Я відкинувся від їжі, що моя донька-в-права готує, як самодостатня мати сім'ї, яку я готую всім собі.

Поширені проблеми між поколіннями. Світ змінюється, світогляд змінюється, а старше покоління не встигає адаптуватися до правил сучасного світу. Але іноді консервативні погляди життя призводять до абсурдних дій, які можуть знищити дружбу в сім'ї.

Лара Олегівна – бабуся молодого хлопця, знає, як почистити будинок, як мити речі і не довіряє нових технологій. Для неї пилосос - це техніка, яка провокує лазію. І дочка Лара Олегівна ніколи не зробив нічого своїми руками. Так зв'язок між Лара Олеговною та її дочкою-завдяком було, щоб ставити її м'яко, не дуже мирним. Чи існує компроміс?

Я відкинувся від їжі, що моя донька-в-права готує, як самодостатня мати сім'ї, яку я готую всім собі.

Сериозха живе з мене з чотирьох років. Моя дочка пішла за кордон 16 років тому і одружився. Вона має нову сім'ю і ми рідко спілкуємося з нею. І Сергій став моєю підтримкою Ми живемо разом до Сергія приніс свою подругу до будинку.

Альена навчається з Сергієм на одному курсі. За два роки, і Сергій вирішив, що це було час, щоб переїхати. Учні немає грошей на оренду, і ми маємо багато місця в будинку, я не проти них живемо разом. І я піднявся по-різному. До шлюбу.

Сергій хороший, він намагається дізнатися добре і працює кур'єром після навчання. Він намагається отримати подарунки та кав'ярню на вихідних. Вона не може зробити все себе. Я думав, чи не працюю, вона допоможе мені по дому. Але це не було.

Коли Альена переїхав, я думав, що у мене є помічник і інтерв'юер. Але Альена виявилося, щоб бути закритою дівчиною, вона постійно сидить в її кімнаті після школи, і виходить на кухню просто, щоб їсти щось. Коли я запитаю, як вона робить, вона використовує слово "нормальний". Він постійно сидить у своїх книгах, він навіть не виходить на прогулянку, але приходить до життя тільки тоді, коли Сергій приходить додому.

Альона не варить. Вона постійно їсть напівфабрикатів, один раз на тиждень може обсмажити омлет або варити локшину. І про миття ніжних речей, вона, ймовірно, ніколи не чув. Як кинути все без сортування в пральну машину? Я повинен зробити все для неї. Я збираю і промиваючи плями, які не вимити в пральній машині, і я промив мій одяг знову.

Я ніколи не бачив Олени, допомагаючи Сергію підготуватися до університету. Не пропустіть свою сорочку або зробіть сніданок. З Алени є майбутнім дружиною, вона повинна бути в змозі очистити і піклуватися про чоловіка. Але це не про неї. Не можна мити підлогу. Останнім часом робота пилососа зламала, тому вона наклеєна на підлозі тканиною - тільки бруду розподіляють ще більше. Тексти пісень, а це означає: Тоді я мав навчити її знову.

Я шукаю мене все, і я маю вуса. Алена не здається помітити, що я розповідаю її. Як не зрозуміти, що тільки я можу показати її, що мій бабуся потребує? Дочка-в-право не чує порад, і я тільки сподіваюсь, що це перше кохання з Сериозха пройде і він знайде чуйну дружину.

Редакційна колегія Лара Олегівна здається, що все повинно пережити її. вона старша і більш досвідчена, вона підняла хлопчика і знає, що краще для нього. Мій бабуся використовується для мого онука, що живе з мною. Настав час, і він буде переходити в інший будинок з його обраним, і це буде тільки його рішення. Лара Олегівна зрозуміла, вона очікує вдячності і поваги від свого онука і його подруга. Тільки вона не розуміє, що ніхто не просить своїх порад, і це проблема.

Якщо Лара Олегівна продовжується таким чином, вона може бути ескортована дочкою-взагалі. Але буде новий на своєму місці. Світ змінюється, нові люди думають в різних категоріях. Після того, як ви повинні дозволити дітям безкоштовно плавання, і якщо ви дотримуєтесь їх усього життя, вони ніколи не зможуть стати незалежними.