Психологія спілкування - ТОП-10 кращих книг

Ви знаєте, що є часи життя, коли ви повинні зробити те, що Spleen співає – “підібрати вашу лінію”. Що робити, коли учитель не хоче ставити кредит, бос не дає відпустки, знайти багато причин і нових завдань, і дитина не береться до дитячого садка в районі? Як знайти спільну мову з людьми, навчитися розуміти їх і досягати мети через звичайну повсякденну розмову? Для людей, які цікавляться цими питаннями, ми зібрали ТОП-10 книг про психологію спілкування.

10. «Сила чарівності. Як перемогти серця і навчатися Brian Tracy і Ron Arden

Який успіх залежить? Ні, не від смарт-VK постів і мотивуючих відео, і, звичайно, не від перепостів новин про безкоштовні відверті. Багато в чому успіх залежить від здатності спілкуватися з людьми, зрозуміти їх, вдасться створити спеціальні відносини продавець-купе, чоловік-дружина, один з одним. Якщо ви будете дружніми, чарівними і приємними, щоб поговорити з вами - очікуєте, успіх не далеко. Хоча це те, що вони говорять в цій книзі.

Чому це не так добре, як інші? Для найбільшої частини навчає вас, щоб бути не, хто ви дійсно є. Це більше керівництва про те, як бути слизьким, солодкою людиною, після спілкування з ким ви хочете пити воду. На фоні інших книг, які навчать вас працювати над собою, бути чесною, доброзичливою, організованою – ця книга пропонує: «Претенд всюди, і ви самі повірите в свою щирість». Я не знаю про вас, але я не надихнув.

9. Навігація Психологія впливу (Robert Cialdini)

Психологія впливу пережили 5 видань США, які говорять про свою корисність і значення серед читачів. Але це дійсно випадок, або, можливо, люди просто не отримали нічого кращого?

Ця книга називається класикою ділової літератури на багатьох сайтах, але я не вірю, що її можна назвати таким, адже вона була написана тільки в 2001 році. Занадто трохи часу, щоб стати класичним, як Freud або Carnegie. Таким чином, такі голосні виписки повинні бути прийняті з деякими скептиками.

Що добре це книга? Розглянуто шляхи мотивації, як приймати рішення, видали непотрібну інформацію, а також принципи успішних продажів, адже автор книги довгий вивчав управління та маркетингові теми.

Чому психологія впливу так низька? Оскільки для багатьох читачів здавалося б важко читати, великий і oh-very boring, були навіть скарги про примітивність і неотримність прикладів, які Cialdini пропонуються.

8. У Приховане управління людиною (Victor Shaynov)

Цей автор є дуже успішним у галузі книг про маніпуляції людей. Як маніпулювати компліментами або гумором, і як захистити себе від тих же хитрощів Що стосується книги «Приховане управління особою», то зрозуміло з назви, яку людина буде навчатися управляти так, щоб він навіть не підозрював. Ну, хто хоче обдурити і сказав прямо на голову, що він фольго, якщо він не отримує його?

У книзі представлено безліч прикладів різних маніпуляційних технологій та пояснює, як вони працюють на практиці. Як отримати те, що ви хочете, якщо ви перебуваєте в позиції працівника-боса, дитини-парента, чоловіка-жіночі, ділових партнерів. Книга для тих, хто хоче отримати набагато тільки через гнучкість розуму.

7. Про нас "Металіст" (Frederick Rapili)

Якщо ви любите не тільки книги, але й якісні серіали, то ви на правильному місці. Серія «Менталіст», вважається одним з кращих детективних серіалів світу. І виникає логічне питання: «Хто психолог? й

Люди, які не знайомі з поняттям психіки, пов'язані з цим поняттям зі психічними здібностями, це телепатія або духовенство. Менталізм – це форма виконавчого мистецтва. Іноді така людина має певні навички у гіпнозі, але все інше – це можливість красиво презентувати інформацію, поставити на шоу, що дозволить людям розкрити свої роти.

Менталісти є свого роду charlatans, тому що вони роблять гроші на довірі людей. Але вони мають дуже гнучкий розум, вони спостережливі, схильні до себе, здатні дізнатися необхідну інформацію від людини, передбачити свої бажання.

Книга Фредерік Рапільлі розповідає вам, чи можна майстерувати такі незвичайні навички та як це зробити. Історія ґрунтується на сюжеті серії «Металіст»: книга містить багато оповідання про Bloody John та інших людей, які повинні порадувати шанувальників шоу.

6. Жнівень «Грандмастер зв'язку» (Sergei Deryabo)

Ви знаєте, що є часи життя, коли ви усвідомлюєте, що ваші мрії стають принцесами, коли ви зростите не вірно, і час йде на і далі. І ви скоригуєте на нудну кліше "Я дорослий," ви робите всі дорослі речі, але все ще не вистачає радості в житті. Я хочу читати книгу, і як дитина, з фотографіями.

Для Вас! Ми робимо мрії. Читати корисні, навчальна література для дорослих з фотографіями! Розважатися і навчатися! З`ясуйте, що ваш співрозмовник думає під час розмови і що він дійсно хотів би сказати; як отримати інших, щоб привернути увагу до ваших слів і їх важливість, як навчитися слухати і поговорити з людьми правильно - все в книзі "Грандема спілкування".

Книга є гарною книгою, і це гарна книга. Автор не заохочує використання інших, але багаторазово нагадує, що методи, описані в книзі, будуть ефективними тільки в поєднанні з хорошими цілями: якщо вони є щирим бажанням створити хороші стосунки з іншими людьми.

5. Умань «Не вирощувати собаку». – Карен Приор

«Не вирощувати собаку!» Книга про навчання людей, тварин і себе – це повне звання книги. Про методи, що надаються в ньому, можна прочитати багато позитивних відгуків. Книга навчає вас не жорстоко маніпулювати людьми, нехтувати ними або щось, як це – вона побудована на позитивному армуванні, яка, відповідно до автора, є найкращим способом отримати бажаний результат.

Для тих, хто не знає, позитивна арматура є своєрідною цукеркою, яка людина отримує свої дії. Це, похвала, подарунки, різні нагороди, якщо результат вашої роботи підійде людині, яка намагається маніпулювати вас.

Чому це працює схема? А хто не любить чути, «Добра робота!» Ви зробили велику роботу! Що краще для людини. Почуття? Ви на гачок.

І все буде добре, але ірмор має це, що ви можете дізнатися, щоб контролювати навіть ваші тварини, не схожий на те, що ви зробите чоловіка. І так, після копання я знайшов цитату з книги про те, як навчити кота не слізти столи.

Я не знаю про вас, але я нічого позитивного про заливку води на коті. А сам автор каже, що кот продовжить робити те, що він почав, тільки за спину. Якщо вся книга переноситься з такими методами, я сумніваю, що за її допомогою ви досягнете багато людей.

4. Масова психологія та аналіз самопочуття людини (Sigmund Freud)

Нерідко для того, щоб зрозуміти правду, потрібно копати глибше. Не просто подивіться на наслідки і виводимо висновки, але подивіться на причини, які призвели до цього. Як ніхто інший, це завдання обробляється «шкірою» психоаналізу, Гранпа Фрейд. Ми не можемо включати його в рейтинг. Не було такого величезного прориву в психології.

Яка книга «Психологія мас і аналіз самого людини» пропонує нам? Теми не прості, але вони допоможуть вам зрозуміти себе першим. Розкривається сутність відносин між батьками та дітьми, чоловіками та жінками, сестрами та братами. Ви будете розуміти, чому деякі люди страшні нарцисів і які приводи їх, як наші підсвідомі роботи, і чому люди є соціальними істотами, які завжди потрібні лідеру.

3. У «Як поспілкуватися з будь-яким, в будь-який час, в будь-якому місці» – Царський король

Ларрі Король – всесвітньо відомий журналіст. Він є професіоналом в своїй галузі і в медіа світі є великою відзнакою для Larry, щоб надати інтерв'ю або брати участь у програмі, стати гість або голос один з персонажів мультфільму. Король вирішив поділитися з нами.

Якщо ви є стовідсотковим інтровертом і спілкуванням з людьми для вас реальним пеклом, і тільки товариські працівники потрібні на роботі, ваша дружина завжди примушує, що ви більше не спілкуєтеся з нею, і касіра приводить до стопору з питанням: «Чи потрібен пакет?» – це книга для вас. Дуже добре порадує, як подолати невизначеність і страх при розмові, а також незручності при спілкуванні з незнайомцями.

2. Як виграти друзів і впливати на людей по Дале Карнегі

Карнегі вважається класикою літератури цього жанру. Чому ми включили таку «розкладну» і далеко від останнього зразка літератури в ТОПі? Як мій учитель світової літератури, який використовується для того, щоб сказати: «Все відбувається в давнину. й

Дійсно, світ зацікавився. Але це тільки через досвід минулого, який ми навчимося від помилок і навчимося їх виправити. І є речі, які з давніх часів були настільки правильними і практичними, що вони існують і плодять в цей день.

Так само, як і книги Карнегі. На перший погляд вони описують прості і зрозумілі речі; іноді здається, що це самооцінка і автор просто винаходи велосипеда. Але ні. Іноді люди забувають про банальні етичні стандарти і поводяться, як свині, з якими ви не хочете спілкуватися на всіх.

«Весь геній простий» можна прочитати між лініями цієї книги. Для того, щоб людям допомогти вам, зробити те, що вам потрібно, допомогти – вам просто потрібно пам'ятати пару простих речей: ім'я людини, бути ввічливими, дружніми, посміхатися, здатні слухати.

Дале Карнегі поправила свої книги по всьому світу, щоб познайомитися з мінливими і зростаючими потребами людей. Автор дуже швидко реагував на виникнення нових тенденцій в житті суспільства та вдосконалення його методики. Якщо Карнегі проживали трохи довше, можливо, його книги пройшли подальші версії.

1,1 км The Games People Play від Eric Byrne

Люди спілкуються з кожним днем. Є деякі чіткі лінії поведінки, фрази-кліше, банальні дії. Іноді ми не помітимо, як при спілкуванні з людиною ми намагаємося поставити себе вище, показати, що ми краще і отримаємо емоційну перемогу з цієї розмови. Але є люди в цьому світі, які мудрі і спостережники. Він написав книгу «Діти людей грають». й

У 1964 році книга викликала хутор. У Нью-Йоркському списку феєрверків за два роки не залишилося першого місця. У перші три роки свого існування було продано 600 000 примірників. Так вона точно заслуговує на нашу увагу.

Контакти Тестування: Спасибі і пережити на

Завжди приділіть увагу своїм почуттям!

Книга представляє 120 ігор, які люди грають один з одним в повсякденному житті. У деяких випадках ми намальовуємо обставини, в інших, які ми падають, беремо участь і беремо участь у роботі. Вона описує, як уникнути такої долі і боротися з таким впливом: такі анти-гри. Ви зможете самостійно проаналізувати різні нюанси спілкування з людьми, позбутися від стереотипного мислення і поведінки, які заважають повсякденному житті.

8 років пізніше, Byrne написав продовження своєму шедевру, з дуже схожою назвою, People Who Play Games. Я також рекомендую читати його. Видання

Джерело: toprating.in.ua/top10-knig-psihologiya-obscheniya/