7 хв Що я дізнався, що мій дитина не спить під час День

Я хотів би бути няня, і я знаю все про виховання дітей, і звичайно, я завжди готовий пояснити, що робити. Денний сон був одним з ваших улюблених тем для освітніх розмов. Я просто не розумію, чому в деяких сім'ях, малюків і дошкільнятах не ходять на зношення.

"Моя мама має 4 дітей, і вона вчила всіх, щоб спати до школи", - сказав я.

Я знав всі бідні безсонні діти просто необхідні процедури. Визначений графік. Затемні штори.

Добре... karma зловив мене. У мене була дочка, яка захопила денний сон від початку.

Неважливо, як добре ми встановлюємо наші графіки і які процедури ми слідуємо, як ретельно потемніли приміщення і укладаємо хворим, не хочеться спати. Я впевнений, що в два роки свого життя, я кинув більше, ніж вона має. І так, ми пережили його.

Ось що я дізнався протягом цього часу:

1,1 км "Зніміть, поки дитина спить" є одним з найбільш жорстоких речей, можна сказати молоду матір.

Звуки так прості, не це? Так само, як мій сон порадує, що я звернувся прямо і пішов до того, як я знав сувору реальність материнства.
Не можна спати під час сну, якщо вона тільки спить протягом 10 хвилин.
У нашому домі, денний сон зазвичай йде щось схоже на це:
Поставте дитину на відносно безпечну поверхню (в свічці? ж!)
- Стійка як ніндзя висить з кімнати, ретельно уникаючи крюків,
- Написати його вниз.
Сприяє унітазу, оновлюємо ваші друзі Facebook кормом.
до Подумати, "О, ні, ні, що!" Про нас Може бути, що кішка лука, а не дитяча крича, правда? Я? Будь ласка, нехай!

2,2 км Ніколи, ніколи не (!) прокоментуйте візерунки сну в інших сім'ях.

Одного разу, просте дитяче питання про те, як мій дочок скинув мене. Якщо у кого-небудь дитини є змія, я гарантую, що вони постаралися, можливо, двічі. Не кладемо сіль на рани.

3. У Іноді краще відмовитися.

Я провів місяці, намагаючись навчити свою дочку передбачуваний візерунок сну, і я не міг. Очевидно, що всі мої спроби контролювати свій ритм не вдалося. Я в кінцевому підсумку дав.
Коли я припинив імпросування моєї дочки, речі стали легше. Вона все ще змія. Я ще відчуваю втомився, але не втомився, сердитися і роздратування.

4. У Вчимося розпізнати сигнали готовності дитини до сну

Це єдина порада, яка працює в нашій родині. Стоптування намагатися покласти свою дочку в режимі, я дайте їй сон, коли її тіло потребує.
Іноді буває 9 ранку, а іноді не буває до 2 п.м. Неважливо. вона спить краще і довше, коли вона готова до сну.

5. Умань Встановити межі

Я працюю з дому. Ця відмінна ідея прийшла, коли я думав, що я можу тримати речі під контролем. Хоча я тепер зрозумів, що я можу контролювати набагато менше, ніж я хотів би, я все одно повинен робити речі під час робочого часу.
Єдиний спосіб зробити це, щоб встановити жорсткі правила для себе. Коли дитина засвоюється, я ходжу прямо на комп'ютер і працювати, не беручи перерви на їжу, чищення або будь-який з мільйонів речей, щоб зробити - але це може бути зроблено з печінком в тоні.

6. Жнівень Оцініть "вкрадені" моменти

У цей день, коли я писав історії, які сидять на туалеті і спостерігаючи за нею.
Візьміть дитину на майданчик. Дозволяє грати з борошном. Зателефонуйте під час прокатки коляска.
Якщо ви можете знайти способи відтворення вільного часу, який ви будете мати, поки ваша дитина спить, це допоможе зберегти розум чітким і продуктивним.

Аксітет і гнів матері ALWAYS відчують силу дитини!

Кожна дитина приходить в свій час.

7. Мультфільми

Проблема дітей, які досягли чорного поясу в боротьбі з денним соном, є те, що іноді вони дуже переплетені, стають примхливими, знеболивими і нещасливими.
Але вони не сплять.

Час виклику для резервного копіювання. мультфільми. Улюблені персонажі мультфільму стануть вашими найкращими друзями в найгірших днях.

Кредит Келлі Бурч

Режисер: Наталія Ломаєва

Джерело: vk.com/mama_znaet_vse?w=wall-76658493_60572