Джон Елдрідж: Найголовніше питання для чоловіка

Виклик, що життя кидає нас

Кілька років тому, на теплих серпень вечори, сини і я сходження на місце під назвою Сад богів біля нашого дому. Ми любимо сходження гір, і за цією любов'ю більше, ніж просто любов пригод. Конфронтування кам'яного блоку, погоджуючись відповісти на виклик, який кидає нас, дозволяє перевірити себе і переконатися в їх маскулінності. Крім того, хлопці на кожній можливості готові піднятися на будь-який високий об'єкт - холодильник, рейлінг, сусідський виноградник - тому краще, якщо цей предмет зовні будинку.

Сам повинен був піднятися на перший вечір, і після того, як він закріпив мотузку безпеки, він почав підніматися. Він зробив до тих пір, поки він досяг невеликого краю.

У цьому місці, незважаючи на безпеку троса, Сам відчував незахищений і вразливий. Він не міг побороти цей виступ, і чим більше він вішав там, тим більше він почав панікувати і був готовий кинути. І сказав він, що він був краще, бо нам не довелося підніматися, що скеля сьогодні, і що я знав іншого скеля, який буде набагато цікавіше для нас, щоб піднятися. “Ні”, він відповів: “Я хочу піднятися на цю конкретну скелю. й

Я отримую. В житті, коли ми просто повинні відповісти на виклик, що життя презентує нам і зупиняється назад. Тож я допоміг йому подолати, що призвело, і він швидко перенісся і впевнено. Приходьте, Сам! Доброго дня. Так ... тепер доїхати до правого... добре зроблено, і тепер відштовхувати від цієї підтримки... хороший крок.

Повідомляйте, як важливі такі захоплюючі кулі в будь-якому чоловічому спорті. Таким чином, чоловіки висловлюють свою згоду один одному. Ми рідко оцінимо один одного, як жінки роблять.

Чоловіки оцінюють один одного і успіхи: «Дов, хороший постріл, Ted.» Сьогодні у вас є вбивця.

Це десять хвилин і я забув, що сталося в Самі. Ні. Поки я був провідним братом, Сам прийшов до мене спокійно і сказав: "Дад, ви дійсно думаєте, що я діяв як реальний чоловік? й

Якщо ви не звертаєте увагу на такі моменти, ви можете втратити серце хлопчика назавжди. Це не звичайне питання - це найважливіше питання для хлопчика і чоловіка. Чи можу я впоратися з проблемами? Я досить сильний?

Поки людина впевнена у своїй чоловічості, він завжди намагатиметься довести, що він має право називати реальною людиною, при цьому намагатися уникати все, що може довести інакше. Більшість чоловіків живуть, які намагаються відповісти на це питання або страждання від відповіді вони отримують.

Де береться маскулінність?

Щоб зрозуміти, куди приходить рана в серці людини, необхідно розуміти основну правду. Маскулінність не приїжджає сама по собі, вона дається (або передається). Хлопець дізнається, що він і що він здатний від чоловіка або групи чоловіків. Він не може дізнатися про це іншим чином. Він не знає про це від інших хлопчиків, і він не знає його в жіночому середовищі. Батько стає першим чоловіком у житті хлопчика і назавжди залишиться найважливішим чоловіком у своєму житті. А батько повинен відповісти на найважливіше питання сина і дати йому ім'я.Протягом історії людства, записаної в Біблії, є батько, який благословляє своїх синів і тим самим іменує їх.

Мати і сини

У цей світ запроваджується, і вона є центром його Всесвіту в перші місяці і роки життя. Вона вигодовувала його, освітлює його, захищає його, співає його пісні, читає книги, піклується про нього, як кажуть, "як hen". Вона дуже часто дає йому імена, ніжні імена, такі як «мій маленька баранина», або «мати радості»,» або навіть «мій маленький друг».Але хлопчик не може виростити з такими іменами, і виникає час зміни, коли він починає шукати любов і увагу батька. Він хоче грати м'яч з ним, боротися з ним, провести час з ним в природі або в його майстерні.

