На набір фільму з минулого - "Пригоди Буратіно"

Прохолодні моменти з зйомок фільму з дитинства називають «Пригоди Буратіно». Побачимо, як це було.

ЗАМОВИТИ

Зустріч Буратіно з черепахою Тортина була знята біля Мінська на спеціально викопаному ставці. У листопаді екіпаж був відчайдушний холод. Температура повітря плюс вісім, вода плюс чотири, і я в тонкій куртки, що сидять на аркуші лілій води, що лежить на звичайній вкритій камері. В цілому пара разів перетворилася, говорить колишній Буратіно. Щоразу припинили зйомки, я потертий спиртом.

Дівчата, які зобразили жаби, були ще гірше. Вони регулярно доводилися гасити в воді і в кінці Тортили – Рина Зелена розповіла директору: «Якщо ви берете ще один прийом і змусите дітям піднятися на холодну воду, отримайте в машині і залиште!»

- Зелена роса в Білорусь тільки за один день, її тільки сестра загинула до дня, згадує Дмитро. Вона була такою сумною, вона розповіла про смарт-істори. За порадою лікаря, вона повинна постійно переходити. На мене, і ми ходимо повільно навколо водойми.

При запиті, чи правда, що Дурмар-Басов на множині міцно укладається для коміра, Іосифов відповів:

до У нас є моменти слабкості. Я пам'ятаю на комплекті «Червона їзда Ходу» Басов був так п'яний, що він не може стояти. Вони мали знімати сцену, коли «вовки» – Володимир Басов і Микола Трофімов – у жіночих нарядах з мереживними парасольками, що пропускаються через ліс. Басов впав, не досягаючи бажаного дерева, він не міг навіть піднятися.

- Пам'ятайте сцена в таверні, коли вони розбили джунг, в якому Буратіно сидить? – Дмитро посміхається. Він був величезний і важкий - я отримав в нього повністю. Всім боялися кинути глушку на ньому, дитина всередині! І пішов з першого вбрання, Коли він розтріскував, шия вішала навколо шиї. Кожен газований на комплекті!

- Окрема історія сталася під час зйомок сцени, коли лисиця і кіт ногами повісили Буратіно до дерева. Мати Діма категорично не хочу сина, щоб повісити «Нам потрібні подвійні!» В кінці, вона була хитра навколо її пальця. Нечаєв пізніше згадав: «Я назвав Дімка і сказав: «Ми повинні зробити щось!» Він каже: "Я розумію!" і починає змивати, "Я хочу їсти, я не можу!" Мій шлунок болить! В той час як мій мама збирався в магазин, ми вішали Buratino.

Відповідаючи питання, чи були романи між «згодою» на множині, Іосипов сміється.

до Ми відіграли Індійський між зйомок! Таня Проценко, яка грала Малвіна, стала реальною красою. Romka Stolkarz - Piero виглядав після її не тільки на скрипті. Діти отримали сотні рублів на місяць, що Буратіно дав батькам.

- Я не хочу подбати про дівчат, і я вже отримав морозива!

239068р.

До речі, за словами режисера Леоніда Нечаєва, золотим ключем було найцінніше - кожен дійсно хотів його вкрасти. Нечаєв сам стеол:
до В останній день після зупинки екіпажу! Вирізати! Я побачила його синусом і пізніше просто купили його. У мене все ще є квитанція, в якій він говорить: "Зроблено від Nechaev для пропсів - ключ: 30 рублів."
Наприкінці кіностудії «Білорусь-фільм» відмовилися приймати «Пригоди Буратіно». Критика відреагувала: «Незламна картина!» Жорстке! Як це може бути - кішка без хвоста, лисиця в сукні, Буратіно змащує літня людина (маанс Карабас-Барабас). Фільм вийшов на екрани тільки тому, що він був кінець року і невиконання плану загрожував позбавляти нагороди.
Булат Окуджава давно не отримував пісні для фільму. Про це заявив директор Леонід Нечаєв. Я зняв наступну кімнату і почав постійно збити Обухів на стіні. «Чи не завадили мене загиблим!» «Не заховати гроші в банках і куточках!»

Один з пісень для «Переваги Буратіно» Леонід Нечаєв попросив співати Алла Пугачєва, але вона відмовилася, кажучи: «Я бої не досягне успіху». В результаті пісня виступила Ірина Понаровська.

Хто став

* Мальвіна (Таня Проценко) - закінчила факультет кіно студій ВГИК, став поетом, працює в Центрі Ролан Биков.
Піеро (Рома Столакарц) є педіатром, що живе в Ізраїлі.
Артемон (Thomas Augustinas) - провідний бізнесмен, який живе в Канаді.
* Харлекін (Грісха Светлорусов) - закінчила Вищу школу КГБ, розвідувальний офіцер.
Буратіно (Дмитрі Іосифов) – закінчила акторський факультет ВГИК та головний відділ кіно факультету білоруської академії мистецтв, що розірвав у 12 фільмах, працював над проектами «Останній герой» та «Тен Негроес», режисером двох серії «Слова сила».

Буратіно і Малвіна 30 років пізніше

Виконавці Буратіно назва Діма – Дмитро Володимирович Іосифов. Діма потрапив в картину повністю випадково. Він не мріяв кінотеатру, і він був дуже мало вільного часу - він займав фігурне катання. Під час однієї зі своїх класів він був знайдений асистентом-директором студії Білорусьфільм. До питання «Бой, ти хочеш бути в кіно?» "Я не хочу." Але, незважаючи на протести дитини, які заявили, що його болить шлунок, хлопчик приймав до студії: нікука батьків не мріє бачити дитину на екрані? Не знаю, що Діма вперше спробувала за роль Арлікіно. Але, як тільки він роздягнув, всі побачили, що тіло хлопчика нагадує цуценя: тільки петлі недостатньо. Так він став дерев'яним хлопчиком. Для більшої персуазивності, його волосся і брови виготовлялися, а замість них приклеїли підробки.
Окрема історія була з довгим нісом. Вони зробили її з піни. У той же час він повинен бути дуже мобільним. ніс Буратіно було змінено 45 разів. 45 ніс, все зроблено одним майстром. Перший ніс не зовсім вписався, а поступово його скорочували на лицьові вирази актора. Приклеїти ніс, митець макіяжу провів 1,5 години. Чи можна уявити, що таке наполегливість художника? «Якщо ви були обережні, ви можете помітити, що на початку плівки мій ніс становить 15 мм довше, ніж в кінці. й
У Криму на 93 дні відбувся фільм «Золоті ключі». Літо, море, сонце, що ще потрібно? «Мале митці, звичайно, втомилися, але коли зйомки переповнено, вони побігли грати в суспензію, плавати – де вони прийшли? й

р.

Після фільму Діма пережила всі шари полум'я. По-перше, ім'я Буратіно захотіли йому назавжди. Спочатку я був дуже відхилений, а потім я звик до нього і почав його лікувати залізом. У підпункті він був дуже впізнаваний, але в той же час голодне захворювання не хворе. Після успіху в "Пригоди Буратіно" Діма змушена відмовитися від фігурного катання назавжди - пропозиції, щоб стріляти, почали приїхати до нього один за одним. Він відігравав понад 30 ролей в кіно (Вовк від «Про червоної їзди Ходу», сіро-шерстий князь в «Казка коханої малярки», в фільмі «Юрка – син командиря».

Це те, що Dima виглядає зараз.

