Банкір Роман Авдєєв проходив через 19 судів

Звідси.
Бюліонери різні, теж. Щодо потреб яхт, літаків, футбольних клубів, яєць Faberge. Власник банку Роман Авдеєв, крім чотирьох дітей, прийнятих 19 дітей-сиріт. Журнал «Forbes» отримав 69-е місце, що засвідчує свою фортуню на 1,3 млрд дол. США. Як вона розвивалася і що робити з дитячим притулком в країні, сам банкір сказав РГ.

Якщо ви не були заморожені люди, ви прийняли стільки дітей-сиріт?

Роман Авдєєв: Важко відповісти на це питання чесно. Звичайно, мій фінансовий стан допомагає мені багато. Ми також зіштовхуємо серйозні медичні проблеми у дітей та змушені їх вирішувати за кордоном. Як видно, не безкоштовно. У нас є можливість найняти вчителів, дитячих садків. Але я знаю сім'ї, не на всіх заможних, які приймають дитину. Мої друзі прийняли сиріт з травмою пологів - той же вік, як і сама дитина. Я знаходжу до них капелюх. Я не знаю. Ви можете залити все, але значення не слів, але дії.

Що підкаже вам, щоб прийняти вашу першу дитину?

Роман Авдєєв: Я прийшов з Радянського Союзу. Тексти пісень, а це означає: І що було пропаговано, для мене це не порожній звук. Коли я бачу бабуся на вулиці продаж щось, бо вона потребує грошей, я відчуваю себе некомфортно, що у мене є багато. І діти, які були загиблими. Я спробував допомогти дітям-сиротам і прийшли до висновку, що це було без використання. Добре, вони змінять вікна до пластикових, роблять ремонт - це не робить дітей гарячими або холодними. Для інспекторів. Якщо ви хочете зробити щось для вашої дитини, це зробити. Не кожен має можливість приймати сиріт. Але важливіше, готовність. Коли я зрозумів, що сім'я була готова до цього кроку, ми прийняли близнюки. А потім це простіше. Три старшики тепер живуть окремо, але влітку ми прийняли три дітей, тому маємо 20 дітей з нами.

З огляду на багато, дружина мільярдера повинна витрачати час на салони краси, і ви просто маєте Софії Толстого.

Роман Авдєєв: Вона взяла мене з 12 дітей. Ми почали приймати вихованців з попередньою дружиною, яка сумно загинула. Я не збираюся одружитися з таким тягаром. Чим складніше для жінки, ніж для чоловіка, щоб взяти ще одну дитину в сім'ю. Багато емоційних стресів. Олену приймали всіх, нам дочка, а ще п'ять. У той же час вона викладає англійську мову в інституті, хоча я біда в її вухо, щоб кинути її роботу.

Складно уявити день такої великої родини.

Роман Авдєєв: Сьогодні Я отримую в п'ять ранку, пішли в тренажерний зал. Я не бачив нікого, там немає фольців. Дякуемо! Мені дуже багато.

У нас є два в четвертому класі, які вступають до школи самостійно, а чотири перших сортів допомагають їм упакувати і скуштувати сніданок. Кожен навчається в регулярній державній гімназії в м. Одінцово. Половина години їзди від дому, водійські приводи.

Приготовлені заняття після обіду. До цього вони пішли на садку - також нормально, тепер готуємо їх до школи. Читання і письмо одне, але психологічно важко сидіти 40 хвилин уроку. Тому ми навантажуємо спортом: в будинку - басейн, на дворі - катання на ковзанах. Погано, що основні класи проводяться в домашніх умовах, через це мало спілкування з однолітками. Я намагаюся їх зацікавити, не захотіти їх від життя.

Звісно, у нас є побутові помічники, і варити, і водіїв. В одному будинку все вписуються, на місці є чотири з них. Кожна дитина має власний номер, власний особистий простір. Влітку ми їдемо в Липецьку область - також будуємо кілька будинків.

Вартість такої сім'ї можна порівняти, наприклад, до обслуговування яхти або літака?

