Прокат водних мотоциклів

Хай, Япс! У лютий місяць, кожен, ймовірно, не чекає на потепління, коли літні промені сонця зіграють наші тіла, залишаючи за золотистим танцем. На узбережжі теплого моря почнеться сезон відпочинку і величезна кількість людей. Я хотів би розповісти про свою сезонну роботу, а саме прокат водних велосипедів.

Фотографії будуть різні, деякі прийняті на професійному обладнанні, інші з аматорською камерою, а деякі з мобільного телефону. Я не вказую точний номер, як я не знаю, скільки він вийде. Не порушувати збірку, я повідомлю тебе про закінчення.

В цілому дуже складно зробити якісний фотопідбір, робочий день починається з 6:30-7:00 і закінчується після 21:00, або навіть за 24:00. Це пов'язано з обслуговуванням обладнання, придбання бензину на станцію та його доставкою. Час, який потрібно закохати після цього, близько 6 секунд, кілька днів 8. Якщо ви хочете спати, просто закрийте очі. Робота зливає всі запаси.

Найпопулярніші спогади Я буду писати дивитись на фотографії.

Хай! Водний бізнес ділиться на два прапори: ті, які ходять під білим і тими, які ходять під чорною. Офіційні та неофіційні. Так ми всі роботи та корми від того ж «федера».

Подача - пляж. І ділиться на зони. За законом водний транспорт повинен відправлятися з берега в спеціально призначеному місці - ярмарок (закінчений район з тросом з плавками, в якому не можна плавати). Відстань між магістралями, згідно положень 300 метрів. Відповідно, видається ярмарок в місцевому управлінні, ви отримуєте 600 метрів пляжу (300 метрів в обох напрямках). Для території постійно сперечають конкурентів, ніхто не працює з рулеткою, відстані умовні, від гірки до консольу з пивом або з тих парасольок до тих сонячних місць.

Якщо екіпаж надійшов на чужорідну територію, вам зацікавили своїх колег, «хто ви?», до чого відповіли, наприклад, «загальна». Тоді хлопці кажуть, що це свого пляжу, і це не варто тут працювати. І іноді волосатий, здоровий людина працює з берега і каже: «Бойс, я знаю, що ви є загальними ... то ... він сказав вам, щоб плавати тут?» Так що у вас є 2 хвилини, щоб ебать вгору або отримати кицька. Хто знає один одного, або вони дізнаються один одному.

Все прийнято рішення між власниками бізнесу, ми є працівниками. А якщо у вас є голова на плечі, ви не будете встановлювати себе, але ви перенесете стрілку до боса. Ні один зв'яжеться з вами.

Я вже згадував слово «кроб.» Тепер, давайте це прямо.

До складу екіпажу входять два особи.

Першим є дистриб'ютор, який сидить на водному велосипеді і їде людей. Відповідальна особа за водний мотоцикл і каучук, кримінально-адміністративно - за безпеку людей. Він також має касовий реєстр. Наприкінці робочого дня дистриб'ютор звітує за гроші, годинники та бензин. Білі та чорні екіпажі.

Але в основному за колесом сидить людину адекватною, уважним, що не систематично тьмяне, не вкрадає касовий реєстр. Це один власник може довірити обладнання вартістю понад 12,000 bucks. Дистриб'ютор не повинен пити, все суворо, втома є зниженням концентрації. Неприпустимо!

Водний велосипед коштує два ціни на сезон. Чому? Так, бо він заробляє гроші, і його розбиття, відповідно, втрата прибутку. Золоте правило оренди: «не давати два мотоцикли в одній кампанії», смарт-людей довго розуміли, що це небезпечно як для обладнання, так і для водіїв. Люди починають ебать на воді, що неминуче призведе до аварійних наслідків. Так, коли запитали, що тільки я можу запропонувати - $ 60,000 депозит (два рази вартість двох мотоциклів). Після пояснень люди розуміють і погоджуються їздити в один раз.

Друга людина на екіпажі – помічник. На своїх плечах ще багато роботи. Одягнені жилети на людей, правильно викладають їх на висихання, коли він висихає вночі, вранці перевірте цілісність замків, мережива, вошей, виводять їх до мотоцикла на суші, знімати їх, прикріпити з ладу (покинути між мотоциклом і «рубером»), покласти людей правильно на банан, Інструкція по ТБ.

Невеликий відступ: дуже важливо, щоб фальт був постійно закріплений на мотоцикл або каучук, коли він потрапляє в воду, він миттєво змивається піском, вже з невеликим збуденням води, під ніс ви не можете знайти !!! Під ноги. Помічник фінансово відповідальний за це. Відмінно 200 грн.

Коли немає фала, немає нічого тягнути! Це втрата прибутку.

Що означає правильно декомпозицію жилетів? Коли ми працюємо в морі, вони викладають на банан на внутрішній стороні вгору, сонце висихає його (так що частина, яка доторкнеться до вашого тіла сухий), на одному напрямку вітру, від найбільшого розміру до найменших. Це так, щоб гість вітру не кидає в воду жилети. Зароблений помічником жилету, оплачується ціна.

Чому сльозяться жилети? На цьому трохи далі дивимося на фотографії людей, що ковзають...

Але головне завдання помічника, що робить його цінним працівником і підвищує його відсоток стрибками і кордонами, є можливість знайти клієнтів. розмова, розмова, розмова.

Помічник, який працює помічником, не оцінений. Якщо ви можете поговорити з людьми, ви отримаєте більше.

Але робота поширена і тому ніхто не є філоном.

Це перевезення. Причіп для водних велосипедів. До курортного міста вона опускається в воду і витягується з води. Колеса плоскі. На піску легко розкачати.

Дівчата люблять автомобілі, але вони люблять водні мотоцикли ще більше. На цьому мотоцикл сидять сотні красивих особняків. Я бачив багато хлопців і дівчат...

Для того, щоб взяти дівчину до горизонту, необхідно піти далеко в море і закривати двигун на півгодини. Ні на горизонті порушить вашу інтимність. Вона звучить дуже ебать, але на практиці, постійне висування на хвилях, коли ви роздягнете потрібно чекати до тих пір, поки не висохнете, тому що сіль вода і вітер = холодний, все кришки, є трохи задоволення. На водному велосипеді з'являться агрегати, що на невеликій гордості. Дівчата без латунь безкоштовно їздити. Це закон.

Повернутися до пляжу, де працює селекціонер: Пляж, де працюють дві екіпажі. Акушери по пляжу витягують водний мотоцикл з гумкою, помічник йде по пляжу і пропонує послуги. Ординар скаже "Щоб вам подобається їздити на водному мотоциклі?" - "Не сподобалося" отримає відповідь. Добрий породник вже скаже «Для водного велосипеда!» зі посміханням, що приступить на постільну кампанію. Він починає бесіду, маніпулює ситуацію, і він поціновує? Це не перший раз, ми робимо це, дівчина ви будете їздити на мотоцикл води, і ви молодий чоловік, так що всі разом йдуть, і так це ваш чоловік? Чоловік, ви платите за дружину? Чи відповідає дружина? Я теж (Etc. фантазія з почуттям гумору і мови, як pomelo = гроші).

Коли поганий помічник вже пройшов пляж і не міг люкати будь-кого, хороша людина збирається після нього «ображує» гроші.

Я трахнув, якщо вони підходили мені, як це! Деякі люди говорять. Під час сезону тисячі людей проходять такі «преси» і ніхто не давав. У будь-якому випадку, апологія і посмішка пом'якшить ситуацію, навіть якщо клієнт ебать божевільний. Ви можете написати з десятками сторінок, як породити на пляжі за гроші, і це зроблено дуже красиво, дистриб'ютор також не водієм.

Він також на відсоток, він також спілкується з людьми на пляжі, з однією умовою - очі його постійно на водному велосипеді, очі помічника - на дистриб'ютора.

Я не хочу, щоб розкрити всі мої вирази ще, це літо ви будете їздити в моїй перевезенні, будьте впевнені, що гроші, які ви залишаєте з собою, принесуть вам задоволення.

Хто ви можете переконувати? Дівчина, яка потрапила в аварію на регулярному мотоциклі, вона має страх води і мотоциклів в цілому, жаді люди, бідні люди, люди, які мають сумний досвід попереднього катання, переважно через молони дистриб'юторів. Люди, які поїхали і подрібнюють, вони також запрошують. Питання і скільки варто витрачати і це варто?

Життєрадісні пенсіонери не псуються, в основному є винятки, і лікарі, які лікують травми, отримані на водних атракціонах ... їхні діти, якщо мама і тато знаходяться поруч один одному. Драйвер з досвідом сімнадцяти років, також специфічний фрукт, він не схожий на морський транспорт. Водій автобуса, який бере на себе людей в курорті і в перерві між рейсами вийшов на подихання морського повітря.

Взаємодія до розлучення також належить до колишніх співробітників прокату водних мотоциклів. Вони знають кухню зсередини, що оплатити і чим не оплатити. Я знаю, що я відкрив завісу пізніше.

, Україна

Водний велосипед. Для оренди в основному три місцеві бомбардувальники, 130 або 155 кінної сили, чотиристроковий двигун 2 літрів, з системою подачі палива або електронним, в залежності від року виробництва і моделі. У баку 65 літрів заливається 95 бензин, кожні 100 мотогодин синтетичних змін нафти. По суті, обсяг бака становить 60 літрів, 5 літрів потрібно пов'язати, в тому числі через джгут, через який заливається паливо, без повітряних бульбашок в резервуарі. Тачометр на 8000 об/хв, новий мотоцикл виробляє 7520 об/хв, за 5 рік оренди з постійним обслуговуванням, ремонтом, дорогим обслуговуванням - 7200 об/хв.

Мотоцикл GTI-155 в 7 секунд прискорює до 100 км / год. Це його каплиця, рекорд швидкості 102 км / год на спокій (!), тахометр 7520 об/хв, споживання палива під 30 л / год. На максимальній швидкості мотоцикл може піти не більше 3-4 хвилин, перегрів двигуна, котушки перервуться через генератор. Охолоджуюча вода, теплообмінна пластина розташована в нижній частині. Це мотоцикл вразливість. Ви можете розбити цю плиту.

На 6500 об / хв ви можете безпечно їздити, це дуже висока швидкість.

мотоцикл починається тільки з вставленого ключа. Моя мати сукні на моєму батькові, плавлення певного кольору слід мою матір'ю. Потім навесні, яка прикріплюється до жилету з карбідом.

Чому жилет і не рука? Це більш надійний, є випадки, коли він летить. Якщо ви раптом знизили мотоцикл в море на свою чергу, ключ вільно витягується з запалювання і кріпиться двигуном, мотоцикл зупиняється біля вас.

У ключі все від плавки до карбіду є ключовим фобом. Це чіп в контакті, який одягається Dad.

Існує три типи ключів: навчання, ліміт 5200-5500 об/хв; перевезення, ліміт 6500 об/хв та спортивний ключ, без обмежень.

Водний мотоцикл на низькій швидкості, на початку подорожі штовхає воду, він відчуває велику стійкість. На 5100 об / хв водний велосипед починає підніматися над водою і гіркою, це називається виходом на блискавку. Це принцип і запрограмовані ключі, тренінги, щоб швидкість мотоцикла була не дуже високою, пішли на gliser, так щоб навчитися їздити.

В основному, екіпаж має 2 ключі - навчання і транспортування. Відомий екіпаж має спортивний ключ. При проходженні рульового колеса, швидше за все, при запаленні транспортного ключа. Що погано?

Про нас На 6500 об / хв спокійно - виводить очі, сльози потоку. Вона дрочить ебать з вітру. Проти хвилі ви отримаєте гідравлічний удар, а хвиля в обличчі. Зловживання боляче !!! Ці повороти досить відірвати мотоцикл від води на хвилі.

До речі, вага мотоцикла становить 350 кг + вага 65 літрів бензину + маса водія + маса води, яка надходить на водну гармату + стійкість від цієї води (на мотоциклі потім гірки). В цілому, половина тонни для розсіювання води в 7 секунд до 100 км / год, виходить дійсно такий великий споживання палива.

На пальцях мотоцикл працює так: ви даєте газ, паливо подається, наприклад, при номінальних швидкостях - 400 г / хв, через вал обертаються передається в пропелер. Шнек встановлюється в рукав, на просту трубу. Ось проміжок між трубою і гвинтом = 0,5 мм. Цей проміжок дуже невеликий і дуже важливий. Шукаємо Шнек обертається, знизу водозабору, він поруч із охолоджувальною плитою, вода наноситься в рукав і через водяні гармати пагони ззаду. Діаметр водних гармат 100 мм = 10 см. ) Потужні струменеві пропели мотоцикла. Виготовляємо на блискавці і гірках, тільки охолоджуюча пластина і отвір водозабору залишалася в воді.

Не завжди пивний пластиковий стакан, який кинув в море, буде проходити в проміжку 0,5 мм, а також водоростей, якщо ви намотати восени на шурупі, це, як правило, чортаючи комреди. При збільшенні щілини двигун обертається, тяга ослаблює. Вода тягнеться гвинтом від глибини 1 м, тому мілкова вода завжди залишає на швидкості свічки, а газ наводиться на глибину. Тому що пісок, що піднімається знизу, і протирає рукав. Це абразивний матеріал. І якщо дно скелястий, то галька ще гірше, ніж накручування фала на шуруп. Захопити гвинт, якщо скеля потрапляє водяна гармата.

Просто тому, що мотоцикл 3-місний, він не означає, що піти їздити мама, тато і мати-в-право. Дві людини в більшості. Виняток, все визначається око дистриб'ютора. Як мама, тато і маленька дитина. З ним Дад не прискорить і маневрує робити. Що ми боїмося? Той факт, що мотоцикл перевернеться, з трьома дорослими, момент наконечника більше і потужність двигуна просто не вистачає, щоб вийти з рулону.

Коли ви їдете двох чоловіків. Один сидить перед тим, що інший в спині. Передній сидить прямо, він може бачити все. Я дивлюся і дивлюся наліво, у мене є керма. Пригоди на право. Разом з головою, він кладе своє тіло в боці і вже відчуває себе, як мотоцикл ходьба на ковзанах боков, я повинен дивитися зліва більше, щоб балансувати систему. Це те, що це означає трьох важких хлопців сіли ... один поворот голови і вже підбори.

При підключенні замовника. Почуття щось схоже:

Коли я (дистриб'ютор) починати мотоцикл, піти idling (1600 об / хв, якщо я не помилився, я заготівля, взимку, літо був довгий), почула коротку паличку даної газу, якщо ви даєте газ до бджіл Ваш час працює, і гроші залишаються з вами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Газ після парі. Ви розумієте? ... Вода зона польоту, з боків 200 метрів, в морі 500 метрів. Не купуйте на боках, ви можете втратити. Ми не близькі до берега на швидкості.

Далі водій покаже пам'ятки на березі, червоний дах, банан на березі, щоб він був легше знайти спосіб назад. Ми залишаємо і плаваємо на 90 градусів до берега, суворо в передпокою.

Якщо ви відчуваєте, що мотоцикл починає перетворюватися, кермовий круг по відношенню до рулону, газу до підлоги. Що ви знаєте? Як правило немає. Так як людина сидить на мотоцикл, і ви талії-глибока в воді, нахиліть мотоцикл у вашому напрямку і переверніть кермовий круг в цьому напрямку. Як правило стає чітким. Передбачте, що мотоцикл з газом буде виходити з рулону і плавати стабільно. (Чому рулон, я не на малюнку.)

751530

У цьому випадку газ не може бути вилучений. Якщо нічого не допомагає, стрибайте. Той факт, що ви потрапили в воду, це океї, мотоцикл стояв і він не висохнув. Давайте в воду через свербіж. Людина вже знає, що це спина мотоцикла, є спеціальна ручка, яку клієнт вже приймав, коли він сідає на сидіння. Через свербіж ми сходження - мотоцикл стабільний. Натиснути кнопку запуску. Давайте перейдемо. На довгому парі ви повертаєте на берег.

На фото: головне не кинути газ Фотографії з свіжої води, коли мотоцикли промиваються після сезону від солі води.

- відео

О, до речі.

При натисненні кнопки старту, час двигуна нараховується на дисплей. Ось кнопка зупинки – відключіть двигун, якщо мотоцикл намагається вкрасти. Не можна довіряти вам $15,000. Короткі і довгі кнопки сигналу.

Спікер дуже гучний, ви почуєте.

Вартість оренди водного мотоцикла в 2011 році від 20 до 35 грн за хвилину.

У 150 грн ви ковзаєте 6 хвилин - 25 грн / хв

За 200 грн - 10 хвилин, 20 грн / хв.

У 500 грн – 25 хвилин, 20 грн / хв – нижній поріг

У 30-35 грн це ціна звичайного ключа (6500 об/хв) на центральних пляжах, де з ранку до вечора мотоцикл не зупиняється, а також вам доведеться знову заправити танк +20-30 літрів. Це називається "суши цистерни" і вважається здуто.

Ліричний відступ: до речі, фотографії на мотоцикл безкоштовно. Газолін не був, тому він не є життєздатністю.

Спіт затоплений. Шторм. Ми не працюємо. Ми хотіли б банан, але вони вже залишили.

За ніч. Це рідко.

р.

Танець все ще не загинув. Три місяці бездротового ультрафіолетового світла, дуже шкідливі.

Під водою ловить спілкування, але нічого не чутно!

Я написав всі вище в один раз, і я втомився. Якщо тема цікава,

Я пишу:

1) Про шип або качка. Я покажу вам критерії катання класу. Коли це небезпечно ковзати, і коли навіть дистриб'ютор, якщо ви хочете вбити вас на спортивному режимі, не зможете це зробити.

2) Банан. Дитячий, котельний і екстремальний. Що відбувається, якщо ви потрапляєте з банана на швидкості 40-60 км / год в воді ) і що це загрожує? Про швидкість від 0 до 60 км / год

(3) Я розповість про атракціон Бетмена.(1 фото) І про те, як ми протестували його, як ми навчилися їздити і їздити, як тільки ми отримали його. Ми були у нас, я... коментарі тестують пілоти. Про висоту 0 до 10 метрів.

(4) Як ви визначаєте, які ключі ви були гіпованими, Лохова або нормальними? Як ви їдете в спортивний режим?

(5) Що таке піч? Або скільки секунд продавець викинути велосипед, радіо, ви проти 155 мар.

Кінець частини 1, ексклюзивний до YaPlakal. Cайт

Джерело: