Правда про аутизм

5 років тому ми переїхали в Канаду з повною впевненістю, що наші майбутні діти будуть їздити набагато краще, ніж де ми звикли жити. Я можу сказати, що це моя віра в канадський догляд за людьми, які викликали серйозне захворювання дитини. Про небезпеку, яка вже постраждала, і яка тепер висить дітей Росії.

Мій син народився тут в Канаді. 2.5 роки тому, коли він був 2 роки, він був діагностований з регресивним глобальним аутизмом. Це страшне захворювання, яке залишає батьків без надії на відновлення дитини. Діти з такими діагнозами повинні бути прийняті до школи-інтернату, оскільки вони стають просто небезпечними для інших.

Після того, як дитина діагностувала це, я жив ще один рік з вірою в місцеву медицина і її вміння допомогти дитині. Але ситуація погіршилася і гірше, дитина виросла, і його розвиток переїхали назад, не вперед. Коли місцеві фахівці просто сказали мені, що нічого не може допомогти мені, і що я повинен прийняти ситуацію, я почав вчитися аутизм на власній.

Аутизм не існує на всіх 60 років тому. Але це сталося, що дитячі вакцини почали використовувати тиморосаль – ртутний склад, який використовується як консерватив. Є багато досліджень, які показують чіткі зв'язки між тиморозально-триманням вакцин і аутизмом в даній країні, штаті або просто обраною групою людей.

У деяких країнах, які зупинилися на використанні вакцин для геморосальних вакцин принаймні дітей до 3 років – віку, коли важке отруєння металів може призвести до аутизму; пізніше це буде просто інші проблеми, але вони все ще будуть.

Є вже досить великий відсоток вдалого виліку (до 90%) аутистики за допомогою спеціальної терапії, що дозволяє очищати тіло важких металів (аутистики завжди знаходять високий вміст ртутутуту в організмі). Починається успіх терапії.

Все це дослідження і всю інформацію про небезпеку вакцин не досягне нас лише тому, що фармацевтичні компанії постачають багато зусиль. Вони роблять багато грошей від тимеросальних вакцин. У зв'язку з цим заплавом інформації, з одного боку, я не вірю, що канадські лікарі використовували такі небезпечні вакцини для дітей. З іншого боку, я не мав вибору, але спробувати допомогти моїй дитині – всі лікарі відмовилися від нього, кажучи, що ситуація була бездії.

Я виявив докази, що Інститут досліджень Аутизма, www.autismwebsite.com/ari/index.htm, організація, яка працює на аутизмі протягом майже 40 років, розпочалася веб-конференції для лікарів і дослідників кілька років тому, щоб обговорити результати досліджень в цій області і результати його застосування.

В результаті вони розробили DAN (Defeat Autism Now), техніку, за допомогою якого вже можна лікувати дітей з аутизмом. У всьому світі є лікарі, які використовують його. Але не в Росії! (Я знаю тільки одного лікаря так далеко.)

Принципи, що лежать в основі цього лікування, такі як: видалити з дитини всі шкідливі, дати йому корисний, і він буде відновити. Основна частина лікування, без якої неможливо повністю відновити дитину - видалення ртуті з організму. Так само милосердя, що осідає в тканинах після щеплення.

Аутизм не завжди розвивається, оскільки деякі діти можуть видалити ртуті з організму повністю або частково, і деякі не можуть. Діти в останню категорію стають аутистичною, якщо отруювання відбувалася перед віком 3. Дослідження показують, що протягом останніх років є збільшення кількості дітей, які розвивалися нормально до певного віку, а потім втрачені навички та регресовані.

Що сталося з дитиною, він з'явився у віці 2. Зараз 4,5 роки він не говорить, не має навичок самодогляду, його розвиток відповідає віку 1,5-річного дитини. За минулий рік і половина, наше життя стало постійною боротьби за наших дітей. Ми зробили хороший прогрес, дитина більше не згасає, він розвивається, але ми все ще дуже далеко від остаточної перемоги. Я все ще не знаю, чи зможемо вилікувати дитину до кінця і скільки часу і грошей вона займе.

