Ключ до Violetta.

Ключ до Violetta.
Перші двері, потім ще одна, потім ще одна. Подаруйте мені свою руку! Що таке?
Ляля тягне Вілька вручну. Сорочка вийшла зі своїх штанів, Вілка захоплює кут замка.
- Я не хочу, я не хочу! - Я розповість Світлана Сергіївна! Дякуемо!
З його безкоштовною рукою Ліал витягує з кишені ключ – звичайний жовтий ключ, тільки ключ фоб на ньому дивний, як плащена монета.
до Не перейдеш, ти фоль! й
Медсестра дивиться на шумі з їдальні: «Діти, що ви отримали?» Приїжджайте до комплекту!
Вілька раптом кусає Лялья на великий палець, вона газує і випускає руку. Він запускає сходи, відштовхує двері силою і, дихаючи сильно, зупиняється на ганку.
- Вілька, Вілька, приходьте сюди! Навігатор! - Vitek і Donut сидять в дерев'яному полотні.
Але Вілька переходить до далекого кута двору, де тільки за альтанку починає кущ, і сидить там до одного з дитячих шутів: «Вілка-а, ваша мама прийшла до тебе! й

Якщо ви завжди зробите право, ви можете піти прямо на небо. Лялья піднімає брови і чекає на реакцію.
до О, мед, це зрозумілий! - Виолетта посмішки і йде, щоб покласти чайник на.
Віолетта живе з Лялією в одному в'їзді, і вона часто приїжджає до неї посміхається бабуся.
Виолетта має червоний кіт Антон, смачний чай і ціле букет цікавих історій.
Лаля не знає, як старий Віолетта. Сімдесят, вісімдесят або більше?
Віолетта має сіре волосся укладаються на великих намистинах, крохмаль колорних труси з мереживом. Вона має вузькі плечі і талії, як дівчина. вона тільки половина її голова, ніж Лялія.
до Не зрозуміло! Якщо це так зрозуміло, чому вас не в небі? Ми робимо все добре!
Я не знаю, чому я тут. Необхідно дарувати вам чай, віскі і витяжки з бортових святкових стаканчиків, з блакитними квітами на ріжці, а також ж порцеляновим чайником. Ваза цукру Сама Ляль приносить від кухні. Вони не мають цукру в шматках в домашніх умовах, і немає таких спеціальних сил. «Купити квадратний цукор, як Violetta!» Мама просто очищає її від.
Що ви знаєте про цю дівчину? - Стоп йде там! Ви не маєте нікого, щоб грати з у дворі, робити вас?
Віолетта заливає ароматний байховий чай в чайник, додає щіпку висушеного м'яти з банки, а хвилина пізніше іншої щіпки насіння яблука.
- Мед або яблучне варення?
«Ямс!» говорить Лялья і працює на кухні для двох срібних ложок.

Каріна сидить на гойдалці і, з її головою назад, дивиться на плаваючі хмари. Лялья скелях гойдалки і говорить в голосному жопе:
- Я не знаю, як це працює. Ці двері завжди в різних місцях.
до Що, так само, як і під землею? - Розтяжки слів, просить Каріна.
- Ні! Це може бути будь-яким дверима! Двері для ванної кімнати. Дверцята делі. Останнім часом у спальні була дитяча садиба. Ви знаєте?
«Я не розумію», – розповідає Каріна і закриває очі, «Я не розумію. й
Violetta коментує це двері був chasing її протягом років. І віолетта мав ключ, ви знаєте? - Вона отримала її від бабусі.
Чому не вдалося відкрити його? й
- Так що є три двері!!! Один, і інший, і інший. І всі важкі. Violetta каже, що вона спробувала багато разів, але тільки вдалося дістатися до другого. вона слабкий, violetta. Ви побачили її!
«Дуже, я даю,» Каріна сказав: «допоможи їй samaaa. й
- Я поясню тебе! Не можна побачити, що двері більше, вона не може здогадатися. Як він виріс, він ніколи не вгадав. І дав мені ключ. Про нас Ляля витягує жовтий ключ з кишені, зупиняє гойдалку і йде близько до Карини.
- Побачити, що є щось написане на ключі. Тільки Violetta не знає що. Я ніколи не бачив листа, як це.
«Покажіть мій паапа», - розповідає Каріна. Він розумний, знає багато мови.
- Ви не можете! - Ліля піднімає брови. - Дорослі не можуть! Вони не вірять. Вони візьмуть ключ.
- Ну, я не знаю... Чому все це? Каріна знову кидає голову назад і починає повільно руйнуватися.
Ви знаєте, що не скажете нікого... Я думаю, що це небо за цими дверима! Ліла підняє її пальцем.

- Дону, це милий. Ви просто допоможемо мені трохи, це все!
Тістогран навмисно розбиває колесо з пластикової машини.
- Я зайнятий.
- Дону! Не вірно. Я не знаю, де двері є. Але якщо вона в дитячому садку, я зателефоную вам і ви допоможемо. Ви так міцні, не ви, Donut? Лялья по колу Дону і дивиться на групу хлопчиків в кутку приміщення.
- Понча! Приходьте тут! Для гри з бійцями! - Вітек називає його.
На даний момент Ляля капелюхи Вітка.
Тісто горіха, тістошника, вона швидко вбиває, "Я принесе вам весь кулак халви, чесно!
- Весь кулак? - Тістогран піднімає голову з машини.
Ляля використовує останнє аргумент:
Я хотів, щоб допомогти мені відкрити його. Він погодився, а потім він курив! Але ви не знаєте? Ви не змагаєтеся.
Виточки тіста і виглядає на Вільці. Він стоїть на столі Світлани Сергіївни і розповідає її щось. Вайлка виглядає навколо, виглядає на Донуті, на Лялії, рум’янах і опускає очі.

