327
Причини уникнути спалень кави
Ті, хто любить каву, мають багато використовуваних кавових майданчиків. Наша кавоварка виробляє акуратні брикети сновидіння кави після кожного завареного чашки. Кілька стаканів на добу – і зібрано досить вражаючу кількість відходів. Багато відкинути їх, але ви можете знайти добре використовувати для сну каву: це безкоштовний домашній добриво для рослин, і кондиціонер для грунту в саду, і мульч, і доповнення до компосту, і «шкарпетка» шкідників, і навіть домашній кавовий скраб для шкіри. Прочитайте в нашій статті, як спекотна кава корисна для рослин і садівників.
Зміст вітамінів і мінералів в меленій кави залежить від сорту і способу обсмажування. У спальній кави вміст поживних речовин значно менше, ніж у свіжому молоці. Уві сні кави міститься 2% азоту, тільки дроб якої можна переробити рослинами. Уві сні каву також міститься дуже невелика кількість калію, марганцю та магнію. Так, сонна кава є досить слабким харчуванням для рослин, але чому не скористатися вже наявним і абсолютно безкоштовним домашнім добривом? Я не думаю, що ми повинні відкинути все, що можна відключити.
При використанні спалої кави в якості добрива для вітчизняних рослин краще копати кавові підстави, перемішуючи її з грунтом. Якщо залишити кав'ярню на поверхні землі, цвіль може утворюватися на каву. Це не відбувається на відкритому грунті, тому що садовий грунт містить набагато більше мікроорганізмів, ніж в горщику з вітчизняною рослиною. Тому в саду каву можна використовувати як мульч, просто заливати спальну каву безпосередньо на клумби або клумби.
Дослідження показують, що деякі азоти, що містяться в спальній кави, не доступні для рослин відразу, але випускають мікроорганізми. Мікроорганізми зазвичай містяться в грунті, а більшість з них, звичайно, в компост-піті. Сплячий каву є відмінним доповненням до садового компосту. азот, що міститься в спальній каві, збільшує температуру компосту піт, покращуючи процес обробки органічної речовини.
Люблю спальну каву і глинистих черв'яків, тому власники біосистем з каліфорнійськими глинистими черв'яками відмінно подають їм спалу каву.
Сплячий кава для кислотофілів рослин Кава як напій має кислотну реакцію рН 6.0. Однак, решта кавових майданчиків, кава пансантна, має майже нейтральну відповідь рН від 6.5. Злегка кислотна реакція сновидної кави робить її відмінним кондиціонером для грунту під кислотофілами - рослини, які віддають перевагу кислотному ґрунті. Ацидофіли включають велику групу декоративних садових дерев і чагарників (гідранжерея, камелія, магія, багато азалія і рододендрони - тільки деякі з них), а також фруктово-декоративні чагарники з сімейства теплоносія (погодні, ерік, чорниця і т.д.).
Цікаво, відповідно до садівників, не тільки кислотофіли добре відгукуються на мульчі з кави, але й інші садові рослини, такі як троянди, помідори або перець. А також домашня poinsettia.
Не залийте сплячу каву під засіяний грунт, в якому ви намагаєтеся проростити насіння. Доведено, що кава сповільнює проростання насіння і гальмує розвиток молодих рослин.
Сплячий каву проти садових шкідників Деякі дослідження показали, що слабкий розчин кофеїну вводить плутанини і відлякує шлами і равлики. Тому садівники активно використовують спальну каву, як мульчувати на клумбах з зеленими культурами, які особливо люблять суглинки, і стверджують, що вона допомагає в боротьбі з цими шкідливими посадками шкідників.
Деякі стверджують, що спляча кава, розкидані в ліжках, відлякуються коти і собаки. Наша кішка влаштувала туалет під вишневими деревами, і я буду використовувати цей метод надії, що мереживо перемістить туалет на деякі інші, більш інтимне місце в саду.
І, нарешті, сонна кава є великим безкоштовним скрабом для тіла і рук, ефектом якого є не тільки фізична, але і хімія через слабкий вміст кислоти. Сплячий каву перемішують з вершковим маслом і коричневим цукром або використовують як це, розтираючи тіло з ними перед душовою.
Де я можу отримати сонну каву? Велика кількість спальної кави можна отримати в кав'ярні. Зірки в США навіть мають спеціальну програму, яка називається землеробами. На виході з кав'ярні можна взяти великий пакет кавового торта безкоштовно для використання в саду. У Європі я не бачив таких пропозицій в кав'ярні, але деякі садівники стверджують, що ви можете просто підійти до працівника кав'ярні з таким запитом і отримати велику партію сновидіння кави безкоштовно.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: citysideliving.net/
Топ 10 Програми для здоров'я За Robohunter
Вчені роз’яснюють проростання міжзорого молекулярного кисню