Рейтинг найгірших чоловіків у світі

Рейтинг найгірших чоловіків у світі

1,1 км Олександр Блук.
Хто: Великий поет - символіст
Я пішов занадто далеко в тому, щоб відокремити мух від котів, і секс від любові.

"Я соромлюся бачити тебе. Ще не страшно зустрітися Ви, Блок колись писав, і його запобіжник не заперечував його. Попри те, що перший вирок цього вірша стурбований. Незважаючи на те, що Блек одружений Любочка Менделєєва за любов, чоловік поет вийшов, щоб покласти його злегка, дивний. Здається, що він назавжди застрягає в підлітковому віці, коли один хлопчик ідолізує, і на інший, більш доступний, не розуміючи секс. Заблокувати плоско відмовлено у виконанні своїх службових обов’язків. За цілий рік після весілля Олександр не торкнувся дружини, зміст зі пошкодженими жінками. Тексти пісень, а це означає: Потім Люба все ще встигла заспокоїти свого чоловіка, але він все ще віддає перевагу «спіритуальна застрахованість», щоб не розчарувати дружину і не перестати любити її. Поети зняли еротичний натяг з будь-яким, але хто-небудь, і не думав, щоб приховати цей факт від дружини.

«Я входжу в темні храми,
Я зробив поганий обряд.
Я чекаю на гарну леді.
У флікері червоної лампи.

Поор Люба! Після того, як було достатньо, щоб читати ці кваліфіки, щоб зрозуміти, що немає сексу в цьому храмі (як і пізніше в СРСР).

2. Альберт Ейнштейн
Хто: Автор теорії релятивності
Як виявилося в списку: постійно плутайте дар Божого з ароматними яйцями, і дружину з слугами

Великим фізиком не був ледачий, щоб композувати весь проявляється, що регулює його стосунки з дружиною. Так говорити, він здався час між вивченням науки і має справи на боці. Яким чином, щоб діти не постраждали. Але... все працює як завжди.

Суддя за себе: в одинадцятому році життя разом, дружина Ейнштейна Mileva Marich отримала від чоловіка список вимог.
Зробляла, що його речі та нижню білизну завжди були для того, щоб забезпечити Альберт з їжею три рази на день.

Він був її обов'язком, щоб приниження його перед дітьми, будь то словами або поведінкою, але це всі квіти, якщо ви подивитеся на це, немає нічого наднатурального про ці точки. А потім ягоди - Ейнштейн вводив маринований боргу. Мілева не повинна чекати свого чоловіка, щоб бути інтимним і/або перепробувати його не маючи сексу.

Вона мала приїхати до умов з тим, що тепер на своєму чоловікові не варто сидіти вдома або подорожувати з нею, а також відмовитися від ілюзій про те, хто був господарем будинку. Про це свідчать наступні два вимоги: «Ви повинні заповнювати, якщо я запитаю вас, щоб зробити це» і «Ви повинні залишити спальню або вивчити негайно і без заперечення, якщо я скажу вам так. й
Чи не дивно, що цей шлюб незабаром зламався?

3. У Іван Буньін
Хто: Переможець 1933 р. Нобелівської премії для літератури
Після двадцяти років шлюбу я вирішив підняти дружину як «поганий кут у любовному трикутнику»

Авторка, разом з дружиною Вера Миколаївна, привітала до Франції, побоюючись анархії, що зацарював в Росії після жовтня Революції. Але це не завадило йому зробити маленькі затишні мес в домашніх умовах. Остання любов Бюніна - Галина Кузнецова - так повертала голову (репрочитати «Східний» - здається, що Іван Алексеевич дійсно любив тип «жінка - підліток»), що він буквально рік після початку роману, втомився від секретних зустрічей на здачі квартири в Парижі, оселився Галина в Грасі ... на його віллі «Бельведер».

Не помітив, що вона не помітила роману, який в умовах еміграції був енергійно обговорюваний всім. А потім, здається, одна з захисних психічних механізмів працювала (і було добре, що вона працювала – інакше Вера Миколаївна може втратити її розуму): бідна жінка зуміла переконувати себе, що чоловік любить Галя як дочка, яка заміняє тільки сина Івана з першого шлюбу – Коленка, яка загиблалась у віці п'яти від шнека. Якщо так, вона повинна любити її занадто.
Згодом ситуація змінить – дружина буде мати молодого коханка, вона також вийде, що Галина воліє жінок – але це зовсім інша історія.