Якщо батько працює за межами будинку, як і більшість чоловіків, його повернення додому ввечері стає найбільш важливою подією дня. Це дуже складний період в житті матері, коли батько заміняє її і стає найважливішою людиною в очах сина.

Мати рідко погоджується з цим і навіть менш схильна реагувати на ці зміни. Багато жінок попросять своїх синів, щоб заповнювати недійсну ліву їх чоловіком. Але у хлопчиків є питання, що потребує відповіді, і вони не можуть отримати її від матері.Жінки ніколи не дадуть сина, що робить його справжнім чоловіком. Моя мама використовується для виклику мене "сонячий," і мій дад використовувався для виклику мене "тігер". Що ви думаєте, що буде більш привабливим для хлопчика? Він все одно вдбає матері за консолідацію (наприклад, коли він поламає коліно), але він відправиться до батька в пошуках пригод, щоб отримати можливість показати свою силу і, перш за все, щоб отримати відповідь на головне питання його життя.

По-перше, я прочитав історію про жінку, яка розлучається від чоловіка, яка стала хуторною, коли її екс-люда прагнула прийняти сина з ним на полювання. Вона спробувала отримати офіційний документ, за яким батько не розповість сина, як обробити зброю. Один молодий чоловік сказав мені, ми живемо на східному узбережжі, поруч з парком розваг. У мене є старий рибальський човен, дерев'яний, але мій мама ніколи не дасть мені піднятися. Це також депривація маскулінності, а в такій ситуації актове втручання батька або іншої людини абсолютно необхідно.

р.

Від міцності до міцності

Важко сказати, що великогабаритність, але кожен хлопчик потребує його всього стільки, скільки їжі і води. Це те, що люди обмінюються. « Традиційний метод виховання синів», - сказав Роберт Блі, «який був використаний для тисяч і тисяч років, і що дуже важливо батькам і синам, що живуть в дуже близькому – жорстоко закритий – залякування, складається з батька, викладання сина своєї професії: це може бути сільське господарство і тваринництво або столярство, кальмарування або пошиття. й

Мій батько навчив мене як рибу. Ми часто провели довгі дні разом з річкою, на човні, намагаючись зловити рибу. Я ніколи не забуду, що він був, коли я зловив щось. Але сама риба ніколи не була багато цін на нас. Найбільше значення було радою, спілкуванням, почуттям причетності до чоловічої причини. «Добра робота, реальний тигр! Приходьте, отримайте! Ось ми йдемо. Про нас

Послухайте чоловіків, коли вони говорять про своїх батьків, і ви почуєте щось, “Я батько навчав мене, як виправити трактора... зробити трюк. й І не збиравшись в подробиці, найголовніше, що в таких моментах батьки дарують синам свого чоловіка благословення.

«У більшості примітивних племен, батьків і синів мають дивовижну толерантність до одного», – говорить Блі. Сини мають багато вчитися, тому батько і сини проводять години разом намагаючись зробити стріли або закріпити ялинку або запікати дику тварину.

Коли батько і син витрачають так багато часу разом, як деякі батьки і сини роблять, можна сказати, що речовина, необхідна майже як їжа, пропускаються з ліктя до найменшого.

«У примітивному суспільстві люди вважали, що хлопчик став чоловіком тільки через особливий обряд і зусилля, тільки через активний втручання більш зрілих чоловіків». Батько або інший чоловік повинен активно втручатися в процес виховання, і мати повинна пускати її сина.

Блі описує обряд, виконаний в одному з племен, що говорить про те, як і всі подібні обряди, що чоловіки приймають хлопчика на обряд ініціації. Але в цьому випадку, коли вони повертаються, мати хлопчика не знає його. Вона попросила познайомитись з «молодою людиною». Це чудовий приклад того, як мама може допомогти їй сина стати частиною свого батька. Якщо вона не, її син може призвести до неприємностей, особливо коли він одружився. Є емоційний зв'язок між матір'ю і сином, який може бути викликаний емоційним гніздом.

Коли він одружився, він намагається бути вірним для двох жінок. Ось чому Scripture коментує: «Особливості чоловіка залишить батько і матір його, і клониться дружині. . й(Gen. 2:24; italics mine.) - Ю.Є.

Іноді, коли мама не хоче відпустити сина, він відчайдушно намагається відірватися від неї. Як правило, виникає під час підліткового віку і часто бере глухих форм; іноді молодий чоловік починає говорити страшні речі до своєї матері. Відчувається, син відчуває себе винним, але він знає, що він просто повинен відірватися від неї. Що було справа в моєму випадку, і мій зв'язок з матір'ю з моменту, коли я увійшов до підліткового віку, не був хороший.

Я знайшов, що багато, багато дорослих чоловіків незадоволені матір'ю, але мають неприємні відчуття, що викликають їх невдовзі. Вони просто відчувають, що тісний зв'язок між ними неможливий.

Мій друг Dave Вона сказала, я не хочу, щоб мій мама. Вона завжди говорить про те, що «Я так радий почути ваш солодкий голос». Я двадцять п'ять років і вона все ще любить називати мене її маленькою бараниною. Щоправда, він відчуває, що тісні відносини з матір'ю можуть бути детриментально до його дозрівання, що він може повернутися до свого дитинства. Це несвідомий страх, але він показує, що два важливі моменти були пропущені в його житті: матір його не відпустив його від себе, і батько його не відійшов від неї.

Зловживання батьком

Дайв запам'ятовує день пораненим. Своїм батькам скуштувати на кухні, батько засвоюється мамі. Дайв став для неї і її батько вибухнув. Я не пам'ятаю всіх слів, які він сказав, але я пам'ятаю останні слова. "Ви просто хлопчика-мамама!", він збочений. Потім він залишив кухню. й

Можливо, якщо, в цілому, Дайв був хороший, тісний зв'язок з батьком, така рана може зцілити. Але цей удар прийшов через роки взаємовідношення. Батько Дава часто не був від роботи з ранку до кінця вночі, тому він рідко провів час з сином. Довгий також відчув, що його батько довгий час був з ним. Він не був талановитим батьком, щоб він був. Він пережив сильний духовний голод і часто приймав храм, який в очах його батька був абсолютно гідною окупацією. Так ті слова були остаточним ударом Дава, смертним вироком.

Лінн Payne заявив, що коли батько-сонні відносини є правою, «Спірування і укриття дерева маскулінності і міцності, яка росте в батьках, захищає і живить крихкі паростки маскулінності, які розбиваються через сина. й

Батько Дайв взяв в соку і застрягнув дросельний удар на молодих деревах. Я хочу, щоб це було винятком, але я шкодую, що я чув багато історії, як це.

Де батьки загартовані, відповідають своїм синам, які отримують до свого найважливішого питання, «Ам я досить міцний, щоб впоратися з важкою ситуацією? Чи схожа на реальну людину, тато? Ні, ти хлопчик, ідіот, папаг.

Ось вироки, які визначають життя майбутнього чоловіка. Подібні рани нагадують знімні рани. Вони можуть викликати нестерпний біль, особливо якщо зловживання супроводжується фізичним або сексуальним зловживанням, що дитина постраждала протягом багатьох років. Але є одне, схоже на рани, які заражають звинуваченнями: вони очевидні. Приховані рани досить різні, вони деструктивні, як злоякісна пухлина. Через нездатність ці рани часто не виявляють і тому погано загоюються.

