Дівчинка побачила, щоб зустріти мене і назвав мій дад, в очах дружини заморожувати бджільництво.

Коли чоловіки вирішили взяти дитину з дитячого будинку, вони це роблять. благороднийй На своїх плечах велика відповідальність. Сергій був абсолютно готовий до цього. Але він навіть не міг уявити, що запланована поїздка до вихованця виявиться для нього. Що відбулося в житті людини, читайте сьогодні.

Взяти дитину з дитячого будинку - благородний акт Я мріяв стати лікарем і навіть вступив до медичного університету. Правда, мої мрії ламаються як бульбашка, коли я знайшов себе у дитячій палаті під час практики.

Діти, які були позбавлені батьків та дітей-сиріт. Заповнені постійними кришками і кричущими місцями ВНЗ не підготував мене до цього, але не було часу, а не можливість дискримінувати. Я дізнався все, що я шукав, щоб не пустити з болю, що я зіткнувся щодня.

Там я зустрів трохи 3-річної дівчини імені Маша. Вона відразу впала в душу, і я почала відвідувати її часто. Ви навіть можете сказати, що ми стали друзями, оскільки вона не довіряє нікому. Вона була німою закритою дитиною, але з мене Маша може говорити не-стоп.

Я пообіцяв Маша, що я буду відвідати її щотижня. Коли я прибув до лікарні знову, дівчина не була. Вона була відхилена, і я був дуже сподіватися, що вона була прийнята деякими хорошими і доброю парою.

р.

Це 7 років тому. Я одружився з чудовою дівчиною і стала програмістом. Моя дружина і я спробував мати дитину довго, але ми не змогли. Відчуваємо всі наші мрії. Наташа не може бути матір'ю.

Ми почали обговорювати альтернативи. Тоді дружина запропонувала прийняти дитину з дитячого будинку. Я підтримав ідею, бо я пам'ятав свою практику в лікарні і побачила невинні очі всіх дітей, які я зустрівся.

Я змогла швидко організувати нашу подорож до дитячого будинку. Я був дуже нервовим. Щоб взяти дитину з дитячого будинку, потрібно зважити всі плюси і мінуси, вирішувати. Наташа була більш спокійною в цьому плані: вона хотіла стати матір'ю і не боїться нічого.

Коли ми вийшли в приміщення, де діти грали, вони почали дивитися на нас. А потім дивна дівчина побігла зустріти мене, потішиття на вершині свого голосу: «Тату!» Я помітив, що моя дружина була німою, і подивився на мене запитання.

Я приймав більший погляд на дівчину, і був скажений: вона була її! Так само Маша, яка багато років тому прикріпила до мене з усім серцем. Я не можу заплутати ті сині очі з будь-яким. Коли я зрозумів, що сталося, я безмовно. Не можна вірити такий збіг.

Виявилося, що мама матері померла під час пологів. Незабаром батько батько знову одружений, але через 2 роки він був в страшній автомобільній аварії. Його дружина, Маша мачуха, ніколи не любила її і хотів позбутися від неї якомога швидше. Так дівчина завершилася в дитячому будинку.

Після слухання ця історія, моя дружина зламала в сльозах і сказала, що вона буде щаслива бути мамою Маша. Я відчув, як я був уві сні. Я знаю, що один день ви повернетеся до мене! й

Я став батьком, щасливим татом у світі. Я знаю, що є багато випробувань і пригоди попереду, але я впевнений, що я зробив право. Хочу вірити, що інші діти з дитячого будинку виростуть в любові і турботі про своїх батьків!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія піднімає важливу тему, яка, на жаль, не втратить свою актуальність. Величезна кількість дітей позбавлена родичів і закінчуються в дитячому будинку. Це ще гірше, коли дитина просто покинутий і відмовитися.

Тим не менш, люди, які вирішили взяти дитину з дитячого будинку, стають все більш. Якщо з яких причин ви не можете мати дітей самостійно, але ви мрієте стати матір'ю, можливо, ця історія надихне вас. Ми щиро вітаємо всіх знедолених дітей, щоб знайти свою кохану сім'ю!