Вулиця моди Yanwara

Перший місяць нового року стрімко приїжджає до кінця, і, підсумуючи особливі результати, можна сміливо сказати, що цей місяць для модного світу був надзвичайно плідним. А не тільки завдяки яскравим подіям, червоним килимам, модним шоу і презентаціям нових колекцій, але і завдяки модним блогерам і стильним лукам. У січні багато дівчат спробували виконати свої новорічні резолюції, але, як правило, справа, вони не тримають назад, і купили новий брендований одяг, купили в продаж, поєдналися, пробували, експериментують з новим одягом. У чому дівчата з усього світу носать в січні і що заслужили найбільш визнання на модних сайтах і блогах в цьому огляді моди.

1,1 км Chloe T. з Австралії. 27 років.

Не вдалося повністю зрозуміти, що популярність цього образу. Тим не менш, всього за 15 днів він міг зібрати 205 коментарів на книжці та 44 вподобань. Плюс – 13 тис. вподобань з Facebook і багато відгуків на сайті Chloe. Так це очевидне перше місце.

Inlovewithfashion Split Leg комбінезони Джеффрі Campbell Cantu Вирізати Черевики з Nastygal Alice & Leon Necklace Choies Bag

Як мені, дівчина має багато цікавих образів:

Р

2. JULIETT K. з Польщі та її зображення маленького птаха

Не можна пропускати такі яскраві комбінації. Це гарна ідея для майбутніх весняних нарядів. Виграшна колірна гамма чорно-червоно-біла, суміш класичного і спортивного стилю, вдало підібрані великі аксесуари - всі говорять на користь такої весняної наряди і модниці з Польщі.

р.

8000857

р.

светр Zara / Кап Персоналімаф / Взуття Nike WMNS AIR MAXIM 1 / обшивка / мішок TopShop / штани NewLook

До речі, блог дівчини madamejulietta.blogspot.com не тільки має безліч цікавих зображень, але і цікавих зображень і музики. Кожен погляд названий після пісні, яку ви можете грати прямо тут онлайн і насолоджуватися як перегляд фотографій і музики. Музичний смак дівчини хороший, не гірше за смаком для одягу.

3. У Аніла з Німеччини

У свою чергу колективний образ всіх тенденцій в січні: хутряна шапка, шипи, шкіра, клітка ... все на місці. На жаль, не є блогом або сайтом. Просто цибулю. Тому не знайдено багато фотографій.

Romwe куртка, ash чоботи, рукавички Mujjo

Детальніше:

4. У Аксіня повітря з України, 15 років.

Фотографії цієї цікавої дівчини неодноразово з'явилися в моїй моді відгуки. Цей час в верхній частині 10 цибулина є її романтичний образ в сукні від Chiswish.

Але я думаю, що кожен другий образ цієї дивовижної дівчини заслуговує бути в Топ. Секрет успіху Аксіня - прекрасний зовнішній вигляд, відчуття стилю, можливість одягатися і поєднувати одяг. А фотографії вийшли - просто подивіться! На мій погляд, ця дівчина має велике майбутнє.

5. Луа П. США.

Ця дівчина і її злегка шокуючий спосіб заправки також була знайдена в попередніх статтях. Яскравий і екстравагантний резидент Нью-Йорка продовжує радувати нас цікавими нарядами, деякими ідеями, які я хочу самі втілити. Не можна ігнорувати деякі з її зображень.

Чойси Jumper
Особисто, я все одно люблю її волосся. Більше задоволення від Lua на le-happy.com

813664

6. ЕББА З. з Швеції, 18.

Нові обличчя останнім часом! Найчастіше, монохромний, витриманий в чорно-білих тонах зображення з цієї яскраво-червоної дівчини не може але дістатися до вершини. Що стосується мене, то зображення дівчини виходить дуже незабутнім і продуманим. Кожна маленька річ в своєму місці, в результаті – повна гармонія і надихаючі образи.

716754

Фронт Row Shop Jacket, Sheinside Scarf, Sheinside Polodress, Sheinside Iphone Bag, 2hand Hat, Iwearsin Легінси з Fleece Lining, Shellys London (Out Of Stock) Черевики, Zero Uv окуляри, Хікі Shoelaces

р.

Габаритний зображення

(Б)

Червоний і довгошерстий був краще, Imho.

7. Про нас Аніла з Німеччини, так, назва того, що зацарював в 3-му місці. Цей час в рейтингу отримав легкий зимовий одяг від Mr Gu & Miss Go.

8. Адам Галагер з США, Нью-Йорк, 22 роки.

Це зроблено, людина рейтинг! По-справжньому, перший і останній. Charismatic Adam з Америки з типовим Голлівудським зовнішнім виглядом є частим фаворитом на тій же книжці.

Шкіряний куртка, Шарф, Сонні, Білий V шиї, Конверс Високі Топи

Ах, що людина ...

9. Катерина Кранова, 24. Дизайнер – модний блогер з Росії, яка зараз живе в Туреччині.

Відновлений, спокійний і світлий образ з Катерини не може залишитися. В цей час багато вподобань отримали лука в чорному кольорі. Шкіряний спідниця, чорна шапка, збірна сумочка і класичні каблуки створили прекрасний ансамбль для осінньо-весняних вулиць.

Jolly Chic сумка, в'язання Топ, Sheinside спідниця, wow Vintage сонцезахисні окуляри, Mango підбори

Дівчата гравітати до строгих ліній, склянок різних форм і розмірів, світлих кольорів. І розмір колекції взуття і сумок я боїться уявити.

549180р.

10. Віолетта Марія Ката з Польщі, 22.

Ну і завершує все це різноманіття знову Польща і наряд від Віолетти «НЕВ РОКУ ВЕЛИКОГО OUTFIT». Куртка і куртка чарівні.

Чойси Blazer

Категории

Смотрите также

Новое и интересное