2629
Спостереження діяльності. Огляд браслета Polar Loop і пульсометра Wahoo
Останнім часом стають дикими. І люди прийшли до своїх почуттів і вирішили стежити за здоров'ям і схуднути, або просто дайвінг для нових пристроїв. Тим не менш, тепер майже кожна компанія саморевізійної компанії випустила трекери для відстеження своєї діяльності. Не так давно на Habre мій друг Дашман поділився враженнями від Nike Fuelband SE, і сьогодні хочу розповісти про браслет, який дуже схожий на гаджет спортивного бренду. Але функціонал трекера Polar набагато більше. Ну, я не турбувати тебе за довгий час з моїм приводом, даваюся прямо на огляд.
Коли я побачила цей браслет, у мене було надмірне почуття дезі ву. Полярний стрибок дуже схожий на нікелю Nike Fuelband я використовую протягом року. Також є світлодіоди, з якими відображається інформація, одна кнопка, однак, поговоримо про все для замовлення.
Почнемо з початку, з коробкою і конфігурацією. Разом з браслетом є пакет інструкцій всередині, USB-провод для зарядки і синхронізації, і ключ для регулювання ременя. Але про це пізніше. На фото поряд з браслетом Loop можна побачити пульсметр Polar H7. Але сьогодні я буду перевірити трекер не з оригінальним аксесуаром, але з гаджетом Wahoo. Що не було сумнівів, що браслет може працювати з будь-якими імпульсами з Bluetooth, добре, з брендованими та ще більше.
Сам браслет виглядає досить стильно. Чорний пластик, блискучі металеві вставки, такий аксесуар буде добре виглядати на руці бізнесмена і на зап'ясті спортсмена. Алас, немає інших кольорових стрічок, і неможливо змінити їх в принципі. Якщо вам не подобається чорний, вам не сподобається. Тим не менш, це класичний, тому нічого дивного в цьому виборі.
67053234
Говорячи про те, що ремінь. Поляр має оригінальну концепцію. Якщо Jawbone продає браслети різних розмірів, Sony в смарт-діапазоні дозволяє просто змінити розмір, як на регулярному поясі, то все найцікавіше тут. Спочатку ремінець фітнес-трекер великий і ви повинні вирізати його самостійно і зробити його відповідно до розміру руки. Для цього ключ входить в комплект, щоб видалити пряжку, після чого відрізати пластик і прикріпити пряжку назад. Звичайно, це не дуже зручно, але є переваги. Ви можете налаштовувати браслет, на відміну від конкурентів, де ви повинні вибрати від стандартних розмірів. Сама застібка, звичайно, вже морально застаріла, але що можна зробити?
На внутрішній стороні браслета є незвичайний роз'єм, який виконує дві функції. Один – очевидний – підключення зарядного пристрою для зарядки акумулятора та синхронізації даних. Другим є менш очевидний. Спочатку я не знаю про це, і в кінці я не розумію, чому браслет іноді не працює. Справа в тому, що якщо браслет не зношений на руці, то кнопка виходу інформації не вийде. Це цікавий розчин, але не відразу зрозуміло, що без контакту з цим роз'ємом використовувати екран не вдасться. Отже, якщо ви скоригуєте ремінь, не забудьте, що трекер не повинен дуже вільно висувати на руці.
Браслет заряджається 30-60 хвилин, але може працювати протягом тижня. Однак, приблизно такі показники тепер мають всі сучасні фітнес-трекери.
В цілому я не прихильник фірмових роз'ємів, особливо в аксесуарах. Наприклад, я дійсно не схожий на роз'єм 2.5 мм в Jawbone UP24, тому що ви не повинні втратити адаптер. У зв'язку з цим вони дуже добре робили в FuelBand, тому що є USB вбудований в сам браслет. У полярі такий роз'єм можна пояснити однією важливою якістю - водонепроникним браслетом. Так, Лоп ущільнюється і ви можете зануритися з ним.
р.
До речі, до дати я особисто знаю тільки один браслет, який може бути занурений під водою, і який має мікро USB роз'єм Sony SmartBand. Незважаючи на те, що у мене є великі сумніви про її герметичність, але все ще в цьому трекері роз'єм гумовий і, можливо, ви можете дійсно зануритися з ним. Ну і назад до Лоп.
, м. Київ
На передній панелі браслет має лише кілька рядів світлодіодів і сенсорну кнопку. Вихід тут, як я сказав, дуже схожий на Nike Fuelband. Це 5 рядів світлодіодів, з якими висвітлюються символи. Є 4 режими: час, калорійність, активність та кроки. Активність показує групу, яка заповнюється як ви завантажуєте себе часто протягом дня. І є одна дуже цікава функція. Браслет покаже вам, що потрібно зробити, щоб досягти добового мінімуму. Наприклад, сьогодні, щоб досягти мінімуму, мені потрібно або 1 годину, щоб працювати в активному темпі, або пройти 2 години, або витратити 7 годин в не дуже активний режим. Це дуже зручно, ви відразу розумієте, варто ходити до будинку з передпокою ввечері, бігу або можете взяти мікроавтобус.
Р
Те ж саме екран показує, чи є синхронізація, чи вимкнено режим повітря і відображається повідомлення про низький заряд акумулятора. Ну і це свого роду виконаних з браслетом, тому давайте подивимося на пульсовий метр.
English, Українська, Français...
Головний модуль пульсметра – це невеликий «бар» чорного кольору. А потім ви кладете ремінець на ньому, який ви кладете навколо. На відміну від всіх новихсмугованих гаджетів, які визначають пульс, як пороги крові в пальці або зап'ясті (оптичний метод), цей пульсометр набагато більш точний. Дві провідні елементи пришивають в ремінець, які прочитають дані про ваше серцебиття.
Єдиний недолік полягає в тому, що ці елементи необхідно змащувати спеціальним гельом перед класом. Якщо ви коли-небудь мали ЕКГ в лікарні або клініці, ви знаєте, що це таке гель. Але якщо ви професійно займається спортом, то вже знайомі з такими пульсовими лічильниками.
Працює гаджет від звичайного акумулятора CR2032. До речі, з того ж живого трекера Misfit Shine. Так, ви часто не повинні заряджати пульсметр, але ви будете рідко змінити акумулятор. Вона повинна тривати рік. У два тижні я протестував браслет і датчик cadio, акумулятор не вийшов, тому це океї. Підключення трекера до імпульсного лічильника дуже просто. Поставте його на кнопку, і це зроблено. Тепер ви можете побачити ваші пульсові дані на браслеті. Крім того, він буде написаний в якому режимі ви зараз займаєтеся - спалювання жиру або просто фітнесом.
Датчик також водонепроникний, тому якщо важливо виміряти пульс в воді, можна сміливо зануритися.
Щоб встановити браслет, потрібно буде підключитися до комп'ютера. І спочатку - завантажити спеціальну програму і зареєструватися на сайті. Після цього ви можете скопіювати дані з смартфоном. Отже, перейдіть на сайт, створіть обліковий запис, з'єднайте браслет і все готово. Процес займає близько 3-5 хвилин і не існує ускладнень. Після того, як ви приймаєте на сторінку, де ви можете побачити класи всіх людей. Я не знайшов ніяких соціальних компонентів тут. Ви не можете додати друзів у Facebook. Я не знаю всіх на карті.
На цій вкладці ви можете побачити, як інші роблять, де вони працюють і т.д. Досить затриманий, до речі. Є навіть відео, що показує останні тренування і як це сталося на мапі. На інших вкладках можна знайти дані про вашу активність. Наприклад, календар, який показує щоденні тренування.
