Мій Тіло Мій Enemy: Жінка, Хто Hates Її Тіло

Це колективний образ з різних оповідань абсолютно різних дівчат. Я поєднала його, щоб зробити його більш яскравим, щоб цей колективний образ міг доторкнутися до різних душ. І в той час, як він написаний в першій особі, це не моя історія, хоча вона має мої біти.

Я захоплюю своє тіло. З дитинства вона приніс мені тільки розчарування і неприємності.

Коли я був трохи, кожен був висором, і я був заварений як короткий. Я пам'ятаю, що мій мама, як швидко виростити, і мій мама жартував, що ви повинні повісити на барі вгору вниз. І я вішала щодня, беру його серйозно. Підвіска, висить і росте. І так я найвищий у своєму класі, і тепер я чаю з каланчем і джеком. Я захопив мій неслухняний тіло, який виріс більше, ніж це потрібно і в будь-який час.

Я завжди думав мій ворог. Завжди приносили сюрпризи і часто неприємні. Пригоди і застуди на губах напередодні дати. Або веснянки відбілювали кожну весною. Вирощування зернових культур перед будь-яким іншим. Але що було занадто рівним, потім занадто жирним. Гачок руки, ніжки мотузки. Моя ніжка була названа курячими ніжками, матчами, велосипедами.

І немає способу вийти з цього тіла, не позбавляючи від нього, і це не хоче вести переговори.

Я пам'ятаю вичавлення прищів з хутром, і на шкірі були рубці. Як я захопив своє волосся від ніг, кінчив дикий біль практично з насолодою, я пом'язував мій тіло для всіх моїх страждань, але моє волосся виросли назад.

Тіло не хоче бути друзями з мене, вона їсть більше, ніж вона потребує в самий незрівнянний момент, а потім вона поширює все з боків, і абсолютно нерівно.

Чи можна народитися нормально і красиво? Моя сестра схожа на маму і красива. І очі великі, і ніс акуратний, і волосся на тілі не росте. Я дочка Дад. Величезна снобель, вузькі очі і підвищена зачіска. Де справедливість в цьому світі?

Моя мама і моя сестра завжди сміється на мене і Дад, викликаючи нас eagles для профілю. І випікають нас ганчірками. І багато симпатичних з мене. Бабця один раз, збираючи рідку три волоски на голову (тобто не навпаки - це буде краще мати пучок волосся на голові і нічого на моєму тілі!), симпатізовані, вони кажуть, нещасливий вам, як ваш батько виглядає так, буде як красива сестра, буде легше отримати одружений, і тепер щось вже що. Ви повинні жити і страждати. Ось я. І страждання.

Дад завжди дивився на мене винний, вони кажуть, шкода, це сталося, не хочу. Моя мати реалізована в ранньому віці, який я виглядав як мавпа в сукнях для дівчаток, і припинила навіть намагатися, мовно симпатизований. Вона навчила мене носити макіяж, приховавши мої недоліки обличчя, але я швидко зрозумів, що мій весь обличчя був одним недоліком.

Ні, мій тіло, безумовно, мій ворог. Я зустріла його весь час.

Прості, зайве волосся, потім зайва вага, занадто тонкі ноги і занадто товсті дупи. Крім того, цей організм завжди хворий, коли він був з місця. На іспитах, під час свят, навіть на моєму весіллі, я прогулявся лихоманкою.

Чим довше це тіло і я живу разом, тим більше я захоплю його. Під час вагітності я був величезний барж, який не пройшов через будь-який дверний шлях. І звичайно, після пологів, стан мого тіла полягає в захопленні і кріве. Або ж, крі і кішка. Він занадто велика честь. І я не змащував їх нічого. Ці полонини і живіт, які не хочуть бути такими ж, як до. Ця висобачка величезна грудина, яка кожну ніч заповнює всю клумбу з молоком, і спати в пудлі. Руки стають величезними від носіння дитини, спинки колеса, під очима синці, волосся випадають в пачки. Краса, я теж!

Мій чоловік був молодий і красивий і лівий. Моя син - це нервовий, і я повинен працювати день і ніч, щоб вижити. Робота, де вони платять добре, хоча це не шахта. Немає чоловіків і чоловіків. Хто потребує такого страшного і «використаного»? Небо.

Я захопив своє тіло і розірвав його, але це не втратило ваги.Надмірні кілограми, що застрягають мертвих, і принаймні, що ви не використовуєте. Я пішов з найбільш жорстоких масажів для схуднення і отримав результат, але відразу знімався стрес з найбільш непристойною непристойною, що я можу отримати. Бургери, шоколадний торт, смажена картопля. Не вдалося зупинитися. А потім повернувся до масажу, де весь організм покривається синусами. Не менш я змащував тіло в тренажерному залі з вагами і барами, але це стояв його грунт. Він не віддав нічого, не зробив контакту. І я припинив намагатися, тепер я просто не дивлюся в дзеркалі і тільки зношена чорна і баггі.

Коли я піду до пляжу, я отримую багато стресів. Я шукаю купальника, який витягне його все і приховує його. Але я не знайшов нічого подібного. Я, ймовірно, не буде. Ось чому я не люблю відпочивати на морі.

Коли всі фотографовані, я хочу кинути підпіл, щоб не зіпсувати загальну картину з жиром і страшним тілом. Я завжди отримую гірше з фотографії, незалежно від того, наскільки важко я спробую.

Я захоплюю своє тіло. Це задоволення від мене. Ще одне тіло вже давно погодилося співпрацювати і втратити вагу, затягувати, і це - ні.

І зморшки. О, я лише тридцять, і у мене зморшки на голову. Моя мама сказала мені не змивати голову! Ні, я тридцять, і я вже думаю про отримання деяких пострілів. Нехай вони приклеїть голки в цьому ступеню тіла, так як вона не хоче добре робити. Ступінь і потворна тіло!

Я захоплюю своє тіло, і він реагує на свого роду. І довший я живу, застудаю наші стосунки. Я думаю, що інші органи більш прийнятні та приємні. І шахта є джерелом розчарування і болю.

Але я нічого не можу змінити, я не можу піти на ринок і стрибки з кимось. Я можу лежати під хірургом, але у мене є підозра, що цей ненависний не буде йти, і я завжди знайде щось, щоб поцікавити своє тіло. Я відчув у космосі, не схожий. Але не можна залишити.

Цікаво: Стоп критикує ваше тіло.

Як ваше тіло говорить вам що ви дійсно хочете

Іноді мені здається, що всі мої інші проблеми — з чоловіками, з пошуку бізнесу, з дитиною — починати в точці, де я вирішив поцікавити своє тіло. Але я думаю, що це просто здається мені. Ось тіло! опублікований

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/zhenshhina-nenavidit-telo/