456
Як ми зустрічаємо
Веб-сайт Я переклав для вас неоднозначну, але варто читати есе на ставлення сучасних людей до себе, до одного і до життя.
доМи припинили спробу.й Ми просто не бачимо точки. Ми завжди сказали, що були так багато риби в морі, і там було достатньо для всіх. Але тепер всі ці риби прямо під пальцями - в телефонах і планшетах, в додатках знайомств - Я не хочу його взяти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. З доставкою. Ми думаємо про те, що надсилання смайликів один до одного. Текст повідомлення "Добрий ранок" еквівалентний подвизі. Ми говоримо романтика мертвих. Може бути, але, можливо, ми просто повинні пережити його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не знаю, що це виглядає.
Коли ми вже обрали партнера, наші очі все ще шукають більше можливостей. Тому ми маємо вибір. І який вибір вбиває нас. Ми віримо, що ми маємо, краще. Але, насправді, це робить все якось «розбавлений». Ми ніколи не відчували себе. Ми не розуміємо, що таке задоволення, як виглядає, звучить, відчуваємо. З однієї стопи ми завжди десь ще, бо там є більше варіантів. Детальніше, докладніше.
Заспокоїти себе і відволікатися. Але якщо ми не можемо зіткнутися з власними демонами, як ми можемо закохатися в любові з кимось іншим? Ми доставимо. Виїзд. По суті, ми бачимо, що світ не обмежується, як ніхто не бачив. Ми можемо відкрити нову вкладку в браузері, випадково торкнувшись на фото Португалії, вийняти кредитну картку з вашого гаманця і відразу ж забронювати авіаквиток. Ми не робимо це, але ми можемо. Ми можемо зробити це навіть якщо у нас немає грошей. А замість того, щоб ми дражали себе - відкриття Instagram, шукаючи інші життя людей, які ми могли б мати. Ми шукаємо місця, які ми ніколи не були. Я ніколи не зустрівся. Ми бомбардуємо себе зовнішніми стимулами і дивуємо, чому ми так нещастяні. Чому все відчувається бездії? Ось чому: Ми не маємо найменшої ідеї того, що життя, але ми зрозуміли, що це не так.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Пропозиція. Проксимість. "Я люблю тебе." Я, ми це робили. Тоді, на швидкості блискавки, ми втілюємо нашу любов. Ми розповідаємо, що люди, які ми в зв'язку з зміною статусу на Facebook. Ми розміщуємо наші фотографії в Instagram. Ми стаємо «як». Ця "ми" повинна виглядати блискучою і ідеальною. Так ми не ділимося бої до 3 ранку, знімки червоних очей і листя овець. Ми не вітаємо 140 персонажів, які ми провели розмову хвилиною тому, що кладе майбутнє наших відносин. Ні, ми не ділимося цими. Ми щаслива пара з відмінними відносинами.
Далі ми бачимо інші щасливі пари. І ми порівняємо з ними. Ми стали покоління смайликів. генерація вибору. генерація порівняння. генерація, яка вимірюється в подобах. Добрий день Гарненькі Кращий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Натиснути "enter", "enter", "enter" і незабаром знайти себе в розпушувачі. Ми ніколи не збираємось бути гарним, тому що те, що ми спробуємо вимірювати не існує. Це життя пішов. Ні - це відносини. Але ми не віримо. Після того, як ми побачили його своїми очима, у власній кормі Facebook. І ми хочемо її. Тексти пісень, а це означає: І ми постраждаємо до тих пір, поки ми отримуємо її.
І ми розбиваємо. Ми не робимо, а наші стосунки і життя не допускаються до явного ідеалу. Ми знову проходимо сторінки профілю. Знову замовляючи когось, як піца з доставкою прямо до дверей. І знову починає. Емоджи. Секс. Хороші ранкові повідомлення. Сейф разом. Блискуча, щаслива пара. Порівняння. Порівняння. Порівняння. Неприємно і неприпустимо нову хвилю незадоволеності. Нічні боротьби. "Чи щось не так з нами." "Не працює." "Я хочу щось більше." І ми окремо. Ще одна втрачена любов.
І наступного разу це буде однаковим. Ще один швидкий успіх. Ще одна спроба вписати життя в 140 персонажів, заморожених відфільтрованих зображень, чотири поїздки до фільмів. Ми любимо створення блискучого, щасливого життя. Що це ідеальний і хто придумав його? Ми не знаємо, але ми чортуємо його.
Але що щось «бігер» ми постійно чуємо лежачи. Ми хочемо поговорити на телефоні. Ми хочемо бачити обличчя коханої людини, а не на екрані. Хочемо все бути поступовим. Ми хочемо простого. Ми хочемо, щоб наше життя не було вичерпнено подобами, спостерігачами, коментарями та голосами. Ми не можемо знати, що ми хочемо, але це. Хочемо глибоко, реальне підключення. Ми хочемо, щоб любов не руйнує. Хочу відвідати людей. Ми хочемо переконатися, що в кінці наших днів ми прожили життя, сповнене значення. Що ми хочемо. Навіть якщо ми не знаємо його ще.
Я не те, що ми живемо. Ми ще не любимо.
Кредит Джамі Ваон
Переклад: Веб-сайт
Огляд: Veronica Caycedo
Вам також сподобається:
Як ми руйнуємо наше життя, незважаючи на це
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-my-razrushaem-svoyu-zhizn-i-dazhe-ne-zamechaem-etogo-953960/
20 непристойних помилок в кіно, що ви не можете помітити
20 кращих фільмів за аудиторією, не кінокритиків