Діти повинні навчатися думати, не те, що.

Діти – це наше майбутнє. І наш майбутній час проводить в школах, які, безумовно, будуть чесно, далеко від ідеального. Вже Стантон, активіст, письменник, блогер, заданий, як змінити існуючу освітню систему, щоб діти більше не пройшли пасивних слухачів і стають справжніми дослідниками. Сайт публікує цю статтю, погоджуючись з кожним словом.

Сьогодні, освітня система інстилує ідеї у дітей, а не навчаючи їх. Насправді це сталося до, і досить довго. Вчителі закликають молодих розумів прийняти владу як правду, а не правду, як авторитет. Викладачі розповідають школярам замість розмови з ними.

Викладачі стають перекладачами інформації. Вони просто несвідомо повторюють те, що вони колись навчаються від своїх вчителів, і не обробляти інформацію, в тому числі одна, яка пройшла неоднозначна критика. Діти не майстерні їх навчання. Замість, їх думки використовуються як контейнери для зберігання.

Заводська модель освіти, з акцентом на академічному та економічному елітизизмі, потоки з доктильних працівників для системи, заохочення координації кожного кроку по дорозі.

Ми не бачили як складний, творчий, невибагливий персонал, але як і деталі одного великого верстата.

Система освіти відфільтрує науково-дослідну частину нашого характеру, метою є запобігання незгоди з системою. Система не потребує думців. Не потрібно ставити питання. Потрібно населення, яке легко маніпулюється і контролюється таким чином, що всі потужності зосереджені в руках елітної.

Деякі вважають, що критичне мислення не може навчатися в школі. Сприяти, що він жив, ймовірно, сміхався, на слухання такої заяви. «Я не можу навчити будь-якого, я можу зробити їх думати. й

Якщо ми хочемо вирішити проблему освіти в шкільній системі, ми повинні вчитися запитати питання, а не запропонувати готових відповідей.

Ці знання можна отримати лише за допомогою досліджень. Дітям необхідно звернути увагу на відповіді самостійно. Як для вчителів, вони повинні надати дітям інструменти та ресурси, які вони повинні навчатися суб'єктам і зробити власні відкриття. Одне питання, яке ми можемо надихати більше, ніж нескінченна кількість готових відповідей. У кожному аспекті наших освітніх досліджень важливо залучати до відкритого діалогу з студентами, заохочувати здорові дискримінації та дозволити дітям малювати власні висновки.

Важливість філософії викладання в школах недооцінюється. У світі, де більшість людей працюють, якби бігти на колесах з сліпицями перед очима, ми повинні періодично оцінювати наші перспективи і виглядати на більшій картині.

Філософія змушує нас думати, змушує нас просити, змушує нас споглядати. Не зважаючи на ці навички, людство продовжує працювати на автопілоти, тим самим дозволяючи потужно пригнічувати, пригнічувати і завоювати нас в будь-який спосіб.

Ми навчимося думати знову.

по lifehacker.ru/2015/10 / Навчання-дитям-хау