Не страшні діти, вона рубає дорослих.

Як ми лікуємо людей, які не люблять інших? Уникнути? Намагатися не шукати їх і подивитися, коли вони трапляються, щоб отримати в нашому шляху? Ми вирішили перевірити московські кав’ярні, спортивні майданчики та модні магазини для акваторії та пройти пішки з шести юних інвалідів по маршруту: Басейн "Олімпійський" - Московський метро - Vogue Safe - бутики Третяковського проїзду.

Наші герої не обрали. Це спортивні хлопчики і дівчата, більшість з яких є паралімпійські плавники. Поговорили про протезування, мрії та хобі, дивилися паси-на-на-людях.

Олімпійський басейн

Зустрінемо з нашими першими героями: журналіст Дмитро Ігнатов та чемпіон світу Анастасія Діодорова. Басейн "Олімпійський" - місце знайомств і зустрічей пара-атлетів, там вони йдуть щодня, щоб навчатися, з усіх хлопців, з якими ми повинні ходити. На шляху діти говорять про ставлення держави до інвалідів.

ДІ: Звісно, Росія вже почала робити коліна і інші частини, але вони гірше, ніж ті, зроблені двадцять років тому за кордоном. І побутові протези просто смішні, якщо за допомогою Бебіонічного (біонічного ручного протеза) можна навіть взяти скло, після чого російський протез повинен зробити всі рухи механічно, а якось допомогти протезу зробити рухи. Це дикий некомфортний.

У мене є сонне протезування, багатофункціональне і сучасне, в якому я можу купатися, але щоб отримати його, я повинен переконувати стан, який варто. Є лише чотири такі плюси по всій Росії, і це не просто зробити.

А.Д.: Є державні програми, які допомагають отримати протези, є навіть надання, яке говорить про те, що щороку людина кладе протез, але це протези з категорії косметичних засобів, тільки для зовнішнього вигляду. Чому б я? Так, як не втілювати людей? Але в нашій країні вони лікують людей з обмеженими можливостями досить дивно.

Хлопці на Олімпіаді виглядають як самостійно: вони ще з'являються там кожен день, або навіть двічі. Але щоб бути чесним, відкриті особи і посмішки наших друзів звертають увагу на себе, не відразу зрозуміло, що у вас є людина з атиповою кількістю кінцівок.

МАЗМЕТТРО

На метро, ніхто не звертає увагу на хлопці, Діма вдається розповісти смішну історію, поки наш сміху не висохне шум поїзда:

Д.І.: Так, реакція або байдужість людей часто вражає, хоча недавно з'явився смішний випадок: Я повернувся з навчання і проходжу дитину з матір'ю, дитина буде кричати по вулиці, «Мама, погляд, Залізний людина!» Звісно, мій мама і я сміхався. Але що рідко буває. й

Ми входимо в щільне перевезення, автоматичний озвучувач оголошує: "Для вагітних і інвалідів" Але в напрямку хлопців ніхто не дивиться, а точніше, заливаючи погляд на протез або помітивши, що дівчина не має зброї, сидячи людей просто швидко опускаються очі, відвертають. Здорові пасажири не схильні бачити людей з обмеженими можливостями.

Д.І.: Будь ласка, зверніть увагу, що ніхто ніколи не дає. Якщо це не прийнято.

AJ: За кордоном, звичайно, люди завжди поспішають допомогти, щоб звільнити місце. Відмінність величезна. І не тільки серед простих людей. У Росії паралімпійське плавання вважається непопулярним спортом, а в цілому паралімпійські види спорту не популярні. Якщо здорові спортсмени сидять на крутих основах, то ми йдемо до деяких Таганрога, де незручно потрапити в басейн, і в тренажерному залі немає обладнання. Це всі дрібні речі, але вони помітні в постійному дискомфорті і відсутності технічного обладнання. Для іноземців всі спортсмени нараховуються таким чином, що є хороші основи та умови для підготовки паралімпійців.

На Большой Театр, ми познайомимося з двома хлопцями: Ігор Солоненко і Дар'я Гладишєва, повільно рухаємось біля.Рестораний

У кафе є круглий стіл, замовлений заздалегідь. Наша не зовсім звичайна компанія знаходиться на в'їзді, ми попросимо вікна, але столики в віконці відразу зарезервовані і порожні. Опади неприємні. Але фото нашої веселої компанії швидко з'являється в Instagram Vogue Safe через хвилину після того, як ми вже заголовок Третяковського проходу з підписом: «Гуї, ти крутий, приїжджаєш до нас знову. й

Ігор: Люди мають дивну реакцію. Хто може сказати: «Знайди, ти відлякаєш дітей». Але діти, звичайно, не страшні, лякає дорослих, дитина просто дивний і цікавий - дізнається світ.

Ми повинні рухатися далі. Ahead - фінальна точка: пара модних бутиків.

TRETEJAKOV'S TRADE

На Tom Ford ми зустрілися з широкими очима. Немає настає в такому великому натовпі, а також людей з особливими потребами. Але ми повинні давати кредит: персонал у порожніх кімнатах після німого паузи і перерву шаблону почали фокусуватися, а кількість продавців в п'ять хвилин після того, як наш приїзд подвоїв, і кожен сказав один одному на радіо.

«Будь ласка, дайте два дівчата елегантні вечірні сукні», ми попросили на Tom Ford. Менеджер втрачений, Дарія сором'язлива, але в кінці, через п'ять хвилин, giggles чути від фітингових кімнат: дівчата вимірюють п'ять нарядів, і виходять на весь парад.

Ми йдемо в Ланвін з хлопцями: «Ми повинні костюми зустрітися з Путіном, ми є паралімпійськими чемпіонами, у нас є урочиста церемонія нагородження». Менеджер потрапляє в невелику підвішену анімацію, але відразу ж швидко бере участь у грі і навіть наполягає на кравецькому костюмі Павла.

Ігор обраний повним набором: від сорочки до взуття, Dima отримує класичний куртку, Pasha намагається зшити сорочку. За десять хвилин атмосфера Третяковського стає спокійною і теплою: поруч з нашими героями неможливо не починати посміху і погуляти.

Після фурнітури та зйомки продавців частина з нами як з родичами: враження від працівників Третяковського буде досить до кінця робочого дня.

Спортсмени залишають останню точку маршруту весело, проте, так само, як вони почали. Вони, як правило, люблять це: готові до пригод, життєрадісних і більш чутливих, ніж пасажири на метро, з хорошими самоіронією і можливістю утримання удару життя. Таких людей не соромляться запитати порад і допомогти, які, безумовно, не відмовлятимуться.

Ігор Солоненко, Павло Мартинов, Дмитро Ігнатов, Дмитро Григорьєв з співачкою Саті Касанова на Vogue Fashion Night Out 2015, в розділі «Колір», в серці Fashion Verdict Sport, в складі кампанії «Життя», в футболках Fashion Verdict Sport і LivingVega.

Поради всім від Паралімпійських чемпіонів:
  • Встановити мету: схуднути, бути здоровими.
  • Взяти його вище, ви досягнете більше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
  • Подбайте про себе! Не тільки фізично: чим більш універсальна людина, тим цікавіше її спілкуватися з ним. Я фарбувати фотографії. Ніжки. Я шукаю натхнення в захід сонця, я люблю їх, є так багато кольорів.
  • Дотримуйтесь режиму дня і не пропустіть навчання. І стане звичкою.
  • Змініть свій соціальний коло, якщо вам не підходить.
  • Встановити цілі, не шукати мотивацію. Не менш, для того, щоб не змінити цю мету дітям в майбутньому, так як часто справа з батьками.
  • Слідкуйте за нами в Instagram.
Профілі героїв: Дмитро Ігнатов, 26 років, журналіст, параспортмен:

Діма купила на рік і половину. Студент Санкт-Петербурзького університету, закінчив останній курс на факультеті зв’язків з ЗМІ, навчався на телеканалі і провів програму про різні чоловічі гаджети та іграшки. Діма вирішив, що якщо він сказав вам, як бути жорстким людиною, то потрібно приєднатися до армії. Молодим рекрутингом був служити в Чехова, війна кореспондент, але Діма було відправлено на Північну. Під час почервоніння ракетний пускач знизився на дітей, вирощений в лікарні журналіст, без ноги. @dvignatov

Анастасія Діодорова, параспортсмен, чемпіон світу, 25 років:

На три, дівчина була електрика. Зараз Настя - це багаторазовий чемпіон світу, який був куплений за останні тринадцять років. «Коли це сталося, компанія, яка відповідає за ДТП, фінансувала протезування. У віці п'яти років у мене були найхолодніші протези, але в два роки я вже навчився робити все самостійно: з ногами. Протидії, які прийшли після того, як були дуже важкими і безтурботними. Я не можу зробити дрібні речі: відкрити двері, взяти телефон. @santakroshkalia

Ігор Солоненко, параспортмен, студент, 20 років:

Ігор вже десять років купить. "У мене є церебральна пальці. Так, звичайно, це не так, як відсутні кінцівки. Допомогло мені багато, що моя мама працювала з мною, і звичайно плавання. Плавні роботи на всіх м'язових групах. Сама хвороба полягає в тому, що кістки ростуть, а м'язи за ними не зберігають. Вони напружені і ускладнюють рух. Плавання допомагає м'язам швидше і зловити кістками. У майбутньому я хочу навчити спорту людям з інвалідністю, такими як мене. Веб-камера

Дар'я Гладишева, параспортсмен, чемпіон, тренер, 25 років:

Народжений інвалід. Він був плавання на вісімнадцяти років. Цього літа я планую піти в інший університет, на спорт-менеджмент – хочу організувати різні спортивні заходи. Зараз я купую, і я нічого не робив, але допомагаючи тренеру з юніорськими групами. @daryaromanowa

Павло Мартинов, параспортсмен, студент, 20 років:

У с. Місцева лікарня змащена руками з мазі Вішнівський і два дні шукає машину, щоб взяти жертву до міста. В результаті KAMAZ збито в машину на московському Кільцевому шляху, а поліція приймала до центру опіку. Лікарі сказали, що рука може врятуватися, якщо вони прибули негайно, а рука просто кип'ятила. Pasha почав плавання вісім років тому.

«Я не хочу бути викладачем, хочу бути інструктором фітнесу. Допомагати людям з інвалідністю, які не прагнуть йти до професійного спорту, адже вони допускаються наприкінці віку. Але я збираюся отримати до вершини спорту, звичайно, я хочу заробити квартиру! @plovunec

Дмитро Григорєв, параспортмен, чемпіон світу, 22 роки:

Дмитро народився з невеликим пологом на нозі, гімангіома. Коли хлопчик почав купатися у віці шести років, його нога почала набрякати, а родом Лікар сказав, що це було просте косметичне втручання, але замість відрізання плям, його обпекли разом з нервом до кістки, а через три місяці, коли відкрито відлив, виявилося, що стопа була задуха і не працює. П'ятнадцять років купить спортсмен: Коли я був плавання з здоровими хлопцями, вони дивилися на мене, то я перейшов на спорт - паралімпійне плавання. У перші два місяці вона була дика: ви прийшли на змагання і побачили там 100-150 людей з інвалідністю з різним ступенем тяжкості - погляд налякає. Пізніше я дізнався, що всі круті і веселі хлопці. Тепер, після перемоги в Лондоні я купив квартиру і відійшов від батьків - щасливий, граючи гітару іноді, я пішов на англійську, потрібно розвивати себе.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki

Джерело: lifevega.com/blogs/articles/44198145-