Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Банкір Роман Авдєєв проходив через 19 судів

Звідси.
Бюліонери різні, теж. Щодо потреб яхт, літаків, футбольних клубів, яєць Faberge. Власник банку Роман Авдеєв, крім чотирьох дітей, прийнятих 19 дітей-сиріт. Журнал «Forbes» отримав 69-е місце, що засвідчує свою фортуню на 1,3 млрд дол. США. Як вона розвивалася і що робити з дитячим притулком в країні, сам банкір сказав РГ.

Якщо ви не були заморожені люди, ви прийняли стільки дітей-сиріт?

Роман Авдєєв: Важко відповісти на це питання чесно. Звичайно, мій фінансовий стан допомагає мені багато. Ми також зіштовхуємо серйозні медичні проблеми у дітей та змушені їх вирішувати за кордоном. Як видно, не безкоштовно. У нас є можливість найняти вчителів, дитячих садків. Але я знаю сім'ї, не на всіх заможних, які приймають дитину. Мої друзі прийняли сиріт з травмою пологів - той же вік, як і сама дитина. Я знаходжу до них капелюх. Я не знаю. Ви можете залити все, але значення не слів, але дії.

Що підкаже вам, щоб прийняти вашу першу дитину?

Роман Авдєєв: Я прийшов з Радянського Союзу. Тексти пісень, а це означає: І що було пропаговано, для мене це не порожній звук. Коли я бачу бабуся на вулиці продаж щось, бо вона потребує грошей, я відчуваю себе некомфортно, що у мене є багато. І діти, які були загиблими. Я спробував допомогти дітям-сиротам і прийшли до висновку, що це було без використання. Добре, вони змінять вікна до пластикових, роблять ремонт - це не робить дітей гарячими або холодними. Для інспекторів. Якщо ви хочете зробити щось для вашої дитини, це зробити. Не кожен має можливість приймати сиріт. Але важливіше, готовність. Коли я зрозумів, що сім'я була готова до цього кроку, ми прийняли близнюки. А потім це простіше. Три старшики тепер живуть окремо, але влітку ми прийняли три дітей, тому маємо 20 дітей з нами.

З огляду на багато, дружина мільярдера повинна витрачати час на салони краси, і ви просто маєте Софії Толстого.

Роман Авдєєв: Вона взяла мене з 12 дітей. Ми почали приймати вихованців з попередньою дружиною, яка сумно загинула. Я не збираюся одружитися з таким тягаром. Чим складніше для жінки, ніж для чоловіка, щоб взяти ще одну дитину в сім'ю. Багато емоційних стресів. Олену приймали всіх, нам дочка, а ще п'ять. У той же час вона викладає англійську мову в інституті, хоча я біда в її вухо, щоб кинути її роботу.

Складно уявити день такої великої родини.

Роман Авдєєв: Сьогодні Я отримую в п'ять ранку, пішли в тренажерний зал. Я не бачив нікого, там немає фольців. Дякуемо! Мені дуже багато.

У нас є два в четвертому класі, які вступають до школи самостійно, а чотири перших сортів допомагають їм упакувати і скуштувати сніданок. Кожен навчається в регулярній державній гімназії в м. Одінцово. Половина години їзди від дому, водійські приводи.

Приготовлені заняття після обіду. До цього вони пішли на садку - також нормально, тепер готуємо їх до школи. Читання і письмо одне, але психологічно важко сидіти 40 хвилин уроку. Тому ми навантажуємо спортом: в будинку - басейн, на дворі - катання на ковзанах. Погано, що основні класи проводяться в домашніх умовах, через це мало спілкування з однолітками. Я намагаюся їх зацікавити, не захотіти їх від життя.

Звісно, у нас є побутові помічники, і варити, і водіїв. В одному будинку все вписуються, на місці є чотири з них. Кожна дитина має власний номер, власний особистий простір. Влітку ми їдемо в Липецьку область - також будуємо кілька будинків.

Вартість такої сім'ї можна порівняти, наприклад, до обслуговування яхти або літака?

Роман Авдєєв: Я ніколи не володів яхтою, і я не буду купувати один, тому нічого не порівняти його. Всі основні сімейні витрати для носій, вчителів, викладачів, тренерів. На додаток до російських вчителів, іноземці займаються дітьми. Всі наші діти з одного року дізнаються дві мови - англійська і російська. Важливо -- дві культури, різне сприйняття світу. Тоді вивчайте третє та четверте мови легко.

Чи ви надішлемо мені навчання за кордоном?

Роман Авдєєв: Я зроблю дванадцять.

Освіта більш-менш чітка, але що про освіту? Віддалений доступ?

Роман Авдєєв: До цього питання я зазвичай відповідав, що дитина не потрібно витрачати багато часу. Ви повинні дати його, коли вам потрібно. Сім'я - це середовище, де діти відчувають себе безпечними. Ми створюємо навколишнє середовище для нього. Зустрінемося з сімейними радами та обговорюємо, що сталося на тижні. Без попередження. Важливо почати механізм, який робить людину людиною. Чи навчається дитина? Підтримка ручок - так, щоб не падати. У цьому випадку синці, синці неминучі. Але не дозволяючи йому ходити ще більш злий.

Ви суворий батько?

Роман Авдєєв: Я граю частину Баби Яга. Коли потрібно поговорити з кимось серйозно, я роблю. Іноді ми покараємо. Напередодні Нового року я пішов до Франції на лижах. Дівчинці «задягають» свого брата, для якого були позбавлені солодощів на весь відпочинок. Але ми говорили - вони розуміють, чому це сталося. І я не люблю яблука, порізати їх в корінь.

Люди часто запитують: Ви боїтеся генетики? Діти «Рефузал» приходять з наркоманів, алкогольних напоїв.

Роман Авдєєв: Я думаю, що генетики не впливають на моральні проблеми. Закладаємо освіту, традиції, культура. І ось роль батьків прекрасно. Формула проста: Моя дитина повинна знати, що добре і що погано. Але я не нав'язувати нічого: коли вони виростуть, вони зроблять їх власним вибором.

Чи знаєте ви найбільш поширені побажання потенційних батьків з російської мови? Що вона була дівчина протягом трьох років слов'янського зовнішнього вигляду. У вас є переваги?

Роман Авдєєв: Ми не говоримо про національність. Але вікові питання до нас. Ми намагаємося відхилити дітей до року. Просто вставити більше у малюка. Цей період – від нуля до трьох років – дуже важливо для його формування.

Чи потрібна секреція прийняття?

Роман Авдєєв: Я до. Давайте знайомитися з тим, що він був прийнятим або ні. Історінки різні.

Чи знаєте ви ваших дітей правду?

Роман Авдєєв: Я не ховаю, і це неможливе з багатьма дітьми. У той час, коли дитина запитала мене, якщо він був батьком. Я кажу: у нас є сім'я, я бажаю, Лена є богом. Він пішов, як нічого не сталося. А потім я був загиблим.

Якщо є біологічна мама або тато, ви дозволите мені?

Роман Авдєєв: Це навряд чи можливо зараз. Але коли діти виростають і якщо вони хочуть знайти батьків, я допоможе їм.

Як Білл Гейтс, ви пишете на вашому блозі, що ви не будете залишати ваші діти спадщина. Це так?

Роман Авдєєв: Хто не повторює китайський доведений, що треба давати вудилище, а не рибу, і до сих пір давати рибу? Я допоможу дітям, але не буду це робити для них. Коли я старію, я купую перший автомобіль. Я хотів сказати, що найкращий перший автомобіль - Giguli. Тепер я стояти на посаді, що це може бути будь-яким, але не більше 400 тис. рублів. Звичайно вони роблять. Коли я був малюком, це був сором'язливий, що хтось мав краще іграшки, і ми прожили досить скромно. Але це нормально: що душа росте. Як ми соціалізуємо.

Ви коли-небудь захотіли таку велику сім'ю?

Роман Авдєєв: Я не запитую, що питання. Я щаслива. Для мене, сім'я не тягар, але частина життя, що я насолоджуюся.

У зв’язку з новим законом, серйозні пристрасті розгорнулися навколо дітей-сиріт. Ви думаєте, що російська дитина повинна бути прийнята за кордоном?

Роман Авдєєв: Якщо у нас немає такої кількості соціальних сиріт у нашій країні, у нас є майже 800 тис. з них у дитячих будинках, а також прийнятих батьків стояв лінія, то, звичайно, ми зробимо без іноземців. Але в контексті поточної ситуації я думаю, що ми повинні дати.

Всі діти повинні жити в сім'ях. Дитяче служіння – це мертве відділення розвитку. Я знаю ситуацію. Це не те, що є погані люди або маленькі гроші, система сама потішка, вона не здатна виростити адаптивні члени суспільства. І це не секрет.

Є різні пропозиції щодо зменшення кількості дітей-сиріт в країні. Наприклад, одноразова виплата 100 тис. рублів за відключений дитину, спрощення процедури прийняття. Ви думаєте, що це буде робота?

Роман Авдєєв: У мене є два руки на користь фінансових стимулів. Але не вирішує нічого. І іноді це призводить до найгірших. Якщо ви пам'ятаєте, в одному з суб'єктів федерації були встановлені гідні платежі до вихованців, але в кризі вони були вирізати, і люди почали повертати дітей до дитячих будинків. Яка травма для дітей-сиріт

Але фінансові стимули не обов'язково прямі платежі. Ці діти повинні бути гарантовані безкоштовні освіти (наприклад, вони можуть вступати в університет) і безкоштовна медицина, включаючи всі необхідні операції, і якщо дитина вимкнена, то протезування.

Сама держава, без участі громадян, не справляється з сирітцями. Щоб створити навколишнє середовище, де ці проблеми будуть спрямовані. Його місія полягає в просуванні сімейних цінностей. Він звучить радянською, але це. Попри те, що держава повинна сприяти і підтримувати сім'ю. І навіть у рекламі, якщо образ сім'ї експлуатується, це завжди батько, мати і одну дитину.

Чи є процес прийняття дійсно, що важко сьогодні?

Роман Авдєєв: Це один з поширених "легендів", який потрібно зібрати неймовірну кількість паперів. Звичайно, вам потрібні сертифікати, які ви не наркомани, не були в тюрмі, і не супроводжуються. Не знаю, що можна ігнорувати. Я легко зареєстрував всі діти і пропустив всі випробування. Я був готовий платити, але це не було ніякого. Про паспорт Я приходжу з судом рішення про реєстрацію дитини, і вони кажуть мені: «Ми не будемо писати, ви хочете отримати квартиру від держави. й

Наскільки є сиріт?

Роман Авдєєв: Я боїться так. Завдання в суспільстві необхідно встановити по-різному: не зменшити кількість дітей в дитячих будинках, але робити все так, щоб вони не вийшли там. Я запросила на телешоу, де сидять молоді батьки – самі старі діти-сиріт, які збираються чотири дітей, бо вони живуть в бідності. Для видалення дітей з дисфункційної сім'ї, ніж допомогти їй. Не нормально. Далі поїдемо в Индию, отримайте всі діти з випускників.

Що стосується державних дитячих будинків, вони повинні бути збільшені так, щоб був басейн, і всілякі зали, клуби, кола. І учні повинні піти в регулярну школу - разом з дому. Їх батьки, безумовно, будуть протистояти. Ми всі для дітей-сиріт, але не в нашій школі.
Посилання

Роман Авдєєв 45 років. Народився в м. Одінцово біля Москви. Він навчався, як він каже, в snatches: він почався з MPEI, потім університет бізнес- та інформаційних технологій, технічного університету. З перших кооператорів: у віці від 22, він почав виробляти потім рубцеві декодери PAL-SECAM, які продаються на радіоринку Тушіно. Після 5 років він придбав невеликий банк з десятками співробітників, тепер він один з найбільших в країні. Серед спортивних хобі - йога, катання на лижах, гойдалка, велосипед.

Фото з сімейного архіву Романа Авдеєва:

Джерело: