мене.
Сайт публікує історію Юрія Куклачева про своє життя. Історія написана з його слів. Це буде історія доброти, наполегливості, подолання і вдячності - все, що є дуже суть життя людини. Загинув свою сім'ю, в останній день 2015 року він доповідав літаку Кольцово. У цей день було важливо для нього зустрітися і поговорити з інматами ювенільної колонії в маленькому містечку Кіровоград. Пояснюючи зміст цього акту, Юрій Куклачев перетворює своє життя. І ця історія не має нічого спільного з гарною казкою про смішний клоун і його котів.
У холодному залі клубу освітньої колонії для неповнолітніх, ніхто не помітить коротку сіру людину. Тут чекає клоун Куклачев, і він повністю відрізняється від нього. Але це його.
І коли він починає говорити, він відразу відпочиває на стіну непорозуміння: холодні, злові погляди чекають нудні моральні викладання з нього і кладуть блок заздалегідь. Протягом декількох хвилин бар'єр зникне. Не дивлячись на те, що не буде кланів. Не буде тренуватися котирування. Проста бесіда серця.
«Я просто хочу, що коли мій бабуся виростає, ніхто не зашкодить її, – Куклачев чесно зізнається, чому він подорожує до дитячих колоній з такими «Лісонами Kindness» з року до року. Часом він зламається до шауту, іноді він дозволяє самостійно викликати аудиторію «Бобіка»: Якщо ви не думаєте сьогодні про те, що ви хочете досягти, завтра ви будете мати неїду. Ця неїда буде заповнена іншими для вас. І ви, як собака, як Бобик, буде працювати після них, киньте хвіст і чекайте цукру, щоб дати!
Але він пробачився, бо все, що він говорить про своє життя занадто, Куклачев сам пояснює:
31 грудня я розповідав: «Юрі Дмитрієв, свято, стіл вже встановлений, де ви йдете?» І сказав: "No." Не проживаю. Я хочу поговорити з хлопцями, щоб вони могли почути мене, зрозуміти мене. Я не прийшов тут, щоб навчити, читати моралі. Ноп. Це без використання. Я прийшов, щоб розповісти про своє життя.
Я народилася після війни. Важкий час. Я завжди голодний. Я не був народився в дією сім'ї. Я отримав все себе. Моя робота. Я хочу дати цей досвід хлопцям, щоб почати працювати над собою.
Я був сім років, коли Дядько Вася сказав мені: «Юра, розповісти мені, чому ви прийшли до цього світу?» Я шукав його, як ідіот. Яким чином? Для життя. І каже мені: "Це зрозуміло." Але хто хоче бути? Я не знаю. І каже він: "Це це." Проживання в ніч. Подумайте про те, що ви станете в житті. Я ще не пам'ятаю його як нічник. Я раптом зрозумів, що я живу ніщо. Я не спав минулого дня. Я почав психічно втратити різні професії, намагаючись їх на себе. І я думав про це багато, багато.
Одного разу мій батько приніс додому телевізор KVN. Поверніть його на. І був Чарлі Чаплін. Я кохаю це так багато! Я сміхався! У певній точці він стрибнув і почав намагатися повторювати себе. Я чув сміятися, хто сміється. І я був так теплим від цього сміху, так що я сказав: "Я знайшов це!" Я знайшов себе! Я зрозумів, що я буду робити в житті, знайшов роботу, яка радує серцем. Я говорю! Я поставив ціль. Я був вісім років. І з цього моменту я пішов до цієї мети: подолання себе, працюючи над собою. Це моя місія. Я повинен це зробити.
Ми всі прийшли в цей світ, щоб виконати нашу місію. Ми всі вибрані. Не довге тому ми були крихітними тадполами, які забігалися з мільйонами братів і сестри, щоб вийти, намагаючись вижити. І пережили. Подумайте про це: 22 млн. тампонів просто подрібнюють туалет. Бог дав вам можливість продовжити життя. Не пропустіть своє життя.
Місія всіх бажаючих знайти свій подарунок в собі, знайти можливість скористатися своїми роботами. Я щасливий. Я знайшов його. Але це не означає, що все було легко і просто. Так, я майстер, я люблю свою роботу, я знаю, як це зробити, я єдиний в світі. Але я зробив це себе. Я все ще дзвонити на руки.
Я пішов на циркову школу 7 разів. Я не отримував. Він сказав: «Молода людина, подивіться на себе». Що ти? Зволоження. Вони сміхалися на мене. Я був сміятися на обличчі. І я намагаюся важко з четвертого класу, рік після року.