Поведи мене, це набагато простіше запобігти цю проблему, ніж вирішити її пізніше, навіть якщо ви вже знаєте, що це викликало і як боротися з нею. На сьогоднішній день рівень аутизму в Сполучених Штатах підійшло 1 в 160 дітей, а в деяких штатах це 1 в 130! Кількість хворих дітей зростає з року до року, хоча 10 років тому вона була досить рідко: 3-4 випадки на 10000 дітей.

Статистика для Канади краще – 1 випадок аутизму на 500 дітей. Ситуація в державах значно гірше в Канаді, тому що є вакцинація проти гепатиту B в перші години життя. Але рік і половина тому ця вакцина була включена в обов'язковий план вакцинації в Канаді.

Я вже рубав, щоб подивитися на місцевих малюків зараз і побачити всі ознаки, які я бачив в цьому віці у моєї дитини. Ми побачимо, як дані для Канади зміняться на наступний рік або два через початок використання цієї страшної вакцини для всіх (навперед платять додатково за неї, тому не всі це робили).

Більшість батьків цих дітей, як я, вірю, що це лише вікові проблеми. Аутизм не зникне сам собою. Чому я звертаюся до жителів країн СНД, особливо РФ? Тому що вони були ті, хто знайшов себе в найгіршій ситуації явним. Ці країни повністю непідготовлені для епідемії аутизму.

Ви пам'ятаєте аутістики, коли ви зростали? Я впевнений, що не з вас, як мені, навіть чули про цю проблему. У Канаді та США кожен знає про це. Тепер кілька чисел. Для підвищення аутистичної дитини канадський уряд витрачає близько 3 мільйонів доларів; все ж, тільки 5% аутизму здатні жити і працювати самостійно.

Всі дні залишаються в спеціальних пансіонатських школах, або у догляді батьків, у разі легкого аутизму. Нерідко, хоча б один з батьків не може працювати, оскільки вони вимагають постійного нагляду.

Більше 50% цих дітей психічно відреставровані. Autistic Education – це спеціальна програма терапії, яка коштує близько 30 000 доларів на рік і фінансується місцевими урядами. Аутистика для дітей також потрібна допомога від інших фахівців: фахівець з розвитку мови, спеціаліст з розвитку двигуна тощо.

Тепер подивіться, що відбувається сьогодні. Проведення кампанії в США та в інших країнах, щоб заборонити вакцини, що містять неточні консерванти. Статті про це вже на передніх сторінках найвідоміших друкованих видань, багато людей вимагають їх лікарів, які використовують безоперативні вакцини. Ви не хочете отрути дитину з тимеросальним.

Але фармацевтичні компанії не хочуть відмовитися і сплачувати пасалі, тому вони ще не офіційно зарекомендували свою провину в трагедії мільйонів аутистичних дітей. Крім того, вони хочуть мати час, щоб продати вже випущений продукт. Саме тому вони не впізнають небезпеку ртуті в дитячій вакцині, хоча і тіморосаль вже довели, коли він вперше використовувався в дитячих вакцинах 60 років тому. Вони не подбають про те, як багато більше дітей постраждають від неї, важливо для них не втратити свої прибутки.

Одним з останніх маневрів є ринок тиморозальних вакцин в країнах, де такі вакцини ще не заборонені. Люди з України та Росії пишуться мені про це – вакцинація обов’язково, але не можна знайти вакцини без тимеросального! Всі миті! Перевірити вакцини ваших дітей вводять, і ви побачите, що тиморосаль всюди. Дослідження показують, що 3 ін'єкції з цим консервантом, зроблені до 3 років, призводять до того, що аутизм у таких дітей розвивається 27 разів частіше, ніж у інших дітей. Невідомі випадки аутизму серед ненавчених дітей.

Існує ще одна величезна проблема в країнах СНД - неможливо провести терапія для очищення дитини від важких металів, так званої хіміотерапії. Навіть якщо ми ігноруємо проблему аутизму і те, що дана терапія є єдиною реальною шансом вилікувати таку дитину, в поточній екологічній ситуації, просто неприпустимо, що така терапія не здійснюється в будь-якій точці СНД!

Головною причиною написання цього листа є постійна кампанія в Росії для вакцинації дітей від грипу. Я залишаю на совісті тих, хто лежить вам, даючи ефективність такої вакцинації, але не бути мережива, подивіться на склад вакцини: Всі вакцини від грипу містять тиморосаль! Якщо ви ще можете знайти чисті дитячі вакцини в будь-якій точці світу, немає вакцини від грипу без тиморозалу!

Коли я говорю про небезпеку цієї отрути молодим дітям, це не означає, що це безпечно для інших. З цим дуже сумнівним захистом: Важкі металеві отруєння та супутні проблеми www.elinahealthandbeauty.com/Symptoms_Of_Heavy. .

Для тих, хто хоче зрозуміти цю проблему ретельно і батьки аустистих дітей, я дуже рекомендую читати папір, що описує останню ініціативу від Науково-дослідного інституту Аутизм, опублікованого в 2005 році: «Третини для ртуті та інших важкого отруєння металів аутизмом та суміжними порушеннями: позиція консенсусусу». www.elinahealthandbeauty.com/Treatment_Options. й

За останні кілька років збільшилися наукові та клінічні докази, що велика частка дітей з аутизмом постраждала від ртуті та інших важкого отруєння металів. Є величезна відмінність при сприйнятті до ртуті у різних людей – спадковість, вік, здоров’я – все, що впливає на схильність. У дорослих 78 варіантів відомі, і новонароджених можуть мати до 10000. Метаболізм і процеси виведення також різняться.

У експериментах з тваринами стало зрозуміло, що новонароджених не виділяють ртуті, поки вони грудне вигодовування, молочна дієта збільшує поглинання металів в шлунково-кишковому тракті. Для видалення важких металів потрібна певна кількість жовчі, а у новонароджених це часто не вистачає.

Неперевершена флора також грає роль при видаленні ртуті з організму, тому застосування антибіотиків знижує здатність організму прибрати ртуті. Стрес і захворювання є чинниками, які нижчі рівні зчеплення, які в свою чергу призводять до зменшення здатності організму видалити важкі метали. й

Тіморосаль - це консерватив, що використовується в багатьох лікарських речовинах, включаючи новонароджені вакцини та імуноглобулінові препарати, що містять 49,6% етиловий ртуті. Історія тимеросального в вакцинах - це конфускація. Спочатку використовувався в кінці 1930-х, а в якості кількості новонароджених щеплення зросла, тому кількість дітей щепили тиморосальною вакциною.

В рамках постійного рецензування біологічних продуктів FDA оголосила у 1999 році, що новонароджених, які отримали комплексне занурення консервативної вакцинації, може отримати рівні ртуті, що перевищили стандарти безпеки. У 1999 році Американська асоціація педіатрів (АП) рекомендована припинення застосування тиморосального в дитячій вакцині, а в 2001 році FDA попросила виробників вакцин, щоб виключити тайморосаль з дитячих вакцин. На сьогоднішній день тиморозал був виключений з більшості дитячих вакцин, але не всі. й

" Дослідження Бернардену та ін. показує, що симптоми, описані в аутизмній літературі, як і ті, що описані в ртуті токсичності літератури, і навпаки. Тому дуже можливо, що діти, які постраждали від ртутного отруєння, пізніше будуть діагностовані як «аутистика», яка часто просто висловлюється про те, що вони мають зв'язок / поведінка / проблеми соціальної адаптації, причини яких невідомі.

Ртуальна отруєння, швидше за все, викликає багато випадків аутизму. Інфузії мають обмежену здатність виводити ртуті, а у дітей з аутизмом ця здатність навіть нижча, завдяки низьким рівням зчеплення і активному використанню пероральних антибіотиків. Крім того, антибіотики підвищують токсичність ртуті. « » » » » » » » » » » » » » »

Я дуже сподіваюсь, що завдяки цьому листі принаймні кілька дітей вдасться уникнути цього страшного захворювання. Профілактика аутизма дуже проста – просто не отруєти дітей з ртуті. Здоров'я для вас і ваших дітей.