Роман Авдєєв: Я ніколи не володів яхтою, і я не буду купувати один, тому нічого не порівняти його. Всі основні сімейні витрати для носій, вчителів, викладачів, тренерів. На додаток до російських вчителів, іноземці займаються дітьми. Всі наші діти з одного року дізнаються дві мови - англійська і російська. Важливо -- дві культури, різне сприйняття світу. Тоді вивчайте третє та четверте мови легко.

Чи ви надішлемо мені навчання за кордоном?

Роман Авдєєв: Я зроблю дванадцять.

Освіта більш-менш чітка, але що про освіту? Віддалений доступ?

Роман Авдєєв: До цього питання я зазвичай відповідав, що дитина не потрібно витрачати багато часу. Ви повинні дати його, коли вам потрібно. Сім'я - це середовище, де діти відчувають себе безпечними. Ми створюємо навколишнє середовище для нього. Зустрінемося з сімейними радами та обговорюємо, що сталося на тижні. Без попередження. Важливо почати механізм, який робить людину людиною. Чи навчається дитина? Підтримка ручок - так, щоб не падати. У цьому випадку синці, синці неминучі. Але не дозволяючи йому ходити ще більш злий.

Ви суворий батько?

Роман Авдєєв: Я граю частину Баби Яга. Коли потрібно поговорити з кимось серйозно, я роблю. Іноді ми покараємо. Напередодні Нового року я пішов до Франції на лижах. Дівчинці «задягають» свого брата, для якого були позбавлені солодощів на весь відпочинок. Але ми говорили - вони розуміють, чому це сталося. І я не люблю яблука, порізати їх в корінь.

Люди часто запитують: Ви боїтеся генетики? Діти «Рефузал» приходять з наркоманів, алкогольних напоїв.

Роман Авдєєв: Я думаю, що генетики не впливають на моральні проблеми. Закладаємо освіту, традиції, культура. І ось роль батьків прекрасно. Формула проста: Моя дитина повинна знати, що добре і що погано. Але я не нав'язувати нічого: коли вони виростуть, вони зроблять їх власним вибором.

Чи знаєте ви найбільш поширені побажання потенційних батьків з російської мови? Що вона була дівчина протягом трьох років слов'янського зовнішнього вигляду. У вас є переваги?

Роман Авдєєв: Ми не говоримо про національність. Але вікові питання до нас. Ми намагаємося відхилити дітей до року. Просто вставити більше у малюка. Цей період – від нуля до трьох років – дуже важливо для його формування.

Чи потрібна секреція прийняття?

Роман Авдєєв: Я до. Давайте знайомитися з тим, що він був прийнятим або ні. Історінки різні.

Чи знаєте ви ваших дітей правду?

Роман Авдєєв: Я не ховаю, і це неможливе з багатьма дітьми. У той час, коли дитина запитала мене, якщо він був батьком. Я кажу: у нас є сім'я, я бажаю, Лена є богом. Він пішов, як нічого не сталося. А потім я був загиблим.

Якщо є біологічна мама або тато, ви дозволите мені?

Роман Авдєєв: Це навряд чи можливо зараз. Але коли діти виростають і якщо вони хочуть знайти батьків, я допоможе їм.

Як Білл Гейтс, ви пишете на вашому блозі, що ви не будете залишати ваші діти спадщина. Це так?

Роман Авдєєв: Хто не повторює китайський доведений, що треба давати вудилище, а не рибу, і до сих пір давати рибу? Я допоможу дітям, але не буду це робити для них. Коли я старію, я купую перший автомобіль. Я хотів сказати, що найкращий перший автомобіль - Giguli. Тепер я стояти на посаді, що це може бути будь-яким, але не більше 400 тис. рублів. Звичайно вони роблять. Коли я був малюком, це був сором'язливий, що хтось мав краще іграшки, і ми прожили досить скромно. Але це нормально: що душа росте. Як ми соціалізуємо.

Ви коли-небудь захотіли таку велику сім'ю?

Роман Авдєєв: Я не запитую, що питання. Я щаслива. Для мене, сім'я не тягар, але частина життя, що я насолоджуюся.

У зв’язку з новим законом, серйозні пристрасті розгорнулися навколо дітей-сиріт. Ви думаєте, що російська дитина повинна бути прийнята за кордоном?

Роман Авдєєв: Якщо у нас немає такої кількості соціальних сиріт у нашій країні, у нас є майже 800 тис. з них у дитячих будинках, а також прийнятих батьків стояв лінія, то, звичайно, ми зробимо без іноземців. Але в контексті поточної ситуації я думаю, що ми повинні дати.

Всі діти повинні жити в сім'ях. Дитяче служіння – це мертве відділення розвитку. Я знаю ситуацію. Це не те, що є погані люди або маленькі гроші, система сама потішка, вона не здатна виростити адаптивні члени суспільства. І це не секрет.

Є різні пропозиції щодо зменшення кількості дітей-сиріт в країні. Наприклад, одноразова виплата 100 тис. рублів за відключений дитину, спрощення процедури прийняття. Ви думаєте, що це буде робота?

Роман Авдєєв: У мене є два руки на користь фінансових стимулів. Але не вирішує нічого. І іноді це призводить до найгірших. Якщо ви пам'ятаєте, в одному з суб'єктів федерації були встановлені гідні платежі до вихованців, але в кризі вони були вирізати, і люди почали повертати дітей до дитячих будинків. Яка травма для дітей-сиріт

Але фінансові стимули не обов'язково прямі платежі. Ці діти повинні бути гарантовані безкоштовні освіти (наприклад, вони можуть вступати в університет) і безкоштовна медицина, включаючи всі необхідні операції, і якщо дитина вимкнена, то протезування.

Сама держава, без участі громадян, не справляється з сирітцями. Щоб створити навколишнє середовище, де ці проблеми будуть спрямовані. Його місія полягає в просуванні сімейних цінностей. Він звучить радянською, але це. Попри те, що держава повинна сприяти і підтримувати сім'ю. І навіть у рекламі, якщо образ сім'ї експлуатується, це завжди батько, мати і одну дитину.

Чи є процес прийняття дійсно, що важко сьогодні?

Роман Авдєєв: Це один з поширених "легендів", який потрібно зібрати неймовірну кількість паперів. Звичайно, вам потрібні сертифікати, які ви не наркомани, не були в тюрмі, і не супроводжуються. Не знаю, що можна ігнорувати. Я легко зареєстрував всі діти і пропустив всі випробування. Я був готовий платити, але це не було ніякого. Про паспорт Я приходжу з судом рішення про реєстрацію дитини, і вони кажуть мені: «Ми не будемо писати, ви хочете отримати квартиру від держави. й

Наскільки є сиріт?

Роман Авдєєв: Я боїться так. Завдання в суспільстві необхідно встановити по-різному: не зменшити кількість дітей в дитячих будинках, але робити все так, щоб вони не вийшли там. Я запросила на телешоу, де сидять молоді батьки – самі старі діти-сиріт, які збираються чотири дітей, бо вони живуть в бідності. Для видалення дітей з дисфункційної сім'ї, ніж допомогти їй. Не нормально. Далі поїдемо в Индию, отримайте всі діти з випускників.

Що стосується державних дитячих будинків, вони повинні бути збільшені так, щоб був басейн, і всілякі зали, клуби, кола. І учні повинні піти в регулярну школу - разом з дому. Їх батьки, безумовно, будуть протистояти. Ми всі для дітей-сиріт, але не в нашій школі.
Посилання

Роман Авдєєв 45 років. Народився в м. Одінцово біля Москви. Він навчався, як він каже, в snatches: він почався з MPEI, потім університет бізнес- та інформаційних технологій, технічного університету. З перших кооператорів: у віці від 22, він почав виробляти потім рубцеві декодери PAL-SECAM, які продаються на радіоринку Тушіно. Після 5 років він придбав невеликий банк з десятками співробітників, тепер він один з найбільших в країні. Серед спортивних хобі - йога, катання на лижах, гойдалка, велосипед.

Фото з сімейного архіву Романа Авдеєва:

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное