1030
СКЛАД Душа і Долгогліа.
Що таке здоров'я? Здоров'я - це стан тіла, в якому всі його функції виконуються ефективно і легко. Це стан комфорту, простота, можливість їсти, рухатися і виконувати інші життєві функції. Цей стан досягається завдяки гармонійній роботі різних органів тіла. Це стан тіла, в якому всі органи без болю легко виконують свої функції.
Якщо шлунок і кишечник ефективно виконують завдання травлення і заспокійливої їжі; якщо серце і кровоносна система знаходяться в хорошому стані і забезпечують хороший кровообіг; якщо легені забезпечують необхідний потік кисню в кров, якщо мозок виконує всі його функції, а шкіра забезпечує нормальне потовиділення - це основні ознаки здоров'я. У цьому випадку ми не відчуваємо нездужання або болю і можемо виконувати всі необхідні дії. Для того, щоб бути в цій державі найбільшою доброю та приємною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але якщо ми не піклуємось про здоров’я цих органів, ми не зможемо бути здоровими.
Здоров'я – баланс трьох елементів тіла, а саме Vata, Pitta і Kapha (Ayurveda), за умови, що мозок і органи тіла працюють гармонійно і гармонійно, людина спокійна і щаслива і несе всі свої життєві обов'язки легко і легко. Це стан, коли людина добре спить, має хороший апетит і травлення, нормальне дихання і пульс, достатня кількість чистої крові, сильні нерви і спокій, безкоштовна функція кишечника, нормальна сечовипускання, рожеві щіки, сяючі очі. Це стан, в якому людина співає, стрибає, посміхається, сміється, суєти і переміщається з легкістю і задоволенням. Це стан, в якому ми можемо думати, говорити і діяти правильно.
Гарне здоров'я дійсно є найбільшим. Що таке точка багатства і матеріального володіння, якщо людина не може добре харчуватися через хворий шлунок, якщо він не може ходити через ревматизм або параліч, якщо він не може насолоджуватися красою природи через катаракти або інших захворювань зору? Життя без хорошого здоров'я невірно і нездатний, навіть для одного, хто правила світу.
Здоров'я - це радість, здоров'я - це багатство життя. Без здоров'я немає задоволення. Без нього не можна заробити живу, без неї неможливо досягти поставлених цілей, неможливо зробити достатню кількість зусиль для чогось, без здоров'я не існує ентузіазму для роботи і життя стає тягарм для вас. Таким чином, збереження здоров’я повинно бути пріоритетним.
Без доброго здоров'я, ви досягнете нічого в матеріальному або духовному світі. Хороше здоров'я - об'єкт найбільшого бажання. Підтримайте його, живе природно, як людська природа повинна. Здоров'я не тільки відсутність захворювання. Здорова людина може зробити більш фізичну і психічну роботу, ніж нездорова людина. Він може зануритися в довге Медитація і Медитація. Здорова людина не обов'язково міцна і м'язкова, міцна і м'язкова людина не обов'язково здорова.
Здоров'я є даром природи матері або Бога, тобто живлення, яке живить всі живі речі. Ми народжуємо здоров'я, не хвороби. Здорова людина, як живе в цілому. Здоров'я є більш дорогоцінним, ніж золото і дозріває багатство. Збільшує вашу душу і робить її більш сприйнятливими до напрямків, і тому, щоб дізнатися сутність речей.
Emerson - сказав він: «Особливості є здоров’ям». Подаруйте мені здоров'я і час, і я зроблю вас сміятися на родючості багатих і потужних. Хто в хорошому здоров'ї не має нічого більше бажання. Він дійсно щасливий чоловік.
Охорона здоров'я залежить від карма. Ввічлива людина довго любить здорове життя. Злий людина не здоровий. Патаньялі Махаріші розповідає у йога-сутрахах, «Життєвий цикл, литий приналежність, і насолоджуючись всіма залежать від власної карма.» Тому бути віртуозним. Посуд виправдування. Людина складається з тіла, розуму і духу. Тіло і свідомість тісно пов'язані. Чоловіче здоров'я є ще більш важливим, ніж фізичне здоров'я. Всі хвороби, які починаються в свідомості, і тільки потім впливають на організм.
Здоров'я є основою вашої кар'єри і, по великому, вашого життя. Щоб бути повністю здоровим, коли тіло, розум і дух ефективно взаємодіяти і гармонійно, щоб насолоджуватися повним виміром життя. Коли ви здорові, ви їсти з апетитом, сонно, сміливо справляються з усіма завданнями і долати труднощі.
Для досягнення чотирьох цілей життя, а саме, арма, артха, кама-немоші (право, матеріальне благополуччя, чуттєве задоволення і духовне визволення). Без хорошого здоров'я, ніхто не може бути досягнутий. Без нього ви не зможете виконувати самовіддачі. Ви не можете молитися або медитати. Без хорошого здоров'я ви не можете робити асани і пранама. У старовинних книгах він сказав, що тіло є човном, в якому ми перехрестимо океан земного існування. Це інструмент для виконання віртуозних актів і визволення з циклу смерті і нових інкарнацій.
Основні умови збереження стійкого здоров’я у людини:
1,1 км Його житло повинно бути сухим. Його будинок повинен зберігати чистий, свіже повітря повинно циркулювати день і ніч.
2,2 км Не одну хвилину слід сидіти в мокрому одязі або в холодному виконанні.
3. У Він повинен часто мити всю поверхню свого тіла водою.
4. У Кожен день повинен їсти не менше 24 унцій* твердої їжі. Він повинен уникати занадто багато монотонії в їжі, але занадто багато різноманіття під час кожного страви також шкідливі. Ви повинні уникати вживання міцних напоїв.
5. Умань З кожним днем він повинен витрачати якомога більше часу, і принаймні одну годину на день.
6. Жнівень Він повинен мати щось, щоб зробити його розумом і тілом на 8 до 10 годин на день.
7. Про нас Він повинен присвятити деякий вільний час для такої діяльності, як japa, kirtan, медитація і дослідження духовної літератури.
8. У Він повинен подбати про те, щоб уникнути зайвої тривожності і протистояти його внутрішньому почуттю, що може виникати від будь-яких життєвих збоїв.
9. Навігація Він повинен спати принаймні шість годин на добу.
Якщо всі чоловіки жили відповідно до цих правил, то незабаром хвороба буде практично зникне з обличчям землі, а людське щастя підніме до таких висот, які ми не можемо навіть віддалено уявити сьогодні.
Неприродний спосіб життя знижує свою довжину і призводить до поганого здоров'я і різних захворювань. На жаль, люди виїхали з природи, щоб порадувати своїх перевернутих пристрастей і аспірацій.
Хвороби
Ви повинні розуміти, що захворювання є і де воно походить від. Потім можна запобігти його. Захворювання можна уникнути, якщо ви розумієте біологічні закони, які регулюють її, правила гігієни та гігієни, а також важливість чистоти. Поширене розуміння законів здоров’я допоможе запобігти хворобі, відкласти смерть і поліпшити здоров’я.
Захворювання – протилежність комфорту, легкості та здатності виконувати певні життєві функції. Порушення і порушення здоров'я є результатом затримки в певний життєвий процес, це умови, що призводять до порушення гармонії в взаємодії всіх органів.
Захворювання є порушенням деяких законів природи. Природа хоче бути здоровим і міцним. Якщо ви слабкі, органи вашого тіла і клітини не працюють належним чином.
Усуває причину захворювання. Не запустіть хворобу. Запобігти загоєнню. Усунення причини захворювання є найбільш раціональним способом його лікування. Не існує точки намагаючись усунути її симптоми. Якщо причина захворювання не усувається, а її симптоми пригнічуються, хвороба перейде в серйозну хронічну форму. Єдиний розумний метод лікування є одним, що враховує причини і дозволяє відновити нормальну систему життя в цілому. Наприклад, якщо ви постійно переїдете або їсти щось, що шкідливе для вас, ви, ймовірно, зіпсуєте живіт. Холодний проект впливає на гарячу шкіру, закриваючи пори і робить нормальний потовиділення неможливо. Таким чином, порушення роботи органів виникають внаслідок певних інцидентів або неправильної поведінки і призводять до виникнення захворювань, гірше яких нерідко виникають причини смерті.
Захищаючи від усіх сотень летючих віків в Індії, Європі та інших країнах, викликаних захворюваннями, виникнення яких в більшості випадків можна запобігти, якщо люди діють мудро і дотримуються рекомендацій медичної науки.
Всі хронічні, простежені і функціональні захворювання і розлади пов'язані з певними аномальними умовами в механізмі дії, органів і тканин нашого тіла.
Перед приходом технологічного прогресу люди ближче до природи. Люди після чого мали краще фізичне здоров'я. У ХХ столітті життя стає все більш штучним. Таким чином, здорові розлади все частіше зустрічаються, незважаючи на численні лікарі і медичні вияви. Хоча ми не можемо контролювати наш вік, ми можемо контролювати себе і адаптуватися в певній мірі, за умови дотримання певних правил здорового життя. Тому ми зможемо підтримувати досить гарне здоров’я і насолоджуватися радістю життя.
Людина є найслабшою машиною на землі, яка може не збоятися. Його частини не виготовлені з сталі або міді, але з найтонших і найнезручніших матеріалів, які не можуть бути замінені як вони зносяться або пошкодження. Що б благословення було для людини з хворим шлунком, щоб просто відкинути його і покласти новий, здоровий шлунок, і для людини з хворими нервами, щоб просто витягнути зношені нерви і встановити нову систему сильних, життєздатних нервів!
Але це, на жаль, неможливо. Однак механізм людського тіла, на відміну від сталевих і мідних машин, оснащений ідеальною системою кровообігу, яка, якщо правильно подається, може досягати своїх найвіддаленіших частин, відновлення зношених або пошкоджених зон.
Основні причини порушень механізму людського тіла:
1,1 км Піссімістичні думки.
2,2 км Грудасті захворювання.
3. У Відсутність належних видів їжі.
4. У Переробка на роботі.
5. Умань Робота в ніч.
6. Жнівень Різні види тривожності та занепокоєння.
Все це призводить до розладу травлення, запору та інших захворювань шлунково-кишкового тракту. При порушенні травлення з'являються інші захворювання.
Більшість захворювань прибувають від переїдання, надлишок і проявів гніву і ненависті. В результаті в'ялень знищується енергія. Клітини і тканини заповнюють темною, отруйною речовиною, коли ми втратимо наш темп і покажемо нашу ненависть. Існують різні фізичні розлади. Багато нервових захворювань пов'язані з великими втратами енергії сперми або частими відбійами гніву або гніву.
Якщо ваш розум завжди спокійний і збалансований, ви будете мати відмінне здоров'я і життєдіяльність. Покращення якості, таких як стійкість і витривалість. Зміцнює тіло, розум і нерви. Дайте багато часу, щоб скористатися свіжим повітрям, правильно харчуватися, приймати ванни з цілющими маслами і не обмежувати себе відпочивати. Впорядкування психічного та фізичного навантаження. Ведуться індивідуально і збалансоване життя. Не допускати зайвих витрат на їжу, напої та насолоду. Прийняття духовного способу життя. Всі хвороби залишать вас самостійно. Всі проростки будуть вмирати, якщо ваш життєвий і енергетичний удар. Це секрет здоров'я і щастя.
Не завадить рекламодавцеві методи і препарати різних charlatans. Просто жити природно. Тоді ви будете добре. Не витрачайте гроші на так звані запатентовані ліки. Вони без використання. Шарлатани намагаються скористатися нездатністю і ігноруванням. Будьте обережні. Не ходити до лікаря занадто часто. Намагайтеся стати власним лікарем. Витримує закони природи і принципи гігієни і гігієни. Не ламайте ці закони.
Купання в сонячному світлі. Щодня протягом короткого часу, підігніть тіло до сонячного світла. Це називається геліотерапія або сонцетерапія. Ви отримаєте свою силу і енергію з сонця.
Також необхідно відпочивати в ліжку. Вирізати дієту. Їжа натуральна, легко перетравлюється, здорова, несумісна дратівлива їжа. Стоп вживати гострі продукти з приправами, такими як каррі, чилі і печериці. Дайте відпочинок в шлунку і кишечнику, періодично дотримуючись кріплень. Якщо ви можете порушувати весь день, це принесе вам тільки користь. Повідомлень допомагають видалити токсичні речовини з організму.
Добре їсти саго з молоком, пити ячмінь води і їсти фрукти, такі як виноград, солодкі апельсини та ін. Якщо ви молочні, можна пити апельсиновий або лимонний сік з солодкою карамелі.
Отримай 4 a.m. і зробити Japa Hariom, читати будь-які Мантри і медитувати протягом одного часу. Ім'я Бога - найкраща медицина в світі. Ви повинні вірити в силу імен нашого Господа. Невиліковні захворювання лікуються japa або повторенням імені Бога. Медитація надає клітинам нові, здорові вібрації і знищує захворювання. Всі тканини промивають ніктаром, що протікає через них під час медитації. Всі бактерії, які викликають захворювання, знищуються. ( Механізм роботи цієї йога ще не повністю розуміє медичною наукою.)
Чому не вводити сторонніх речовин у вашу систему? спирається на сили природи. Регулярні дихальні вправи, асани, концентрат і медитація. Це ідеальне лікування.
Не думайте занадто багато про ваше тіло або хвороба. Часті думки про хворобу роблять його гірше. Повністю займати свою свідомість. Дуже важливо. Взяти свою свідомість від хвороби і думки Атмана, або внутрішньої душі, яка не боїться будь-якого захворювання, субстрату, основи вашого тіла і свідомості.
Мій друг, культивувати цей Атма-Кинтана (дума Лтмана) і приходять до існування без болю, до стану безсмертного Брахмана.
Не втратити серця. Завжди бути веселим і веселим. Медитація на ОМ. Думка ОМ. Сінг ОМ. Om - Ваше ім'я. ОМ - кращий тонік, головний стрижень, панацея для всього, універсальний засіб для всіх захворювань. Посмішка і сміється. Ви некорпоративний, безсмертний дух. Завжди, завжди пам'ятайте, що.
Нехай Бог благословить вас, відправляючи вам гарне здоров'я, життєдіяльність, енергію і довголіття. Нехай ваше життя буде славною епохи цвітіння! Ом Шанти!
Карма і закони природи
Людина отримує гарне здоров'я через карму (дії) з минулої інкарнації. Він, який у попередній інкарнації був віртуозним, який поділився з людьми все, що він мав, хто допоміг бідним і потрібним, які променували, медитації, виступали нірією і праноюма, в цьому житті народжується здорова людина. Цей закон не може бути скасований або оскаржений.
Без причини не існує дії, не існує ніяких захворювань без порушення законів природи. Природа завжди намагається підтримувати здоров'я, ми не доведемо на себе захворювання, постійно порушуючи його закони. Звичайно, закони природи недорогі. Ніяких.
У тваринному царстві захворювання зустрічається рідко. Тварини не порушують закони природи і тому рідко вимагають медичної уваги. Як правило, така допомога необхідна для домашніх тварин, оскільки вони не можуть призвести до природного способу життя.
Деякі захворювання успадкуються від батьків. Також існують інфекційні захворювання (тобто передається повітрям або дотиком). Такі захворювання впливають на один раз багато людей, які не були причиною їх виникнення. Однак, в цьому випадку, як і у всіх інших, вони викликані похибкою людини, хоча кожен окремий жертва може бути не в несправності. Це означає, що батьки або інші, більш віддалені предки створили цю хворобу через непристойні, невиліковні дії. Нечисті або інфекційні захворювання завжди зароджуються в нечистих місцях: в болотах, в бруньках, в брудних і нехтованих місцях, де голод і бруду в будинках.
Весь Всесвіт, від найбільших сонячних променів до найменших атомів, регулюється законом про вищий рівень. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Сонце виконує свої функції. Настає час і сидить. Як вони повинні обертати зірки і планети. Вони регулюються законами. Є закони свідомості. Є закони фізики, астрономії, математики. Є закони гігієни та здоров’я, які регулюють наше існування. У величезному Всесвіті тільки людина розбиває правила. Він є єдиним прикладом безправності і розладу. Він усвідомлює закони здоров'я, живе, неприпустимо і нерозчинно, а потім чудеса, де хвороби і дисгармонія приходять з. Він навмисно порушує правила гігієни і належного життя, а потім висихає, відмирає від невиліковних страшних захворювань.
Бог дав вам все, що потрібно захистити себе від незапрошених іноземців. Білі клітини крові, або білі кров'яні клітини, боротися з бактеріями і вбити їх. Лімфові залози надійні фортеці. Крім того, в крові утворюється антидот, який називається бактериліном. знищує всі бактерії. Як милий Бог! Він піклується про вас, як краще він може. Але ви забули Його. Ви не пам'ятаєте Хім. Затемнення минулого. Не забудьте Відтепер ви прийдете до вічного блаженства і безсмертності.
Фізіологія духовних наук
1,1 км Агер: генерує отруй в крові і перегріває кров, мозок, печінку і весь організм, призводить до підвищення температури, депресії і ін.
2,2 км Непристойна: призводить до ослаблення нервової системи, тривожності, милаїсу, кашлю, підвищення температури, втрати крові, розладу тощо.
3. У Груша: призводить до зменшення артеріального тиску, слабкості, руйнує червоні клітини крові, призводить до блідості обличчя, впливає на серце, печінку і шлунок, призводить до порушення, діарея або запору і неточності.
4. У Самоден: усуває безліч порушень, таких як диспепсія, ревматизм, цукровий діабет, захворювання печінки і кишечника, порушення тиску, зміцнює серце, мозок і нервову систему.
5. Умань Чиста любов: дарує радість, мир у свідомості, гармонійну роботу органів, поліпшення складу крові і збільшення її кількості і перетворює свідомість до Бога. Це кращий засіб від попадання.
6. Жнівень Правда: зміцнює серце і розум, приносить щастя, мир, внутрішній спокій і духовна сила, дає безболісність. Це найкраще лікування страху. Вилікує всі захворювання, викликані страхом.
7. Про нас Медитація: чудова тонік, яка зміцнює всі системи і органи, збагачує клітини крові, усуває всі захворювання, запобігає їх розвитку і генерує дві дивовижні явища, які дають здоров'я, пробуджують життєву енергію Кундаліні і піднімають дух.
Ці два принципи, дивінність і очищення, мають відмінну силу допомогти людині піднятися до божественного. Очищення допомагає медитатору ввести самади. Даїнство допомагає йому досягти нірвікальної папи samadhi.
Можете бути доведене здоров'я і довголіття! Може Бог врятувати вас від хвороби! Може безшумна і безкінечна медитація відправить вам заяву в безсмертному Атману, який не боїться будь-якого захворювання!
Як жити сто
1,1 км Ніяких щіток. Не закуска на ходу. Їжа поживна. Не ходити до лікаря і аптеки. (Коли ви живете, щоб бути дев'яти років, ви можете ігнорувати ці поради – якщо ви хочете, звичайно!)
2,2 км Грубий пухкі коміри, тому що жорсткі коміри ускладнюють кров, щоб циркулювати через щитовидну залозу. Пити більше молока, тому що це екстракт багатьох залоз. Будьте якомога довше в свіжому повітрі і особливо на сонці, робити більше вправ, не забуваючи глибоко дихати і виміряти. Зробіть ванну щодня, і перейдіть на турецьку баню або парову кімнату раз на тиждень. Одяг для одягу, який “бреате”, легкий заголовок та взуття.
3. У Зайдіть до ліжка рано і отримайте рано. «Хто, хто йде на ліжко рано і отримує рано, здоровий і живе довго». Сонце в повністю затемнений, спокійний номер не менше шести і не більше семи і півгодинний ніч.
4. У Стоп пити тверді напої. Не зловживати чай і каву. Уникайте фаршу, перегріву кімнат.
5. Умань Чим старше ви отримуєте, тим більше токсинів з'являються в тілі. Це неминуче. Якщо це не допущено, проблема старіння буде ліквідована.
Наука релаксу
Життя стає дуже складною. Боротьба за існування гостра і болюча. У всіх сферах життя є нездоровий конкурс. Всюди є безробіття. На сьогоднішній день в рамках проекту «Особливості та здоров’я» ви зможете отримати робочі місця. Таким чином, через нездоровий спосіб життя і непристойний шлях розвитку, величезний фізико-психологічний штам подається на людство. Людина придбала багато неприродних звичок і забути звичаї йому природою. Багато м'язів і нерви людини перевантажуються через неправильне постави.
Людина забуває базових принципів релаксу. Тепер він повинен дізнатися основи релаксу від котів, собак і немовлят.
Якщо ви практикуєте релаксацію, ви будете ліквідувати втрати енергії. Ви будете активні та енергійні. Під час релаксації м'язи і нерви відпочивають. Прана або енергія зберігаються в організмі. Переважна більшість тих, хто не знайомий з цією чудовою наукою релаксу, просто скупчуючи їх енергію, розширюючи м'язи і нерви для надмірного стресу через те, що вони роблять багато зайвих рухів. Деякі люди несуть ноги, коли сидячи на стільці. Деякі люди думають про барабанування пальців на столі. Хтось збив. Хтось помирає голову. Деякі торкніться пальцями на грудях або шлунку. Таким чином, за рахунок ігнорування елементарних принципів науки розслаблення, енергія розсіюється в результаті зайвих рухів різних частин тіла.
Товстушка є результатом надмірного стресу на певних ділянках тіла. Це може бути мозок, якщо ви навчитеся важко або робити розумову роботу, або це може бути тіло, якщо ви працюєте щодня, тому що ви спалюєте нервову енергію. Якщо щось трапиться, що викликає лопець ваших емоцій, ви реагуєте жорстоко, а потім скоро відчуєте втоми. Вам необхідно відпочивати і відпочивати на протязі дня, не просто вночі.
Першим знаком, що ваш мозок втомився не здатний зосередитися на те, що ви робите, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся. Мозок вимагає відпочинку, релаксу. Якщо ви можете приділити повну увагу вашій роботі або грі, ви будете цікавіше. Ви відчуєте втоми.
Щоб бути здоровими, потрібно робити фізичні вправи. Але це просто важливо для відпочинку. Ви досягнете повного релаксу в сонці. Неспокійний сон, а також сон, наповнений неприємними снями, не дозволяє повністю розслабитися. Незважаючи на достатній сон, людина потім прокидається втомленим і виснаженим.
Ви можете підтримувати гарне здоров'я, змінюючи сон і релакс. Тільки тоді тканини тіла правильно споживають кров, поглинають поживні речовини, ростуть, відновлюють і позбавляють від токсинів.