Моя мати-в-права чекала мене на поріг лікарні, я не встиг з'ясувати що-небудь, так як вона вже досягла за пакет з дитиною.

Мати-в-одному і синьому сімействі рідко співіснують в боредом і безсоння. Чоловік не хоче поділитися своєю жінкою. А їх дивовижне спілкування стає джерелом яскравих історій для "Сайт"й Конфлікти між матір'ю і дочкою-в-правом можуть розірватися навіть на основі щирої любові і догляду. Хто є правдою в цій ситуації?

Моя родина сина, яку я скажу в дусі: Я завжди лікував мій мама з великим пиріжками. Вона міцна леді, і я не зробив з пальця. Ми використовуємо для того, щоб мати кілька біт і дати деякі пари. Але ми не залишимо місця. Я боїться, що останній карель був остаточним у наших тепловідносіях.

Ірина Олегівна – підприємець. Вона рідко відвідує, так як вона витрачає майже весь свій час на укладення контрактів на постачання певних продуктів, підписання угод про бізнес. Моя мама-в-одному витрачає левову частку свого часу на ділові поїздки. Звичайно, не вистачає часу на відпочинок та сімейні вечері.

Новини народження свого онука зловила її 3 тис. км. Ірина Олегівна вирішила подарувати нам сюрприз. Не поперечаючи всіх, вона перебила свою поїздку до нас на наступний рейс прямо в день розряду. Цей блискучий план, атлас, не працював, як вона запланована.

Моя мама зустрілася з вами і чоловіком прямо на двері лікарні. І я втратив в неоднозначні враження. Звісно, дія матері дружини була в усіх відношеннях приємно. Але в той же час мій сердечко з тривожністю. У країні, де працює минулий місяць, з'явилася нова епідемія.

р.

Я не встигла витерти слово, а Ірина Олегівна вже кинулася до мене руками з руками і з гордістю тягне руки до пакету з дитиною. Як збиралися мої думки, я тільки зумів проголосувати, «Обережно бути обережним!» Він був критичним для мене, чи мила рука. Але я ніколи не запитав питання.

Моя мама не помітила, що я знав, як боротися з дітьми. Коли вона спробувала взяти дитину, сказав: "Не потрібно." Не зараз.

Ірина Олегівна дивилася на мене з відродженням і сюрпризом: «Що ти, лен?» Чи не ви довіряєте бабусі?

Я спробував виправдати себе: «Це не точка. Ви знаєте, як ви можете мати. Ви просто з літака, не ви? Я побачила на новинах, де ви прийшли. Ви приніс щось з вами.

Відхилений мама-в-право я затертий в середині слова. Я фізично відчував землю відкритим між нами. Я повернув очі від мого чоловіка. Він підв'язується до коренів волосся і подивився на мене рясно і засуджено. Він мене захопився перед матір'ю.

«Іріна Олеговна, будь ласка, не відступайте. Я не боїться для себе, я кажу. Але я бачу обличчя моєї матері, що перетворюється в непристойну маску, і вона займає крок назад.

Діти відчували себе як бій. Прокинутися і збивати. Я бажав розгладити ситуацію і плутати посмішку, повернувшись до чоловіка. Але він просто нерозумно висипає: «Зроби тебе!» Ти божевільний! І він кинувся на машину, не звертаючи уваги до мене або його крівельного сина.

Це був як мішок пилу на голові. Я настала на кілька хвилин, не зважаю, що сталося. Я думаю, що я навіть припинив дихання. Я не хочу, щоб хтось знав, що робити далі. Трохи пізніше я заспокоїв дитину вниз і все ще потрапив в машину. Моя мама-в-одному сиділи переднього сидіння. Вона попросила мене взяти її додому. Коли я вийшов з машини, я сказав, що мій син.

Мати-в-право і сім'я сина: що робити з провиною Тепер наш карапузик пішов четвертий місяць. Дитина зростає для всіх рад. Але мій жіночий інстинкт говорить мені, що мій чоловік ніколи не загубив мене грубу розмову з матір'ю. Хоча він намагається не показати його. Моя мама ніколи не була вдома. Нерідкі і короткі розмови з сином.

Гулт з'їдає мене вгору. Я був головною причиною, що мій батько, і мій син не міг бути скасований. Моя безпосередність руйнувала гарне ставлення. Але ця жінка майже в два рази, як мені, і кидається дитині без перевірки. Що таке віруси вона може принести з нею!

Але більшість всього, я був розчарований реакцією мого чоловіка. Наша дитина разом. Ми також знаємо про ризики.

Я не знаю, як виправити це. Чи варто це?