312
10 оповідань про те, як аварії перетворилася
Як сказав Балзак, шанс є найбільшою новинкою світу.
Веб-сайт Я переважаю в інтернеті історії людей, які живуть радикально перевернулися через просто випадковий акт.
- Я 30, я власний паб. Я збираюся працювати. Як виглядає величезна боогі. Після того, як ви вийшли з машини я бачив, що одна дівчина з рюкзаком не може вичавити на себе. Він вирішив допомогти їй: він взяв капюшон і вийшов з неї. На наступний ранок я шукаю, шукаю мене з очей в машині - так ми поїхали разом протягом 2 місяців, я допоміг їй вийти.
Вона дасть мені слухати музику і бути приємним і хмелю, і я почав шкодувати, що вона була тільки 15. Але один день виявилося, що вона не збиралася до школи, як я думав, але для роботи в Офісі соціальної політики і вона була 25. Виявилося, що я забрав 2 місяці від метро на витяжці офіційної. І це була найбільша епічна відмова в 30 років, якщо вона не погодилася піти в кафе з собою.
- Що я знайшов! Коли я був у класі 4, перед літнім святом, ми подарували квіти вчителям, і у мене був величезний дорогий букет. Вітаємо вчителів, але... Вони були жорстокими і непросто. І я дав той, хто заслуговував його, очищувач. Але наступного року ми не побачили її. А потім після 9 років друг сказав мені, що вона була його сусідом.Вона залишила школу і почала свій бізнес. Вона сказала, що я дав її сподівання.
- Яка доля? Не носити макіяж.Я завжди сказав себе. До тих пір вона зламала ногу в двох місцях, падають у ванній кімнаті. Я пішов до екстреної кімнати з неголеною ніжкою, напівзагартованим лаком для нігтів, в потіні бабусі і не натякаю макіяжу. Я зустрілася з долею - хлопець з розбитою рукою і половиною пастою. Ми разом 5 років.
- Одну ніч почула щось падіння в передпокої. Увімкніть його книгу. Вона знизила полку і відкрилася на заголовку сторінки "Як схуднути." Я думав.
- Після того, як я пішов в клуб з другом, сидячи в барі, хлопець приходить до мене і каже: «Чому мені, я покажу вам мій окнот».» Ні, звичайно, я клеївся, але це перший раз. Цікаво, я на мій шлях. Ми приїжджаємо, він відкриває двері, а реальний панчох веде до нього! Ми живемо протягом декількох місяців: Я, хлопець і оклюк Гарік.й
- Я був на автобусі для іспиту і раптом я почув всередині мене: «До цієї зупинки, піти в кафе, зробити міст». Я думаю, що це нецензія, я маю іспит! Автобус зупиняється, щось натискає всередині мене, і я відключаю. Я прогуляюся в кафе, зробіть міст, і я чую чоловіка на мене. Я люблю чоловіка за мною! Він запитав, чому він зробив міст в кафе. І я не знаю. Він майже кричав. На місяць тому його родина загинула в автомобільну аварію. Він не міг прийняти і вирішив нести самогубство. Я копав і думав, «Ді, якщо ви є і я маю жити, дати мені знак». І ось я.
- Я мріяв від Берліна, не було грошей - рік важко збережений для поїздки. В останній день я ходив по вулиці на околиці, побачила перукарню і вирішила зробити стрижку для мене. Для того щоб зробити сюрприз, і я погодився. Він зробив годину моєї нудної стрижки, як стильний, так як я боївся, тому що він не думаю, що він був досить класним.
Увімкніть, і по вулиці магазин одягу, вирішив купити надбрютову сорочку для нового вигляду. Я купив ярсі, прийшов додому, прогулявся на тиждень, вирішив накачати для повного образу міцного хлопця. Через 6 місяців, у мене було дуже спортивне тіло і дівчина закохувала мене за перший раз. З появою дівчинки не було часу, дізнався, як правильно керувати ними, і відразу підвищилася ефективність роботи.
Після чергового 4 місяців для моїх успіхів я був пропагований до менеджера, підвищений дохід, придбаний автомобіль, з дівчиною почала економити на весілля. Вчора я отримав лист, що мій бізнес прийняв мій додаток і я був переданий в інший офіс в Берліні.
- 5 років тому я впав мішок води на голову незнайомця. І вчора я дізнався, що 5 років тому моя дружина (і ми познайомились 3 роки тому) збиралася на сьогоднішній день з чоловіком, який мав би запропонувати їй, але деякі бастарі кинули мішок води на її з балкона і вона не могла прийти все волого. Його дружба вважає, що це дуже рясне ставлення до нього, і вони розбили. 5 років тому я руйнував своє весілля дружини! Про нас
- Я дуже любив одного хлопця на Юні, мені сподобалося його так багато, що я завжди уявляв, як ми зустрілися з ним і як ми жили щасливо коли-небудь після. Я уявляв, що я плутав реальність з снятами - після свят, думаю, що про що-небудь про себе, підійшов його і поцікавив його словами: «Я пропустив тебе так багато!» Хлопець виглядав трохи божевільний і зрозумілий я був приступним. Вона апологізована, побігла. Він зловив мене, сказав, що він не розумів, що це було так, але він не розумію продовжив.
- Я 35. На роботі я бос, в житті - трава. Я не маю ніяких друзів, але у мене є звичаї до того ж пабу, сидячи на самому кінці бару і просто пити Гуіннес.
Одну ніч в пабі, хтось раптом покрили очі своїми руками і попросив, «Гусе, хто?» Дівчина в спину усвідомила, що зробила помилку і приготував і пішов до іншого кінця бару. Вона була настільки молодий, світло, з очима люблять два великі чорні бісеринки - не люблять всіх інших. Я не міг думати більше, і Guinness був раптом гіркий.
Вона чекаю на кого-небудь, але, очевидно, в марно. Я почав думати про те, як поговорити з нею, але нічого не сталося. Закриття бару вона була упаковкою. Я виїхав і, з огляду на страшну погоду і її сумний вигляд, запропонував дати їй будинок для їзди.
На машині вона поспілкувалась непристойною - там було стільки життя! Я забув, щоб попросити її номер, тільки прийшов до мого почуття в домашніх умовах. Зберігати в пабі через тиждень, і там вона. Сидіння на обличчі. Я закрив очі своїми руками і попросив, «Оцінка, яка?» «Я думав, що ви ніколи не покажете тут! й
номінальний #image1355665
Чому рояльці носити схожі речі і виглядати ідеально
18 absurd іграшки, які ми ніколи не очікували бачити