Люди, які плутають. . й

Часто люди, які плутають.

"Що ми робимо?" Вони можуть читати сотні мотиваційних книг і порадувати їх. Надійшла. Але після кожної такої книги, життєрадісність не триває, і вам доведеться шукати натхнення кудись ще. Це як наркоманія.

Я теж читаю такі книги. Кожна книга – 500 сторінок катування. Вступні схеми для роботи на себе. Що робити, що робити не потрібно. Моя голова плутати. Ніщо не запам'ятовується. В кінці читати книгу, яка, здається, подарувати щось, але це не так. В кінці я зрозумів, що це було набагато простіше. Я створив цикл життя, що я стежить. Це так просто. Тексти пісень, а це означає: Правда завжди є там.

1. Рис. 1 зображує пряму лінію життя, яка виводить минуле, сьогодення та майбутнє. Якось три слова, які повинні мотивувати вас. Пасити і подарувати радості. І ми не можемо зупинити його. В майбутньому чекає Вас щасливим.

2,2 км По-друге, Ваше майбутнє стає Вашим присутнім, а другий кінець минулого (рис. 2). Ось лише кілька хвилин тому, що ви просто стикалися з новинами, текстуючи когось, слухаючи пісню. Про це Повернувшись до нас. Він пішов, і майбутнє в даний час. Час летить таким чином, що час змінюється занадто швидко. Не забудьте, ми не зробимо все, ви не будете любити всіх. Зупинити його. Проживання будинку. Вимкніть всі електронні пристрої. Сісти вдома в тиші, подивіться вікно на пару годин і подумайте про себе. Про нас Розмова. Походимо. Ми зустрічаємо інших. Розмова, сміхання, сумний. Ми йдемо на когось. Про що сталося. Дискусії, сердитися, залишити. Ет, сон. Продовжити Ми зустрінемо. Ми не робимо все, що потрібно зробити. Приїхати додому. Сонце

3. У Майбутнє залежить від сьогодення, присутніх на минулому. Доповнення рису. 2 і ми отримуємо рис. 3. У
Ваше майбутнє нескінченно стає справжнім, а потім минулим. Ваше минуле нескінченно впливає на ваш подарунок та майбутнє. Не дивитесь на минуле. Що говорять багато людей. Але я не думаю. Хочу пам'ятати. Я люблю пам'ятати щось смішне і сміятися в натовпі. Я завжди хочу, щоб бути ще краще. Що потрібно зробити, як подарунок. Доброго дня!

4. У Тепер, якщо кожен запам'ятовує минулий тиждень, то в принципі не відрізняється від цього тижня. Я впевнений, що 90% людей повторюються днів і тижнів. Вивчайте та потурбуйте у ранковому та осінньому засобі на ніч, сніданок та обід та ін. Життя йде в невимушене коло. Звичайно, багато хто може сказати, що вони навчають щось нове, робити різні вакансії, або пройти різні шляхи. Але результат однаковий - нескінченно повторювані дії. І так ми зараз отримуємо від лінії життя початкового циклу життя (рис. 4).

5. Умань Не вірте, що це говорить, перевірте себе. Візьміть когось з ваших оточень: сестра, брат, батько, друг. Але для кращого розуміння того, що написано тут, візьміть людину, яка постійно скаржаться на своє життя. І дивитися, як він живе, що він робить, коли і як. І ви помітите, що ця людина, нескінченно мріяла про гарне майбутнє, знаходить себе в подарунок. Не зробивши нічого, його порожній подарунок переходить в минуле, що нескінченно впливає на його майбутнє. Як виглядає цикл життя (рис. 5).

Хтось сказав, що ви не можете отримати з нього. Так, це. Не секрет, що ми народжуємо і вмираємо. Від нього немає. Але кожен з нас може збільшити нескінченність дій і їх час. Так ви можете дізнатися багато контролю. Ви можете постійно розвиватись в будь-який час: в улюбленому бізнесі або в будь-якому іншому напрямку.

Уявіть навчання принаймні одного іноземного слова на день. У році ви дізнаєтеся 365 слів. Все, що ви робите щодня, принесе вам чудові плоди знань і навичок. Цей цикл говорить, що ви хочете.

Якщо ви знаєте, що робити, робити це нескінченно. Якщо ви не знаєте, то робіть тільки те, що приносить вам радість і дасть вам прорив до вашого презенту і майбутнього. Якщо ви втратите життя, не сидите ще, але вивчіть світ в цілому. Вам потрібні всі знання.

І точка не те, що ви будете застосовувати їх на практиці, але при відмові суб'єкта, яку ви не зацікавлені. Вибачте, що ви не схожа на те, що ви не знаєте. Це допоможе вам знайти свій шлях. Подумайте про те, що буде ефективним для вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Найголовніше, ви не повинні пошкодити минуле. Дуже легко.

Далі я даю вам невеликий приклад, як зробити життя трохи більш ефективним.

Уявіть, що ви пішли на незнайомку на сторінці і відкрили свої аудіозаписи. Ви починаєте слухати свій список відтворення. Якщо вам подобається пісня, ви можете додати її до себе, якщо ні, перейдіть до списку нижче. Що таке життя. Це буде музика, речі, знання або люди. У нескінченному циклі повторюваних дій можна додати речі, які будуть нескінченно повторені, зробити вас щасливими, зробити вас смартером і так далі.

Пам'ятайте цей цикл. Якщо ви думаєте про ваші нескінченні повторювані дії, ви пам'ятаєте цей цикл. Якщо ви пам'ятаєте цей цикл і ваші дії, ви відразу подумайте про те, що ви хочете залишити або відкинути. Тоді після того, як ви покажете себе, що ви дійсно любите і хочете зробити в житті. Видання

Автор: Нікіта Рубцов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/id3431602