Особиста історія, взята з щоденника

Вітаю читачів YAP, це мій перший персональний сюжет, взятий з щоденника, що я зберіг, під час мого сервісу на Північному Кавказі, може бути трохи плутати і не виправити, але з серця! Я спробую писати без медичних умов, щоб читач зрозумілий! І так...
Це мій щоденник...

Повернувшись у 1999 році, я просто отримав звання лейтенанта медичної служби, військового хірурга, військового лікаря. І як багато молодих офіцерів, він негайно відправив звіт про те, що я відправлявся на діловій поїздці до Чечня. Для мене знала і відчула, що тут буде потрібно більше, ніж тут, щоб лікувати ріжучі солдати конскрипцій. Що я хочу писати про.

А 7 січня 2000 р. я був біля м. Грозний, в той момент напад був просто початком, він був неймовірним, я був навіть трохи туманим, як я зараз пам'ятаю. Але досвідчена «знака» побачила свої круглі очі, сказали, що хворий, в пару днів звикне до неї.
До нас було 674 полків, посадка, моторизовані гвинтівки більше не пам'ятають, що, добре, «армор» всіх видів.

У польовій лікарні є великий намет, буржуазні плити, генератори, три операційні номери і один великий номер для пацієнтів, які чекають на відправку в основну лікарню.
Я пішов прямо з корабля до м'яча, щоб говорити, як молодий людина спочатку навчалася, допомагав більш досвідченим хірургам, але не для довгих, тому що ситуація не дозволяла. Ось тільки тоді я розумію, що було 5,45-каліберного кулі - незаймана смерть.
Принесіть рану до черевної порожнини (абдомена), невеликий отвір, «відкрити», і є повноцінний «марин» печінки, нирок, шлунку тощо. Звісно, протягом тривалого часу такий бійець не живий, але все ще спробував зібрати все в місцях.
Кілька разів наша локація була обстрілена, з розчинами або невеликими панелями, хічками. В принципі сильної поразки не зав'язали, тому тільки відлякулися.
У одному з цих обстрілів фрагмент шахти перетворився коліно одного солдата, в цей момент він був між парканом і анексом, пішов на ліжко. Не бачив його. Він кладав. Я не кричу, я не закликав допомогти, і це двадцять хвилин. Я знайшов це випадково, коли я ходив в напрямку нашого "кунга" GAZ-66. Він запитав, «Що ви лежачи в грязі?» і відповів: «Я поранений.» «Що ебать не зателефонував?» Я йшов на нього... Він мовчав. Повинен бути шоком. Але час... Якщо я знайшов його п'ять хвилин раніше, втрата крові не буде критичним, боєць пережили.

15 січня 2000 р. в м. Грозний почалися пекарні битви, поранені «просіяні», один з них був снайпером, він не хотів відмовитися від СВДашка, він зберіг змотування і скупчення. Під правою рукою був в'їзд вогнепальної зброї, відкрився куля прокочувала легень і припинила в області грудей, один сантиметр від серцевого м'яза. Вони не розуміли, чому вона не зшивала, «поганий» все на місці, бійець пощастило, дуже багато. Згодом вони дізналися, що в момент боротьби з кулею викопували з стіни, і вдарили його в бік. Поки він втратив свідомість. Як він не загинув внутрішні кровотечі залишався таємницею. Через кілька годин бійець вже в «колесі».
Уламки іноді є кулі, мають властивість "світлення" вхідного отвору. Чи може бути практично без крові. Якщо ви не зробили рейсу. Найчастіше пришиває тіло як голчаста олія. Кульковий жилет, якщо ви можете викликати їх, сталеві пластини, не допомогли багато. Як правило, мені довелося видалити фрагменти з нього. Кулька загортала його в тілі.
В цілому потік поранених був величезним, скупченням, знімками, шраплоном і шахтними травмами, часто рани на голову, як правило, закінчилися погано. У ворога снайпера був лютий. Милосердя всіх смуг.

16 січня 2000 р. «прибув» на розетках УАЗКИ, толі «гори», або «гбашнік» FIG розуміють, що ні назв, ні патчів, сердитися обличчям, копчені особи, знаки виклику, паролі знають, озек - resheto, витягнути тіло, просили для першої допомоги. Я шукаю, і там тіло кричить на англійській мові, "факс" "сак", і т.д. Виявляється, що наші «повари» від віку дев'ятнадцяти, скаути-саботери, материнські... в короткій битві захопили інструктора з Англії, який за ідею «дельлар» допоміг чіхам боротися, проти злоскіх окупантів! Я тільки пов'язав його, промідол провів, вони кажуть, що я ніколи не потрапив до штабу групи військ. Він повісив себе на російський танк, на бочку. Конука катування ви можете побачити... добре, добре ...

17 січня 2000 р. загинув генерал-майор Малофєєв Михайло Юрійович, заступник командира Північної групи. Він загинув в бою.
Напевно, багато людей вважають, що загальний, цей вид «стафф-рати» в Кремлі. Звісно, військові Вони завжди з військовими
Їх КП були атаковані хіями, допоможи не ламатися. Загинув всіх, генерал і його помічник радіооператора, солдат «конкрипту», вистріляли гранатометами і кинули гранати, так як вони не дозволяли їм підходити до будівлі КП (командська точка), знизився до останнього. Коли чоловіки витягували з рубля, радіооператор зв'язався з машиною так багато, щоб не вдалося відірвати, весь БК був порожнім. На вулиці кладуть корпси «захворювань», які Чічі не брали після бою. Після цього солдати та офіцери погодили між собою та бригадами ув’язнених у місті Грозний не брати. І я не бачив їх.

18 січня 2000 р. приніс п'ять поранених, один дуже серйозний, рано в храм, куля, витік правого ока, зліва деформований, але потім дійсно нічого робити, зробив правильну роботу, заправляючи, опрацьовував все, збирав «куру» так, як вони могли, знизилися від ніг, третій день практично без сну, борючись в місті, ввечері бійець прийшов до своїх почуттів! Передбачено, що вечори не літають в вечірки-ночі, закінчуючи до ранку, ментально сказав про себе. І він продемонстрував фиг "вугий", а на 5 ранку завантажили його на дошку. Fly людина, жити і відновити. Після того, як він знаходився. Він був тяжко поранений, сліпий в одному оці, втратив 50 відсотків, але людина живий!

З ранку 19 січня 2000 року я вперше займався всією бізнес-турою, ймовірно, у всьому житті. Я втомився, я втомився від втрати людей. Я не писати листи, тому що я не знаю, що писати про те, що я, ймовірно, буду божевільний. Я тільки був тут протягом двох тижнів, Бог допомагає мені, є так багато смерті навколо мене.

22 січня 2000 р. було повідомлено про те, що завтра мобільна група повинна переїхати до Грозного, багато поранених цивільних осіб, необхідно надати допомогу безпосередньо на передніх лініях. Звісно, я підписаний першим. Я отримав важку бронетанкову сумку з усім необхідним. У "Кунга" (Gas 66) половина ночі налічувала промідол, бандажі і кладуть все в кишені для швидкої допомоги. Женя Іванів дав гранату F1 сказав, щоб покласти його в кишені, і якщо вони беруть тюрма Чичі, краще сльозити себе ... ніж капотувати, тому що яйця все ще буде зрізати і покласти в горло ...

23 січня вранці два БМПи вилетіли, ми були «подрібнені» злоподібними муззами, піднімалися на останній, швидко занурилися і розводять, в напрямку пожеж, зйомки і горіння...

Продовжити... Якщо це варто...

Джерело: