573
Статус жіночого потоку:
Що це і як ти там?
Найголовніше жінки – внутрішня держава. Можна добре варити і одягати красиво, але якщо ми не знаємо, як створити стан потоку всередині, це без використання. Все це буде непотрібним. Ви втомилися від цієї речі, це не приносить щастя.
Чоловік також любить стан у жінки. Стан створює свою енергію, її наявність. Це може почати дуже швидко, або це може спокійно. Він може надихнути, це може вбити всіх аспірацій. І звичайно, він поклонить жінку поруч з яким він стає героям. Це ще одна причина, чому вам потрібно дізнатися, як керувати вашим станом.
Що таке гармонійний стан жінки? Статус на сервери Коли все відбувається по собі, ви просто повинні мріяти. Коли ви можете зробити те, що ви можете і решта будуєте. Коли трапляються дива, велика і невелика. Не дивлячись на все, є хорошість всередині. океан спокійності.
Коли ви перебуваєте в потоці, це особливий стан. На прикладі всього одного дня в моєму житті, який кинув мене різні завдання, але мій стан змінив багато. Майже всі.
Наприклад, вранці, зліва на бізнес, залишив батько з дітьми. В той час як я був, мій чоловік відпочив. Я другий день вдома. І я відпочив. Немає зусиль для очищення. Не хвилюйтеся. Я не бачу чоловіка на що-небудь. Він очищав будинок самому. Хвиля сорок. Я трохи дивився своєю швидкістю: Мені довелося — так, як виявилося, трохи — слухайте його весь час, він поділився ідеями. І тримайте тихого. Ну і так, щоб зробити чай і похвалу! Це його. Ви можете почати запитати про допомогу, збивати, кричати. Значення? Чи буде результат? Чи може бути спокій в сім'ї?
У мене є різні реакції в потоку. В один день є два ситуації, де можна боротися за право. Я наказав подарунок в іншому місті. Після того, як я отримую телефонний дзвінок, я вибрав неправильне місто. Я впевнений, що це просто технічно вимкнено, тому що я знаю, що я вибрав. Ви можете почати і боротися. Я не був. Плата за доставку. Це його. Чоловік в цьому місці допоміг – знову запитати – ви хочете бути правою або подбаєте, що людина отримала подарунок?
А потім інтернет. Він не працює протягом двох днів і нам потрібно. Так, є мобільний телефон, але це не обмеження швидкості на трафікі. І не дуже комфортний. Я назвав поміщиків, пообіцяв вирішити протягом дня - нічого. На наступний день, ввечері, нічого. Сама річ. Ви можете сперечатися, що ми були забуті і запам'яталися тільки після другого виклику. Ви можете розслабитися. Всі права. Це добре, що є мобільний інтернет. І без дому, ми робимо менше бульбіту, менше мультфільмів, тільки важливі речі. Заспокоїти всередині. Добрий день Енергоефективність Без доказів.
Я люблю стан цього потоку, я люблю його дуже багато. Він має стільки живлення, що не дробиться, але спокійно. Вечірня сила. Жінки. Як це почати? Де це відбувається?
Три ключі до миру
Першим ключем до такого стану є спілкування з природою. Насолодіться днем в природі і мають багато енергії всередині. Який так не вистачає в містах і батлі. Проста прогулянка серед вікових дерев, на землі босоніж, сидять на ній - навіть якщо це не так тепло. І ви отримуєте багато енергії. Є багато хорошості всередині. Що потрібно знати.
У містах дуже мало природи, кілька парків, трохи зелені. Повітря відрізняється. Енергетика не псує, вона кипить. Він бульбашки, обертається, захоплюється в деякі збивання. Навіть спати в місті важко, гірше. В природі відбувається інтоксикація кисню. Серце очищається і заповнюється. Проблемні проблеми йдуть, обличчя розслабляє. Що таке, що ви робите з внутрішньої повноти. Що робити? Просто жити або поділитися ним зі світом.
Другим ключем до потоку є можливість подарувати. Дати іншим. Ми часто намагаємося отримати більше і більше. Я, мене, мій. Шукаємо прибуток, набути. Це навпаки. Шукайте можливості, щоб допомогти іншим. Подарує подарунки, говорячи теплі слова. Це приємно подарувати людям більше, ніж вони очікують. Хочу подякувати водіям таксі, які дуже обережні. Жінка в вікні ФМС знизу мого серця вдячна – вона, ймовірно, не дуже часто скаже дякую. Спробуйте зробити кожну людину, яку ви познайомитеся з посмішкою. Як говорить мій чоловік, створить образ доброти навколо вас.
Дайте більше, ніж ви отримаєте. І чекати нічого. Оплатити світ з добротою вперед. Будьте першим посиланням у великій зміні. Добрий і щасливий водій таксі теж ретельно візьміть когось ще, скажіть пару теплих слів. Його пасажир приїжджатиме додому мирним і зробити щось добре для своєї сім'ї. І так далі. Я не маю проблеми. Я не зраджую, тому що я поділю його з великою кількістю. Достаток миру в межах, доброти, світла. Я маю багато, що в мене зараз. Я даю, і більше приходить. Детальніше І я повернувся в потік. І світ отримує добро.
Але є третій важливий ключ. Без нього, перші два матимуть тимчасовий ефект. Цей стан не може бути створений в межах себе, якщо він не вірить у вищі потужності. Нерідко люди мають думку, що все повинно бути досягнуто самостійно. І ми робимо. Самі. Ми не віримо в чудеса, ми не очікуємо їх. І навіть ставиться до фрази «потік в потоці» може бути негативним. Це так, як відбувається з потоком. Коли людина намагається «до» життя, багато зусиль витрачається на те, що він дійсно не потребує.
Ведас каже, що Господь виконує всі побажання. Це правда. Деякі бажання не приходять відразу, потрібно чекати. Хтось з нас заблокував наші страхи, коли занадто багато страхів. Деякі з нас блокують те, що ми занадто активно шукаємо їх. Це особливо правда про те, що ми не можемо контролювати – завагітніти, одружитися, мати дитину. У цих місцях більший мозок і зусилля, гірше. Особлива потреба в потоці. Коли все відбувається по собі, людина приходить, душа дитини приходить, пологів відбувається більш легко.
Стан потоку є основою. Основа для почуття щасливого, виконання мрії, бути жінкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Пам'ятайте, що жінка є річкою. І так стан потоку дійсно жіночний. Чоловіки мають потік, теж. Але різні. Більш енергійний і турбулентний. З бульбами і порогами. Для нас це не так добре.
Жіночий потік – це стан внутрішньої міцності, спокійний і впевнений. Не потрібно для доказів. На користь всіх живих істот. Контрольовані вищими повноваженнями. Наше завдання не перешкоджає виникненню потоку в нас. Ваш мозок, ваші стандарти, ваші страхи. Просто дайте.