20 сильних котирування, після чого ви хочете захопити ваш батько

Вступ. Слово «фіш» зазвичай пов'язане з захистом, наведенням, відчуттям безпеки, навіть коли речі далекі від ідеальної в реальному житті. У культурі різних народів, «папа» займає особливе місце: він може бути строгим, безшумним, як ніби злегка розтоплений, але при цьому нескінченно люблячий. У сучасній епоху змінюються традиції та сімейні ролі, важливість присутності батька в житті дитини не стала менш важливим. На відміну від дослідження (APA) підтверджує, що діти, які активно взаємодіють з батьком, не тільки отримують емоційну підтримку і впевненість, але й покращують соціальні навички, творчість і самооцінка.

Говорячи з батьками, ми часто згадуємо образи з дитинства: руки, які носили нас на плечі, його поради до важкого акту, спільних вихідних або коротких, але точні слова, що «падуть в душу». У цій статті ми зібрали 20 котирування, промовлялися відомими особистостями або записані в літературних джерелах, котирування, які захоплюють фігуру батька, його вплив на долю людини. Ці слова можуть зробити нас, що "по-справжньому любові" є і як дорогий слово Дад. Якщо спілкування з ним ще не можливо.

20 Котирування, які змінюють Ти сила ролі батька

1. «Для того, хто навчає літати під час перебування на землі. й - неідентифікований автор.
    Значення: показати напрямок, підтримка, але дати свободу літати.
  2. Немає такого, як екс-фактор, це назва назавжди. - Невідомий автор.
    Навіть у разі сімейних труднощів, батьківство продовжує глибоко впливати на долю дитини.
  3. З ранку я прокинувся і думаю, "Що б мій батько робити, якщо він був мені? й - Варрен Буффет.
    У зв’язку з тим, що на батьківщині з’являються рішення, які можуть вплинути на життя.
  4. «Чисте мужність не завжди гучне, іноді це спокійне занепокоєння батька. й - Невідомий автор.
    Значення: скромна чоловіча ніжність часто помітна, але дуже сильний в ефекті.
  5. батько – перший герой сина та перше кохання дочки. - неідентифікований автор.
    Значення: Ця фраза відображає роль «ідолу» в очах обох дітей.
  6. «Кращий подарунок батька може дати дитині, щоб присвятити його часу. й - Феодоро Росвелт (прибуток).
    Значення: діти не пам'ятають про недорогих речей, але проміжок часу спілкування.
  7. Не існує гарантії майбутнього, ніж упевненість, що батько за вас. - Невідомий автор.
    Відчуття захисту допомагає дітям спокійно рухатися до нових цілей.
  8. Мій батько навчив мене, що це означає бути відповідальним: щоб зберегти своє слово, навіть якщо це важко. - Колін Пуелл.
    Значення: На прикладі чесності та принципової чесності батька стає гідом для життя.
  9. «Діти побачає більш глибоко, ніж ми можемо уявити, хоча він говорить трохи, але точно. й - Невідомий автор.
    Значення: дієслово не завжди обов'язково, іноді точну фразу з папи дорівнює всій лекції.
  10. У сім'ї мій батько був як корінь, який живить, хоча він не видно. - Невідомий автор.
    Значення: роль батька іноді сприймається як «за замовчуванням», але його фундаментальне значення має велике значення.
  11. «Найбільше щастя – подарувати батькам причину гордості. й Костянтин Паустовський (іноді його приписували)
    Значення: почуття задоволеності, коли ви усвідомлюєте, що ваш успіх – це радість для вашого батька.
  12. «Дійкий батько, тільки за короткий час, але ваше серце назавжди. й - неідентифікований автор.
    Яка фізична підтримка обмежена часом, психологічне з’єднання залишається для життя.
  13. Найсильніший плеч був батьком, бо він міг кинути на будь-яку бурю. - Невідомий автор.
    Значення: «Чисте плече» є архетипаловим метафором для надійності.
  14. Якщо є підтримка в житті, це пам'ять міцного, але доброго батька. - Невідомий автор.
    Спогади про доброго батька, що слугують стабільним емоційним фондом.
  15. Я дізнався, що батько один, хто любить тихо, але з усім серцем. - Невідомий автор.
    Значення: це не дуже важко пам'ятати, що радість даду, хоча стриманий, може бути більш глибоким, ніж зовнішній «показ» радості.
  16. Моє батько дав мені не тільки крила, але ідея, що я міг літати себе. - Невідомий автор.
    Значення: Якщо це навчання, кар’єра чи будь-який важливий вибір, батько надихає на незалежність.
  17. Я вдячний батькам за навчання, щоб думати, не просто слідувати. - Джон Девей (прибуток).
    Значення: Наставник батька полягає в тому, щоб закріпити критичний розум і прагнення до цікавості.
  18. (Українська) У вас є люди, які побачать краще. й - Невідомий автор.
    Значення: Наявність батьківської «справи» у дитячій здатності більш мотивує, ніж будь-яке тренування.
  19. «Я хотів би сказати, «Якщо ви вважаєте, що ви можете, ви наполовину зробили». - Автор невідомого.
    Значення: самовпевненість, викладена батьком, є вирішальним чинником подолання перешкод.
  20. Коли ваш батько навколо, страх йде і ви відчуваєте, як ви можете зробити все. - Невідомий автор.
    Значення: У нас є відчуття безпеки, що трансформує психіку, робить нас болдером у прийнятті ризиків.
  21. Щоб стати героям в очах дитини, досить добре батько - і це найгарніші і найкрасивіші речі. - Невідомий автор.
    Значення: роль «теро» не в високопрофільних експлуатаціях, але в постійній, іноді неприпустимому догляді і любові.

Що надихає ці котирування і як їх застосувати в повсякденному житті
Кожна з цих фраз може стати своєрідною «емоційною анкерою»: підтвердження, що нагадує нам важливість ролі батька. Для деяких, це стимулює переоцінку свого ставлення до свого батька, для інших - з нагоди того, щоб подумати про те, що батько ви хочете бути самі. Після того, як батько не є статичною концепцією, але процес, пов'язаний з вихованням, передачою значень, особистим прикладом.

• Якщо ви зростали без батька, Ці котирування можуть бути сумними, але цілющими нагадуваннями, що ви можете дізнатися важливі уроки життя з інших наставників. Відчуйте безкоштовно, щоб подякувати тим, хто відігравав або грає роль «фішної фігури».
  • Якщо ви є батьком в активному ролі: Можливо, ви повинні витрачати більше часу на розмову «прості» з дитиною, поділитися своїм досвідом, адже це «то слово», яке часто запам'ятовується протягом багатьох років. Не шукайте тільки матеріальну підтримку, візьміть на емоційну.
  • Якщо ваш батько вже вийшов, Читаючи такі котирування, ви можете відчути, що пам'ять про нього живі і резонати в серці. Зберігаючи, що з'єднання не тільки може бути комфортним, він також може дати вам впевненість, що ви відображаєте свій власний шлях.

Статистика та переваги батьківської присутності
Сучасне дослідження свідчить про те, що активна участь батька в житті дитини значно підвищує темпи академічного досягнення та соціальної адаптації (APA). Також є кореляції між позитивним залученням батька та підвищеною стійкістю до депресії та ризик-забезпечення поведінки. Це говорить про те, що роль «закритого з'єднання» з маком не тільки відправляється, але дійсно впливає на формування особистості.

Психологи вважають, що батько любов часто сприймається по-іншому, ніж любов, завдяки різним емоційним забарвленням. Батько, навіть якщо він показує менше почуттів, може дати відчуття стабільної підтримки і навчити дитину незалежності, тоді як материнська допомога зазвичай зосереджена на захисті і емпатії. І є важливим для збалансованого розвитку.

Чому котирування жінок або дітей частіше
У культурній традиції (особливо в літературі і кіно), роль матері і її значення завжди високо оцінюються (що добре заслуговано), тоді як батьки іноді трохи виражені. Проте, останніми десятиліттями стало підвищення обізнаності про роль батька. У дитячому догляді є «відповідні батьки», програми для танців, які хочуть бути більш залученими. Присутність для захоплення образу батька як «теро» або «наставника» передається традиційною рамою і наповнена більш свідомими формами вдячності.

Висновок
Слова великих людей про жіночі образи більш поширені, але котирування про гарну роль батька не менш глибокі і урочисті. Ми зібрали 20 таких казок, які довели, що зображення попелю може бути як героїчним, так і незвично земляним, що дає німим, але твердим опором. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

У наш час, коли є так багато інформації і мінусів, варто пам'ятати, що найбільш щира «мотивація» може прийти з простих слів батька, як тільки сказав: «Я вірю в тебе», «Ви впораєтеся», «Не боїтеся з ризиками» або «Одягнете себе». Навіть якщо вони не сказали прямо, батько часто висловив те ж саме в діях, безшумну присутність, готовність допомогти в критичному моменті.

Отже, якщо ви відчуваєте себе під натхненним або сумнівом, читати ці котирування знову, поглибити своє значення, а потім, можливо, зробити щось, що ви не очікували зробити: відкрити своє серце і висловити свою вдячність до таду, який, навіть якщо «незакінченно», вам задовольнить вашу мудрість. І, можливо, це «дове слово» стане двигуном, який підніме вас на новий рівень розуміння себе і ваших можливостей.