Як Bly - сказав він«Якщо ви не отримуєте ніякого благословення від вашого батька, вона болить вас... Якщо ви, як дитина, не бачите свого батька, ніколи не витрачайте час з ним, якщо у вас немає тісних відносин з ним, якщо він постійно відсутній, зникне на роботу, то це також викликає вам травму.й

Мій друг Alex's батько помер, коли його син був чотири. Для Алекса, сонця встановлюються і ніколи не троянда над горизонтом. Як може трохи зрозуміти, що? У будь-яку ніч Олексій став вікном, який чекав батька на будинок. Про рік У мене є багато пацієнтів, які батьки не залишалися і ніколи не пішли назад.

Деякі батьки намотують своїх синів просто їх тишу; вони здаються там, але вони не є. Така тиша може глухий. Я пам'ятаю, що мій батько, щоб померти як дитина і відчувати нестерпний провин для цього бажає. Тепер я зрозумів, що я хочу, щоб підтвердити, що я був поранений. Я знаходився, незважаючи на те, що він був фізично поруч. Я жив з раною, що ніхто не міг бачити або зрозуміти, де він прийшов. Якщо у хлопчика є німий, пасивний або не батько, питання сина залишається незаслуженим. «Чи можу я впоратися з важкою ситуацією? Чи схожа на реальну людину, тато? «Я не знаю...» Я сумніваюся. Ви повинні знайти для себе ... Не може. й

Наслідки травми

Кожна людина має рану. Я ніколи не зустрів чоловіка, який не був поранений. Неважливо, наскільки задоволені Вашим життям, ви живете в недосконалому світі, наповненому недосконалими людьми. Ваша мама або батько можуть бути дуже великими батьками, але вони не можуть бути ідеальними.І кожна рана, чи проявляється чи прихована, несе з собою повідомлення. Це повідомлення є реальним і ефективним для нас, абсолютно ефективним, оскільки він має велику потужність.й Ми реагуємо на це формування нашої особистості в дуже специфічному вигляді.

Займіть нашу схильність до зносу маски. Більшість чоловіків, які ви знаєте, живуть під кришкою цієї маски, приймають позу, яка безпосередньо пов'язана з їх раною. З'ясуйте цю точку.

Я вже писав, що протягом багатьох років я був дуже вимогливим, нестерпним і болючим дорогим людиною, досконалим. Наше суспільство заохочує цей вид поведінки; більшість успішних чоловіків, які читають цю книгу таким чином. Але мій поведінка зробила людей навколо мене неправомірним — люди, які я боляче або покинутий, включаючи мій батько.

Я прийшов, щоб зруйнувати мій шлюб і, звичайно, втратив своє серце. Для того, щоб жити життя я вибрав, мені довелося буквально захопити серце або її кут. Я не можу визнати, що мені потрібно щось, що я був слабким. Це те, що відбувається, коли ви кладете на маску. Якщо ви попросите дружину, якщо наші відносини були теплі і дружніми для перших десяти років життя разом, вона може сказати так. Але якщо ви попросили її про те, що наш шлюб був відсутній, чи відчував наш човен витік, вона б сказали вам без затримки, "Джон не потрібно мені."Ви бачите, що був мій девіз: Не потрібно нікому. Моя рана була глибокою і ненависною, і повідомлення, що вона здавалася, незмінною: в цьому житті я був на власній.

З'являються два основні способи реагування на біль, викликані раною. Чоловіки або намагаються онімити біль і стати загартованими в деяких випадках, або вони намагаються звикнути до болю і стати пасивним.

Ці оповідання несуть.Дитина отримує рану і з ним повідомлення. З цього моменту хлопчик віддає себе вовну, вибирає спосіб життя, що призводить до створення помилкового образу, маски, яка кладе на себе.й У серці всіх цих подій є глибока самодобірка. Чоловік перестає жити за бажаннями свого серця. Нерідко він відчуває, що він досяг мертвого кінця: він або паралізований і не в змозі пересуватися або не в змозі зупинити переміщення.

Українська Ельдрідж, "Незламне серце"

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8