Я не хочу схуднути!

І знову весна, і знову надії. Подруги обговорюють наступну втрату ваги над чашкою кави і торта, тренер рекомендує переключатися на сир і капусти (читати: білок і клітковина), навіть мами, які знаходяться в батьківському комітеті, після обговорення дарів вчителям на 8 березня стрибати на тему: «Зима не пішла в варті, час схуднути!» Але... Але не всі в цій партії. І все частіше почув у відповідь: «Це час!» – огляд: «Я не хочу схуднути!»

Терміни психічності дієти

«Я не хочу схуднути» - це те, що ми всі падаємо до здоров'я дієти. Їжа і вага перестали бути в багатьох аспектах особистого життя, стають моральними аспектами. Як ви їсти і скільки ви важить стала моральним питанням. Людина, яка переносить або є зайвою вагою, сьогодні вона стала нормальною, щоб засуджувати і розглянути сходження і ледачу. "Я не хочу схуднути." В нашій мові є кілька способів перевести це:

Варіант Один: Маркетинг не для мене або для мене.

Можливо, «Я не хочу схуднути» є протестом проти переходу разом з системою вірування, яка завоює жінку, робить її об'єктом використання всіх видів компаній, які продають підписки на фітнес-клуби, таблетки для схуднення, модні журнали, стандарти яких необхідно виконати. І "Я не хочу схуднути" в цьому випадку означає: "Я не буду обійти цей віск, я не буду брати участь в цьому."

Поки це положення «Я готовий прийняти своє тіло, як це» не дуже поширене в Росії (хоча, працює в галузі викладання людей інтуїтивно зрозуміле харчування, я бачу, що люди приходять до цього). А якщо в розповіді про «Я хочу схуднути» тіло сприймається як об'єкт (і не тільки як об'єкт, але навіть як засіб для досягнення певної мети, соціальні переваги – якщо я тонкий, я буду красивим, я буду любити. У мене є робота, я буду популярним. Я буду лікуватися великою повагою. Я згоден жити в цьому тілі, і я спробую знайти спосіб, щоб насолоджуватися ним. й

р.

Варіант два: Моє тіло мій будинок

У позицію «Я не хочу схуднути», - може бути зсув акценту на позицію, яка виглядає дуже мило, дуже гармонійно: «Мій організм мій дім». Моя вага і спосіб, що я побудований фізично, дуже залежить від генетики. Люди, які інвестують це значення у своїй «не хочуть схуднути», розуміють, що можна маніпулювати вага в дуже невеликих межах і тим, хто досягається в галузі хронічної втрати ваги, оплачуйте дуже високу ціну за це, фактично, позбавляючи їх усього життя в боротьбі з вагою і відмовляючи багатьох важливих і цікавих речей.

Друга версія метафору "мі тіло мій будинок" Я проходжу в рецептуру американського дієтолога, який говорить:Я не віддаю ідею втрати ваги. Я даю ідею фокусування на втраті ваги як цілі життя. й Таке повідомлення можна розшифрувати як: «Справа вага?» Чому це не потрібно! Ще одне – не робіть це значення життя! Якщо я прийшов до висновку, що неможливе для мого тіла, щоб схуднути за принципом (і це дуже часто справа), то вона має сенс жити в будинку, який у мене є, прикрасити його, закохати його, зробити його затишним. Здійснюючи цей будинок і побудуйте новий для мене неперевершений і неефективний.

Варіант Три: Скарбний і витончений

Цей сценарій є менш позитивним, ніж перші два, але я процитую його на основі випадків від практики. Людина не приймала себе, не перестала бути сором'язливою його повноти (навіть якщо це явний повноти), не перестала відчувати соціальний приниження від того, що його тіло не те, що він любить. І в той же час він боїться навіть почати втрати ваги! Він вже спробував багато разів схуднути і не вдалося, і він підозрює, що це мертвий кінець. Має комплекс А.Д., як діти: «Чи не існує гарантії, що я буду вирішувати цю проблему, я не буду навіть почати, тому що я занадто боятися невдачі. й І якщо ці люди кажуть, “Я не хочу схуднути”, вони можуть бути зрозумілі як: “Я не хочу страждати, я не хочу відчувати приниження.” Я не хочу втратити. Я знаю заздалегідь, що я не досягне успіху. Насправді я був відчайдушний. й

Варіант чотири: Залишити коментар

Поки жінка знаходиться в межах розмірів, які прийнятні для цієї культури (якщо ми подивимося на Москву і Санкт-Петербург, це 36-й європейський розмір, максимум - 38, і якщо ми йдемо на південь від Росії або Грузії - там ви вже можете трохи більше і вважати досить струнким (згадайте грузинський жарт, який Манан був захоплений в капелюшній обручі?). Манана, йти додому - не руйнувати фігуру! й

А потім є історія як, як тільки жінка перехрестить цю практично видиму кордон, люди навколо неї починають ставити тиск на її мозок. Одного пацієнта описав, як підліток, батько сказав фразу, що сильно вплинуло на її ставлення до втрати ваги.Один з родичів прийшов до відвідування і сказав: «Ваша дівчина зростає, як дівчина!», до якого батько відповів: «Так, тільки кожен росте в довжину, і вона росте в ширину!» І за перший раз вона була неймовірно захоплена власним тілом. Тому що її тіло не подобається.

Коли людина випадає з стандарта, він відчуває, що не має права брати відповідальність за життя. Якби той факт, що його тіло відрізняється доводить, що він слабкий, нездатний, нездатний, нерозголошення і повинен бути навчений.

А потім "Я не хочу схуднути" - це оборонна реакція: «Захистіть мене самостійно», «Захистіть мене від Вашого компульсивного порушення моїх психологічних кордонів». Якщо людина, тіло якого відрізняється від стандартів, людина, яка виготовлена для надання консультацій, накласти яку допомогу і рекомендувати, що їсти і що не їсти. Це людина, яка постійно завантажується історіями, які втратили вагу і що саме допомогли схуднути.

Чому ми радимо схуднути?

Сузи Орбач, англійський психоаналітик і психотерапевт, який лікував Принцесу Діану для булімії, написав у своїй книзі Fat Is Feminist Theme, що жіноче тіло представлено в культурі, як властиво дефектний. І тільки після того, як ми лікуємо наше тіло певним чином з дезодорантом, парфумом, знімаємо волосся в певних місцях, а в інших місцях зростаємо, робимо щось з нігтями, що з шкірою на ліктях і на підборах, то ми зможемо зробити щось про це. Тільки тоді жінка може звернутися і показати своє тіло іншим. Чи можна ви уявити рівень невизначеності? В той же час, в Росії, ми набагато більш зосередилися на розмітці, як людина виглядає і як він одягається, ніж, наприклад, він налаштований в Європі.

Все це говорить про схуднення страх і маркетинг. Не люблячий. І якщо ми не можемо контролювати наші тіла, ми не можемо контролювати будь-які, не відносини, не кар'єри. Контроль буде втрачено. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але коли ви розумієте, що тиск надходить від, його легше долати.

Як подолати тиск і захистити себеЄ золото правило: що поведінка не підтримується, гине. І якщо ви не реагуєте на прояви тривожності і бажання ви втратите вагу, не підібравши ці розмови і не протестувати проти них, то ця поведінка зникає. Якщо ви стаєте глухим протягом декількох хвилин, коли ви радите схуднути або коли ви починаєте схуднути (і одночасно активно підтримуєте розмову з іншими темами), то тиск на вас буде активно зменшуватися. Метод зламаного запису є іншим ефективним інструментом. Ви забираєте одне слово, яке описує ваше положення та дізнайтесь його без зміни слова або коми. І всі запити на вас на цьому предметі, стандартно повторюють те ж саме. Наприклад, «Коли ви втратите вагу?» «Я не планую обговорити свою вагу з іншими людьми». «Це здоров'я, це важлива проблема. Ви тестували? Необхідно під тиском. Ви повинні мати цукор. «Я не планую обговорити свою вагу з іншими людьми. й Зрозуміло відмовтеся брати участь у масовій дискусії Товсті розмови: Не підтримуєте або беремо участь в будь-яких бесідах на роботі, онлайн, або з друзями і подругами про схуднення, включаючи теми, такі як «Такий одяг робить мене жиром» або «Я не можу купити потрібний одяг». І перший і другий метод є жорсткими психологічними методами, але вони найефективніші для зупинки карбування тролінгів: коли, під вартою проблем зі здоров'ям, супротивник має можливість приниження, знецінювати і рекомендувати як жити.

Автор: Світлана Броннікова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.littleone.ru/articles/more/zdorovieipsihologi/1937