Ірина Олеговна, я довго хотів поговорити з вами, вчитель коригує її волосся. - Ваша Ляля дуже хороша дівчина, смарт, дуже акуратна. Але він вчинив бур'янів пізно.
Світлана Сергіївна, нехай чесний. Що робити?
- Приїжджайте, нічого особливого. Пон. Тексти пісень, а це означає: Я просто думаю, що щось відбувається з нею. Всі ці фантазії про двері, про ключ.
до Ви бачите, - Ірина нащадує лаві біля воріт, жест запрошує співрозмовника, щоб сідати - у нас є деякі зміни в сім'ї ... в цілому я збираюся одружитися.
- Вітання! Світлана Сергіївна налаштовує її волосся. Тепер я розумію, що дівчина повинна бути під стресом! Діти почали скаржитися на неї. Вона робить їх всіма сортами степідних речей. Хто Віолетта?
- Ох, наш напівв'язаний сусід. Вона переключає. Ляля використовується для відвідування її. Я сказав вам, що це не буде добре!
- Ну, не хвилюйтеся. Розмова до Ляля. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Я не знаю. Ви думаєте, що це серйозне? Ірина отримує вгору, випрямляє її спідницю і подовжує її рукою до вчителя. - Дякую! І якщо все, зателефонуйте мені прямо, без церемонії.
- Звісно! Це мій обов'язок! Світлана Сергіївна – посмішка.

-Пуш, каштан, штовхнути! Більше! Я майже отримав через... Подаруйте мені свою руку! Про нас Приходьте! Рука, рука !!!
Кричуща «Я!» Я! Ляля випадає з дверей на ганку і потрапляє на всі чотири. Вона потіла, щаслива, закрутила голову в усіх напрямках.
Стрічка не втомлена в косі, рука подряпина і з'являється кров, але Лялья не помітить, не відчувається, вуха не відчуваються, і її голова злегка запаморочення.
- Яй! Я! вона кричить, як і раніше приховує ключ в руці. - Донут, він працював!
Всі діти залишили свої заняття і зірвали в Ляльї з інтересами.
- Лялька, Ляльчка, що ви неправильно? - Світлана Сергіївна підійшла до неї. - Чому ви промовляєте?
Повернутися до дверей Він закрив двері з сюрпризом, потім відкриває його знову і закриває його знову.
«Я нічого не розумію». Він відкриває один палець...
І до Лала:
- Ви почуєте мене кулак halva в будь-якому напрямку! Ви обіцяли, не фоли!
Лялья падає німою, піднімається, відтіняє її коліна і повільно ходить до воріт, дивлячись на її ноги. Вона сидить на лавці і починає уважно виглядати.
Все відрізняється. Всі
Повітря поплаває по боках теплої прозорої риби.
Листя на деревах нерівно-зелені. Світлана Сергеевна красива ... дивиться на Лялья чуйно, а срібні стрічки вилікають з очей.
Вілька з Віткою та іншими хлопцями, забуваючи про Лялью, захопивши м'яч навколо двору. Практично без дотику землі, практично без...
Дівчата плетуть вінки кульок, і можна почути, як густі і свіжі запечені травні запахи.
У літаку з'являється висока, залишаючи білу смугу через небо. Вона дивиться на нього довго і раптом починає торкнутися.
Вона не знає, чи лікує вона від граната або від щастя, чи вона хороша або погана. Вона змащує сльози на її щоках і відчуває серце, що отримує великий, великий, як він не підходить під її ребрами, як важко це дихати ... як приємно...

Чи можна сказати мені що сталося? Моя мама запитала.
Вони перехрестили дорогу на делі, і Ляля тепер визнає дорогу, потім не визнається. Вона відчуває себе як все відбувається уві сні.
- Ляля, Я розмовляю тебе!
Я не знаю, мама, я не знаю.
Майже в самому будинку, Лялья занурила свою руку від матері і побігла до входу. Замазуємо сходи до другого поверху, обробляємо дверцят, потім збиваємо обидва муки.
Ноги чути за дверима, і Лялья шаути, "Віолетта, Віолетта!" Я зробив це! Всі три зробили!
Відкривається двері, людина в спортивних штанах стоїть на дверцятах, з газетою в руці.
Він знімає окуляри і дивиться на Лаля:
до Що ви хочете, молода леді?
- Виолетта. Де Віолетта? - Лялья говорить в шемпері, раптом її горло спійманий.
до Немає Violet. Ми не маємо дітей.
до Чи є це сорок-друга квартира?
- Форти-два.
Мама переходить на сходи і бере її руку. - Що не так з вами? Приходьте додому! Екскус Юрій Михайлович. У нас є трохи lila сьогодні...
Вони збирають сходи.
«Це не так працює. Все неправильно! – думає Лялья і стискає жовтий ключ в кишені. - Я спробую знову! До того, як я дорослий, Я зроблю це! Я спробую сто разів! Поки ви отримаєте Рай!
«Ми збираємося пообідати і їдемо з вами, – каже Мама. На моєму весілля ви повинні бути найкрасивішою дівчиною!

浜у 涓 蹇

9209525

Джерело: