470
Пошук любові або чого ми розглянемо любов. . й
浜у 涓 蹇
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Звичайно, ми можемо додати інші бажання до цього списку, такі як гроші і багатство, і багато дорогих речей. Але якщо ми намагаємось копати глибше і зрозуміти, чому ми хочемо це все, відповідь проста: здатися більш бажаним, надії стати коханим і прийнятим кимось.
Якщо любов є настільки фундаментальним для нас, то чому у нас є багато проблем і непорозуміння, коли ми спробуємо його знайти?
Я думаю, що відповідь проста: більшість з нас ніколи не було повідомлено про це важливе місце нашого розвитку. Не вдалося виростити з батьками, які були експертами з питань взаємовідносин, і, звичайно, у старших школах не було відносин.
Для більшості з нас пошук був пригодою сорту: ми спробували і робили помилки, навчалися через біль і брелок. Але є простий спосіб? У цій статті я доторкнувся на найбільш улюблену тему: як знайти справжню любов.
Як це зазвичай буває...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. По суті, нам потрібна самоприймання, затвердження та самовизначення. Ми дуже застрахуємо і бояємось бути самотніми. Ми стрибаємо з одного зв'язку в інший і шукаємо себе весь час. Але пошук самоогляду через зовнішні зв'язки бере нас далі від бажаної мети.
Коли ми зустрінемося з кимось і починаємо відносини, ми доставимо все, що ми піклуємося про людей, які ми знайомимо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В ході таких довгих романтичних пологів ми стаємо все більш віддаленими від нашої залежності, цілей і справжнього само. Аналізуючи минулий досвід, ми починаємо усвідомлювати, що ми почали відносини через божевільну пристрасть або самотність. І підтримувати відносини, які ми боїмося кинутими або тягаром зобов'язань. Ми часто починаємо і продовжуємо відносини з невірними причинами. І іноді ми просто переконуємо себе, що ніхто не закохується, і ми посидимо. Ми кладемо посмішку на наших обличчях, коли відчуваємо глибоко нещастя. Але в якийсь момент ми усвідомлюємо все, що сталося до нас, і ми даємо собі обіцянку, щоб зупинити цей біль.
Ми йдемо на довгий шлях від того, щоб бути байдужим і в процесі, ми знаємо себе глибоко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Моделі проблемних відносин
По-перше, ми розглянемо деякі проблеми звичних відносин і визначаємо, чому деякі романтичні стосунки не додаються.
Его, страх і емоційна безпека
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Проблема полягає в тому, що ми атрибутуємо так багато унікальних характеристик нашої особистості назовні відносин, які ми втратимо дотик з мудрими і свідомими структурами в собі. Пристосування до цієї помилкової ідентичності призводить до почуття розпаду, а не самосумісності. В кінцевому підсумку, без відносин або без завдання або без будь-яких помилкових ідентичностей, які ми вибрали, хто був би? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А незалежна людина, яку ми колись були випаровуються. Ми починаємо боятися втратити цю людину. Починаємо залежати від цієї людини і боятися самотності.
Ми стаємо емоційно залежним і прагнемо підвищити самооцінку наших партнерів. Ми починаємо грати в гру як захистити себе від втрати.
Комунікація Ваших потреб
Від бажання приховати нашу емоційну залежність і страх втратити наш партнер, ми починаємо фільтрувати те, що ми говоримо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З якоїсь причини ми переконані, що наш партнер якось магічно знає, що він повинен зробити для виконання наших потреб. Коли наші потреби не зустрілися, ми таємно відмиваємо і відроджуємо іншу людину. Якщо ми незадоволені, наш партнер буде шукати відчуттів і, в свою чергу, таємно відреагувати нас. Як починається незаперечний цикл романтичних партнерських відносин.
Так багато чого, що потрібно сказати не було, негативні емоції приховані і починають накопичуватися з обох сторін. Ви коли-небудь приїхали друзі і скаржаться про те, чому він незадоволений своїми партнерами? Це саме те, що вони будуть сказати своєму партнеру, якщо вони дійсно хотіли зробити різницю.
