Правда про чоловіків

Він не схожий на тебе. Ви не повинні робити звичок для нього. Чоловік може сказати: «Я маю страшний задворювання на роботі; Я недавно пішов через розрив серйозних відносин, який був великим ударом до мене; мій батьки розлучення залишили неприпустимий знак на душі і приніс багато нових труднощів; тепер мені потрібно орієнтуватися на свою кар’єру». Для нас простіше стрибати з вікна, ніж сказати, «Ви не вписаєте мене». Зупинка, що робить замовлення для нас, наші дії говорять самі: вам просто не подобається.

Це те, що автори книги «Хто правда про чоловіків» Грег Берендт і Ліз Текіло думають. Вони зробили список звичок, щоб уникнути для кожної жінки, що п'ють щастя. Веб-сайт Я отримав його.

1,1 км Він не схожий на те, що він не просить вас. Якщо вам подобається, він записує.

Вимірювання: Він не хоче знищити нашу дружбу.й Я не можу сказати вам, але це не означає критики. І будь ласка, не скажеш мені, він просто "афраїда". Єдине, що він боїться про те, що ви не приваблюєте йому на всіх. Обґрунтування: «Чи не може бути готовий прийняти перший крок. йй Ви можете натиснути до чоловіка, який ви симпатію для нього, але ви не повинні допомогти йому просити вас. Той факт, що ви посміхнетеся і грайливо переможете йому буде досить. Обґрунтування: Може бути, він не хоче кинути речі.й Якщо чоловік насправді любить вас, але є глибокі особисті причини, чому він не хоче кинути речі, він розповість вам прямо. Він не залишить вас в темряві, оскільки він потребує гарантії, що ви не будете розчаровані або зникнете з життя. Обґрунтування: "Чому він дав мені номер телефону."й Не дозволяйте йому використовувати дешеві трюки, щоб вам було запитати його. Якщо зацікавити чоловіка, він займе всі труднощі на себе. Обґрунтування: "Хто може забути про мене."й Ви вразили його. Тепер залиште його як це. Якщо він любить вас, він запам'ятає вас навіть після цунамі, повені або футбольної поразки. Пам'яті:

• Будь-ласка, перш за все, ви не подбаєте про нього. Чоловіки не боїться “розірвати дружбу”. й
  • Не дайте в свої трюки і не запрошуйте його на дату. Якщо вам подобається, він запрошує вас.
  • Якщо ви можете знайти його, він може знайти вас. Якщо він хоче знайти вас, він буде.
  • «Привіт, ми познайомимося з таким-і-так, вечіркою/дівчинкою бару/френда» - це не дата запрошення.
  • Доброго дня.

2,2 км Він не схожий на те, що він не викликає вас. , Україна

Вимірювання: «Чому він подорожував так часто. йй Зауважте, що людина, яка цікавить вас, хоче провести час з вами. Обґрунтування: «Завдяте голову з іншими речами. йй Найголовніше питання тут: «Це ОК, якщо людина забули мене?» Я кажу, "No." Він ніколи не забуває, що він пообіцяв викликати вас. Не чекаєте хлопця, який забув би все, що він був у своєму житті, ніж забути про тебе? Обґрунтування: «Не кажучи вже про те, що він дійсно думає. йй Ось проблема: Наприкінці дати або телефонного дзвінка багато чоловіків розповідають вам, що вони думають, що ви хочете почути. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що це краще, ніж нічого. Так, якщо хлопець, який вам не викликає вас, незважаючи на всі його обіцянки, він коштує виправити? Вам потрібен чоловік, який може принаймні зберігати своє слово. Обґрунтування: "Чому він дуже зайнятий."й Слово "буся" є повним нечутливим, він зазвичай використовується під ключами. Слово «буся» може знищити будь-які відносини. Екстремальна «заробіток» може здатися як переконливий екзистент, але насправді завжди людина за ним, який не зацікавив вас. Пам'яті:

• Якщо ви не зателефонуєте, він не замислюється про вас.
  • Якщо він обіцяє, а потім позбавляє вас від дрібних речей, будьте впевнені, що те ж саме станеться, коли мова йде про більш серйозні речі.
  • Чи не будувати відносини з кимось, хто не може зберігати своє слово.
  • Якщо він не хоче, щоб зробити найменші зусилля, щоб заспокоїти вас і розгладити варення конфліктів у ваших відносинах, то він просто не поважає ваших почуттів і потреб.
  • Ви заслуговують, щоб отримати шкідливий дзвінок.

3. У Він не схожий на те, що ви не погоджуєтесь на те, що ви побачите, витрачаючи час разом не означає знайомства.

Вимірювання: Він просто пішов через болючий розрив.й Посуд слова «друга». Часто використовуються чоловіки або жінки, які люблять ці чоловіки, щоб заспокоїти їх найпомітніші поведінки. Обґрунтування: "Чому ми дійсно знайомі."й Чоловіки, як жінки, як правило, знайти почуття безпеки, коли вони бачать стосунки серйозні. Один загальний спосіб досягнення цього полягає в тому, щоб вимагати права коханій людині. Чоловік, який дійсно пристрасний про вас, захоче вам належить до нього. Що таке неправильно? Обґрунтування: "Це краще нічого."й Вам потрібна людина, яка хоче, дзвонить вам регулярно, і ви відчуваєте себе як sexiest і найбільш бажана жінка в світі. У зв'язку з чим ви зустрічаєте чоловіка один раз на два тижні або один раз на місяць без почуття будь-якої любові або симпатії на його складі може тривати день, або тиждень, або місяць. Але чи може вони тривати життя? Пам'яті:

• Чоловіки говорять про свої почуття, навіть якщо ви відмовляєтеся від прослуховування або не вірите їх зізнання. «Я не готовий до серйозних відносин» означає «Я не готовий до серйозних відносин з вами. й
  • «Щоб нічого не влаштовує»
  • Якщо ви не розумієте, що відбувається у ваших відносинах, нічого не неправильно з уповільненням і запитуючи його кілька питань.
  • Хто хоче, щоб кожен знає, що він ваш хлопець. Стоп захищаючи навколо, знайдіть його.

4. У Якщо чоловік любить жінку, він завжди хоче доторкнутися до неї.

Шановні жінки, ви познайомитеся з великою кількістю чоловіків. Я хочу сказати вам це, але деякі з цих чоловіків просто подумайте, що ви не їх тип. Але правда, простий, жорстокий і гіркий, як ясно, як білий день: ви не привабили до нього, і він не хоче завдати шкоди вам.

Вимірювання: «Я боїться, що він знову зашкодить. йй Чи бояться він? Я, боявся тебе, Саме тому він не роз’ясував ваші стосунки. Він любить вас, як друг. Якщо він любив вас як жінка, він не зможе контролювати себе, і у нього є насильницька справа. Обґрунтування: «Я приїду його так божевільним, що він не показує інтересу. йй Звичайно, багато людей постраждали в минулому, і зараз вони бояться серйозних відносин. Але ви знаєте, що? Якщо чоловік дійсно любить вас, нічого не зупинить його від отримання вам, а не боятися серйозних відносин. Якщо він має дійсно великі проблеми про це, він може піти на лікування гофі, але він ніколи не буде тримати вас в темряві. Обґрунтування: "Нехай це так чудово."й Для того, щоб жінка відмовляється від сексу, коли вона хоче отримати владу над чоловіком. Здається, що більш сильний секс також навчився використовувати його. Якщо хлопець, лежачи з вами на дивані, щасливо плести печиво і дивитися фільм, то ви просто не приваблює його. Обґрунтування: «У мене є багато пояснень для всього. йй Якщо ви хочете, але запитайте самі кілька питань. Ви задоволені цими відносинами? Найголовніше, ви хочете відчути, що спосіб життя вашого життя? На жаль, у вас є можливість поспілкуватися з людьми. Пам'яті:

• Люди постійно говорять про те, що вони дійсно є. Якщо людина говорить вам, що моногам не за нього, немає причин не вірити йому.
  • Комунікація велика. Але якщо спілкування поєднується з сексом, то краще. Зателефонуйте нам або зателефонуйте друзям. Знайти друга, яка не може торкатися вас.
  • Якщо у вас є низька самооцінка, то вам доведеться витрачати більше часу на поліпшення його, ніж на пошук нового хлопця.

5. Умань Він не схожий на те, що якщо він сплячий з іншою жінкою. Немає дійсно переконливих для обману.

р.

Вимірювання: Він не знає.й Зрада погана. І не в змозі пояснити, чому ви обдурили на когось ще гірше. Якщо один червоний прапор недостатньо, як про два? Не знаю, чому вони щось робили. Обґрунтування: "Я отримав жир."й Я дуже впевнений, що ви повинні втратити 90 кг, як ваш незадовільний хлопець, не двадцять кг він говорить про. Позбутися від цієї втрати, або я надійде до вашого будинку і викинути його. Обґрунтування: Він потребує більше сексу, ніж я робити.й На вас немає міркування. Період. Є багато способів вирішення цієї досить поширеної проблеми, яка виникає з різниці в сексуальних апетитах. Обґрунтування: "Не менш, він знав її."й Не важливо, якщо він любить вас або ні. Він зрозумілий, що його ставлення до вашого роману. Він пішов разом зі своїми почуттями і влаштувався бути самотньою жінкою, поцілунати її, знімати її одяг, і зробити все інше, що зазвичай буває, коли два дорослі мають секс. Пам'яті:

• Не існує ніякого прикусу для фортепіано. Давайте мені повторити: немає ніяких прикусів для треазону. Тепер скажімо самі: не існує ніякого прикусу для фортепіано.
  • Єдине, що ви несете відповідальність за те, що інша людина падає морально – ваші почуття.
  • Треасон - форсон. Неважливо, що ви обдурили або скільки разів це сталося.
  • Не радий. (Також вони всі базірки.)
  • Неповторний чоловік обманює себе в першому місці, так як він не може побудувати нормальні відносини з вами.

6. Жнівень Він не схожий на вас дуже багато, якщо він хоче бачити вас, коли він п'яний Якщо він любить вас, то він, як правило, побачить вас, коли мозок не хмариться парою твердих напоїв.

Вимірювання: "Я люблю це, коли він під хмелю."й Якщо, сидіти в барі, він говорить щось схоже, «Дабі, ви так красиві!» під час блювоти ви трохи більш щільно, ніж ви повинні, час, щоб дізнатися щось: ви не можете вірити, що все людина говорить, коли він п'яний. Що потрібно? Обґрунтування: «Не менше він не п'є найважчішим. йй Не дозволяйте себе охоче. Хлопці, які не падають, і слухають у своїх штанахах від пиття, не варто відходити з тихо відвертаючи свої мозки в інший спосіб, полегшуючи час разом. Пам'яті:

• Тексти пісень, а це означає: Це означає нічого, якщо він каже, що вони п'яні. "Я люблю тебе" або, як, сказав під впливом будь-якого напою міцніше, ніж виноградний сік, не має сили в суді або в реальному житті.
  • Застосування спирту і лікарських засобів не є засобом для самих інтимних почуттів людини.
  • Ви заслуговуєте чоловіка, який не встигнути закачувати час з вами.

7. Про нас Кожен з твоїх людей, які розповіли про те, що він не хоче одружитися, або він не вірив в шлюб, або він був сумнівом про шлюб, буде одноденним, щоб зануритися в святкові зв'язки. Не з вами.

р.

Пам'яті:

• «Я не хочу, щоб я здивував мене» і «Я не хочу, щоб збере мене» два різні речі. Вважайтеся, щоб ви зрозуміли, які категорії ви обрали.
  • Якщо у вас є можливість поспілкуватися з шлюбом, можливо, інші питання, які призведуть до незгоди.
  • Якщо нічого не зміниться в ваших відносинах, що ви очікуєте?
  • У вас є людина на землі, яка хоче змащувати вас.

8. У Він не схожий на вас, якщо він відчував вас.

Вимірювання: "Чому потрібно мені."й Не задовольняйте, що він не занурився без тебе. Він повинен пропустити вас. Ви так унікальний. І все ж він був, і все ж, людина, яка покинути тебе. Обґрунтування: «Після прийняття рішення набагато простіше. йй Якщо ви не думаєте, що він ніколи не залишить вас. Обґрунтування: "Для всіх."й О, yeah, маючи секс після розриву не поганий, тому що це чудово спати з кимось ви знаєте. З кимось у вас є сильні почуття. Обґрунтування: "Чому він хоче повернутися."й На жаль, після того, як ви розбили, ваш хлопець починає шукати щось краще. І коли він не вдається, він переповнений самотністю і повертається додому. Він не схожий на тебе. Він не схожий на себе. Обґрунтування: Я відмовляється прийняти те, що він залишив мене.й Вибачте, що він пішов. Намагатися отримати його знову і знову, ви робите свій зовнішній погляд, «Що пекло я знайшов в цьому божевільному бітчі?» Пам'ятайте один простий шматок порад, жінки: завжди бути зверху. Ніколи не ходять з розуму. Пам'яті:

• Ви не можете запобігти розриву розмови. Дискусія не допоможе тут. Стійкість відносин є остаточним рішенням, і не підлягає зверненню.
  • Не означає, що ви спинитеся.
  • Ви не повинні нагадувати йому, як ви є.
  • Він може подбати про себе кота.
  • Десь є молодий людина чекає вас, хто буде просто щасливий, що ви не отримали назад разом з вашим крихітним непристойним екс-бойфрендом.

9. Навігація Він не схожий на те, що він просто пішов. Добре, це досить ясно. Ви зрозуміли, що ви були так з смаку, що він не був, щоб залишити вам будь-які новини про себе.

