Відходи енергоресурсів призводять до втрати сенсу в житті

р.

Несулідна природа - наш втрачений райЕнергоефективність людини не була адаптована до існування в таких перенасичених умовах, як наше суспільство. Для того, щоб жити і розвивати нормально, людина завжди потрібна чистою енергією природи, а не ті каналізаційні енергетичні зливи, які сьогодні забруднюються і запалюються від голови до сучасного суспільства. Модель життя людини не була розроблена у вигляді, яку ми в кінцевому підсумку отримали. Це було життя в середині чистої природи, з чистими думками і чистими почуттями. Але людина вибрала інший шлях. І якось ви обираєте, як тільки ви нехтуєте надані «гарячі» умови, ви повинні бути міцними, інакше ви не будете вижити на обраному шляху. Пам'ять ідилії рай живе у людини, в кожній комірці його тіла, до цього дня. Не варто збігатися з тим, що багато хто з нас періодично так відчайдушно намальовані, щоб залишити місто десь на природі, де немає міського натовпу, де тиша зламана тільки співом птахів і зеленим листям радує око, а легені подаються чистим повітрям. І якщо людина ще не повністю спотворена містом, не повністю зіпсована цивілізацією, вона знаходиться в контакті з природою, з землею, з красивими краєвидами, з рослинами і тваринами, які відчувають себе максимально комфортними, набирає сили і, як кажуть, відпочиє з душею. Оскільки це в ляпасі природи, що наш енергетичний обмін з навколишнім середовищем стає найбільш гармонійним, не спотворюється відчуженнями, є там, що ми отримуємо потужну енергопостачання. І від правильної енергопостачання залежать як мотивація людини, так і його вміння витрачати енергію на себе - підтримувати своє тіло в нормальному, здоровому стані. Якщо людина не отримує нормальну, коригувати енергопостачання вчасно, то втратив весь енергетичний потенціал, таким чином, порушуючи себе до хвороб і страждань. Напевно це сталося з вами: після вихідних ви повернулися з котеджу, де ви зарядилися енергійним, здоровим, гарним настрійм, копаючи в землі, слухаючи птахів, насолоджуючись запахом квітів, тиші і чистим повітрям. Ви можете не розуміти, що ви просто отримали нормальну енергію від зовнішнього середовища, від Космос і з Землі, і ваша енергія не спотворилася за зовнішніми впливами – просто тому що не душа навколо. Але в понеділок вранці ви все ще в гарному настрої, втрачайте в натовпі автомобіля метро. І коли тільки двадцять хвилин пізніше ви вийшли з цього автомобіля, ви не визнаєте: з якихось причин вигляд занурився, плечі ламаються, кути губ знизилися. Що сталося в тому, що автомобіль? Це не схоже на багато. Але хтось доторкнувся вам трохи, проходячи, і ви якось спалахнула подразнення. Тоді ви випадково познайомитеся з чужорідним поглядом, і з яких причин він захопив вас стрілкою. Тоді ви подивитеся на очі і побачите, якщо ви боїтеся його. Ви відштовхуєте на шляху - здавалося б, неперевершено, але настрій ще не те ж саме. Ви приїжджаєте до роботи подразненого, з головним болем, з небажанням робити все, і з печінням мрії про наступний вікенд, або краще ще, відпустку. Що відбулося, щоб ваш енергетичний потенціал був розірвав людей, які ви зіткнулися на метро. А енергія, що протікає в спотвореному напрямку. Нормальний канал корму почав працювати між собою. У суспільстві навколишнє середовище завжди агресивне. Сьогодні, на жаль, є багато сердитися і радісних людей. І ми не зустрілися з дружними і яскравими громадянами, так часто (відчуття, що вони не йдуть на транспорті і не йдуть на покупки - або вони лише менш помітні в натовпі?). Хтось дивився невдоволення на вашій засмаглі обличчя ("Сьогодні, слакери, б працювати краще, ніж лежачи на сонці"), хтось критикував за дорогий костюм ("Довсі, багаті люди вилікуються!"), хтось був подразнений високою (низьковою) висотою, ваш довго (коротке) волосся, модне взуття (лози сандалі) і т.д. Ви ніколи не будете любити всіх, але люди забути мудрої казки: «Одно, нехай ви судите» – і тепер вони судять, судять і судять. І вони не підозрюють, що їх суди не є чимось ефемерним і невагомим на всіх – вони досить матеріальні енергетичні конструкції, які починають існувати самостійно в просторі, відстежуючи себе в тонкі енергетичні оболонки оточуючих людей. Виявляється цілий енергетичний трикутник патологічних з'єднань. Ви, ймовірно, помітили більше, ніж один раз, що в метро або в упакованому дачному поїзді, людина в околицях сприймається досить по-різному, ніж в незрівняному природі. З одного боку, сусід відчуває себе набагато гостріше в штовхач, а з іншого боку, він викликає набагато менш позитивні емоції. В природі, навпаки, людина відчуває себе більш слабкою, але якщо більш глибока і більш позитивна. Наприклад, ви їдете на поїзді, і похмурий сусід в куртку і з рюкзаком весь час знижує ніс, спить і відштовхує вас ліктям. Ви подразнені і більше не в змозі побачити що-небудь в цій особі, крім брудної бавовняної куртки і ліктя штовхаючи вас. Де можна подивитися в очі однодумців і відчути те, що емоційний досвід і, можливо, найбільш благородні риси характеру приховані за цим неглибоким зовнішнім виглядом. Але уявіть, що ти сидить десь на берегах тихої річки, під березовим деревом, навколо ніхто не сидить, і тільки на відстані деяка людина вимірюється скошування трави. Ви не усвідомлюєте, мабуть, той самий непристойний хлопець, який сидить поруч з вами на поїзді. Але зараз, від центру, не викликає вас крапельою подразнення. Картина відкрита до ваших очей, здається практично ідиллічним для вас, і людина з scythe викликає тільки позитивні емоції. Тепер ви навіть можете подумати, що він повинен мати найкращі людські якості і чистоту душі. У герметичності енергія Всесвіту подрібнюється полями окремих людей і стає вигнутим дзеркалом, що спотворює все і все. І цілком ймовірно, що це – просто зараз ви бачили справжню сутність цієї людини, коли ваше сприйняття не спотворюється впливом інших людей. Ваш власний енергетичний потік тепер не забруднюється фузами і подразненням, які захоплюють вас на поїзді. Ви побачили не справжнє обличчя людини, але його відбиття в «вигнутому дзеркалі» власної спотвореної структури енергії. А ваш сусід в той момент з'явився не в правій суть, він також спотворився енергією інших. Чому ви не можете бачити обличчя? У суспільстві постійно оточують фрагменти додаткових програм, які спотворюють нашу свідомість. Але найгірше те, що брухти непотрібних програм утворюють вектори цільового випромінювання енергетично-інформаційних паразитів, розроблених з хаотичних енергетичних структур.Як ми перетворюємо на зомбіЧому наше сприйняття в натовпі так спотворюється, і в чистому природі воно стає досить різним? І людина стає різною - якось очищається, яскравіше, краще. Том має причину. Ось аналогія. Неважливо, скільки людей дихають свіжим повітрям в лісі, в області, на морі, повітря все ще залишається свіжим, чистим, його свіжість - це самовідновлення всього часу. Але якщо велика кількість людей в закритому непровітрюваному приміщенні, то чисте повітря набуває менше і менше, то не залишилося взагалі, і люди починають вдихати ті вихлопи, які вже неодноразово пропускають через інші легені, і в підсумку стали чистою отрутою. Те ж саме відбувається в натовпах і з людською енергією. Як ми говорили в попередній главі, нормальне поле тіла людини складається з потоків Землі і космосу, які трансформуються власною енергетичною структурою людини. У натовпі людей багаторазові викиди енергії великої кількості людей утворюють однакові отруйні повітря – це, отруєна енергія, яка утворює нову структуру енергії. Нова енергетична структура починає жити незалежною життям, і вже вона впливає на людей, визначає їх реакції, дії, поведінку. Цей анімаційний енергетичний структур, створений агрегацією людей, починає використовувати людину для власних цілей. (Приміром, є сто людей, які мають одне бажання.) У своїй загальній енергії буде легко підпорядковано десять нових людей, і незважаючи на те, що інші десять з якихось причин знизилися, структура все ще живе на радіації сто людей. Поступово люди, які почали процес відключення від структури, але все ще живе, підпорядковуючи нові члени. Енергія вибивається з людей, які необхідні для власного існування. Як виникають військові хісти і революції. Фізична особа в цій ситуації неминуче втрачає, тому що він втратив себе, перестає належати себе, щоб бути майстером своєї поведінки. Він набуває лише ког потужної енергетичної машини, яка тягне його разом з ним. З точки зору біоенергії механізм цього явища простий. Як ви вже знаєте, нижню капусту випускають енергію Космосу, яка, проходячи через верхню капусту людини і поглинаючи активні складові своєї свідомості, стає в змозі програмувати інших людей. У верхній клапті космічний потік заряджається елементами свідомих кодів особи. Це, все, що людина думає про йде від верхньої капусти вниз, а потім через нижню капусту неминуче дивиться в навколишнє середовище і, витікаючи, впливає на підсвідомість інших людей. Це як забруднення навколишньої енергії та полів інших людей, які знаходяться неподалік, постійно дивляться думки та програми інших людей. Енергія-інформаційний паразит, як медузи, зберігає тисячі і тисячі людей на лешах, які отримують від деяких програм, з інших – енергії Землі і використовують для власних цілей без винятку. Верхню капусту видають енергію Землі, яка вже заряджається людськими емоціями. Саме через верхню капусту з'являються різні бажання, тривожність, небезпека і так далі. Тож поле забруднюється емоційною інформацією, яка не може впливати на інші. Так відбувається патологічне закриття енергії в суспільстві людини - коли рівномірний потік енергії через тіло людини від Землі до космосу, від космосу до Землі порушується, і енергія тільки циркулює від однієї людини до іншої і спини, інфікуючи і забруднюючи їх полями з іноземними програмами. На прикладі людина просто була псована босом, і він йде додому після роботи в надзвичайно сердитися і роздратованому стані. Тексти пісень, а це означає: І ви повинні бути на натовпі автобус поруч з кимось подобається. Ви не можете помітити його, не звертайте увагу на нього, але раптом ви не знаєте, чому настрій погіршується, і ви вже шукали когось, щоб потерти роздратування здесь. Ви не знаєте, що ваш сусід буквально випромінює небезпеку в космос, він оозує у вигляді енергетичних імпульсів з верхньої капусти, підпорядковуючи всім пасажирам на автобусі до тієї ж держави. І раптом ви помітили, що не тільки ви подразнені, але й іншому громадянину, і жінка поруч з вами, якось не турбує її губи. Трохи більше - і буквально з нуля є скандал. І люди в цій ситуації і не розуміли, чому вони раптом почалися. Вони можуть бути, по суті, дуже добре і добрих людей і самі подарують свою невибагливу поведінку. Вони не опанували себе в той час, вони діяли на чужому порядку. Зверніть увагу, в справедливості, яка буває і навпаки: два або три життєрадісні обличчя на автобусі - і зараз всі жарти, посмішки і виходиться на своїх зупинках досить задоволений самими і однодумцями. Я пам'ятаю інцидент, який сталося мені довго. Я був на мій перший день відпустки, тому я був в самому розігрітому настрої, торкнувшись поїздки до мого улюбленого місця відпочинку на Чорноморському узбережжі Криму назвав Новий світ, психічно лежачи на пляжі і дихання морського повітря, їсти дозрівають персики. Але колега шахти попросила мене переходити до свого відділу на даний момент. Я прийшов. У нас є десять бізнес-інтерфейсів. У відділі зайнято створення нових робочих місць, а всі співробітники працюють без залучення своїх голів, свіжих ідей і нових перспектив буквально в повітрі. Я був кілька хвилин. Я не говорив нікому. Не один поділився своїми планами роботи зі мною. Але що сталося мені? Де вони, відпочинок мрії? З якоїсь причини відпустки не турбували мене. І на мій сюрприз, замість упаковки моєї валізи я сидів, щоб скласти план пересилання звіту — ідеї буквально потрапили в голову. Я вже займаюся біоенергією, звісно, розуміючи, що сталося мені: Я просто запрограмував випромінювати нижню капусту персоналу відділу, де я пішов до мого друга. Після того, як всі вони, як один, думав про проект нового кейсу. Звісно, коли думки стільки людей рухаються в тому ж напрямку, їх вплив стає неспішним. Це те, що викликало мої почуття, щоб перетворитися в дуже різний напрямок до мене, навпаки того, що вони були п'ять хвилин до. Так відбувається забруднення людського поля іншими народними думками та програмами, іншими народними емоціями та настроями. Це, якщо вам подобається, є однією з варіантів зомбі, тому що зомбі нічого більше, ніж істота, що живе відповідно до деяких інших програм, які називають відчужливим розумом, виконання дій, диктованих кимось іншим буде. Подивіться на те, що відбувається — Я особисто схожий на зчеплення з одними модулями Lego або акумуляторами в радіо. Люди створюють єдине будівництво, загальне поле, заряджене загальними ідеями, думками, почуттями і побажаннями. І більше не можна відрізнити між шахтою і кимось іншим. Уявіть, що в одному офісі працюють три людей. Перша дуже голодна. Його прагнення до обіду настільки сильний, що він лопається з нижньої капусти у вигляді енергійного вибуру і сприймається верхніми капелями другої людини, які, хоча він любить їсти смачними, не голодними на даний момент. Але так як ідея їжі дуже близько до нього, його капусти радять ловити цю інформацію - і тут він, зловив в космосі (звичайно, на рівні енергії) знайомий і приємний сигнал, який буде приємно харчуватися, також починає відчувати симптоми голоду. Приплив від його нижньої капусти також підключений до оформлення цієї програми. Імпульс посилений - тому що тепер йде від двох людей, кожен з яких також активізує почуття голоду в іншому - і все це вже подвоєна енергія потрапляє на третій особі, який, як правило, на дієті і вирішив оформити швидкий день. У ній теж є сильний і незрівняний з першого погляду, бажання мати хороший обід, і це вже викликає їх занепокоєння: «Чому це раптом тягне мене в шведський стіл, я вирішив – дієта і тільки дієта ...» Ця тривожна емоція утворюється у вигляді жорсткого несерйозного потоку з верхньої капусти, яка, в свою чергу, впливає на нижні центри перших двох осіб. В результаті перша людина, завдяки посиленню сигналів іншими двома, відчувається просто попадання голоду і інтенсивного роздратування. Почати весь каскад реакцій знову, процес знову йде в коло, посилюється ще більше, і так без кінця. В результаті всі три, в той же час сердитися і подразнено тим, що незрозуміло, разом бігти до їдальні і їсти туди до пельменя. У той же час друга людина відчуває невелику бджолину («І чому я так повною?»), а третя просто потрапляє в розпад, пропускає себе за брак волі і слабкості і зітхань: «Добрий, моя талія». Він не знає, що він просто збив свій власний потік інформації, що потужність якогось іншого програмування була більш потужною, ніж програма, надана собі. Кожен суспільство схожий на певну ступінь. «Країна психологія». Смішні завжди більш агресивні, ніж окремі члени своїх людей, завжди легко дарувати в емоціях, не в змозі максимально оцінити ситуацію. Скарга ніколи не сперечається, і тому легко її підштовхувати до деяких видів масової дії – протесту, засуджування і просто повстання. Для боротьби з барикадом нічого не коштує. Ця властивість натовпу завжди була використана і використана численними лідерами, політиками та «горлан-главарами», які прагнуть до влади і вже ухвалення. Вони навчилися легко перетворювати натовп у правому напрямку, натягуючи його «рядками» емоцій, злегка натискаючи на соєві плями. У натовпі немає індивідів, але тільки багатоголовний, але без мозку істота, енергетичний монстр, що діє «за запитом» обчислення «півників». Враховуючи, що це може здатися, навіть з дуже смарт-людей, такі, як невибагливі речі трапляються: один раз, наприклад, на ралі, вони раптом, відсмоктуються до загального настрою, разом з усіма починають хати: «Ми вимагаємо!» Ми протестуємо! А потім, лівий і трохи відновився, така людина раптом усвідомлює в жахі, що не має ідей, які ці «ми», від імені яких він так сильно затребуваний і протестований. Після того, як він має свою персональну “Я” – і цей персональний “Я” не хоче вимагати або протестувати. Багато людей знають, що «почуття». Це коли, бачаючи людей, які працюють, людина, яка проходить на своєму бізнесі, раптово несвідомо приєднується до них без причин. Це те ж саме: він падає під впливом чужої програми, а наступне відбито в його підсвідомості: кожен працює, тому мені потрібно. У цих випадках, коли людина в цій державі, не встигаючи приїхати до своїх почуттів, стрибали в абсолютно непотрібний поїзд, а потім трохи своїх ліктів, не знаючи, як зараз потрапити додому. А в часи універсальних черг (які ми всі щасливо забули, але які, здавалося, повернутися) були ситуації, коли люди стояв на години, щоб купити абсолютно непотрібні речі, тільки тому що «вічно забрали». Психологія натовпу, підпорядкування енергії великої кількості людей – це безпосередня дорога до захворювань, розвитку кладок, негативізму, а також до помилкових аспірацій, до безглуздого часу і до тисячі більше людських нещастях. Схема розвитку захворювання у випадку, якщо ви схильні до чужого програмування, дуже проста. На цій приманці, наприклад, часто падають на літніх людей. Наприклад, хтось сильно занурює таку молоду людину, яка є тільки твоїм урядом. Він не мав можливості перевірити його особисто, але якось він займає своє слово. Він вірить, або він повинен вірити, бо він навмисно зашифрований і програмований. І це було зроблено таким чином: від нижньої капели припустимої особи до верхньої капести громадянина «обробленого» ця гіпнотизована інформація була кидана. У старому чоловікові, ці негативні емоції починаються не тільки розсипатися на інших людей вже через його верхню капусту, але і спотворювати нормальний потік енергії власного тіла. Він, відсмоктуючи, щоб запропонувати, починає нервувати, сердитися - і отримує серцеву атаку. Але чоловік, який надихнув його, мав власні самогубні цілі. Цей маніпулятор «талькер» і «оратор» підрахував, що для того, щоб ловити якомога більше людей, наскільки це можливо на приманці їхнього переоснащення і незадоволення життям. Все, що він повинен зробити, це ловити людину онлайн, щоб він міг маніпулювати для своїх політичних і виборчих цілей. І тепер в стаціонарі, і людина, яка надихнула його з чорними думками, вже вдихнула на заступника голови. Ось ще один приклад: ви отримали розкидані в транспорті. Ви відповіли у виді, що означає, що ви були іржі у відповідь. Що робити? Це право, вони знову працювали над тим, хто ще програми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І ви закрили шинку, що він очікував вас. Він підпорядковував свій вплив. І ви подарували неслухняно, тим самим визнаючи свою важливість, її здатність впливати на людей, щоб вибурити свої емоції. Пристосуйте, щоб відповідати іржі, ви в свою чергу «старт» емоції інших людей. І ви не розумієте, чому ви постійно берете участь в деяких родах, чому на вашому шляху є тільки грубі люди, чому ви завжди повинні сперечатися з кимось? Так, бо ви самі себе, заражаєте чужою енергією борішу, підсилюєте цей імпульс і запускає нову каскад реакцій в колі, починає розбризкувати заряд сидячи у вас в навколишнє простір. І в цей час на рівні свідомості у вас є чітка програма: всі люди борішні. І вже ця програма піднімається з вашої нижньої капусти, викликаючи інших, щоб литися у страхі, оскільки вони відчувають, що ви бачите їх як вороги, або, навпаки, інші починають сприймати вас як ворог і атака. Це як гнів може виникати у всьому білому світі. Люди починають бачити все в темних тонах. Тексти пісень, а це означає: Він не бачить себе добре, але бачить тільки зло в все. Таким чином людина в кінці просто поросла в цьому потоці зла, не заперечуючи, що він сам і спрощує цей потік багато разів. Нормальний потік енергетичних зупинок. Людина відбиває від енергії Космосу і Землі, починає «кокс» в деяких шкідливих викидах і нарешті вичерпає себе. В результаті зазвичай невиліковна хвороба і смерть. Чому навіть найпривабливішого собера людина стає алкоголем, коли вони знаходяться в п'яти компаніях? З тієї ж причини: коли всі напої важко тримати на одному проти всіх, енергія бажання пити перекриває його. Наркотики часто «для компанії». Тепер ви знаєте, як це відбувається, це дуже компанія ловить людину в енергетичній сітці, підпорядковує його своїм бажанням. Як багато разів буває, що ми не хочемо відвідати, але ми йдемо, тому що вони перетягують нас? А потім ми сидимо в будь-який вечір, прокинувшись на цих незворотних людей з нугою, сердитися на собі, що ми час відчули (так ми будемо витрачати її на інший, набагато важливіше для нас). Як правило, такі невибагливі дії люди відлякуються на слабкість, непідтвердження характеру. Люди не знають, що енергетичні мережі інших людей бажання, прагнення, думки, емоції можуть бути настільки міцними, що навіть міцна людина, якщо він не знає, як свідомо позбутися від неї, може впоратися з ними дуже важко. Приклади з алкоголіками, гемами і обсесивними родичами, як ви розумієте, як і раніше квіти. Енергетичні структури, які об’єднують їх, є мікробами у порівнянні з істинними енергетично-інформаційними паразитами, які припливають війни, військові гончарії, революції, політичні заготовки, об’єднають людей у партійних та політичних струмах, змушують їх підтримувати пучок переселених політиків, які, через ротову частину ЗМІ, вибивають нові хвилі енергії від людей - дозрівання енергії. Ці енергетично-інформаційні монстри правила Землі - багато людей підпорядковуються їм, але їх існування тільки зберігається в тіні. Неповторна шкода виконана для особистого карма, для нічого не гірше, ніж помилкові бажання, накладаються зовні. Більшість всіх, діти страждають ще не створеними істотами, але не здатні протистояти впливу натовпу. Дитина наркоманія стала настільки масовою не тому, що підлітки хочуть піти в наркоманію з розпаду життя, але тому що ж її відчуття працює: кожен вже спробував, і я червоний або не як охолонути, як вони? У підлітковому віці, який має сильне бажання бути як всім іншим. І звичайно, підліток легко потрапляє в пернікові мережі енергетичних з'єднань з великою кількістю свого роду, адже власне енергетично-інформаційна сутність говорить дуже тихо, і вимоги свого роду звуку несерйозним і грубим, як замовлення. Ось чому підлітковий вік gangs так легко. Відчувається, що коли вони об'єднуються, вони утворюють нову, анімовану структуру енергії, яка буде набагато більш потужним, ніж будь-який індивідуально. Але, для них важко впоратися зі складними життєвими ситуаціями, при складних життєвих умовах важко протистояти дорослій громаді, також ретельно переплетені патологічними з'єднаннями. Таким чином, для того, щоб як-небудь існують, вони упаковані і, як упаковані тварини, втрачають свою індивідуальну розум і набувають колективного розуму. Так, вони відчувають, що до тих пір, поки вони разом, вони будуть всі бояться, вони знайдуть все. Після всього, вони є єдиним організмом, монолітом, енергією монстра. Таким чином, вони вважають, що вони можуть бути агресивно, сміливо, бульбих пасерів. І намагайтеся підходити, і ви будете літати, вдаривши цю потужну енергетичну стіну. Поцілунки, звичайно, не підозрюють, що в той же час вони псують свою карма, життя і долю, відмовляються від власної енергетично-інформаційної сутності, повністю підпорядковуючи себе на чужорідних програмах, емоціях і прагненнях, накладених ззовні. І якщо вони позбавлені «розблоку», поділяють потужну енергетичну структуру, яка є гангою, на компоненти, то не буде сліду цієї сили і тільки патологічні, слабкі і неглибокі істоти з'являються до наших очей. Визволення енергетично-інформаційних паразитів (ЄІП) означає свободу розвитку. Для того, щоб наші очі залишили нас назавжди, як грошові корови. Вони повинні перемогти всі витрати. Енергетика призводить до втрати сенсу в житті Як ви бачите, «Не все добре в царстві Данії». Ця ситуація не виникла сьогодні або вчора. Відомий факт, що люди в натовпі не належать собі. Але сьогодні в сучасних умовах ситуація стала просто катастрофічною. По-перше, сучасне місто є справжнім рігом, постійно плаваючим «в’язком» енергією, що викликає захворювання, змушує людей діяти всупереч своїй природі. Поки ви не відключаєте з цих «з'єднань» з'єднань, не можна ні виправити власну енергію, ні знайти власну внутрішню правду і істинне значення життя. Без цього не можна жити довго без захворювань, неможливо стати щасливим і успішним, неможливо виправити карма і змінити вашу долю для кращого. Після того, як ця енергія «гарбаж», яка змушує людину забути про себе, зрадити свою природу і перемістити рядки і стовпці, де веде натовп. Але натовп не знає, що його шлях веде до мертвого кінця, щоб ніде, тому що шлях, який проходить в чистому матеріалі світу, не може призвести до будь-якої точки. Зауважте, що центеніари є, як правило, якщо не їїміти, то люди, які не прикріплюють занадто багато значення для проблем і прагнення суспільства, люди, які віддають перевагу самотності, миру, одиночних відбиття в ляпасі природи. Для того, щоб не хворіти, жити довго, потрібно орієнтуватися на себе, подбати про себе, замість того, щоб постійно спостерігати, що ваші сусіди роблять, де вони йдуть і які вони думають. Коли ви подивитеся на ноги когось ще і не самі, ви не можете допомогти, але струн. Якщо ви сидите за кермом і, замість того, щоб подивитися перед вами, ви постійно дивитеся в кабіну поруч автомобіля і намагайтеся повторювати маневри його водія, не можна уникнути аварії. До тих пір людина дізнається про відокремлення своєї енергії від енергії суспільства, він не стане людиною, але роботом, аутоматоном. Можливо, ви думаєте, що все це мало, щоб зробити з вами особисто і що хтось інший енергії не впливає на вас так багато? Потім намагайтеся зробити цей досвід. Коли у вас є поганий, затемний настрій, викликаний деякими дуже специфічними обставинами, перейдіть на місце, де багато людей весело – ресторан, дискотека, життєрадісна компанія. Або навпаки: якщо ви в гарному настрої, провести час в кімнаті, де кожен сидить з похмурими обличчями. Якщо ви переповнені бажаннями, відвідайте компанію людей, які сіли та втомилися життя. Якщо ви відчуваєте апатію і байдужість, сидите, де граєте діти. Енергія-інформаційний парасайт розширює сутність окремих людей за своїм тиском, формуючи їх під собою і блокуючи їх взаємодію з енергією Всесвіту. Люди стають висушеними подами на повноцінному тілі паразита. У всіх випадках ви помітите, як змінився стан. Що сталося? Чи змінився на вашому розумі, що може призвести до нового настрою? Ні, нічого не змінилося для Вас особисто. Ви просто під контролем чужої енергії. Що робити, якщо ви хочете поліпшити стан? Щоб виправити стан і вирішити ваші проблеми, вам потрібно було відправляти власну енергію. Але тепер ваш власний заряд пішов на відходи, будучи замінений іноземним, зовнішнім зарядом, який не вилікує вас, не буде виправити вас, але буде тільки програма для незвичайної поведінки і реакцій. Враховуйте, що свідомі імпульси людини менше одного відсотка від тих імпульсів, які він не знає. Так як багато додаткових програм ви вибрали, що ви навіть не зрозуміли? Чи можете ви бачити, як вони впливають на вас? Поставити себе: всі ваші слова і думки дійсно ваших, або зробити вас, без загиблості, повторювати чужі мови – кращий друг, поважна колега, сусід, улюблений телеведучий? Чи дійсно всі ваші емоції належать вам, або ви радієте, тому що кожен щасливий, торкнувшись, тому що кожен торкнеться? Чи є всі ваші бажання правда, або ви хочете норка хутра пальто, фантастичний автомобіль, поїздка в Канарі, тільки тому що кожен хоче той же? Або ж, можливо, ви, навпаки, пригнічали якесь життєве бажання в собі, тому що ви боїтеся, що хтось буде судити вас за це? Відрепресовані бажання також призводять до хвороб. Так само, як чужа програма призводить до хвороби, з якою ви спотворили вашу сутність. Чи може хтось інший енергопрограма самозахист? Ви не знаєте, що І ніхто не відповідав це питання, поки ця програма сама піднімається на повну висоту, починає діяти і показує вам, де це призвело до вас. Один з останніх студентів, молодий чоловік, був успішним менеджером, відчував себе справжнім майстером життя, маючи все, що ви можете мріяти: гроші, іноземний автомобіль останньої моделі, радіотелефон, іноземна подорож, жінки. Його життя було витрачено в вічний бюст, пов'язаний з впровадженням нових і нових способів формування доходу, в світлих сторонах, в копчених офісах. Правда, він був дуже втомився і став більш і більш нервовим, дратівливим і навіть сердитися, але не приділяв багато уваги до цього, віривши, що це так, неприпустимо, якщо ви просто отримаєте десь в природі, розслабитися, розслабитися і все пройде. Не вдалося розслабити внутрішню напругу, ні жінки, ні гроші, ні за кордоном. Все, що миготливе навколо, як дитячий калідоскоп. Одного разу він захопився в бізнес-приймальні. Він був прийнятий до лікарні з тяжкою атакою серця. Він провів п'ять днів в інтенсивному догляді — лікарі, як кажуть, витягують. І тут, в лікарні, на вимушеному відпочинку, він нарешті мав час бути самотнім і думати про своє життя. Він запам'ятався дитинства. Він пам'ятав, що він був тихим, добрим хлопчиком, любим природа дуже багато, підібрали бездомні кошенята в дворі, могли витрачати години на погодження з акваріумною рибою і витрачати весь вільний час в зоологічному колі. Моя мама сказала: «О, ви будете ветеринарними». По суті, він запам'ятовував свої довгорепресовані бажання — побажання його істинного само. А потім перед очима стояв своє життя, яке повністю контролюлося іншими людьми, суспільством, вимогами матеріального світу. І раптом він усвідомив, що не був істинним слідом від нього - замість нього був своєрідний животик, рекламний герой в дорогому костюмі з Голлівудською посміхатися на обличчі. Безліч грошових коштів машини. "Не змініть своє життя - ви живете на рік і половину, ваше серце просто ніде." А потім він прийняв рішення: він покинув все, купив будинок в с. Тепер він має власну невелику ферму - корови, гуси, кролики. Після того, як багато роботи було зроблено з ним на корекцію енергії, відрізання «в’язнів» зв’язків, він знову відвідав кардіолог. Лікар пішов в повну проникність: рубці з інфаркту, як ніколи не сталося, і серце така, що принаймні, надсилається в космос. Ще один випадок. Жінка, голова компанії, дізнався, що вона мала ненавидимий рак шлунка, і, готуючи вмирати, кинути її роботу, вирушивши в невидимість, орендивши будинок в с., зібрали там, в тиші і самотності, закінчити її дні. Крім того, вона повністю відмовилася їсти. А через деякий час раптом відчував, що в її душі оселилися здравстви, виникала деяка гармонія і навіть якщо спокійний спокійний світло був освітлений. Через кілька місяців виявилося, що ще не було захворювання. Лікарі загадували: це не буває. Це диво. Чи можливо були помилки у попередніх аналізах? Немає помилок. І не було дива. Так само жінка усвідомила, що необхідно очистити себе, щоб звільнити себе від чужої енергії, від різких іноземних програм, від помилкового життя ідеалів і цілей. Кожна людина має все необхідне для здоров'я, для самостійного регулювання енергії. Кожен може навчатися відчувати себе, контролювати і свідомо позбавлятися від енергоз’єднання «з’єднання». І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.liveinternet.ru/users/4061666/post312014653/