На сайті ви можете ознайомитися докладно про статистику, навчання, як ви скидати, ran, ходити, в цілому, все. Що було твій імпульс і в який момент часу, ви розвиваєте добову норму, в цілому, все, що потрібно проаналізувати вашу активність? Як ви можете побачити, я був досить пасивний цей тиждень і не зробив багато вправ. Останні дані тижня були втрачені назавжди. Я хотів бачити, якщо я міг від'єднати браслет на інший обліковий запис, і він взяв його і скинути всю статистику. До речі, це дуже швидко видаляє, я навіть не встиг приїхати до моїх почуттів.
Для того, щоб дані з'являються на сайті, браслет іноді повинен бути підключений до комп'ютера і спеціальне додаток зробить все необхідне, або до смартфона Bluetooth. Додаток ПК досить примітивний. Ви можете оновити програмне забезпечення на браслеті та синхронізувати дані, і більше налаштувань трохи.
Але мені ще подобається мобільні додатки більше. По-перше, є бездротова синхронізація, і другий, всі дані завжди з вами. На щастя, Polar Loop може працювати з додатком на iPhone і Android. Вам потрібно завантажити програму Polar Flow, потім ввійти і заблокувати в Bluetooth. Ми можемо синхронізувати дані.
р.
Тут ви також можете подивитися всі дані, див. скільки ви зробили, коли, як ви ламали, що ваш імпульс був, чи досягнете мети, в цілому, все те ж, як на сайті.
Р
Додаток виглядає сучасно, всі необхідні функції тут. Звісно, це не пилосос, де ви можете додати їжу, яку ви їсти і дивитися ваші друзі. Все простіше і, можливо, менш візуально. Тим не менш, ці дані досить швидко аналізують вашу статистику фізичного навантаження.
р.
Р
Цікаві риси є щотижня і щомісячні діаграми, які показують, коли ви полонили, і коли ви диліґентно навчалися. Це також можливість зауважити, що ви відчуваєте себе добре або погано під час тренування. Потім, на підставі даних, можна визначити, які навантаження краще не приймати, а при цьому ви добре і зміцните здоров'я.
Плюси і мінуси
Детальна статистика
Водонепроникний корпус
регульований ремінь
Робота з імпульсами
Інформаційний вихід на світлодіоди
р.
Без режиму плавання
999.00 Р
Озолете ремінь дизайн
Немає соціального компонента
Як за ціною, цей браслет коштує дорожче конкурентів. Якщо ви вважаєте, що зараз це майже єдиний цікавий фітнес-трекер, до якого можна підключити пульсовий метр, то передоплата, безумовно, не здається великої проблеми. Купити Polar Loop за 6390 рублів. Пульсметр Polar H7 за 5000 рублів, Scosche Rhythm за 4000 рублів, і протестований в огляді Wahoo Fitness — за 4250 рублів. В цілому ви можете використовувати, як я сказав, будь-який пульсометр, який може передавати дані над Bluetooth, вони працюють таким же чином. І звичайно, пульсовий метр навряд чи необхідний для тих, хто рідко займатися фітнесом. Але для спортсменів стежити за навантаженням, це незамінна річ.
Я щасливий з моїм браслетом і пульсовим лічильником. По-перше, ймовірно, тому що я люблю екран і принаймні деякі вихідні в браслеті. Ось чому я не схожа на Jawbone UP24, Misfit Shine, і інші браслети, які я впевнений, що я буду носити свій телефон з мною. Вранці мені не потрібно, але я хочу дізнатися, скільки я ран. Полярні та недоліки, звичайно, без них. Я не дуже люблю ремінь, деякі з нього старі для сучасного гаджета, і той факт, що гаджет не має режиму плавання, незважаючи на те, що браслет водонепроникний, також погано. Але в цілому - це відмінний пристрій, і, можливо, найпрофесіональніший серед такої техніки філістину. Тому, якщо ви серйозно ставилися до спорту, краще подивитися на цей трекер.
Джерело: habrahabr.ru/company/medgadgets/blog/225005/
ECS LIVA: Міні-PC з Intel Bay Trail на 180 долар SHA
Пластиковий Логічний введений гнучкий дисплей AMOLED для носіння електроніки