Дві стратегії боротьби з власним тілом

Я пам'ятаю одну дівчину в своїх тенціях, які були найбільш хвилювалися про те, що дуже скоро вона буде тридцять, і тридцять – це кінець життя, значить, все закінчиться, зморшки і старіння неминучі – і це згортання життя. За її словами, вона була найгіршою. І це буде неминуче! Але це драма?

Я спілкуюсь з різними жінками різного віку і зустрітися частіше. Два підходи до свого тіла.

Підвищена обсесія з ним.

Коли перші зморшки вівчарки, а потім швидко пропалюють ботокс. Коли вони найбільш бояться отримувати старий. При додаткових грамах і кілограмах приводяться всі кошти. Коли головна трагедія при вагітності розтягує, то вони не йдуть ніде! Коли Вічна молодь стає майже обсесією - і ін'єкції, операції, суспендери використовуються. Коли тіло необхідно обов'язково бути ідеальним, тому потрібно зробити його нормальним грудей, накачати його губи, що зачепить, щоб збільшити, але, як горіх, розширене волосся, вії і навіть брови. Щоб бути ідеальним, як журнал. А ще на 60, попередив вас лише 20. Коли всі хвилювання і міцність про те, як я виглядав. І є багато відторгнення, якщо тіло відмовляється виконувати команди "молодого" і "так як журнал." Як, людина буде залишити, якщо я зупинюся, що це, і життя буде розпадати.

Тіло повністю ігнорується.

Якщо тіло не належить, але хтось інший. Тіло означає нічого.й Тому можна їсти тістечка в нічний час, виростити але не більше ліжка, забути нанести навіть простий крем або мити волосся. Нехай чоловік любить свою душу.

Ігнорувати з різних причин. Деякі люди повторюють мантри. "Я не тіло, я душа." Ми не маємо наміру бути винним. Синдром в цьому випадку доглядає за тілом. Інше доДо тих пір, поки він рухається це дуже тіло. Немає одного дивитися його в цьому випадку. Це не дуже захоплюючий, тому чому витрачати гроші, час і зусилля на нього? Тіло - це забута іграшка, яку ніхто не піклується. Він лежав. Коли все вноситься в тіло, будь-які «харчові», не враховуючи його склад і природність. Немає одного погляду на тіло в дзеркалі. Не важливо, що він носити. Коли Не пізно, щоб спробувати бути красивими з такими зморшками! У такому віці! З цією вагою! І чому? Ми вмираємо. А організм реагує таким же чином - захворювання, відсутність краси, відсутність енергії.

Вони інвестують всі гроші в своє тіло весь час. Вони роблять замкнені і немислимі зусилля, поверніть будь-який біль для того, щоб зробити тіло «метеликом» принаймні краплі.

Останній зауважив, що це не їх тіло, не їх догляд і відповідальність. Ви не любите себе, але ви не знайдете мільйонів причин, чому це не важливо.й По суті, любов мене для хто я. Я не люблю себе.

Який результат? І ті й інші. Немає гармонії. Деякі можуть перетворюватися в пластикові ляльки, стурбовані їх зовнішнім виглядом і не маючи нічого цікавого за цією обгорткою, зволожуючи в думці віку і зморшок. Не може бути дуже цікавими особистостями, універсальними і глибокими, але їх зовнішній вигляд часто відрепелять людей, які не намагаються їх знати.

Але є все одно для розумного підходу. Тіло необхідно подбати. Розумний і розумний. Особливо жінки. З багатьох причин:

• Тіло дуже важливий інструмент.

Інструмент для знайомства з світом, побудови відносин, що мають дітей. Все, що ми робимо, ми робимо через і через тіло. Ви повинні мати тіло як для того, щоб захопити людину, яку ви любите і поговорити з іншої людини і зробити те, що ви мрієте про.

• Всі загоєння боділі.
При розв'язанні будь-якої проблеми в житті необхідно пройти його через ваше тіло, щоб завершити ситуацію. Просто аналізуйте і думають з головою не працює, це не дає результатів. У нас також є важлива роль, вона показує нам свої блоки і затискає наші психологічні блоки і труднощі, і допомагає вирішувати їх.

• Тіло - храм душі.
Це відмінне, звичайно, коли ми подбаємо про душу, інвестуємо в себе в цей вимір, залучаємо до самосумісності і саморозвитку. Дуже важливо і необхідно. Але це буде приємно тримати храм хоча б чистою, красивою і в порядку. З іншого боку, Якщо ви не збудете про спорудження храму, ви можете забути, чому ми це робимо. Адже його вівтар важливіше стін, і варто приділити особливу увагу.

• Наше тіло як автомобіль, так і наша душа є водієм і пасажиром.
Ваше тіло допоможе вам швидко і безпечно. Але для цього Вам необхідно подбати про автомобіль - ретельно заповнивши його відповідним паливом, періодично змініть масло, здійснюючи технічне обслуговування, змінюючи зношені запасні частиний А до речі, добре збережені «старі» автомобілі – так звана ретро – іноді коштує більше нових. Зберігаючи свою особистість, не намагайтеся шукати різні, підкреслюючи їх міцність і міцність. Вік включено.

• Потрібно подбати про тіло, щоб не заважати почуттям душі.

Я думаю, Олег Торсунов, що це чудово. Нагадуємо про себе постійно - тут сховані, хворі, скручуються і так далі. Коли ми хворіли, дуже важко думати про будь-який інший, ніж наш біль і дискомфорт. Хоча яскраві і справді духовні люди можуть, більшість людей не можуть це зробити. Тому краще не створювати такі ситуації, надаючи організму правильну увагу вчасно.

• Жінки дуже потрібні.
Якщо жінка не має контакту з її тілом, вона дуже важко для неї бути в гармонії з собою, відчувати себе, почути. Справжню жінку можна побачити, як вона несе себе, шлях вона рухається. І Хоча рухи приходять з серця, вони відмінно виконуються його тілом.

Пам'ятайте, що тіло є тимчасовим і душею вічно. І неважливо, скільки ми підтримуємо часовий час, коли його час виходить, він згорнеться. Чи подобається нам це чи ні. І душа вічна, тому основні інвестиції повинні бути зроблені в цьому напрямку.

Ми повинні зробити зусилля, щоб тримати тіло в хорошому стані, особливо жінок. Для того, щоб любити себе першим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Еффорт, але не надпотужний. Правильне харчування, спорт, догляд за шкірою, догляд за волоссям і т.д. Це не просто, але це дуже вигідно.Пластикова хірургія та інші грубі інтервенції є супер-потрібними, які можуть порадувати нас на короткій відстані, але створити проблеми на довгому відстані.

Збалансувати ваші стосунки з вашим тілом не складно, хоча це займе багато часу і зусиль.
  • Знайти баланс.
Розрахувати скільки часу на день ви робите своє тіло – один спосіб або інший, скільки часу ви думаєте про це, подбайте про це. А скільки часу ви витрачаєте на душу. Порівняти. І спробувати вирівняти дисбаланс. Намагайтеся вкладати стільки в свій внутрішній світ, скільки ви витрачаєте на зовнішній вигляд. У зворотному дисбалансі намагатися збільшити кількість свідомості до вашого тіла.

• Візьміть своє тіло.
Це означає, що його початкові дані - вік, розмір тіла, основні характеристики. І починайте з них, розвиваючи своє тіло. Не влаштуйте собі мету вирощувати груди, які не були у всьому житті в таких кількостях.

Не намагайтеся шукати 20 на 50, але подбати про свій зовнішній вигляд. Не намагайтеся вводити себе в рамку журналу, це не кожен буде успішним, але мати Красиве і тоноване тіло його будівництва - це завдання досить легко.

• Головна Довідка – це здоров’я.
Зрозуміти більше на здоров'я тіла при прийнятті рішень. Здоров'я, не молодість. Здоров'я, не краса. Правильне харчування, наприклад, зробить тіло набагато більш здоровим, і бонус буде змінено для кращої форми тіла. А також спорт більш розроблений для збільшення постачання життєдіяльності та здоров’я, а також щільних алеток вже є бонусом. Спеціальні гімнастики для м'язів обличчя знижують зморшки, а крім абсолютно безпечні і навіть корисні для нашого тіла. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

• Практика тіла.
Для відновлення контакту з тілом дуже хороший йога, пілатес, будь-який тип танцю. Вони допомагають відчути себе «де я починаю і де я кінець», а також завоювати жінку спокійною, м'якою, жіночною енергією. Також відбувається фізіотерапія в різних формах, що допомагає жінці відновити контакт з собою.

• Дізнайтеся, щоб почути та розпізнати сигнали тіла.
123456наступний

Це щоденна практика, де ви психічно запускати через тіло, звертайте увагу на всі його частини, навчайтеся відчувати себе власному тілі, будь ласка, про що відбувається в різних частинах. Задайте себе, як я зараз відчуває себе? І мій живіт? І мій пальці?

Ми можемо змінити наше життя якомога простіше. Інколи Я познайомлюсь з найчарівними бабусями, які понад 60 років і навіть 70 років. Вони не приховують свого віку, але вони не перестають бути красивими.і Вони також подбають про свою шкіру, яка покрита милою сіткою досвіду. Вони зберігають своє тіло за формою, що не може бути як гнучким, так і швидко. Вони не фарбують їх волосся сірими, не сховати руки. Вони заповнюються світлом зсередини. Вони знають більше про це життя, вони вдячні за досвід і досвід життя, вони стають неймовірно привабливими і приголомшливо красивими.

На жаль, дуже красива краса. Ми пропустили таку красу дуже багато. Дорослі, цілі, щирі і реальні. Простота і шаблон - стільки, скільки ви хочете. Тільки хто це потребує і чому? Видання

Автор Ольга Валяєва, глава книги «Зцілення жіночої душі»

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: valyaeva.ru/dve-strategii-obrashheniya-s-sobstvennym-telom/