97934734

4. У Іван Террючий
Хто: Суверенгенство всієї Росії
Як він потрапив на список: він був дуже суворим з його дружинами, коли він був зміщений, він діяв за принципом «Не людина, не проблема».

І все ще не відомо, скільки разів автократ був одружений. Згідно з найбільш поширеним варіантом, Іван мав сім вірних (які протирічні храмові каньйони, згідно з якими можна було лише двічі одружитися). Лют був царем і нав'язаним не тільки, коли він взяв Казань. Не дивно, що в Росії немає знака: "Якщо ви хочете зробити самогубство, примари Господа". Більшість з усього, біографія королів нагадує дитячу кількість, яка стала затребуваною завдяки Agatha Christie: "Ті чорні пішли на обід, один подрібнився, є дев'ять з них зліва," і т.д.

Першу (найпопулярну) дружину, дворянцю Анастасію Захаріну, було зрощено для отруювання. Друга - дочка царської княгині, відрізнялася бурхливим темпом і печаном для дорослих, які планували провести муфту разом з її коханцем - Марія Темряковна була порушена в Кремлі під наглядом oprichniki, вона нібито загинула споживання. Третій раз цар одружився глоду Марфа Сакурова, проживала після весілля за короткий час - два тижні, в будинку Saburovs був братом пізніх королеви Марії, які обробляли чужу наречену з отруйним катамі (право з королівського столу). Через рік князь вирішив знову маррі.

І він заказав йому маррі Марія Колтовська. Четверта дружина Івана IV, яка перетворила Владика в незбиране чоловіка, знебочена боярами - розмахнула перед царем. Решта її днів (довге, до речі, більше 50 років), Анна провела в тюрмі в монастирі. Тим не менш, цар мав око на Марії Долгоруки. На весіллі ніч вийшов, що Марія любила не тільки Іван - і не тримала дівчину честь до весілля. Вона придбала страшну ціну за її гріх: вона була погана в річці райдужі (у разі було 1573).

І сталося 17-річну Анну, яка загинула три місяці після весілля від грудної хвороби. Василина Мелентьєв, похована дружина Грозного, закопувала живу (що не було нічого змінити). І тільки Марія Нага - останню дружину Івана - пощастила, вона відчувала чоловіка!

1 990 Р

5. Умань Карл Густав Угор
Хто: Засновник аналітичної психології
Чи не тільки він наполягає рекомендувати полігамі своїм клієнтам як панацея для всіх захворювань, але він не соромився активно використовувати цей метод.

Великим диском Фрейду був одружений тільки один раз і жив з його правовою дружиною більш ніж п'ятдесят років. Яна Раученбача дала чоловіка чотири дочки і сина. Але був щасливий? Життя з великим психологом була як казка - чим далі, тим страшніше. Угору, як кажуть, використовували свою офіційну позицію і поєднала корисну з приємними, вступаючи в інтимну інформацію з клієнтами, які прийшли до нього для аналізу. І Сабін Spielrein (у ролі в кінофільмі «Небезпечний метод» пішов до Keira Knightley) був далеко від усього пацієнта, з яким Карл став закритим.

На додаток до Сабіна, який захопив, до речі, і Фрейд теж, був, принаймні, Фреян Антоні Вольф. За словами Юнга, «великий смарт-дівчина, яка має велике почуття релігії і філософії» і Карла Густава, звичайно.

Він був з нею, що він працював над роботами на колективному несвідомому і ... навчався «мистичного» сенсу сексуальності - реалізовувати цю ідею разом з дружиною, яка б'є його п'ять дітей, хоча якось не придумав.

6. Лев Ландау
Хто: Лікар-терапевт, лауреат Нобелівської премії
Як я отримав у списку: Я не знаю, що я зробив.

«Маленький торговий магазин» - це те, що Ландау назвав шлюб. Великому фізику вважають, що шлюб і любов несумісні. Він закликав своїх коханих Кора не зіпсувати свої високі стосунки з весіллям. Вчений був відчайдушний боїться втратити те, що він загинув більшість у світі - особиста свобода, але... ще одружений.

Однак перед цим він зробив наречену білизну, що вона не буде ревнощів інших жінок: «Для всіх розмов про господині, на жаль, тільки теоретичні в природі...» Я, безумовно, господиня! Хочу жити яскраво, красиво, цікаво.

Фінікіст вибрав дуже підходящий, з точки зору, момент підтвердження його права коханці. Коли Cora була вагітна, Лео сказав, що Crust, Я дуже хороший новини для вас! Я не буду повертатися на ніч. Дівчина приїжджає до мене! Я сказав, що ви були в країні. Сіть тихо, як миша в норці або поході. Ви не повинні відповідати. Це може відлякати її. Звісно, ми можемо зрозуміти Кора, які не слухали і все ще вийшли з шафи, але Ландау не розуміли, чому його дружина зробила.

7. Про нас Amedeo Modigliani
Хто: Художник-Експресіоніст
Як виявилося в списку: за однією версією він запропонував свою цивільну дружину поділитися...

У той час як Amadeo був використаний кокаїн і марихуана, він вбиває себе. Так, деструктивно, але він, як і всі ми, мав повне і безумовне право робити те, що він хотів з життям. І нехай практично всі моделі Modigliani через деякий час стали не тільки моделі – з творчими людьми і не так буває. Що вражає не кількість жінок, з якими він увійшов в інтимні відносини, але егоизм художника, що переповнений неробочими розмірами. Жанн Гебутерн проходив з ним через вогонь і воду, крім того, в цій історії не було мідних труб (Modigliani стала відома тільки після смерті). Вона сварилася з батьками, які не затвердили її вибір (і хто б затверджував, Амєдео любив пити, боротися, не соромився від наркотиків, не відрізнявся високими моральними якостями і спокійним характером) подарувала Амео дочку, практично припинила писати себе, хоча вона була талановитою художницею, адже вона не встигла або енергія залишилася для творчості.
Що ви отримали в поверненні?
Перед смертю художник попросив Жанну вмирати. Ви знаєте, що? Так що він може бути з улюбленою моделлю в раю (Modigliani пофарбована Жанна не менше 25 разів) і насолоджуватися вічною блаженністю з нею. Найсумнішим є те, що 22-річний Жанн, який переніс другу дитину під серцем, не вдалося виконати останню Амедео, вона поховала її коханим, а наступного дня ступила з шостого поверху.

128762р.

8. У В’ячеслав Молотов
Хто: Політика
Як він потрапив на список: допускається арештувати дружину навіть не намагатися об'єкту

Дружина Молотова, Поліна Жемчужин, подразнена Скарга Сталіна не менше двох причин. По-перше, вона була друзями з Недежда Аллуєва, і лідером всіх народів вважали, що вона мала поганий вплив на дружину, і, швидше за все, розбила її за смерть дружини (після іншого сварки з чоловіком, Надежда прогулялася по Поліна в нічному Кремлі, скаржавшись, що вона не могла йти на це, планувала розлучення, а потім знімати себе, що ніч).

По-друге, вона була занадто міцною, занадто амбітною, занадто розумною. Якщо говорити, що чоловік є головою і жінка є шиєю не існує, то він повинен бути придуманий спеціально для Pauline. Вона повернула чоловіка, як вона бажала, і вдалося зробити незалежну кар'єру. Іосіф Віссаріонович кілька разів настійно рекомендується В'ячеслав Михайлович ... розлучення! Молотов не слухав своїх рекомендацій, а потім почався репресія. Перлина була вилучена з кандидатів на членство Центрального комітету, а потім звинуватила з форварду і затримала.

В'ячеслав Михаїлович не був протестом, незважаючи на те, що він любив дружину дуже багато. Я є членом Політбуро, і я мав подати до партійної дисципліни. Я послухав Політбуро, який вирішив, що дружина повинна бути ліквідована, він пояснив. «Я був дуже щасливим», - сказав Молотов, «що вона була дружиною». І прекрасний, і розумний, і найголовніше - справжній більшовик, справжній радянський чоловік. Моє життя було важко, бо вона була дружиною. Вона постраждала в складних часах, але вона розуміла все і не тільки не спрощена Сталіна, і не хочу слухати, коли він був пропсований.

9. Лео Толстого
Хто: Великий письменник
Як він потрапив до списку: зробив дружину не жити

Коли вони одружені, Лев був 34 і Софії 18. «Я боюся себе. Що таке бажання любити, не любити? Я намагаюся подивитися тільки на свої слабкі місця, а ще це, Толстого написав у щоденному щоденнику. Можливо, це небезпека в своїх почуттях, що стала дуже несвідомою причиною того, що кількість неодноразово влаштували психологічні тести на свою наречену. Здається, що він хотів поставити на її крихкі дівчата плечі відповідальність за те, що сталося.

Що можна подумати проречену, яка, напередодні весілля, пропонує своїм вихованцям поділитися секретами і, без сумніву, розповідає про її кохану - одружену жінку Аксіня? Акуратно, за наступні 19 років, в толстовій парі були щасливі разом, але... весь цей раз Софія завітала в с., вона не ходила в будь-яку точку з Ясної Поляни. У своєму житті не були кульки, театри, наряди, були тільки нескінченні хори на домогосподарстві. «У будь-який момент я хвилююсь: студенти і хворі діти, гігієна і, найголовніше, духовний стан мого чоловіка, великі діти з їх справами, боргами, дітьми і сервісом, продаж і плани садиби Самара ... нове видання і 13 частина з забороненою «Креуцер Соната», клопотання про поділ з поп Овсяніковим, вистоювання об'єму 13, нічних сорочок, листів і шевелюсток Андрія; не пережити платежів вдома, страхування, обов'язки на ім'я, паспорти, люди, повинні перезаписати і так далі на мене. й

Чи оцінив його жертву Левушка? Звісно не. Коли жінка була вагітна або не встигла відновитися з наступного пологу, він був «свідомо спокусив» і обдурив на неї ще одну покоївку або варити. Згадуємо, що Софія народила 13 дітей.

Пізніше пошук сенсу життя було додано в дорослі - а потім Сонюка дізналася, скільки фунтів зловживали. Він буде добре для свого чоловіка, щоб обмежити себе, щоб надати цінні вказівки, такі як «Молоді діти навчати тільки те, що необхідно для життя в сільській місцевості, немає іноземних мов!», але він намагався пояснити своїй дружині, що він відчував провину перед людством, то він збирався відмовитися від майна, а з усіх авторських прав на свої роботи, залишаючи сім'ю без допомоги субсидії. Тоді Софія звинуватила, що її чоловік і лівий, і що загинув.

10. Генрі VIII
Хто: Король Англії
Як виявилося в списку: оброблені дружини як витратні матеріали, послідовно позбавляючи від подрібнювача

Згадайте всі дружини цього британського монарха, який прив'язував вузол шість разів, це можливо тільки за допомогою мнемоніки, хоча б англійські школярі навчаються таким чином: «зроблені, виконані, загиблі, розлучення, витримані, збереглися». Здається, що другий учасник династії Тудор швидко охолоджується до того, що він отримав (неважливо, скільки зусиль було витрачено на досягнення цієї мети).

Для того, щоб маррі Анна Блейн, який плоско відмовлявся стати коханцем, царем, вирощений в комплексному і болючому довгу (дотримання провадження з першою дружиною Катерини Арагона тривали близько семи років), зварився з Ватиканом на шматки і пішов на поділ англійської церкви з Риму. А лише через три роки Генрі VIII звинуватив дружину, яка народила свою дочку (і він так мріяв про спадкоємця престолу, він вже мав одну дочку!), зраду і відправлявся на спардон.

А цар став пристрастю до Жана Сеймура, болейна покоївка, і заміж її тиждень після виконання Анни. Jane загинув у пологів. Коли цар запросив, хто рятує, мати або дитину, він відповів, «Зберегти дитину». Я можу отримати стільки жінок, як я хочу. й