Після похорону батька випадково знайшов свого щоденника, під час читання серце практично стрибнув з грудей, відкрився несподівана правда.

Всередині особистого щоденника зберігаються секрети і секретні думки людини. Вони кажуть, що папір може нести його. Вона може довірити, що вона ховається від своєї сім'ї протягом років. Але що відбувається, коли особисті записи закінчуються в руках когось краще не читати їх? Наша нова історія доводить, що всі секрети рано чи пізно стають очевидними.

Після похорону батька випадково знайшов свого щоденника, під час читання серце практично стрибнув з грудей, відкрився несподівана правда.

Мій батько пішов на місяць тому. Після того, як вечеря проживала, я пішов через його речі, хотів би прийняти щось, щоб запам'ятати його. Я пам'ятаю, коли навчив мене, як малювати, він дав мені перші фарби і легку. Тато використовується для сидіння самим полотном. Він пофарбував абстрактні картини, таким чином розбризуючи свої емоції. Що я зараз.

У кутку малювання Дад я знайшов свої щітки, фарби, олівці. І під горою дрібних ескізів кладуть старе шаббі ноутбук. Я відкрив його, думав, що мій тато був розписом в ньому. Але він виявився його щоденним.

Я провів мій дихання. Я не читаю її, якби це було б покарати пам'ять батька. Але інший, навпаки, викликав мене. Я подав і взяв з собою ноутбук.

Після похорону батька випадково знайшов свого щоденника, під час читання серце практично стрибнув з грудей, відкрився несподівана правда. р.

Всередині особистого щоденника батька було багато спогадів. Я знайшов рекорд мого десятиліття. Дад писав, "Наші булочки любили його!" Ми подарували Маруша кошеня. Дитина кинулася з щастям і захопила мене дуже щільно. Я прочитав наступний запис батька і сльози прийшли на очі. Я відчув, як я пережив всіх цих емоцій.

Разом з щоденним щоденником, я провів довгий зимовий вечір. Дякую за цей блокнот, я відчув, як я живу ще одне життя. Але один день я прийшов через стрічку, що я не знаю все про мій батько.

Запис від 18-го дня народження. The pope писав: 'Marusa turns 18 сьогодні. І я не знаю, що робити. Я хочу сказати її правду, я хочу її знати, хто батько батько. Але як ви тягнете себе разом? Я боїться, що моя дружина буде об'єктом. «Відпустка стала успіхом!» Маруся переїхала в кафе з друзями, а потім караоке. Він був гарним часом. Я не можу сказати її. Куряче знову.

Читання щоденника Дад перетворилася в пошук секрету. Я читаю далі і далі до тих пір, поки я вийшов з цього запису: "Я від Misha сьогодні. Він хотів дізнатися, як Маруся робила. Спробувати мене запроваджувати його до неї. Але я не сказав. Я не готовий до цього. Я знаю, що рано чи пізно мій дочка дізнається, що я не її біологічний батько. Але не зараз.

Інколи Я вважаю, що це не сталося. Не була моя улюблена жінка, яка обдурила на мене з найкращим другом. Він не стояв перед мною на колінах, блювота за прощення, кажучи, що він не був сам. І він не пішов з мною до лікарні, щоб прийняти тест на батьківство, який підтвердив мої проблеми.

Шановний Маруся! Якщо ви знаєте, скільки я люблю тебе! Я не можу сказати вам правду. Я пробачила свою маму, я все одно з нею і не шкодую мого рішення. Але ви пробачте мене, коли ви знаєте правду? ?

Ретонізація життя Запис знову зламався. Так мій батько життя. Він був лише 53 роки. Я читаю цю стрічку і знову, щоб побачити, що сталося. Я не знаю, що робити. Я не хочу знати, що мій біологічний батько був. Але я впевнений, що мій реальний тато сказав мені найближчим часом. Він не зробив його.

Після похорону батька випадково знайшов свого щоденника, під час читання серце практично стрибнув з грудей, відкрився несподівана правда. 82

Я подарував мені кращий дитинство, і з ним я познайомлю себе і стати мудрим. Я так шкода, що він жив так багато років, щоб Я сподіваюся, що там, на небі, він спокійний і радісний. Я завжди там, Да!

Хто знає, що хтось дізнається про них. Іноземці будуть радувати її, але вони не мають духу. А батько Маруся не скаже свою дочку правду. Але вона знайшла її в особистому щоденнику. Чи можливо, що це сталося?

Скільки скелетів у вашій шафі? Скажіть мені в коментарях, чи ви зберігаєте персональний журнал?