Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Вулиця моди Yanwara

Перший місяць нового року стрімко приїжджає до кінця, і, підсумуючи особливі результати, можна сміливо сказати, що цей місяць для модного світу був надзвичайно плідним. А не тільки завдяки яскравим подіям, червоним килимам, модним шоу і презентаціям нових колекцій, але і завдяки модним блогерам і стильним лукам. У січні багато дівчат спробували виконати свої новорічні резолюції, але, як правило, справа, вони не тримають назад, і купили новий брендований одяг, купили в продаж, поєдналися, пробували, експериментують з новим одягом. У чому дівчата з усього світу носать в січні і що заслужили найбільш визнання на модних сайтах і блогах в цьому огляді моди.

1,1 км Chloe T. з Австралії. 27 років.

Не вдалося повністю зрозуміти, що популярність цього образу. Тим не менш, всього за 15 днів він міг зібрати 205 коментарів на книжці та 44 вподобань. Плюс – 13 тис. вподобань з Facebook і багато відгуків на сайті Chloe. Так це очевидне перше місце.

Inlovewithfashion Split Leg комбінезони Джеффрі Campbell Cantu Вирізати Черевики з Nastygal Alice & Leon Necklace Choies Bag

Як мені, дівчина має багато цікавих образів:

Р

2. JULIETT K. з Польщі та її зображення маленького птаха

Не можна пропускати такі яскраві комбінації. Це гарна ідея для майбутніх весняних нарядів. Виграшна колірна гамма чорно-червоно-біла, суміш класичного і спортивного стилю, вдало підібрані великі аксесуари - всі говорять на користь такої весняної наряди і модниці з Польщі.

р.

8000857

р.

светр Zara / Кап Персоналімаф / Взуття Nike WMNS AIR MAXIM 1 / обшивка / мішок TopShop / штани NewLook

До речі, блог дівчини madamejulietta.blogspot.com не тільки має безліч цікавих зображень, але і цікавих зображень і музики. Кожен погляд названий після пісні, яку ви можете грати прямо тут онлайн і насолоджуватися як перегляд фотографій і музики. Музичний смак дівчини хороший, не гірше за смаком для одягу.

3. У Аніла з Німеччини

У свою чергу колективний образ всіх тенденцій в січні: хутряна шапка, шипи, шкіра, клітка ... все на місці. На жаль, не є блогом або сайтом. Просто цибулю. Тому не знайдено багато фотографій.

Romwe куртка, ash чоботи, рукавички Mujjo

Детальніше:

4. У Аксіня повітря з України, 15 років.

Фотографії цієї цікавої дівчини неодноразово з'явилися в моїй моді відгуки. Цей час в верхній частині 10 цибулина є її романтичний образ в сукні від Chiswish.

Але я думаю, що кожен другий образ цієї дивовижної дівчини заслуговує бути в Топ. Секрет успіху Аксіня - прекрасний зовнішній вигляд, відчуття стилю, можливість одягатися і поєднувати одяг. А фотографії вийшли - просто подивіться! На мій погляд, ця дівчина має велике майбутнє.

5. Луа П. США.

Ця дівчина і її злегка шокуючий спосіб заправки також була знайдена в попередніх статтях. Яскравий і екстравагантний резидент Нью-Йорка продовжує радувати нас цікавими нарядами, деякими ідеями, які я хочу самі втілити. Не можна ігнорувати деякі з її зображень.

Чойси Jumper
Особисто, я все одно люблю її волосся. Більше задоволення від Lua на le-happy.com

813664

6. ЕББА З. з Швеції, 18.

Нові обличчя останнім часом! Найчастіше, монохромний, витриманий в чорно-білих тонах зображення з цієї яскраво-червоної дівчини не може але дістатися до вершини. Що стосується мене, то зображення дівчини виходить дуже незабутнім і продуманим. Кожна маленька річ в своєму місці, в результаті – повна гармонія і надихаючі образи.

716754

Фронт Row Shop Jacket, Sheinside Scarf, Sheinside Polodress, Sheinside Iphone Bag, 2hand Hat, Iwearsin Легінси з Fleece Lining, Shellys London (Out Of Stock) Черевики, Zero Uv окуляри, Хікі Shoelaces

р.

Габаритний зображення

(Б)

Червоний і довгошерстий був краще, Imho.

7. Про нас Аніла з Німеччини, так, назва того, що зацарював в 3-му місці. Цей час в рейтингу отримав легкий зимовий одяг від Mr Gu & Miss Go.

8. Адам Галагер з США, Нью-Йорк, 22 роки.

Це зроблено, людина рейтинг! По-справжньому, перший і останній. Charismatic Adam з Америки з типовим Голлівудським зовнішнім виглядом є частим фаворитом на тій же книжці.

Шкіряний куртка, Шарф, Сонні, Білий V шиї, Конверс Високі Топи

Ах, що людина ...

9. Катерина Кранова, 24. Дизайнер – модний блогер з Росії, яка зараз живе в Туреччині.

Відновлений, спокійний і світлий образ з Катерини не може залишитися. В цей час багато вподобань отримали лука в чорному кольорі. Шкіряний спідниця, чорна шапка, збірна сумочка і класичні каблуки створили прекрасний ансамбль для осінньо-весняних вулиць.

Jolly Chic сумка, в'язання Топ, Sheinside спідниця, wow Vintage сонцезахисні окуляри, Mango підбори

Дівчата гравітати до строгих ліній, склянок різних форм і розмірів, світлих кольорів. І розмір колекції взуття і сумок я боїться уявити.

549180р.

10. Віолетта Марія Ката з Польщі, 22.

Ну і завершує все це різноманіття знову Польща і наряд від Віолетти «НЕВ РОКУ ВЕЛИКОГО OUTFIT». Куртка і куртка чарівні.

Чойси Blazer