11
9 Шляхи бути відкритими і найбіднішими
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Створення зовнішнього образу, який відповідає нормам або стереотипам, людські ризики втрачають контакт з глибокою сутністю і, отже, життя «не його життя». Відкритість і чесність, що стають фундаментом для почуття внутрішньої гармонії і не залежать виключно від оцінок інших.
Чому так важливо бути чесним? За даними Американської психологічної асоціації (APA), прийняття та розуміння власних почуттів та мотивацій безпосередньо пов’язаних з психічним здоров’ям. Регулярне самовизначення або пригнічення істинних бажань може призвести до хронічного стресу, невротичних станів і навіть депресивних епізодів.
З іншого боку, якщо ми навчимося розпізнати наші внутрішні протиріччя та викликати речі за своїми правими іменами, ми отримуємо емоційну свободу. Виражається у здатності діяти відповідно до ваших значень, а не на поведінці інших. Дослідження показують, що люди, які мають щире з собою, часто мають вищі рівні задоволеності життя, здорові стосунки з іншими, і внутрішній баланс.
У цій статті ми розглянемо дев'ять способів, які ви можете бути більш відкритими та чесною, зміцнюючи зв'язок з внутрішніми переконаннями та визначаючи ваші особисті межі. Матеріал написаний в популярному стилі науки для того, щоб бути доступним для широкої аудиторії і, одночасно, для збереження глибини розкривається тема.
Головна
1,1 км Аналізуйте свої емоції без критики
Нерідко відчуйте негативні емоції – гнів, відродження або ревнощі – спробуємо позбутися від них відразу або знецінити їх. Однак, психологія стверджує, що емоції важливі маркери того, що відбувається в нашому внутрішньому світі. Щоб залишатися відкритим і чесним з собою, важливо навчитися аналізувати почуття без маркування «добрих» або «поганих».
- Спостереження: Намагайтеся описати вашу емоцію, якщо ви прокоментуєте на зовнішній феномен – «Я не знаю, коли люди пізнають. й
- Визначення причин: Запропонуйте себе, «Чому мені подобається?» Може бути, я занадто пунктуальний. ?
- Вимоги: Не намагайтеся «коригувати» самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
2,2 км Зберігайте персональний щоденник
Один з найпростіших і водночас ефективних способів «записати» з собою, щоб розпочати паперовий або електронний щоденник. Завантажуючи всі ваші думки, сумніви і досягнення, ви не тільки структуруєте свій внутрішній світ, але і створюєте простір для відкритого діалогу з собою.
- Регулярність: Налаштуйте не менше 10-15 хвилин, щоб записувати свої основні враження або думки.
- Хонсти в слово: Не плутайте речі. Дозволити себе говорити про те, що дійсно турбується або радує.
- Відображення: Переглядайте записи з часом, щоб ви могли бачити візерунки та краще зрозуміти ваші справжні мотиви.
3. У Послухайте відгуки, але відфільтруйте його.
Відкривши себе не означає закриваючи себе від думок інших. Навпаки, іноді ми не помітимо своїх сліпих плям, і це корисно для прослуховування друзів, колег або партнерів. Тим не менш, важливо дізнатися, як відфільтрувати ці думки, протестувати їх до об’єктивності і не дозволяючи крити критики нерозривно формувати почуття власної невдачі.
- Запитати довірених осіб: Які вони думають, що ви не повинні в самоактуалізації або відносинах?
- Окремі факти від емоцій: Якщо відгуки містить лише негативні емоції, без специфіки - це, ймовірно, не самий конструктивний огляд.
- Порівняйте його до самооцінки: Якщо ви критикували за те, що ви вважаєте своєю силою, то варто шукати більш глибоку ситуацію.
4. У Розуміння практики (повність)
Відкритість і чесность починаються з заземлення в даний момент. Розумна практика, поширена в сучасному світі – від дихальних вправ до медитації – дозволяють зупинити нескінченний внутрішній діалог і дивитися на себе без люків.
- Дихання паузи: Спробуйте концентрувати протягом декількох хвилин виключно на відчуттях інгаляції і висихання.
- Сканування тіла: Аналізувати різні ділянки тіла - є натяг або больові сигнали? Це може сказати багато про ваш емоційний стан.
- Прогулянки: Навіть просте прогулянку в свіжому повітрі, що супроводжується фокусом на відчуттях, які відбуваються, допоможе зняти психічну «витяжку» і підійти правду про Ваші бажання.
5. Умань Розпорядження з «Inner Child»
Методика, часто використовується в Гестальтотерапії та інших школах, передбачає свідоме звернення до ранніх самознімків. Коли ми були діти, ми були більш відкритими і правдивими в наших бажаннях. З роками ці бажання часто пошаровуються соціальними нормами і страхами.
Поспішайте уявити, що поруч з вами сидить твій варіант для дітей. Ви кажете: «Що вам сниться?» Що було важливо, коли ви були 7 або 10? Нерідко це «розмова» допомагає знайти автентичні бажання, які згодом були репресовані або забуті. Визначте ці потреби і розуміння, які допоможуть вам стати щирими.
6. Жнівень Позбутися від ідеалізованого образу себе
Людина іноді створює ілюсію «ефективний варіант» себе: успішний, сильний, завжди benevolent. Наслідок досконалості може принести короткочасну мотивацію, але часто породжує страх недосконалості та самовизначення. Справжня щирість означає прийняття Ваших слабких сторін і недоліків.
- Список рис, які ви вважаєте недоліками: Спробуйте побачити, які реальні і які зроблені стереотипами.
- Знайте себе без макіяжу: Не просто грамотний, але психологічний: визнайте свої слабкі сторони, не захочуючи їх негайно.
- Подаруйте досконалість: Навчитися не для ідеального, але для вихідної версії себе, яка може мати грубості.
7. Про нас Робота з інсталяціями «зварити» і «зварити»
«Я повинен це зробити» У той же час не завжди зрозуміло, куди приходять ці «неді» і «добрі» – від реальних бажань або накладених норм.
- Аналіз «добрих»: Коли ви використовуєте ці слова, запитайте себе, "Чому я повинен?" Що відбувається, якщо я не зроблю це?
- Пошук альтернатив: «Я хочу, щоб зробити це завдання, тому що це важливо для моєї кар’єри» – цей підхід вже вказує на свідомий вибір, не вимушені дії.
- Самостійно: Накладення «добрих» - шлях до утворення дискомфорту. Це набагато більш цілісний, щоб розпізнати справжні мотиви і діяти на них.
8. У Визначте свої особисті значення
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тим не менш, багато людей ніколи не думають про те, що дійсно важливо для них: соціальний статус, свобода творчості, сім'я або, наприклад, особистий комфорт.
Для того, щоб стати більш відкритим і чесний з собою, можна взяти інвентаризацію значень. Написати те, що ви думаєте, є важливими принципами життя: це щирість у відносинах, прагнення до знань, занепокоєння для слабких? Передбачити його. Якщо виявлений, що поточний спосіб життя конфліктів з цими значеннями, варто переосмислити які дії стоять на шляху внутрішньої гармонії.
9. Навігація Створіть атмосферу відвертості у спілкуванні з близькими
Останнім, але не менше є можливість розповісти правду про свої емоції і думки про наявність інших. Коли ваш внутрішній гурт (партнер, друзі, родичі) бачить, що ви відкриті і не приховуєте свої почуття, він будує довіру і формує звички бути чесним у всіх сферах життя.
- Скажіть "зв'язки": «Я відчуваю біль того, що ви скажете», що допомагає підтримувати конструктивний тон.
- Візьміть застібку: Не дивлячись на те, що слухайте відповідь, ви не можете.
- Створити довіру: Ви можете відповідати відгук про своє вірне почуття.
Висновок
Почуття справжньої відкритості та чесності з собою не є одноразовим актом, але безперервним процесом розвитку особистої свідомості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Недостатньо бути чесним з собою призводить до внутрішньої суперечності і напруги, що може отрути життя протягом років. Навпаки, щире визнання сил і слабких сторін відкриває шлях до гармонійних рішень і здорових відносин з іншими. Після того, як ми перестаємо грати в ролі і прийняти презентацію, ми можемо діяти на наші вірні переконання і побудувати життя, наповнене значенням і індивідуальністю.
Пам'ятайте, що шлях до щирості є пригода, де кожен невеликий крок вперед дає вам великі можливості, щоб рости і відчувати себе безкоштовно. Вивчаючи та застосовуєте методи, запропоновані в статті, ви не тільки зміцните контакт з власними силами, але й відчуєте позитивні зміни у всьому дотику: у відносинах, кар'єрі та, в кінцевому рахунку, у сприйнятті себе.
5 Аюрведичні способи подолання метаболізму
Полина Попова: чарівність жіночності і прагнення до краси