- Здрастуйте, це місцезнаходження? - Попит дитини.
- Так, дитина. Ви втратите щось?
- Я втратив маму. Ви не знаєте, що ти?
до Чи можете ви сказати мені, що ваша мама?
- Дуже красива і добра! Вона також любить котів.
до У нас є хороші новини! Сьогодні ми знайшли одну мами, ймовірно, ваш. Де ви зателефонуєте?
- Від дитячого будинку 3.
- Все правильно, ми надішлемо мами своєму вихованцю. Чекати.
І так вона потрапила в приміщення, найкрасивіший і добрий, і справжній живий кіт очищається в руках.
- Мама! Дитина кинулася щасливо і кинулася до неї. Він захопив її з такою силою, яка вона захопила її дихання. - Моя мама!!!
... Артемка викинулася з власного морозива. Він мав ці мрії майже на кожну ніч. Він застрягнув руки під подушку і витягував картину дівчини. Він знайшов цю картину рік тому під час ходьби по вулиці. Тепер він акуратно зберіг його під подушкою. Він був впевненим, що його мама. У темряві Артем зняв на своєму ніжному обличчі довгий час і непомітно впав глухий.
Вранці голова інтернату Анджеліна Івановна, традиційно вирушила біля кімнат з учнями, щоб побажати всім гарним ранку і піклується про кожну дитину. На підлозі біля реберця Артема вона помітила фото, яка вийшла з руки вночі. Анджеліна Івановна захопила фото і попросила хлопчика:
- Артемушка, де ви отримали це фото?
- Я знайшов його поза.
- Хто це?
до Це моя мати, дитина посміхається і додається, вона є найкрасивішою і доброю, і вона також любить котів.
Головний майстер. Вона відразу визнала дівчину на малюнку. Вже минулий рік з друзями волонтерів. Може бути, що коли вона втратила картину. З тих пір вона працювала важко отримати дозвіл на прийняття. Але за бюрократами вона мала значний недолік: вона була незаміжньою.
- Ну, - сказав Анжеліна Іванівна, "якщо вона є матір'ю, вона принципово змінює речі.
Введіть свій офіс, менеджер скасував на столі і чекав. Близько половини години пізніше, на двері з'являлися терміни:
- Чи можу я бачити вас, Анжеліна Іванівна? Та сама дівчина з фото потрапила в офіс.
- Так, звичайно, приїжджаємо в Алиночку.
Дівчина вступила в офіс і кладуть папку сливу з документами перед менеджером.
- Ось вона сказала, я нарешті отримав все разом.
- Все право, Алиночка. Я повинен запитати вас кілька питань. Це спосіб, який ви знаєте. Ви усвідомите відповідальність, яку ви зараз маєте? Після того, як дитина для життя.
- Я розумію все, відразу видихнула Аліна. Я просто не знаю, що хтось дійсно потребує мене, але ми не разом.
- Гаразд, менеджер погодився. Коли ви хочете бачити дітей?
- Я не буду виглядати, Анжеліна Івановна. Я зроблю першу дитину, яку ви приносите, Аліна сказала, впевнено шукаю голову в очах.
Анджеліна Іванівна була досить несподіваною.
- Я хочу все, щоб стати справжніми батьками, почали пояснювати Аліну збуджено, бо мати не вибрати дитину. Вони не знають, як він народжується... красивими або потворними, здоровими або хворими. І я хочу бути реальною мамою.
- Ти знаєш, Аліна, це перший раз, коли я бачу такий прийнятий батько, посміхнувшись Анжеліна Іванівна. Але я вже знаю, чия мама ви не знаєте. Його ім'я Артема, він 5 років, його матір відмовився від нього в лікарні. Я можу принести його зараз, якщо ви готові.
- Так, я готовий, покажіть мій син.
Менеджер залишив і скоро повернувся, ведучи маленького хлопчика вручну.
- Артемка, - почалася Анжеліна Івановна, - зустріч, це...
- Мати! трахнув Артем і кинувся до Аліни і приглушений на її так, щоб вона захопила її дихання. - Моя мама!
Аліна патила його на її оголені волосся і збивається:
до Мій син, мій син, я з вами зараз.
Вона дивилася в менеджера і сказала:
- Коли я можу отримати сина?
- Батьки і діти зазвичай використовуються один одному. Причастіть тут, а потім зайдіть на вихідні, і якщо все для того, щоб взяти назавжди.
- Я відразу візьме Артем, Аліна міцно сказав.
- Ну, сказав менеджер, завтра - вихідні. Приїжджаємо з понеділка по п'ятницю і отримуємо всі папери.
Артем світиться з щастям. Він проходив руку матері і боявся пустити її навіть на другий. Навколо зловживалися носини, збираючи речі, прийшли сказати, щоб учителі, в очах яких були сльози.
- Добре, Артемушка, здорова! Приїжджайте до нас, - сказав Ангеліна Іванівна.
- Доброго дня! – сказав Артем. Через хвилину вона і її мама на вулиці запалилися сонячними променями.
Коли вони залишили дитячий будинок, дитина остаточно вирішив запитати матері важливе питання:
- Мама, вам подобається коти?
- Я люблю його! У нас є два з них в домашніх умовах, Аліна сміхалася, приглушення крихітної долоні в її руці.
Артем посміхнувся щасливо і, стрибаючи на ходу, захопивши після своєї матері.
Анджеліна Іванівна розглянула вікно після Аліни та Артемки. І коли вони зникли, навколо кута, сідають на столі, підібрали телефон і оберіть номер:
- Привіт, це Небесне Офіс? Прийміть заявку Назва клієнта - Аліна Смірнова. Категорія заслуги: найвищий - дав щастя дитині Відправити все, що пов'язано в таких випадках: велике щастя, взаємна любов, удачу в все. І, звичайно, ідеальна людина, вона ще не одружена. Так, я розумію, що дефіцит, але ви знаєте, це винятковий випадок. І не забуваємо про нескінченну грошову потоку, бо малюк повинен добре харчуватися. Всі відправлені ще? Дякуємо!
Через зелене листя дерев у дворі інтернату, заливають сонячні промені, почули дитячі голоси на підставах. У менеджера вішали телефон і вирушили до відкритого вікна. Вона любила стояти і дивитися на своїх дітей, розкидаючи величезні білосніжні крила за спиною.
P.S. Ви не можете вірити в ангели, але ангели вірять у вас.