666
Ми спостерігаємо футбол. й
Привіт, товари.
Я долучаю до свого суду один затриманий вечір людей, які люблять футбол.
Цього року в травні. Моя друг і я мав ідею дивитися футбол на хорошій суботу ввечері в травні (до того, що фінали Ліги чемпіонів з цього року почали проходити вихідні) в природі в компанії наших вірних товариств.
Це право.
Фото всього 14. І вони не вибираються з кращих - тут всього 14 з них. Ось, я лежачи 15, але я не покажу тебе. Про нас
У будь-якій цікавій організації складно обійтися без вірних друзів. Так ось вони, починаючи...
Не про фотографію, але дозвольте мені розповісти вам, що нам потрібно.
Проектор (здійснений з роботи);
- банер 3x4 (близько 2000 рублів, поки я пам'ятаю);
- звичайні стовпчики 4 шт 50-60 Вт;
- ноутбук;
- Тв тюнер з антеною;
- Генератор бензину Honda's 900W. Також з роботи.
- Лоти друзів, бджіл і ковбас.
Початок редагування.
Р
У Москві, в Серебрянов Борубі, в парку ветеранів.
Не кинути каміння, ми найкрасивіші речі в парку. На жаль, ніхто не затягував.
Естрада мала наполягати мінімальні пошкодження парою шнеків.
Прийміть готовий. Наш камерний зал. Люди підтягуються.
Я скажу, що ми не були затвердженнями, і ми трохи турбуємось, що наше задоволення може бути підірване раптовим прибуттям поліції.
Приїжджають гості Суддена. Наприклад, це не дуже молодий і не заспокійливий тітка. Але вона була гарною і попросила, якщо буде скеля 'n' рулон сьогодні.
Я думаю, що все тут. Пиво друга в наметі прибув. Починається загартування вугілля, футбол. Все готове до відкриття свіжу, оскільки кожен коментатор любить сказати. Знімаємо цю щасливу подію на камеру. Хтось є відео на результатах, які монтуються, якщо я зацікавлений в пост.
Передній вид.
За даними Департаменту внутрішніх справ Москви, в заході взяли участь близько 46 осіб. Не помітили інциденти.
Зворотній вигляд.
Побічний погляд. Формат пікнік.
Ви знаєте, що ще я хочу сказати. У нас є багато дівчат - це тільки наші друзі, або друзі друзів, або наші подруги люблять. Ви знаєте, друзі, для того, щоб вони перенесли свої захоплення, вони повинні показати футбол таким чином. І не потрібно, і для мене це навіть заборонено, що вони починають зводитися серйозно. Але для профілактики це таке. Ми спостерігали більше, ніж ми робили.
Так, і хлопці, які кладуть на футбол.
Ми беремо хлопці під час перерви з саундтреками з ФІФА, починаючи з 98-го (тобто там, де працює французька кокерель) в 2011 році. Я люблю ці саундтреки - це була чудова причина, щоб нарешті зробити такий великий список відтворення.
До речі, ті в білих сорочках для Об'єднаних. Решта Барча.
Це кінець гри. Барселона виграла 3-1, але наша дружня неповнолільність, керма для Манчестера Об'єднана виступала на стадії до акомпанементів мого ноутбука - Слава-Слава Маан.
Це остання картина.
Дуже добре. Все сподобалося. Все було щасливим.
2 тижні тому я зустрів друга, я пам'ятаю. Думка. Так, і замовив 9-by-5 вбудований екран. У цьому році заплановано 500 з нас.
Дякую. Я сподіваюсь, що вам сподобалося. Любовний футбол, черга для футболу, дивитися футбол.
Повага.
км
О. Я втратив кількість. Неоднозначні. Фото 13, в тому числі одного не опублікованого.
Ну, потім 2 бонуси... надихнула майбутній євро ...
Фото 13.
18 Червня 2008 Innsbruck. Ми маємо, щоб говорити, просто т... у нас є Swedes.
Фото 14.
Ви знаєте, що я підписую про один альбом протягом тривалого часу.
Жінки приходять і йдуть ... Про те, що альбом був про.
22 червня 2008 р. Базель. Росія проти Голландії 3-1.
Це його. Якщо є цікаві питання, я спробую відповісти на них цікаво.
Джерело:
Я долучаю до свого суду один затриманий вечір людей, які люблять футбол.
Цього року в травні. Моя друг і я мав ідею дивитися футбол на хорошій суботу ввечері в травні (до того, що фінали Ліги чемпіонів з цього року почали проходити вихідні) в природі в компанії наших вірних товариств.
Це право.
Фото всього 14. І вони не вибираються з кращих - тут всього 14 з них. Ось, я лежачи 15, але я не покажу тебе. Про нас
У будь-якій цікавій організації складно обійтися без вірних друзів. Так ось вони, починаючи...
Не про фотографію, але дозвольте мені розповісти вам, що нам потрібно.
Проектор (здійснений з роботи);
- банер 3x4 (близько 2000 рублів, поки я пам'ятаю);
- звичайні стовпчики 4 шт 50-60 Вт;
- ноутбук;
- Тв тюнер з антеною;
- Генератор бензину Honda's 900W. Також з роботи.
- Лоти друзів, бджіл і ковбас.
Початок редагування.
Р
У Москві, в Серебрянов Борубі, в парку ветеранів.
Не кинути каміння, ми найкрасивіші речі в парку. На жаль, ніхто не затягував.
Естрада мала наполягати мінімальні пошкодження парою шнеків.
Прийміть готовий. Наш камерний зал. Люди підтягуються.
Я скажу, що ми не були затвердженнями, і ми трохи турбуємось, що наше задоволення може бути підірване раптовим прибуттям поліції.
Приїжджають гості Суддена. Наприклад, це не дуже молодий і не заспокійливий тітка. Але вона була гарною і попросила, якщо буде скеля 'n' рулон сьогодні.
Я думаю, що все тут. Пиво друга в наметі прибув. Починається загартування вугілля, футбол. Все готове до відкриття свіжу, оскільки кожен коментатор любить сказати. Знімаємо цю щасливу подію на камеру. Хтось є відео на результатах, які монтуються, якщо я зацікавлений в пост.
Передній вид.
За даними Департаменту внутрішніх справ Москви, в заході взяли участь близько 46 осіб. Не помітили інциденти.
Зворотній вигляд.
Побічний погляд. Формат пікнік.
Ви знаєте, що ще я хочу сказати. У нас є багато дівчат - це тільки наші друзі, або друзі друзів, або наші подруги люблять. Ви знаєте, друзі, для того, щоб вони перенесли свої захоплення, вони повинні показати футбол таким чином. І не потрібно, і для мене це навіть заборонено, що вони починають зводитися серйозно. Але для профілактики це таке. Ми спостерігали більше, ніж ми робили.
Так, і хлопці, які кладуть на футбол.
Ми беремо хлопці під час перерви з саундтреками з ФІФА, починаючи з 98-го (тобто там, де працює французька кокерель) в 2011 році. Я люблю ці саундтреки - це була чудова причина, щоб нарешті зробити такий великий список відтворення.
До речі, ті в білих сорочках для Об'єднаних. Решта Барча.
Це кінець гри. Барселона виграла 3-1, але наша дружня неповнолільність, керма для Манчестера Об'єднана виступала на стадії до акомпанементів мого ноутбука - Слава-Слава Маан.
Це остання картина.
Дуже добре. Все сподобалося. Все було щасливим.
2 тижні тому я зустрів друга, я пам'ятаю. Думка. Так, і замовив 9-by-5 вбудований екран. У цьому році заплановано 500 з нас.
Дякую. Я сподіваюсь, що вам сподобалося. Любовний футбол, черга для футболу, дивитися футбол.
Повага.
км
О. Я втратив кількість. Неоднозначні. Фото 13, в тому числі одного не опублікованого.
Ну, потім 2 бонуси... надихнула майбутній євро ...
Фото 13.
18 Червня 2008 Innsbruck. Ми маємо, щоб говорити, просто т... у нас є Swedes.
Фото 14.
Ви знаєте, що я підписую про один альбом протягом тривалого часу.
Жінки приходять і йдуть ... Про те, що альбом був про.
22 червня 2008 р. Базель. Росія проти Голландії 3-1.
Це його. Якщо є цікаві питання, я спробую відповісти на них цікаво.
Джерело: