Готель Capsule (японський і Capuseru Hotera) є одним з варіантів японських готелів, які є маленькими спальними відсіками, розташованими вгорі один з одним. Вони розміщені в основному поблизу великих станцій або поблизу розважальних зон. ?
У готелі є бізнесмени, які не встигли за останній поїзд, перебування на території готелю або в найближчій шині. Той факт, що це дуже дорого, щоб отримати будинок на таксі Токіо (особливо враховуючи, що деякі живі навіть в сусідніх знаряддях), і це дешевше, щоб дійсно провести ніч в місті.
Також зустрічають туристи в таких готелях – для багатьох це цікавий досвід, а хтось просто хоче заощадити гроші – відмінність вартості з регулярним готелями.
Я був удачливий достатньо, щоб зупинитися в одному з найкрасивіших капсульних готелів в Японії - "9 годин" в Кіото.
Вартість: 50 EUR/1 ніч
Розташування готелю хороша - кілька зупинок з центральної залізничної станції (Ви, швидше за все, отримаєте Кіото на Shinkansen) і в декількох хвилинах ходьби від основних визначних пам'яток.
Так, для замовлення:
На в'їзді до готелю гості залишають взуття в спеціальних коробках і отруюють себе на прийомний лічильник.
9 Година Готель
27-фото
499 р.
Фото
Фото
р.
Фото
Фото
р.
Фото
Персонал розуміє англійську мову і в цілому досить дружню. Для того, щоб забронювати місця настійно заздалегідь, тому, наприклад, ми ледь знайшли чоловічу кімнату кілька днів до поїздки, але ви можете знайти цей готель на інших сайтах.
Ціна може варіюватися від кількості годин, проведених в готелі, звичайного бронювання пакета становить 17 годин після реєстрації (наприклад, ми зупинилися в 5 м.кв. і довелося залишити до 12 м.).
Але це для туристів. Поняття готелю складається в формулі «необхідний і достатній» перебування в готелі: година для душу і особистої гігієни, сім годин для сну і години для їжі, звідси назва готелю:
Після заїзду кожен гість подається тапочки, пляшка води з Mount Fuji і ключ до особистого ящика в шафці. Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб надати вам кращий веб-сайт. Продовжуючи користуватися нашим веб-сайтом, ви погоджуєтеся з тим, що ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.
999 р.
Фото
Фото
р.
Все інше в готелі окреме! Навіть ліфти і підлоги (більше таких готелів для чоловіків):
Фото
ліфт
чоловік
І так, отримавши ключ і збиравшись на підлогу потрібно, ви отримаєте в простір з шафками і душовими кабінами:
руки можна мити
душ
Все білий, чистий, красивий. Тут можна взяти всі необхідні засоби гігієни і змінити в спеціальний одяг:
зубні щітки
рушники
По-перше, я взяв пару зразків будинку з мене, і футболки штани, теж, Я зносу їх в тренажерний зал. Японка, звичайно, не прийде на розум – але я з Росії, я можу.
Самі шафи дуже маленькі, тому якщо у вас є величезний багаж, вам доведеться залишити його на прийом. Дуже приємна і простора, є навіть невеликий басейн.
Після зміни одягу і отримання готової до ліжка, ви йдете в найважливіше місце - номер з спальними клітинами. Я не дуже вражений, але навіть на мене в першій секунді ця картина була жахливою - уявіть, що можна спати практично неможливо:
Як містичний коридор з наукової фантастики
Взуття
Це вхід в приміщення.
Але насправді вона відчуває себе як спати на другій полиці з електронним тривожним годинником і прохолодною постільною білизною і подушкою. Є також величезний недолік - неймовірна Захисні екрани не допомагають всім, тому мої поради чутливі - візьміть вуха до прийому! (не обійдеться вам 100 ян - 1 євро, але спати).
Також я хочу виділити інфографіка готелю.
Натюрморт
Додано1 до [mergetime]1292620081[/mergetime]
В цілому цікавим є досвід, але я не рекомендую тримати там більше 1-2 днів - це небезпечно для психічного здорового сну.
Закінчення
Джерело: