Турецька кава

Липень. Четвер. Туреччина. Післянагрів. Ще шість годин, щоб подивитися. Я безкоштовно і безкоштовно.
Подаруйте турецьку Коффі в кафе. Яскрава турецька жінка зняла з моєм замовленням. Я курю, поки я чекаю на каву. Вулиця тиха - другий перетин від головної дороги. З десятками столів по вулиці - всі під великими парасольками. Тексти пісень, а це означає: Навколо величезних площин дерева дають нам тінь. Неприйнятні люди говорять про важливі речі.
Здійснили прозорий візок з пілою літньою людиною в феську. Він ненав'язливо пропонував свої товари всім.
О, тут моя турецька кава! Мікрокупе під кришкою, крихітна цукрова чаша з цукерками, які в кокосових стружках. І склянка льодової води поруч з нею.

Я 5 років. Холодний. На ніч мій мама читає мене Андерсенські казки. Про чарівну скриньку, а про Мале Борошно, а про потім невідому Туреччині. А потім в школі я дізнався, що крім індійської миттєвої кави з жерстяних банок, є ще й тімблові чашки кави, які заварюють в гарячому піску і подаються з льодовою водою. Турецька.
Тепер я можу дізнатися товщину, запаху еквататора і Кільманьяро, каву. І освіжте рот з льодовою водою. І знову засихає твердий кавовий сік. Захопити все гарним тютюном. І частина з цим стаканчиком з гіркою поцілункою.

І з іншим сном з'явилася правда.

й