Однак, це гірше, якщо один партнер відкрито спілкується з їх потребами тільки для того, щоб знайти, що інша сторона просто не слухає або звертаючи увагу на те, що було зазначено, або відмивати свій партнер для того, щоб мати такі потреби.
Погана сумісність і прийняття чого
Поглинаємо, ми всі дійсно хороші люди. Але це не означає, що будь-яке поєднання двох хороших людей створить хороші стосунки. Є таке, як погана сумісність, і ми повинні визнати її. Ідеальні пари створюються людьми, які діляться найважливішими значеннями. Цілі життя повинні збігатися, вони повинні мати взаємну симпатію, розуміння і повагу один одному. І люди повинні бути проактивними у зв’язку з їх найвищим пріоритетом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Або ми можемо боїться бути самотніми, тому ми просто приймаємо це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А в наших підсвідомих накопичуються негативні емоції і енергія.
Хто ваш ідеальний пара?
У нас є груба картина того, що наш ідеальний партнер схожий на: ручний або насичений або освічений або високий або короткий, або справедливо підібраний або темно-скінчений або досить сильний, з цим автомобілем або з будь-яким, що приходить до розуму.
Проблема починається, коли ми перебуваємо в відносинах і починаємо постійно порівняти наших партнерів придуманим «перфектом» особистістю. Коли це відбувається, ми зупиняємось на оцінці наших партнерів, незважаючи на всі чудові якості, які насправді мають. Правда, що немає ідеальної людини.
Ми не хочемо, щоб всі ці якості були неймовірно щасливими. Що нам потрібно, щоб визначити найбільш важливі якості, які нам потрібно в іншій людині, щоб відчувати себе задоволеною і виконаною (більше, створюючи перелік необхідних характеристик нижче).
Якщо ми не визначаємо необхідні якості в нашому обраному житті партнера, ми закінчуємо тим, що, і так як людина не може дати нам те, що нам дійсно потрібно, ми починаємо відступати і відреагувати його.
За час, це призведе до більших проблем. Наприклад, якщо ріст є важливою характерною для вас, а партнери не відповідають вашим вимогам зростання, то незалежно від того, як вони намагаються, вони ніколи не виростуть вище або зменшують розмір, це допоможе вам і вплине на вашу спілку.
Але в житті, якщо ми не знаємо, що нам потрібно, ми отримаємо випадкові результати. Захищаючи і розуміючи, що нам потрібно у відносинах, дозволяє нам виконувати свої наміри, і так, ми докладаємо ближче до виконання наших бажань.
Як ви знаєте, що людина?Я вибрав для вас дуже ефективну вправу, яка допоможе вам визначити і визначити обов'язкові якості вашого партнера. Я рекомендую приймати принаймні 10 хвилин, щоб завершити його, навіть якщо ви в відносинах. Отримати ручку і папір. Знайти місце, де ніхто не турбуватиме. Вимкніть телефон, телевізор, комп'ютер. Чистий? Ось ми йдемо.
Крок 1. Ідеальне зображення
На порожній аркуші паперу встановіть всі якості, які ваш ідеальний партнер буде мати. Які характеристики і якості ви дійсно хочете бачити? Будьте творчими і відкритими. Написання фраз, не вироків. Список якомога більше функцій, як це можливо, так і використовувати як вам потрібно. Будьте максимально специфічними. Зверніть увагу на деталі, такі як фізичні ознаки, цінності, спосіб життя, ставлення до грошей, духовні переконання, особливості особистості, хобі, здібності, вік, звички, професія, смаки тощо.
Зважаючи на фізичні риси, включають такі характеристики, як висота, вага, тип тіла, колір волосся, національність і все інше, що ви хотіли б побачити, якщо ви мали вибір, щоб створити свій ідеальний партнер.
Крок 2. Мінімальні вимоги (МТ)
Мінімальні вимоги – це ті якості, які вам потрібно у вашому партнерці та без яких ви відчуєте себе незадоволеними. Пройдіть кожну якість з кроку 1 і перевірте, запитуючи питання, "Щоб я не був самотній, ніж з особою, яка не є (все якість)?" Якщо відповідь так, то поставте МТ поруч з якістю, інакше не розмітки кладуть.
Не хвилюйтеся, якщо ваш список здається поверхневим або смішним. Один з пунктів МТ у моєму списку є «великий запальний танець з почуттям ритму», який може здатися невеликим і дрібним до деяких, але є вирішальним фактором для мене.
Крок 5. Вибір МТ
Тепер потрібно відфільтрувати список МТ: за кожен пункт позначений МТ, запитати наступне питання: «Якщо людина мала всі інші якості, відповідно до мого списку МТ, я готовий видалити цю якість?» Якщо відповідь так, викреслити цей МТ.
Процес вибору
Я вірю, що це життєво важливо, щоб визначити і чесно спілкуватись з нашими очікуваннями про стосунки і особисті часові лінії на зовнішній вигляд знайомств. Часто буває, що ми починаємо відносини безшумно чекаючи на майбутній захід, що стосується нас, і вважаємо, що наш партнер прийде до нього, коли справа настає, і лише через кілька років ми знайдемо, що ми очікуємо не станемо. Звичайні неспішні питання цієї природи відносяться до шлюбу, дітей, фінансових цілей і навіть міста, в якому планується поселення.
Поведінка і відкрити для себе питання. Визначте свого роду зобов'язань, які ви шукаєте у відносинах, як ви відчуваєте про дітей, і де ви плануєте жити. Не вірні відповіді, але чесні і специфічні для того, що ви шукаєте в житті. Тоді покажіть себе, що на всіх ваших перших датах, ви явно спілкуєтеся з людьми, ваших очікувань про відносини і часовий кадр, якщо будь-який. В першу чергу цей досвід буде виглядати страшно і дивним, але з часом він відбиває нерви менше.
Якщо ви відчиняєте від старту, замість того, щоб зануритися на непропетрові очікування, які можуть призвести до розчарування.
У вашій першій дати ви можете відчути, що це нервово-непристойне спілкування ваших очікувань, особливо коли мова йде про людей, які ви дійсно люблять, тому що вони можуть просто відходити. У цьому випадку ви починаєте говорити про себе, що не кожен може впоратися з такою шокуючою розмовою на першій дати. Чому не кладуть його на 5-й або 6-й день, коли я впевнений, що мені подобається? Але те, що саме, за цією точкою, ви вже емоційно прикріпите до цієї людини, і ви перебуваєте в ситуації, де ви або збираєтеся поселитися менше, ніж ви хочете, або ви будете мати, щоб поломити ваші почуття.
Буде б краще дізнатися на першій дати, чи підходить вам для одного або ні. Просто поговоріть про плани та запитайте правильні питання. Якщо ви не погоджуєтесь з вами, і ваш час буде залишатися у вашому житті, і тих, хто не погоджується з вами. Від неї не буде боляче почуття, а кожен отримає користь.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але вважаємо, що на землі є 6,8 мільярдів людей. Чи не доцільніше припустити, що це "один, один" буде досить йти під номером "один тисячсот і один"? Я вірю, що є величезна кількість людей навколо нас, які стануть ідеальною парою для нас, і ми просто повинні залучати до процесу вибору потенційних партнерів, поки ми не знайдемо. З цієї причини важливо поспілкуватися своїми побажаннями, потребами і очікуваннями заздалегідь. Наприклад, якщо ви хочете мати дітей, і це дуже важливо для вас, і ваш партнер це проти нього, то, швидше за все, це зв'язок не прослужить довго і обидві сторони просто відходить час.
Побачення не про поклоніння однієї людини від страху, що більш підходяща партія не завадить вашому житті. Я думаю, що знайомства є про те, що ви повинні ідентифікувати якості, і природа відносин, а потім фільтрувати стільки людей, скільки вам потрібно, поки ви не знайдете когось, хто має всі характеристики, які вам потрібно.
Ви коли-небудь придбали автомобіль? Чи можливо це коли-небудь сталося, щоб ви точно знали, що це зробити, модель та колір, який ви хотіли, ви побачите, що автомобіль всюди? Шукаю, що я чекав від мого партнера і відносин.
Люблю себе першим.
Ще один спосіб подивитися на все це, щоб уявити кожну людину в відносинах з дерев'яною паличкою. Якщо одна людина незалежна, а друга залежна, то одна паличка стоїть прямо, а друга ганяється до вертикальної палички. Якщо вертикальна паличка починає пересуватися в горизонтальному напрямку, паличка, що кидається на неї. Коли обидві сторони незалежні і об'єднані любов'ю, вони можуть бути представлені як два палиці, що стоять прямо. Коли вони з'єднуються, вони стають більшими і міцними, оскільки вони стають взаємопов'язані. Якщо одна паличка рухається в горизонтальному напрямку, інші перейде з ним. Вчимося любити себе: запрошуйте себе на датах, зробіть речі, які принесуть вам задоволення і розслабляйте вас, напишіть собі любов повідомлення, практика кажучи «Я люблю тебе» в дзеркалі.
А крім того, практикуючи себе-лове, робить вас більш привабливими для світу навколо вас. Коли ви дійсно любите себе, це як ніби ви один з них в рази і поширите магнітну енергію навколо вас, яка впливає на інші. До того, як ви знаєте, що ви будете оточені людьми, які люблять вас, щоб ви дійсно були.
Про нас
Як ми продовжуємо клацання нерозчинених питань у попередніх відносинах, вони стають емоційним багажем в наших майбутніх відносинах. Заохочуючи свій колишній партнер життя може бути визволеною вправою, яка підтримує ваше благополуччя і ваші майбутні відносини.
Крім того, ви можете зв'язатися з вами, або зателефонувати до ваших колишніх партнерів і апологізувати за болячем, ви можете викликати і апологізувати для власних grievances по всій зв'язці. Цей досвід може «закривати» відносини, позбутися від багажу і допомогти створити нові дружби.
Кілька слів про секс
Для тих, хто має активний секс життя, потрібно відмітити. Коли ви відчуваєте оргазм, хімічні зміни відбуваються в організмі. Зокрема, ваше тіло випускає гормон окситоцин, який емоційно зв’язує вас іншій людині. Для чоловіків цей ефект триває 48 годин. Для жінки, 14 днів. Це пояснює, чому після сексу з кимось, хто, безумовно, не найкращий варіант для нас, ми починаємо відносини навіть якщо це не дуже довго.
Дуже часто такі зв'язки стають довгостроковими.
Експерти з питань спілкування рекомендують не мати сексу під час знайомства та відбору, поки ви не розумієте, що емоційно прикріплюється до цієї людини, або готові до людини бути емоційно прикріпленими до вас протягом 14 днів. Деякі рекомендують не мати сексу з обраною людиною, поки ви усвідомите, що він повністю відповідає всім якостям на своєму МТ список. Для отримання додаткової інформації про цю тему ви можете прочитати главу чотири книги Д. Луанна Брисендін.
Фревел слів
«Чому варто знайти когось, як це?» Логічна відповідь більшість людей дають, щоб піти, де вони можуть піти весь час, але ця практика часто призводить до розчарування. Моя пропозиція полягає в тому, щоб зробити вправи вище так, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно і які відносини ви хочете. Після того, як ви витрачаєте час, практикуючи мистецтво себе, і в той же час відкрийте ідею, що ваш ідеальний партнер надходить у ваше життя. Я не рекомендую активний пошук. А замість цього витрачайте енергію на саморозвиток.
І як все, що походить від серця, є чарівний інгредієнт в пошуку любові. В цьому світі немає нещасних випадків. Все відбувається з метою. Любов чудовий і непередбачуваний. Найкраще, що ми можемо зробити це максимально простим. Тоді всесвіт буде визначати, коли ми готові, і один раз, що прийде, справжня любов раптом прийде в наше життя.
Джерело: justpost.com.ua