Так я сидю в домашніх умовах один день після іншої невдалої спроби потрапити в цю школу. Пригнічений, приниження, сміється. батько приходить і каже: «Діти, син, ви його прийняли?» І я сказав: "Дад, ніхто не вірить в мене." Він каже: "Ви неправильно." Я знаю чоловіка, який вірить у тебе. Це мене, ваш батько.?
Він врятував мене потім. Я зрозумів, що немає потужності більше, ніж у мене всередині. Моє бажання бути клоуном настільки великий, тому впевнений, що ніхто не може розбити мене. Я б'є. У Всесвіті я відправив сигнал з кожної частини мого тіла: «Лорд, допомогти мені!» Допоможіть мені зробити мій сон! Допоможи мені, що я
І буквально через два дні, в тролейбусі я зустрів дівчину, яка грала в народному цирку. Це аматорський цирк, аматорська мистецька діяльність. Не знаю. Але це як випадкова розмова з громадським транспортом, направляючи мене.
Вона приймала мене в тренажерний зал, де було все: трапеції, килимки, всюди стрибки, заманка, ходьба по дроту. Я думав, «Танк Бог, це, я отримав, де я повинен був. й
І почав навчання. Сильне, наполегливо, робота над собою щодня. У віці 16 років я завоював аматорський художній конкурс, присвячений 50-річчю радянської влади. Я був першим клоуном в Радянському Союзі. Ось коли я потрапив в циркову школу. Я отримав мій шлях.
Здавалося б, він був над. Але ні. Ще більше тестування. Я отримав рано – в березні, хоча вступні іспити тільки в липні. Але, як тільки вони прийняли його, катастрофа сталася: може впасти під час тренувань і вирізати ноги. До кістки. Вона зрізала мій сибірський нерв. Це його. Нога, лікарі сказали, ймовірно, залишаються нечутливими для життя.
У мене була операція. І скажуть, "Нехай надії". Якщо нога починає боляче, то нерв відновлюється. Якщо ви не знаєте, ви будете вимкнені. Судденно я був в боці. Ви коли-небудь лікували кут? Пам'ятайте, що гострий, горячий біль? Запобігає. Не тільки один другий, але постійно, безперервно. На нозі почався страшний біль і підійшов тіло до шиї, ховаючи мене. Детальніше
Я призначав естетичний постріл. Морфін. Я почав приймати наркотики, коли я був 16. І я гакнув. Я пам'ятаю, як добре це було, як день після того, як я кинув, як я чекав для цієї ін'єкції, як я був від нього. Я щаслива мати. Вона побачила мене і боявся, «Сон, що не виправда з вами?» Що робити тут? А коли я дізнався, що я був глуздим, вона сказала: "Ви хотіли бути художником?" Ви ніколи не будете! Після трьох пострілів ви намальовуєте до цього препарату. І дали вам 15 ін'єкцій. Ви ніколи не зникнете, ви ніколи не досягнете нічого. Якщо ви хочете виїхати, будьте пацієнтом. Вона залишилася в слізах.
Ніч прийшов. Я був хворим. Прибули медсестри. Пропонував постріл. Я відмовився. Тексти пісень, а це означає: І біль було гірше, я спалю, я не можу дихати. Але він здивував, боровся проти цього жаху. До шістдесяти ранку, я був просто загиблим. Але що ніч я завоював. Я мав мету в житті. Я сказав: «Я збираюся вмирати, але я не збираюся бути наркоманом.» Я повинен бути художником. Немає іншого способу. й
Я ще не мав напою. Не грам на всіх. Тому що це запобігає мені досягненню мети. Немає нічого більшого, ніж її.
Але я прийшов до школи на горах. За чотири роки вони намагалися виключити мене як ненарядний. Вони не хочуть інвалідів. У результаті вони написав колективний лист з проханням про те, щоб вигнати мене, подавши його до голови школи. Він отримав комісію. Він назвав мене. Я збираюся, і побачила його, "Не виключаю мене." Я хочу дізнатися! Він дивився на мене, взяв цей шматочок паперу, а за наявності комісії, перед усіма тими, хто вимагав свою експлуацію, переймав його: «Го, син, дослідження». Комісія, звичайно, "Як приїхати?" Але він захистив мене, сказав їм, - Довгий я тут, хлопчик навчиться. Він має серце клоу.
Я закінчив школу. Поверніть клоун. Звичайне килимове покриття. Я знаю всі жанри. Але я був так само, як і всі інші. Ніяких спеціальних. І я не отримував в будь-якому місці. Бо без мене черга: народні артисти, діти народних артистів ... Хто я? Ніхто.
І повернувся до Господа знову. І він знову допоміг. Сент мені худий, вологий, патологічний, сліпий кошеня. Я знайшов його поза. Я хотів пройти. Але він завоював так, що мій серце не дасть мені його. Я приніс його додому, очищав його, зануривши його. І зберігав його. Любов прийшов до дому з ним. Дуже важливо, щоб я знайшов себе знову. Я думав, "Особливості ти робимо!" Право! Немає, коли-небудь зробив номер з котом до! Ні в світі знає, як навчати їх. й
Я спробував його. Не працює. Але я наполегливий. Я розробив власну програму, підійшов питання по-різному, але по-різному: Я не поламав кота, змусив це зробити щось. Я почав дивитися її, шукаю, що вона сподобалося. Не мене, але навчалася мене.
Я прийшов додому, але не кішка. Міссі. Я шукав, знайшов її на кухні, в горщику. Звідти звідти - вона назад. А потім я її фігурую. Усе це! Ось мій номер! Про те, як прийшов «Кіт і Кухар». Цей номер і я пропустив світ. Кожен приз у світі отримав нагороду.
Я пішов з циркуля і почав свій власний театр. Але це не так просто. Ідею було, номери були, і там не було. У 1990 році отримав контракт з США. Вони попросили мене працювати там. Я не хочу залишити! Ситуація бездії. І все було б, якщо я не стрибав з ліжка в сім ранку. Внутрішня звучать голос:
до Що ви робите? Отримайте зараз і запустіть!
до Де йти?
- Перейти до Моссовету.
- Чому Моссовет?
до Не запитайте, перейдіть. Час роботи!
Спіймана машину. Він пішов. Я входжу в будівлю і познайомлюся з мером. Я сказав: "Хелло!" Допоможіть мені. Я маю контракт, вони хочуть працювати в Америці. Я пішов. Я не повернусь назад. Діти навчаться там, отримую будинок там, будинок. Я не можу повернутися. Я хочу залишитися тут. За Боже, дайте мені номер. Він звернувся до деяких його підлеглих і раптом сказав: «Див його кінотеатром». й
Я пообіцяю, що я зробив. Я не сплачую рублі хабарів, я не даю всіх цукерок або пляшки шампанського. І я дали 2000 квадратних метрів в центрі Москви, навпроти Білого дому. У нас були хороші люди. У два дні ми зробили сцена. І вони почали виконувати.
Театр 25 років. Я люблю його дуже багато. Тексти пісень, а це означає: Він прекрасний, як я бачив його в моїй мрії. Я зробив це, тому що я не дозволяв будь-кому крадіжці копійки в 25 років. Я, як звір, сати на кожному рубці, щоб нічого не було театром, щоб все вийшло в дію.
Моя будівля була прийнята. Вже в двох тисячах один банкір атакував мій театр. Часи були різними. У зв’язку з тим, що в судах запрошують майно інтелектуальної власності. Вони працювали так само, що москіт не дрочить носа. Але захистили театр. Доброго дня. А банк, який атакував його, був першим, щоб прийняти його ліцензію. Бог допоміг.
Бог у всіх нас. Про нас Якщо ви можете почути його, це океї. Якщо ви не знаєте, що ви не знаєте. Вона прийде до кафіну, візьміть її шиєю і скажімо: «Дуже, як ти живеш без мене, мій друг?» ?
Пам'ятайте, що олігарх, який народився в Росії, отримав хорошу освіту тут, зробив його розум і зв'язки, але провів їх на оману і розбій? Пам'ятайте: Пам'ятайте, що він пішов за Англію? Саме там, де його слава захопили його. В останній момент свого життя, всі бої, які він створив атаку. Це коли він зрозумів, що яхти, будинки, мільйони лоту не можуть брати з собою. Ви прийшли в цей світ голий і ви будете залишити. Глистики з'їжуть вас, ваше тіло і душа. Він не залишив нічого, але ненависті, бруду і дітей, які борються за спадщину.
Тому важливо, щоб кожен з нас знайти себе, зрозуміти нашу місію і жити чесно. Послухайте своє серце, але не чекайте його легко. Це дуже важко. Тому що нічого не дано, як це.
Текст Дмитра Шликова, джерело 66.ru
Веб-камера