Софія Олегівна.

16 листопада 1997 р.
Я був взятий з сімейного номера до коридору і зліва на «відкрите». Я просто подарував нормальну, здорову дівчину малюка (з десятьма пальцями на ручки і десять на ногах). Вона проживала на всій стороні з потужним, товстим басом. «Вось 4520, висота 56, час 17-45» — медсестра сухно поінформувала мене з параметрів дочки, продемонструвала мені щось рожеве і пурпурпурне, шрункен, страшне і дике кричуче, і взяла її десь.
Легенда прийшла до мене в коридорі.
- Кід?
до Ні, дівчина.
до Він кричущий, як дитина.
Легенда. Таня Майорова була названа в лікарні, бо Тетяна народилася четверта. Вона породжувала з частотою півтора років. І, маючи якусь дивну функцію, Тетяна кладалась з усіма на збереження майже весь період, і навіть вдалося закінчити два-три тижні. З бабусями там, очевидно, був повним набором. Хто ще міг допомогти в цій ситуації?

Відпочинок в передпокої за годину і навпіл, я був розкатений в приміщення. Я не був самотнім в номері. У номері, розрахованому на чотири мами, вже зайнято одне ліжко. Я сказав hello. Дівчина звернулася до мене і відповів. Акцент. Україна або Південна Росія. У нас був маленький чат. Вимкнено протягом години. Назва Ольга, з України. Тут він працює в магазині.
Через кілька годин прибув ще одна молода мама. Інга, Балтійський. Вона народила хлопчика, 2800.
Ми трохи прокинулися, і я навіть зумів отримати воду. Натяг відступив. Проживання на тиждень. Діти їдуть тільки на третій день. Ми жартували, сміхалися.
Досягнення Ольга не була щасливою. Вона кладе там, часто стараючись на стіні.
Ну, дівчата, у нас є фонтан дружби народів. Балтійський, Україна, напівросійська – півУгорщина. Схід залишається і буде завершено!

17 листопада.

Вранці ми отримали ще одну дівчину. Узбекистан, Еміра. У голосі, і Елья нас лягла з величезними очима і не розуміла, що нас зловживали. Під вікнами (і ми лежали на другому поверсі) було крі “EEEEL!!!” Звернулася жінка Елкіна, побачила вікно і перетворилася до нас.
до Що не так з ним? - Що не так з ним?
Вга і я прокинувся вікна: на білому і білому вежі двору, чоловік Елкін був колінним і стиглим, як «EELLYA!»! Син! Ольга продовжує лежати на боці, облаштувавши стіну. Поговорили про нас. Ну, можливо, щось болить...
Все правильно, Елька, п'яний він. Загибель. Так само, як молодий батько.
- Я ніколи не бачив його, як це. Так смішний.
Ми захопили.
до Не пити.
І я лякаю.

18 листопада

Вони привозили дітей. Вони показали мені, як годувати, як виразити.
Не тільки Ольга. Це де ми відчуваємо себе погано. Де її дитина? Чи помер він? Чи хворий він?
Ми занурили наші глотки. Вони прийняли. Тільки тоді я помітив, як брудна кімната була.
Прийшла парамедика, звичайно. Але тільки в середині автомобіля поїхав з ганчіркою, і під грядками не потроїли. Шар пилу на підвіконні. Під грядками пил змащений злаком.
За допомогою погроз проходу на голову, від пост-сестрахів стрибка і рогатки я почав ставити вгору для замовлення. Ольгою допоможи мені. І це, коли я дізнався, що вона втратила здорову дитину.
Чому?
- Ви знаєте, Xuh. Я працюю як галі раб. Я здаю номер, не вистачає грошей для себе, я можу допомогти мамі в Україні. Ви одружені?
Ноп. Не більше. Я вдова. Мій чоловік помер, коли я був місяць вагітним. - Я проковтнув люмп у горлі.
- Чи існують будь-які батьки?
- Зайдіть його. Далеко. У готелі є місце проживання. Але немає, для чого. Немає роботи, без освіти. Але я зроблю щось.
- Шит. Ось життя. Ольгою кладуть її рогатку і сильно впала на ліжко.
до Ви, О. Це ваш бізнес, але можливо...
до Ні, я не маю нічого, щоб тримати її... і господиня буде трамвайним з кімнати.

Вони привозили дітей корму.
Ольга залишила номер. Через годину вона приніс її скарб, дав її груди.
- Я зателефоную їй Соника. Софія Олегівна. Гарний, Xuh?
- Красивий. Його ім'я Олега?
- Хух? - Ольга відволікалася. - Ох, ні. Я дочка Ольгова та Олегівна.
до Оль, як ви зараз? Де?
- Я ще не знаю. Ми розберемо його. Тепер є два з нас.
Синні почув ці слова, ймовірно. Вона занурила амунію і почала смоктати мама жилет з венгекцією.

22 листопада 1997 р.
Ми всі виписали в суботу.
Нега зустрілася з великим джипом, букетом квітів, відеокамер, пакетами подарунків для медсестер.
Елміра зустрілася з родичами, які під керівництвом чоловіка. Квіти, сміх, жарти, подарунки.
Я зустрівся з другом Леською в таксі.
Я попросив Ольго, щоб триматися разом, поки ми повернулися на наші ноги.

Ольго жив з мене на півроку, вона працювала, батьки допомогли мені трохи, я заробив трохи в домашніх умовах, був в домашніх умовах і подивився після дітей, варився, очищається. Ми живемо разом. Ольга має дружбу. На одній точці вона запакувала і відійшов від мене до нього. Будинок був тихим.

Моя дочка тепер 14 років. Недавній я пішов до сімейного притулку в храмі. Вони віддали речі, іграшки, книги, багато речей.
Зустрілися з нами. Отець Сергій був зайнятий. На території храму знаходиться будинок, в якому живуть чотиринадцяти дітей. Вони мають чотири дітей. Дві хлопчики і два дівчата. І найдовший Софія Олегівна.

Джерело: