Це те, що відбувається людині, яка не спить довго. Не пропустіть!

Якщо людина позбавляється від сну протягом 7 днів, то з 5-го дня існує високий ризик помирання від нестачі сну - наприклад, від інфаркту через галюцинації. Як працює людина – потрібно відновити після роботи дня. Під час сну підсвідомий активно бере участь у роботі, інформація накопичується протягом дня. М'язи тіла відпочивають, внутрішні органи спокійно зайняті їх функціонуванням, свідомість відключається. Чому так важливо поїхати на ліжко в правий час, досить часу сну і ні в якому разі позбавляють себе сну довго? Це легко зрозуміти, якщо ви стежите, що відбувається з особи, яка страждає від безсоння з різних причин. Наслідки розгортаються ...

День 1
1 день без сну - дуже мало. Ви можете пам'ятати час, коли вам не доведеться їхати до ліжка протягом всього дня. Товстушка, погана пам'ять і концентрація, тривожна увага, головний біль, розлади травлення - це зазвичай спостерігається після безсоння. Пам'ять та увага не можуть функціонувати належним чином, тому що неокортек не відновлюється на ніч. Всі системи в організмі підключені, тому інші органи відповідають на відсутність сну. Для здоров'я 1 день не може викликати суттєві пошкодження, але стан здоров'я неприємний.

День 2-3
Не тільки увага, але і координація рухів. Передні лоби мозку не можуть працювати нормально без належного відпочинку, тому можна забути про творче мислення. Людина, яка залишилася без сну протягом 3 днів, перебуває в стані нервового виснаження. Чи може бути нервозний, панічні атаки. Ацетит збільшить, тому що в стресі організм випустить велику кількість гормону кортизол, який сприяє рампанському харчуванню їжі. Я хочу смажені, солоні, пряні, і це незважаючи на те, що травна система працює погано і хапазардно. Сплячий, непарно достатньо, дуже важко - знову через переробка нервової системи.

День 4-5
З'являються галюцинації. Людина буде говорити нестерпно, погано зрозуміти, що відбувається йому, рішення найпростіших завдань стане нестерпним для нього. У цьому випадку дратівливість і небезпека підвищать пропорційність часу, проведеного без сну. Парафітальна кора і префронтальна кора не вдасться, тому це відбувається.

День 6-7
Ренді Гарднер вже 11 днів. Уже в день 7, він поводиться вкрай дивно, переживаючи важкі галюцинації і прояваючи симптоми хвороби Альцгеймера. Тремори кінцівок, нездатність думати про самотність і екстремальна параноя - що йому довелося принести на користь наукового експерименту.

Серед причин безсоння, нервової та м'язової перенапруження, больового синдрому і розладів травлення виділяються. Щастя, яскраве світло, некомфортне ліжко - що заважає вам спати. Сама безсоння вважається причиною багатьох захворювань, лікарі кажуть: якщо потрібно відновити, то спочатку позбутися від безсоння. Але буває, що людина не спить протягом декількох днів з власної ініціативи - це може бути пов'язано з роботою. Таким чином, ви повинні знати про наслідки невдачі в нормальному житті. Рекомендується спати вночі, не під час дня, адже в повній темряві організм людини виробляє гормон мелатонін. Мелатонін пролонгує молодь, покращує роботу мозку, захищає людину від раку. Сонце ліки, які всі необхідні.

Поділіться статтю з близькими, які люблять піти на ліжко пізно, або навіть не спати на день. Здоров'я варто більше, ніж все!

через takprosto cc