Музична коробка для маленьких князів

Одна дівчина створила дивовижну музичну коробку для її улюбленого niece.
Дивись ще: З своїми руками: творчий сувенір (23 фото)

У нашому маленькому князі, мій улюблений niece, підійшов до свого першого дня народження. На день народження мами в лютому (мале сестра), діти розім'яли улюблену музичну іграшки нашого малюка, скляну кульку з ведмедями. І я не дозволяв музичному механізму вийти з нього з очікуванням, що я збираюсь щось. Так я вирішив зробити коробку. Дівчата люблять коробки. Я дівчина себе і я знаю : В той час як наша сонечко невелика, моя мама збиратиме улюблені скарби дівчини у вигляді намистин, кілець і браслетів.
Один з моїх хобі є ручної коробки, і в довгий час, що я це робив, я вже накопичив багато матеріалів.
Проксимус Ми не повинні канати печива або цукерок. Також можна придбати олово. У магазинах товарів для рукоділля тепер можна знайти будь-які банки. Я знайшов оловіки в чайному і кавовому магазині. Просто банки. Але в цей час я отримав від кондитерського заводу «Спартак». Це великий. В діаметрі 22 см, а в висоту 7,5 см.

Шпаклівка металева, акрилова ґрунтовка, акриловий лак, клей ПВА, щітки, декупаж рисова карта з нотками (картка можна замінити декупажною серветкою), ножиці, музичний механізм. Також потрібно клейовий пістолет і олівець. Я люблю роботу з рисовими серветками і картами. Під впливом клею вони не розбиваються або деформуються. І вони мають гарну текстуру. Все інше буде вибрано під час роботи. Не знаю, що я буду робити. Це, як правило, на початку є теорія, але дуже часто в процесі роботи щось зміни.
Але є один суттєвий недолік в моєму банку. Поверхня кришки не гладка. У нього є файли cookie. Так я забрав кар шпаклівку на металі і вирівняв її все. Не існує фото процесу, так як ніхто не був до фотографії, крім того, пальці дуже різко пахнуть і неприємні. Коли взуття висохне, його необхідно шліфувати. Я не приховує до ідеальної гладкості і гладкості.

Далі покриємо всю майбутню коробку з грунтом в одному, або краще в двох шарах. Другий шар наноситься тільки після першого шару добре сушиться. Я не думаю, що я повинен пояснити те, що заземлення.

Це сухе. Наша серветка. Спочатку вставляємо кришку. Я пам'ятаю уроки роботи в початковій школі. Наріжте коло діаметром, що дорівнює діаметру верхньої частини чохла плюс висоту чохла плюс пара сантиметрів просто в разі. Наносимо пензлик клею на кришку і акуратно наносимо наше коло до верхньої частини кришки, розтоплюємо так, щоб не складалися. Дуже акуратно, щоб не розбити. На жаль, не було фотопроцесу, як ніхто не був. Вирівнюється на верхній частині, тепер беремо кришку в руках і ретельно, змочуючи в клею, пензлем приклеюємо карту на бічні стінки кришки. Таким чином, вона охоплює дно нашої майбутньої коробки. Це простіше. Потрібна висота смуги від замкового обіду до нижньої висоти плюс до дна. У мене є плюс 5мм до основної довжини. І коло. Поставте нашу коробку на карті і зробіть її олівцем. Давайте суха.

р.

Про нас

Я був сухим протягом години. Клей повинен повністю висихати перед нанесенням лаку. В іншому випадку лак прилипає до рук. Я купив деревний лак в будівельному магазині. Спеціальні лаки для декупажу дають мені більше одного разу. Вони дорогі і прилипають до рук в готовому виробі. Так я йшов і купив трохи лаку з будівельного магазину. Я не люблю глянець, тому при виборі лаку я вирішив на лакі, що має матову поверхню.

Так наступний крок наноситься лаком. Лак повинна застосовуватися строго відповідно до інструкцій. Два шари. Висихання кожного шару ретельно.

р.

Навігація Сухий. Тепер починається весела частина. На початку я забули зробити отвір під музичним механізмом, щоб я мав зробити отвір після нанесення лаку. Робимо отвір дуже акуратно. Я нехтував безпекою і застрягти викрутку в пальці прямо в вінок. Заповнивши отвір перекисом і з утрудненням зупинення крові, почав закріпити музичний механізм. З Я був трохи пораненим, я забули фотографію процесу. Тоді виявилося, що ключ, який я забрав знайомий годинниковик, дуже великий і потворний. А потім, за допомогою мого чарівника, я занурила черкер, я знав, щоб зробити мене невеликим ключем для латунь. Він здивний.

Проксимус Тепер ми будемо працювати над внутрішнім «співом». Перш за все, необхідно прикрасити стіни, дно і приховати механізм. Візьміть картон і виріжте частини. Я викопаю дуже крутий 3mm-товщий стиснений картон десь давно. Я вирію деталі, які я збираюся приховати. Дно і боковина вирізати з картону щільністю 300 г / м2. Те ж деталі тільки з дозволу вирізати з оксамиту. Це деталі. Отримай олівець і оксамит. Я дуже люблю приклеїти тканину до картону клеєм-олівець. Я купую дорогі олівці з кочинора або Еріха Крауза. Але зараз, з нефриту я не знайшов і знову купив найдорожчий клейовий олівець німецького виробника в будівельному магазині. Він взяв його на власний ризик, але він виправдав себе. Так кладемо клею на картон і кладемо оксамитово на нього. Підсушуємо і приклеюємо вимиви. Щось таке.

фланк

Це машинна коробка.

Інша сторона.

Надія.

За допомогою клеєного пістолета ми фіксуємо оксамитові частини всередині коробки. Він готовий.

Далі робимо трохи ящика. Спочатку я хотів зробити коробку, яка буде як розширення коробки під механізмом. Але коли я спробував все, я зрозумів, що це був якийсь круп і вирішив зробити коробки окремо. Виготовлений сектор кола (покриття) і стіна товстого картону. Склеюємо їх разом на відстані 4 мм один від одного так, щоб структура вигинала. Наріжте оксамиту на краю. Я пришивав краю оксамиту голкою. І ущільнювалося все всередині коробки. Все здавалося б, і я використовував клейовий пістолет для кріплення коричневого атласного шнура уздовж швів. Помилки як припускник так, що кришка не падає.

Р

Розгортання з двох сторін. Згинає.

Вишивання країв

Я шукав результати і вирішив додати інший розділ. А бути цікавим (Я зроблю коробку для дівчинки) замість кришки зробив імітацію мішка затягування атласного шнура. Все кріпиться клейовим пістолетом. Навігація Я не думаю.

Р

Тепер з сумкою.

Про нас

р.

Про нас

І більше.

Тепер потрібно декорувати зовні коробки. Я чесний і довгий час і в різних місцях шукав стрічку, яка мені потрібна, але не знайшов. Я купив, що я повинен зробити щось, що буде мені. Стрічка органзи, атласний шнур і смуга оксамиту. Я взяв стрічку органзи і використовував праску, щоб приклеїти оксамитову смугу на ній. Все це краса я приклеїла з клеєним пістолетом до коробки. Відсутня частина. Пале. Потім приклеюємо атласний шнур на краю оксамитової стрічки з клейовим пістолетом. З оксамитової і органзи стрічки я зробив бантик і прикріпив його поруч з ключем. Так я приховав стикування косички і приховав ключ трохи.

Клейм

...

3610Р. 4200Р.

лаціна

Натюрморт

Кришка. На дні кришки я прикріпив атласний шнур. Усередині кришки. Я не один раз фахівець з фотошопу, тому я створив колаж старих фотографій дітей в ілюстраторі. У центрі розмістили фото нашої краси. Я свідомо зробив картину niece blurred, як я не люблю, коли фото маленьких дітей надягають на громадський дисплей. На фоні виконано його як основний фон нашої коробки. Друкуємо все на рисовому папері. Я подав друк на картоні і посипаний волоссяспрей з дуже сильною фіксацією. Лак необхідний для того, щоб фарба з акрилового лаку не поширилася. Принтер чорнило. При засобі висушування волосся накривають принт акриловим лаком. Я кладу оксамитову стрічку і атласну шнур на краю. Я приховав суглоб під луком.

Детальніше

Саме так за допомогою виделки можна зробити невеликий акуратний бантик.

р.

Це все, в основному. Коробка готова.

Автор: Оляталат