Дієси блискучих і талановитих людей

Звичайно, читання чужих щоденників не є непоганим і невірним, але, напевно, багато з нас не рідше одного разу в нашому житті бажали дивитися думки блискучих і талановитих людей або дивитися на своїх особистих щоденниках, на сторінках яких вони часто заливають душу. Ну, сьогодні ми маємо цю можливість. Мій пост містить щоденні записи, блокноти, подорожі альбоми та словники знаменитостей минулого та сьогодення.

Словник Nick Cave's, 1984. Австралійський музикант в один раз зберіг словник, де він писав в алфавітному порядку ненасильні слова і їх значення, і ці слова були абсолютно різні області. Дуже незвичайна активність. Можливо, цей словник допоміг йому писати пісні або він просто поліпшив свої знання таким чином, але тільки сама печера може відповісти на це питання.

Я думаю, що автор цих записів не буде складно дізнатися. Це один з багатьох ноутбуків Леонардо Да Вінчі, на сторінках якого він розробив механізми його багатьох винаходів.

І це журнал подорожі Альберт Ейнштейн, де він взяв ноти під час своєї поїздки в Америку.

231944

І це блокнот великого поета і романста Charlotte Bronte, від 1836 р. Звісно, з усіма побажаннями важко зробити все тут (Бронте завжди був дуже незліченним почерком), але, можливо, ми шукаємо проект одного з своїх легендарних романів.

Ми побачили відмітку Курта Кобаїна перед тим, як він знімався, і тепер ми можемо подивитися на кілька нот від свого особистого щоденника. На першому, все написано дуже легітимно і послідовно (музикант пише, що він має багато проблем і зробив багато помилок, і це буде гарна ідея, щоб зробити список цих помилок, щоб уникнути їх в майбутньому). На сторінках другого щоденника створюється окремий будинок: скребки фраз, малюнки, перехресні записи - все це, напевно, говорить про те, що людина була з себе і досвідчена складна. Він не збирається робити психоаналіз.

Очевидно, що цей щоденник належить людині мистецтва. Записи Frida Kahlo прикрашені яскравими малюнками, зміст яких навряд чи дається звичайній людині. Нор легко розкрити суть її відомих картин.

р.

І це блокнот американського письменника Джека Керуака. Він може бути написаний для його знаменитої книги На дорозі (так само, на основі фільму Крістен Стюарт і Гарретт Хедльунд). До речі, рекомендую всім поціновувачам жанру дорожньої книги.

87579.

Зошит Twain. Важко виготовити, але, очевидно, це список захворювань (тифоїд, малярія, рак тощо).

Позитивний щоденник канадської співачки Девід Фостер, прикрашений яскравими смайлами. Незвичайний для чоловіка.

І нарешті, щоденні ноти Марілін Монро. З них було зібрано книгу «Поеми: Поеми, Інтимні ноти, листи», яка включає в себе особисті ноти, листи та вірші одного з найбільших жінок ХХ століття. Як зазначено в книзі, всі зібрані в ній «допомагає подивитися на образ Монро в новому шляху, щоб дізнатися її особистість і відчути трагедію її долі». У тексті ви можете зрозуміти тільки індивідуальні слова та фрази, тому я прикріплюю не тільки сканування щоденника Маріліна, але і транкрепт того, що було написано англійською мовою.

2615939

Україна

Я хочу, щоб я був.
мертвий - абсолютно недосвідчений
звідти - від
скрізь, але як це зробити
Є завжди міст - Бруклін
міст - не Бруклінський міст
Але я люблю те, що міст (все гарне звідти і повітря так чисте)
мирний там навіть з усіма
Автомобілі збираються божевільними під ним. Про нас
Він повинен бути іншим містом
потворний і без погляду - крім
Я особливо схожий на всі мости - є деякі
Тебе про них і крім цих
Ніколи не бачив неглибокий міст.
На деяких сторінках є плями, можливо, вони залишилися з слізами.

р.

Камені на прогулянці
Кожен колір
Я сяю тебе
як ці горизонти
Простір / повітря між нами
Я багато історії, крім того,
Мій ноги ляка
З мого, як я грав для вас

Всі деталі
тільки сенсорні частини інших
Власна правда - це те, що насправді - це правда.
Ми можемо тільки поділитися частиною, яка зрозуміла в рамках іншого, прийнятного для
інші - тому
для самої частини.
Як це важливо бути в
на природі - в кращому випадку це може зробити
Наше розуміння шукає
ще одна ланка.
р.

Я відчуваю, що я відчуваю
У мене - що намагається
Стати в курсі
Що я відчуваю про інших
Не сором'язливі почуття, думки - або ідеї

Зрозуміти
вони

Я знаходжу, що щирість
і намагатися бути як простим або прямими, як (здатними)
часто береться при ножиці
Але з тих пір це не щирий світ,
Дуже ймовірно, що є щирим.
Один, ймовірно, stupid
бути щирим, оскільки це в світі
І ніхто інший світ.
для того, щоб ми були
(наскільки реальність існує, вона повинна бути зустрінеться і мати справу)
Так як є реальність, щоб боротися з

Я думаю, що я завжди був
глибоко терористичний, щоб дійсно бути кимось
Дружина
Я знаю життя
не може любити іншого,
коли-небудь, дійсно

для життя:
Це досить визначення не переповненого

для роботи:
Правда може бути відкликана, ніколи не придумав

Життя.
Я з обох сторін
Життя.
Щось решта висить вниз
Найпопулярніші
Але міцний як кобвеб в
вітер — Я ще більше з холодним відшаруванням морозу.
Але мої бісерні промені мають кольори я
Тексти пісень, а це означає: Побачити в картинах - ah life вони
Зрада
Книжковий чохол.