Вимірювання: "Нехай він мертвий."й Немає нічого гірше, ніж не отримувати відповідь від коханої людини. Єдина причина, яку ви повинні написати йому знову, щоб захотіти відхилення, тепер дієслово. Ви забули? Ви занадто зайняті з вашими шанувальниками, і ви не встигли за це свого роду. Обґрунтування: «Я не можу навіть сперечатися з ним за останній час? й В першу чергу, ви можете відчувати себе краще, якщо ви зателефонуєте йому і почати скандал. Ти можеш відчувати себе, як ви відчуєте його з ним. Але вірити мене, нічого не хочу, щоб розповісти йому буде розвідка. Ви вже встигли провести час. Обґрунтування: "Я хочу, щоб відповідь."й Ви заслуговуєте знати, що дійсно сталося? Абсолютно. Я можу сказати вам, що сталося: ви познайомитеся з страшною людиною. Пам'яті:

• Він може бути в лікарні, що страждає від амнезии, але він, ймовірно, не те, що пристрасний про вас.
  • Недолік відповідей – це відповідь на тебе.
  • Не дозволяйте йому відхиляти вас знову.
  • Нехай матір його в неприємності. І ви занадто зайняті для цього.
  • Тут немає загадки: він просто залишив своє життя і він був непривабливим для вас.

10. Він не схожий на вас так багато, якщо він одружений (і всі інші, найбільш неймовірні причини включають це) Якщо ви не любите один одному вільно і відкрито, це не вірна любов.

Пам'яті:

• Він одружений.
  • Якщо вам не належить, то він належить до вас.
  • У світі багато прохолодних і ніжних чоловіків. Спробуйте зустрітися з ними.
  • Ви не зможете забувати. Знайди тебе, коли він готовий до нових відносин.

11. Він не схожий на вас так багато, якщо він діє як самопізній еготист, браґарт або просто великий джєрк. Якщо ви хочете, щоб зробити вас щасливими.

Вимірювання: "Чому він дійсно хоче отримати краще."й Взяти людей намагатися лікувати один одного і навіть отримувати задоволення, демонструючи ніжність і турботу близьким. Якщо Ваш партнер дуже поганий, то ви в кінцевому підсумку перезавантажте ті ж переваги, що й в ситуації, що називається «Чому не подобається». Обґрунтування: "Чому він був просто піднятий."й Ви не повинні бути божевільними у вашій колекції CD. Вам не потрібно подобатися взуттям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Обґрунтування: "Чому він змінить."й Температура не є тимчасовою проблемою. Люди, які живуть на інших, просто не знають, як контролювати себе і потребують психічної допомоги. Люди, які хочуть, щоб зробити це. Обґрунтування: Що відбувається між нами.й Чому з кимось, хто потребує приниження, щоб відчути себе чудовим? Дуже перед друзями! Чому варто звернути увагу на те, що він лікує вас краще, коли ви самі? Обґрунтування: "Чому він просто намагається допомогти."й Дуже важко вірити, що ви заслуговуєте справжню любов, коли хтось прагне переконувати вас, що ви не гідні нічого в житті. Але як я бачу, всі повчання до частини з ним не поширюються на вас. Так само, просто усвідомлюємо, що ви занадто добре для відносин, таких як це. Пам'яті:

• Не ускладнюйте вже важке життя, розподіляючи його особою, яка дає вам багато неприємностей.
  • Ви заслугуєте чоловіка, який в будь-якій ситуації буде поводитися з вами як доречно. (Не забудьте, що слід лікувати їх добре.)
  • Доркс належать в цирку, не в квартирі.
  • Позбутися від безтурботних людей ви отримаєте багато вільного часу, який ви можете провести на що дає вам задоволення.

12. Що робити? р.

Ви можете попросити, що якщо наступний роман не буває? І ми скажемо, "Подаруйте ці страшні думки на довгий рейс на кораблі, яка межує з миттям, бо вона дотримується, щоб збити на рифах острова Садіння. І ми не хочемо, щоб ви на цьому кораблі. й

Вимоги:

• Я не збираюся дати, хто не просить мене.
  • Я не збираюся дати чоловіка, який змушує мене чекати години на дзвінок.
  • Я не збираюся дати чоловіка, який не впевнений, що він хоче дати мені.
  • Я не даю людину, яка робить мене сексуально непривабливими.
  • Я не даю людину, яка зловживає твердими напоями, тому це робить мене некомфортним.
  • Я не збираюся дати чоловіка, який боїться планувати майбутнє.
  • За жодних обставин я відчув час з кимось, хто вже відхилив мене.
  • Я не збираюся дати одружений чоловік.
  • Я не буду давати чоловіка, якщо він не такий, щирий і ніжний чоловік.
А ви будете щасливі!

через bigpicture.ru ? p=535506