Фотографія Jade Bill запустив провокаційний проект, призначений для зміни концепції жіночої краси. Рано минулий рік, Jade Bill, молода мама з міста Арізо Тексон, прогулялася в студію, роздягається, підібрав її місяць малюка і зробив серію самопортретів.
На знімках вона побачила незнайоме тіло - округлість, яка не була перед вагітністю, розтяжки і складки. Вона не схожа на те, що вона дуже сильно пилила. Однак вона все ще помістила фото на своєму блозі, бажаючих показати сторону материнства, які зазвичай виходять. ЗМІ повною з образами жіночих тіл. Але не подобається.
Після того, як самопортрети, Білл розмістив фото свого друга на Facebook: два діти натискали на неї живіт, накриті зморшками.
Ідея поширення як вірус. Сотні жінок почали просувати законопроект на фотосесію. Фотограф вже зняв понад 70 матерів і зробив альбом цих матеріалів, який назвав Красиве тіло. У січні наступного року планується випускатися. Попереднє замовлення вже можна зробити на сайті проекту.
Законопроект не використовує послуги макіяжу художників і не намагається приховати недоліки своїх моделей.
"Я пам'ятаю, коли я отримав мої фотографії, я кинувся в холодний поті," Nicole Mead, один з моделей Білла, допуски.
Більшість жінок, які взяли участь у проекті, сором'язливі про своїх тілах і Mead не є винятком. Після пологів її першої дитини вона почала приховати живіт. Бікіні на пляжі був з питання. Вона чекала з жахом, але рішуче. Для фотосесії жінка взяла її три сини.
Коли я попросив хлопці брати участь в цьому проекті, вони просили: що це точка? «Я сказав: «Чи вона для ваших співусів, для ваших майбутніх подруг, дружин або дочок», тому що ми рідко показані як реально», - сказав Меад. Я хочу, щоб діти знали, що їхні дружини будуть виглядати як після народження. Не слід шокувати або порушувати їх. й
У популярній культурі тіло після пологів є тільки спійманий в контексті того, як швидко знаменитість повернулася до нормального. Так, жінки змушені в нереальність, спотворені ідеї про їх тіла. Після того, як багато жінок не можуть повернутися до форми «загнічення».
У багатьох жінок листя вагітності рубці, розтяжки і складки на тілі. Це реальність, що жінки намагаються приховати і медіа намагається не показати. Фото проекту Jade Bill покликаний змінити спосіб, який ми думаємо про тіло матері та переоцінити ідею жіночої краси в нашій культурі.
Як я не люблю і милуватися цим тілом, який був розтягований, щоб зробити життя рости? Я не просто сексуальний, я красива!
«Мій організм розширив і розтягував, фізично і емоційно, щоб виростити, ненависть і перенести людину в межах. Так, я сексуальний. Я ніколи не був однаковим. Так, я мама тепер. І так, я пишу його.
«Чому ви збираєте мій маму?» маленький хлопчик попросив мене під час фотосесії. «Таким чином ми хочемо поділитися своєю історією з іншими мамами і навчити їх приймати свою красу для того, що це таке». "Не думаю, що вона красива!" "Чому я фотографую її, - сказав я. «Ми повинні показати свою правду. ?
«Життя народилась у мене. Моє тіло покрили і перенесли її. Ви кажете, що я хотів бути красивим. Я гарна, як я коли-небудь мріяв. Час змінити поняття краси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Настав час показати повагу і відсвяткувати справжню красу.
Моя мати мій герой.
«Стінки на вашому тілі, рубці, розтяжки, округлість — вони красиві. Позбутися від фільтра ви змушені дивитися через. Виглядайте себе не з очей, але з серцем. Ви будете любити, що ви бачите. до Jade Білл