На початку 80-х років Дмитро закінчив школу і збирався підключити своє життя з порошковою металургією. Але оскільки іспити до інституту були в серпні, і він все ще мав багато часу, він пішов до Москви, щоб спробувати свою удачу в творчий університет. І був удачливий - він був прийнятий в VGIK, в групі, яка була рекрутована Alexei Batalov. До цього часу Дмитрі мало схожий на хлопчика, який відігравав Буратіно сім років тому, тому ніхто не на вступному комітеті визнав його. Але трохи пізніше цей секрет був виявлений. Учням, витяжуючи довгий ніс на фото молодого студента, приніс Діма на чисту воду. І своєї майбутньої дружини Дмитра майже за шість місяців кричав, що він працює на рослинній основі. З якоїсь причини професія актора для Діма була чимось дивним.
Тоді він був розподілений на рідну Мінську, де він незабаром отримав пряму освіту в Мінському інституті мистецтв. Сьогодні він живе в Москві. Працює в телебаченні. Він робить документодавці, рекламні ролики. Тексти пісень, а це означає: І тепер він робить пригоди самому. На своїй «конавці» вже кілька сенсаційних проектів. Під його керівництвом учасники проекту 12 Negroes шукають бари чистого золота в Європі. Ти можеш дивитися останню героїю, і тут він не був останню людину: він діяв як режисер. І Дмитро має два чудові сини, які також користуються переглядом фільму за участю батька.
Дівчина за роль Малвіна також була знайдена випадковою. Після того, як на поїзді до Мінська працювала помічник директора. Сусід на відсіку був мати з дуже гарною маленькою дівчиною. Таніусха був лише 6 років. На дорозі, як і всі дівчата її віку, вона розповіла вірші, сян пісні, показані сцени. У той же час вона оголосила: «Народний народний артист танцю Таня Проценко виконує.» Помічник поганий. Саме так молода істота отримала запрошення на проведення перевірок.

«Найважніше було торкнутися при зйомках. Наприклад, коли я жита Буратино, висаджують в темному застібці. Я також гліцерол в очах, і цибулю були привезені до очей, і не було використання. Все було дуже сердитися. Тимофій Він почав говорити мені дуже строго. Я кинувся в сльози. Леонід Алексєєвич взяв камеру і зняв: “Ми знімаємо!” Після того, як він дав мені солодощі та затишне мене. й
До речі, саме тоді, коли Тетяна була затверджена за роль Малвіни, що зуби дитини почали випадають. Не було часу чекати нових, щоб виростити. Так мені довелося піти в клініку, вставити фарфорові протези.

Габаритний зображення

Про визнання Тетяни вона стала відомою лише через кілька років. Коли фільм став популярним. І пальцем вказали на вулиці, а любителі пішли під вікнами. Поцілунки листів приходили з усього Радянського Союзу, в якому вони сповідували свою любов і запропонували дружбу.
Доля дівчини з блакитним волоссям теж змішувалася. Після того, як роль Малвіна, вона постраждала тяжкою фізичною травмою під час катання на велосипеді, і лікарі заборонили її від акторів у фільмах. Незважаючи на те, що з кіностудії прийшли: запропоновано і роль Red Riding Hood, а залізну кнопку від «Стуфований»
Після закінчення школи Тетяна закінчила поезійське відділення літературного інституту столиці та факультет кіно у ВГК. Сьогодні він публікує поезійні колекції. Підняти маленьку дочку. Тексти пісень, а це означає: І Anyuta тепер той же вік, як її мати був, коли вона була зйомки - шість.

До речі, коли фільм «Золоті ключі або пригоди Буратіно» був показаний на телебаченні, заняттях у школах, де навчався Діма та Таня. З'явився колективний крутий перегляд захопливих, які згодом стали класиками радянського кіно, картина ...

р.

«Переваги Буратіно»
«Переваги Буратіно»
Буратіно як Володя Станкевич (відомо за роль Дениса Корольова у фільмі «Таємниця світу») Андрія Ладутко

Малвіна - Каріна Овчаренко - Юлія Карбалевич

р.

Карабас Барабас - спочатку Роман Філіпов був схвалений для цієї ролі (написаний), але потім змінився до Володимира Єтуша

Кіт Василіо - Віктор Павлов - Брондуков Брондуков

Звідси.