Звичайні значенняУ дев'ятнадцятому році революції Сталін мав ідею (відкликають його, що) влаштувати «приплив» в Ленінграді. Він придумав спосіб, який здавалося йому,
І десятки тисяч людей, переважно благородних, почали відмовитися від них. І ці благородні роки тому перетворилися в сумлінні радянські працівники з дешевими бюстами з свиної шкіри.
Відхилення паспорта слідом за негайним виключенням: чи ближче до тундри або до гарячого піску Каракуму.
Ленінградська пт.
68027034
Дмитро Дмитрієв Шостакович, 1923.
До того, як Шостакович отримав нову квартиру.Він був три рази більше, ніж він був на вулиці Марата. Не стояти там порожній, голий. Шостакович зіштовхував деякі гроші, приніс його до Софії Васильевни і сказав:
до Будь ласка, купіть меблі, мама.
Він пішов на бізнес до Москви, де він залишився на два тижні.
А коли повернувся до своєї нової квартири, він не міг вірити очі: в кімнатах були Павловськ і Олександр червонодеревські стільці, столи, шафа, бюро. Майже достатньо.
до І все це, мама, ви купили з пеніями я пішов ви?
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Чому б я?
- Вибухи. Так, вони поспішали віддати речі. Ну, нехай це бюро використовується для того, щоб бути...
І Софій Васильевна почала розповісти про те, що таке, що використовується для того, щоб вартість і скільки зараз оплачується.
Дмитро Дмитрієв кислий. Його тонкі губи кліще.
- Боже мій!
Софій Васильєвна Шостакович, мати Д.Д. Шостаковича, 1902 р.
І, витяживши з кишені, він взяв олівцем зі столу.
до Скільки коштує ці стільці до катастрофи, мама? Тепер, скільки ви платите? Де ви купили їх? Чи є це бюро? А диван?
Софія Василіївна відповіла точно, не зовсім розуміючи, чому він просить її про це.
Написання все вниз в його гострий, делікатний, траурний почерк, Дмитро Дмитрієвич нервово витягнутий з книги аркуша і сказав, проходячи його до матері:
- Я збираюся отримати гроші. Принаймні від землі. А завтра, Мати, вранці, ви повісите їх на ці адреси. Кожен має тісні друзі в Ленінграді. Вони надішліть гроші там і там. Ці стільці використовуються для того, щоб вартість одного і половини тисяч, ви придбали їх на чотири сотні. І за бюро і за диваном... Для всього.
Люди, мати, нещастя, як його використовувати? Право, Мама? .до Звісно, я зробив все, як Mitya хотів, Софії Васильевна розповіла мені.
- Я впевнений.
Що це таке? й
Я думаю, що це нормальна спадщина. Але як ми пропустили своє життя! Ця звичайна спадщина!Видання
浜у 涓 蹇
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: izbrannoe.com/news/lyudi/netipichnaya-istoriya/